Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές symbian 7.0s

gkp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παράθεση

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aristos87 ( 5 Μάρ. 2004 , 22:36)

Re paidia pernao ena midi kai i ena wav sto kinito... Pos to kano ixo gia minima i ixo klisis?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος O Tifosi ( 5 Μάρ. 2004 , 22:40)

Πήγαινέ το στο C:\Nokia\Sounds\Digital και θα εισαι οκ... :) ;)

Ή στο e/sounds για περισσότερο ελεύθερο στην μνήμη του κινητού :)

Φιλικά Δημήτρης

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 5 Μάρ. 2004 , 23:46)

Τι εννοείς να το διαγράψεις; Δεν θέλεις να φαίνεται τίποτα; :worry:

nai tipota :o ginetai?
LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teoter ( 6 Μάρ. 2004 , 00:45)

nai tipota :o ginetai?

Δεν νομίζω. Αν το θέλεις τόσο μπορείς να φτιάξεις ένα κενό logo και να το βάλεις!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 6 Μάρ. 2004 , 00:48)

Δεν νομίζω. Αν το θέλεις τόσο μπορείς να φτιάξεις ένα κενό logo και να το βάλεις!

k pws ginetai ayto? :whistle:
LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teoter ( 6 Μάρ. 2004 , 00:50)

k pws ginetai ayto? :whistle:

Mε την ζωγραφική, με το Photoshop με κάποιο προγραμμα τέλος πάντων φτιάξε μια κενή εικόνα με μέγεθος 97x25.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kogos ( 5 Μάρ. 2004 , 01:27)

Στο 3650 κάποια παιχνίδια (π.χ. το Sonic) δεν έπαιζαν αν δεν μπαίνατε σε safe mode ώστε να καταφέρετε να έχετε έστω και λίγο παραπάνω heap memory free... Εκεί λοιπόν το καταλάβαινες γιατί απλά αν δεν ήταν σε safe mode το παιχνίδι δεν έτρεχε...

Από την άλλη όμως δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να δεις ότι είσαι σε safe mode... ειδικά τώρα με το 6600 που έχει δραματικά περισσότερη heap από το 3650... Ίσως να φαίνετε με το appman, ίσως και όχι.. δεν το έχω τεστάρει...

Οπότε, απλά θα πρέπει να το πιστέψεις ότι είσαι σε safe mode... Δεν είναι σαν τον υπολογιστή που σου βγάζει κάποιο μήνυμα και χάλια ανάλυση... Ίσως να μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε με το πάτημα του shift κατά την έναρξη του PC. Απλά δηλαδή δεν φορτώνει κάποια προγράμματα που κανονικά θα φόρτωναν στην έναρξη... αν αυτά τα προγράμματα χρειαστούν, φορτώνουν μετά...

Ελπίζω να έγινα σαφής

malista katalava :whistle: se eyharisto

Re paidia perasa ena wav arxeio akougete kala... alla kai pali to thelo dinatotero me pio programa boro na anevaso tin edasi tou? Einai kalitero na to kano .awb? An nai pos???

Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU

Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aristos87 ( 6 Μάρ. 2004 , 01:37)

Re paidia perasa ena wav arxeio akougete kala... alla kai pali to thelo dinatotero me pio programa boro na anevaso tin edasi tou? Einai kalitero na to kano .awb? An nai pos???

To cool edit pro είναι κορυφή για αυτή τη δουλειά! ;)

auto ti einai gia to kinito i gia to pc?

Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini

καλημέρα παιδιά.Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να φιλτράρει κλήσεις και μυνήματα απο συγκεκριμένους αριθμούς (κάτι σάν το Gina δηλαδή) με τη διαφορά οτι δέν θέλω να με ειδοποιεί όταν ερχεται η κλήση ή το μύνημα,αλλα να λέει σε αυτόν που καλεί οτι το τηλέφωνο είναι κλειστό.Με το Gina το τηλέφωνο χτυπάει και μετά η κλήση ή το μύνημα "κρύβεται"...Καμμία ιδέα;;;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 6 Μάρ. 2004 , 01:43)

Που τώρα το έχει η adobe και το λένε Audition :)

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος yiorgos_m ( 6 Μάρ. 2004 , 03:21)

καλημέρα παιδιά.Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να φιλτράρει κλήσεις και μυνήματα απο συγκεκριμένους αριθμούς (κάτι σάν το Gina δηλαδή) με τη διαφορά οτι δέν θέλω να με ειδοποιεί όταν ερχεται η κλήση ή το μύνημα,αλλα να λέει σε αυτόν που καλεί οτι το τηλέφωνο είναι κλειστό.Με το Gina το τηλέφωνο χτυπάει και μετά η κλήση ή το μύνημα "κρύβεται"...Καμμία ιδέα;;;

Αυτό που ζητάς δεν υπάρχει, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι και εφικτό να γίνει!

Που μπορώ να βρώ το Oxygen Phone Manager Symbian OS για το 6600 ;

Και μαζί και το κρακ (σπαστήρι)!

Δώστε σας παρακαλώ κάποιο link για να το κατεβάσω.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alcateluser ( 6 Μάρ. 2004 , 10:47)

Που μπορώ να βρώ το Oxygen Phone Manager Symbian OS για το 6600 ;

Και μαζί και το κρακ (σπαστήρι)!

Δώστε σας παρακαλώ κάποιο link για να το κατεβάσω.

To oxygen phone manager που έχω στο group μου πρέπει να δουλεύει με το 6600. :)

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 6 Μάρ. 2004 , 01:43)

σαν το soundforge της sonicfoundri (πλεων της sony εκδοση 7) δεν υπαρχει.

Re paidia katevasa to Audition full kai anoixa to wav... KAI GINETE ENAS XAMOS!!!!! APO KOUBIA!!!! TI prepei na kano na anevaso tin edasi?????:S:S:S:S:S

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 ( 6 Μάρ. 2004 , 00:26)

Ή στο e/sounds για περισσότερο ελεύθερο στην μνήμη του κινητού :)

Φιλε μου εγω ειχα βαλει κατι sounds στο E:\sounds και δεν τα εβλεπε το κινητο και αναγκαστικα να τα βαλω στο C.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aristos87 ( 6 Μάρ. 2004 , 14:10)

Re paidia katevasa to Audition full kai anoixa to wav... KAI GINETE ENAS XAMOS!!!!! APO KOUBIA!!!! TI prepei na kano na anevaso tin edasi?????:S:S:S:S:S

κάπου λέει amplify. Αυτό θα πατήσεις και θα ρυθμίσεις πόση ενίσχυση θέλεις! ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 6 Μάρ. 2004 , 10:38)

Αυτό που ζητάς δεν υπάρχει, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι και εφικτό να γίνει!

ναί όντως εχεις δίκιο...ήλπιζα μήπως υπάρχει έστω κάτι που να μή σε ειδοποιεί (ούτε με ήχο αλλα ούτε με ένδειξη στην οθόνη) όταν έχεις εισερχόμενη κλήση ή μύνημα απο συγκεκριμένους αριθμούς.

3gp arxeiakia pos ftiaxno?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aristos87 ( 6 Μάρ. 2004 , 16:25)

3gp arxeiakia pos ftiaxno?

Nokia Multimedia Converter

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ποιος μπορει να μου εξηγησει ενα κουφο που μολις ανακαλυψα? Η κατασταση εχει ως εξης: Εδω και ενα μηνα ειχα εγκαταστησει το elog το οποιο με ειχε καταβολεψει. Σε καποια φαση σταματησε να λειτουργει.. Εκανα τα παντα.. Το εσβησα και το ξαναπερασα, τοσο στην μνημη του τηλεφωνου οσο και στην MMC.. Τιποτα. Ενω εδειχνε να ανοιγει ξαφνικα εκλεινε πριν με βγαλει στο menu του προγραμματος. Εσβησα ολες τις υπολοιπες εφαρμογες της psiloc που ειχα και τις ξαναπερασα, τιποτα. Ειχα αποφασισει να περιμενω μεχρι να βγαλουν καινουρια εκδοση αλλα εχει περασει ενας μηνας και ακομα τιποτα. Μεχρι στιγμης ολα ειναι λογικα..

Ψαχνοντας ομως στην διαχειρηση να το σβησω για αλλη μια φορα ετυχε να επιλεξω την επιλογη "προβολη μητρωου".. Και βλεπω τα ακολουθα!

Η συγκεκριμενη εκδοση του προγραμματος αναφερεται 7 φορες ως εγκατεστημενο αλλες τοσες διεγραμμενο εκτος απο μια φορα που αναφερεται ως ΜΕΡΙΚΑ εγκατεστημενο.. Τι ειναι παλι αυτο? Μηπως ξερει κανεις ποια αρχεια πρεπει να σβησω εστω και χειροκινητα ωστε να εξαφανιστει αυτη η μερικη εγκατασταση και λογικα να λειτουργησει κανονικα? Thanx και sorry για την εκταση του post..

.. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια ..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 6 Μάρ. 2004 , 14:33)

Φιλε μου εγω ειχα βαλει κατι sounds στο E:\sounds και δεν τα εβλεπε το κινητο και αναγκαστικα να τα βαλω στο C.

Εμένα μου τα βλέπει κανονικά

Και μάλιστα όταν πάω να διαλέξω ήχο μου έχει και το σηματάκι της mmc δίπλα.

Φιλικά Δημήτρης

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...