Hliasat Δημοσιεύτηκε 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 9 Ιανουαρίου Αν είναι σε λάθος νήμα ας μεταφερθεί αλλού.Εχω ένα βίντεο με Ελληνικό ήχο(μεταγλωτισμενο),αλλά η ποιότητα είναι άθλια ,το ίδιο βίντεο το βρήκα με ανάλυση 1080 ,αλλά με Αγγλικό ήχο.Υπαρχει περίπτωση με κάποιο πρόγραμμα να μεταφέρω τον Ελληνικό ήχο στο καλό βίντεο; Γνωρίζω ότι υπάρχουν επαγγελματικα προγράμματα όπως το adobe premiere,το filmora ,η και κάποια άλλα ,εκτός ότι πρέπει να πληρώσεις συνδρομή,δεν τα σηκώνει το pc μου αυτά.Εχω κάποια εγκατεστημένα εγώ ,αλλά δεν κάνουν αυτήν την δουλειά.Εχετε κάτι να προτείνετε; 😉😉😉😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Davinci Resolve και ειναι δωρεάν Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 9 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου (edited) Davinchi νομίζω βαρύ είναι και θέλει πληρωμή.Για να βοηθήσω έχω 8 giga ram 5000 ssd μνήμη,και επεξεργαστή Q 8200 δεν ξέρω αν θα το σηκώνει το πρόγραμμα. Edited 9 Ιανουαρίου by Hliasat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου υπάρχει το davinci resolve που είναι δωρεάν και το davinci resolve studio που είναι επι πληρωμή με επιπλέον χαρακτηριστικά. Το αναφέρει στην σελίδα όταν πας να κάνεις download. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 9 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Κατάλαβα ,θα δοκιμάσω να το κατεβάσω στο pc και αν είναι όλα οκ ,θα πρέπει να κάνω φροντιστήριο,για το πώς δουλεύει αυτό, σχετικά για αυτό που ανέφερα στην αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts