asymvivastos Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 με το profiexplorer γινεται να βρω και να στειλω τους ΑΡΧΙΚΟΥΣ ηχους που ειχε μεσα το κινητο?γιατι με το fexplorer τους βρισκω αλλα ειναι κλειδωμενα Ναι φιλε μου μπορεις να τους στειλεις.Θα τους βρεις στο Z:\Nokia\Sounds. ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 το iphone-forum.org σε καποιο συντομο διαστημα σε πεταει εξω (banned) φιλε aceman μου το εχει κανει δυο φορες ειτε στειλω ειτε δεν στειλω αρχεια.Δεω ξερω σε σας δεν το κανουν; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DANNYGEORGE1976 Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 na rotiso kati iparxi kana programa pou na pezi full screen ta video pou exo trabiksi apo to 7610 giati me to real one den ta dixni se oli tin o8oni efxaristo prokatabolikabale to Camcoder pro pou einai gia to 6600 kata protimisi tin ekdosi 1.03 kai mesa apo to menou tou programmatos tha paizei se oli tin othoni Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 το iphone-forum.org σε καποιο συντομο διαστημα σε πεταει εξω (banned) φιλε aceman μου το εχει κανει δυο φορες ειτε στειλω ειτε δεν στειλω αρχεια.Δεω ξερω σε σας δεν το κανουν; Πως σε πεταει εξω ? :worry: Το iphone ειναι forum ,δεν μπαινεις μεσω irc :confused: http://www.iphone-forum.org/ [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotlid Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Paideia pies efarmoges gia tin kamera leitourgoun me tis kameres 1,3 mp opos tou 3230? bb pin 2564C061 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 ela nte ti irc kai istories einai aftes? Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 nervous δεν μπαινω μεσω irc γιατι δεν ξερω να το χρησιμοποιω και απο οτι καταλαβαινω οχι μονο εγω αλλα και παρα πολλοι αλλοι.Μπαινω κανονικα κανω εγγραφη και κατεβαζω ανεβαζω αρχεια και οσο μπορω συνομιλω.Μετα απο καποιο διαστημα ομως σε πετανε εξω απο το forum.Δεν ξερω γιατι το κανουν οι υπευθυνοι αυτο.Τωρα μεσω irc γιατι δεν το κανουν αυτο δεν γνωριζω. Εχω δοκιμασει να τους γραφω ευχαριστω για οτι κατεβαζω, αλλα και να μην τους γραφω αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτε απο οτι καταλαβα. Ειναι πολυ καλο site αλλα το προβλημα σας το ανεφερα. Υπαρχει καποιος τροπος να μην σε πετανε εξω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Εχω δοκιμασει να τους γραφω ευχαριστω για οτι κατεβαζω, αλλα και να μην τους γραφω αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτε απο οτι καταλαβα. Ειναι πολυ καλο site αλλα το προβλημα σας το ανεφερα. Υπαρχει καποιος τροπος να μην σε πετανε εξω; File mou, meta thn anavathmish pou egine sto i-phone, an diavaseis stous kanones apagoreyetai na stelneis anousia mhnymata typou "Eyxaristw, klp..." -Kalo kata th gnwmh mou gia na mhn gemizoun 30 selides me "thanx,thanx,thanx,..."- Kati paromoio prepei na ekanes kai sy , gi'auto se petane eksw... :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Απλα προσπαθα να διατηρησεις τον αριθμο των μηνυματων σου στο μηδεν.Δεν χρειαζεται να ευχαριστησεις κανενα...Τι με νοιαζει και πρεπει να ευχαριστησω τον καθε λαμερ.;) Αν εχεις καποιες αποριες,ρωτα...δεν θα εχεις καποιο προβλημα. Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 ευχαριστω πολυ παιδια αλλα τωρα εχω καψει και τα δυο e-mail που εχω και δεν ξερω πως να ξαναγραφτω.Υπαρχει καποιος τροπος; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 pigene mail.gr ftia3e ena free account kai teliwses. Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouldem77 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 kalispera, pou tha ta vrw auta pou exeis grapsei??? -Application manager 1.04 -Answering machine v.1.13 -Handy photosafe -Handy safe 2.2 -Extended file manager 1.4 -Image Spy 1.1 -Task manager 1.3 -One2Go v1 -Photographer v2.0 -Mp3go2.02 -Opman v.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 ευχαριστω πολυ aceman τα εκανα ολα αυτα που μου ειπες αλλα δεν μπορω να μπω για να γραφτω.(You have been banned from this forum. Please contact the webmaster or board administrator for more information.) μαλλον επιδη ειχα επιλεξει να ειμαι παντα login.Τι πρεπει να κανω για να μπορεσω να μπω και να γραφτω με το κενουργιο μου e-mail;Μπορει καποιος να με βοηθησει; Συγνωμη και παλι που ειμαι εκτος θεματος παιδια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 de 3erw,ti na sou pw,an mporeis mpes me alli ip. de 3erw. :( Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_l Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 des an mporeis na kaneis log out. an den mporeis tote svise to cookie pou vazei to site ston sklhro sou... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 ευχαριστω πολυ παιδια θα προσπαθεισω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Καλησπέρα. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος που να μπορείς να βάλεις φωτογραφίες στους φακέλους. http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markoulis Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 kalispera, pou tha ta vrw auta pou exeis grapsei??? -Application manager 1.04 -Answering machine v.1.13 -Handy photosafe -Handy safe 2.2 -Extended file manager 1.4 -Image Spy 1.1 -Task manager 1.3 -One2Go v1 -Photographer v2.0 -Mp3go2.02 -Opman v.1 Πες μου το mail σου να σου στείλω τα Αnswering machine, Image spy και photographer. 224 εφαρμογές σε Nokia 6600 v. 4.09 έως 8/8/2008. Από 9/8/2008 ΝΟΚΙΑ Ε90 user και από 1/7/2010 ΝΟΚΙΑ Ν97 user http://briefcase.pathfinder.gr/download/spimark/40085/482174/0/Streetracing1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeji Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 ΠΑΙΔΙΑ PLEASE ΘΕΛΩ ΕΝΑ KEY ΓΙΑ ΤΟ TASKMANAGER 1.80 ΤΗΣ PSILOC.ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.(imtaf@hotmail.com) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotlid Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Παιδεια γεια σας Με ποιο προγγραμα μπορω να αποθηκευσω τις επαφες μου στην καρτα μνημης? bb pin 2564C061 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 ir8e i seira mou na rwtisw twra. poio program metafereis ta sms sou sto pc? exw 7610 by nokia. :) Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotlid Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Paideia iparxei agglo-elliniko.ellino-aggliko lexiko gia to msdict? bb pin 2564C061 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Paideia iparxei agglo-elliniko.ellino-aggliko lexiko gia to msdict? Για το msdict οχι δεν υπαρχει.Το μονο Ελληνο-Αγγλικο λεξικο ειναι το SlovoEd. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Ξέρετε κάποια app που να κλειδώνω τις photo με κωδικό, αλλά να είναι free? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markoulis Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Ξέρετε κάποια app που να κλειδώνω τις photo με κωδικό, αλλά να είναι free? Εγώ χρησιμοποιώ το sCrypto σε Nokia 6600 (v4.09) και με έχει βολέψει αρκετά. Αν σου κάνει, πες μου mail να στο στείλω. 224 εφαρμογές σε Nokia 6600 v. 4.09 έως 8/8/2008. Από 9/8/2008 ΝΟΚΙΑ Ε90 user και από 1/7/2010 ΝΟΚΙΑ Ν97 user http://briefcase.pathfinder.gr/download/spimark/40085/482174/0/Streetracing1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts