coki55 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Υπάρχει πρόγραμμα που να σβήνει φακέλους και αρχεία που μένουν στο κινητό από απεγκατεστημμένα προγράμματα??? Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Πoιά η διαφορά της "Περιήγησης" από "Opera browser"? Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coki55 (11 Αύγ. 2004 , 16:26) Πoιά η διαφορά της "Περιήγησης" από "Opera browser"? Aν καταλαβα καλα την ερωτηση σου, με τον Opera browser βλεπεις html σελιδες (περιπου οτι βλεπεις απο το pc σου),ενω με την "Περιήγηση" wml σελιδες (wap) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (11 Αύγ. 2004 , 16:31) Aν καταλαβα καλα την ερωτηση σου, με τον Opera browser βλεπεις html σελιδες (περιπου οτι βλεπεις απο το pc σου),ενω με την "Περιήγηση" wml σελιδες (wap) Ωραία.. Όμως με Opera browser αφού μπορείς απ΄ότι ξέρω να βλέπεις και wap.. γιατί να υπάρχει και η περιήγηση στο κινητό;; Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Η περιήγηση είναι built in στο τηλέφωνο και μετά απο ένα φορμάτ δεν χάνεται αλλά βρίσκεται στην θέση της. Αντίθετα μετά απο φορμάτ, ο OPERA, ως εφαρμογή τρίτου, θα εξαφανιστεί. Σε μια τέτοια περίπτωση, αν ήθελες να μπείς wap, τι θα έκανες. Θα έψαχνες για κάποια εφαρμογή, το σπαστίρι της κτλ; Τώρα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΙΝΚ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΟ LENSES ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ 6600!!ΑΥΤΟ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ FOUL!!!ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΡΩΣΙΚΟ ΛΙΝΚ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ ΠΑΝΤΩΣ!!!<ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΙRC> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 είναι το μονο που αξίζει από τα surprise. αλλα μπορεί οποιος θέλει να το κατεβάσει από το irc. το disco είναι για παιδάκια,το jelly είναι ένα απλά καλο warp photo app. το sounder δεν το έχω δοκιμάσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drioannis Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 θα μπορουσε να καποιος να μου στηλει το CameraFX full και το Zipman C***d στο drioannis@hotmail.com ?Ευχαρυστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Drioannis (12 Αύγ. 2004 , 14:12) θα μπορουσε να καποιος να μου στηλει το CameraFX full και το Zipman C***d στο drioannis@hotmail.com ?Ευχαρυστω Τα εχει και τα δυο που θες στο h**p://www.7650forever.com. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 το lenses που ειναι σπασμενο απο τον <ximpda> δεν δουλευει στο 6600 παντως !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drioannis Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Thanks ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (11 Αύγ. 2004 , 19:47) Η περιήγηση είναι built in στο τηλέφωνο και μετά απο ένα φορμάτ δεν χάνεται αλλά βρίσκεται στην θέση της. Αντίθετα μετά απο φορμάτ, ο OPERA, ως εφαρμογή τρίτου, θα εξαφανιστεί. Σε μια τέτοια περίπτωση, αν ήθελες να μπείς wap, τι θα έκανες. Θα έψαχνες για κάποια εφαρμογή, το σπαστίρι της κτλ; Τώρα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Thanks!! Σωστός mirrorofsorrow για άλλη μια φορά....!!! :D Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Ποιά είναι η τελευταία έκδοση του opera browser ? Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coki55 (12 Αύγ. 2004 , 15:43) Ποιά είναι η τελευταία έκδοση του opera browser ? H 6.20. :) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Thanks nervous! :D Και κάτι άλλο τώρα.. το WELCOME που μπορώ να το βρώ;; εκτός από nokia.com που το έχει αλλά δεν είναι sis και το jad δεν παίζει :cry: Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Γιατί να το βρείς; Τι να το κάνεις; Έχουν δημιουργηθεί προβλήματα απο αυτό. Εγώ σε όλους τους νέους κάτοχους 7610 που με συμβουλεύονται, προτείνω να μην το ακουμπήσουν. Ξέρω γω, πολλά έχουν δει το μάτι μου. Άστο καλύτερα. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (12 Αύγ. 2004 , 21:15) Γιατί να το βρείς; Τι να το κάνεις; Έχουν δημιουργηθεί προβλήματα απο αυτό. Εγώ σε όλους τους νέους κάτοχους 7610 που με συμβουλεύονται, προτείνω να μην το ακουμπήσουν. Ξέρω γω, πολλά έχουν δει το μάτι μου. Άστο καλύτερα. :) mou exoun volepsei oi ry8miseis pou kanei! ektos apo mms kai wap.. kanei kai mia alli sindesi internet tin opia xrisimopoiousa k moy fainotan pio grigori.. omws autin thn ri8mish h voda den mou thn stelnei.. Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Όχι ρε, τα μπέρδεψες. Εσύ λες για το Setting Wizard. Αυτό μάλιστα, είναι χρήσιμο. Σήμερα μάλιστα το χρησιμοποίησα για να ρυθμίσω τα MMS μου. Δεν ξέρω να πέτυχε η διαδικασία βέβαια. Αν το έσβησες κατα λάθος και δεν το βρίσκεις στείλε μου PM και θα την βρούμε την άκρη. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coki55 (13 Αύγ. 2004 , 02:39) mou exoun volepsei oi ry8miseis pou kanei! ektos apo mms kai wap.. kanei kai mia alli sindesi internet tin opia xrisimopoiousa k moy fainotan pio grigori.. omws autin thn ri8mish h voda den mou thn stelnei.. Mipws to mperdeueis me tin efarmogi SettingWizard?? Me prolabes mirrorofsorrow. Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Νεα Εφαρμογουλα : Scalado PhotoTwister Scalado PhotoTwister lets you make cool & twisted photos in a flash. Choose between a wide range of different warp filters, all with funny and hip effects. Give your dad a big belly, your sister enormous ears or your favorite pet a gigantic nose. Additionally you can add paint features to your photos that will transform your friend into a cartoon. Scalado PhotoTwister is very easy to use and shows your twisted warp photo in real-time. Just capture, save and share the new twisted looks with all your friends. http://shop.my-symbian.com/include/pictures/331054/phototwister_warpshots_anim.gif PhotoTwister will enable users to capture, save and send images that have been distorted by different warp or paint effects. All effects are done in real-time and are shown in the viewfinder whilst aiming at a person or an object. The user can choose between 10 different Warp filters, 5 different Artistic paint effects, turn on or off a spectacular mirror effect and be able to set various new photo settings like personalized image names, image storage path or different size formats. The different size format setting enables four new pixel size formats of the image. Default is the highest resolution, large is 640 x 480 pixels, medium 320 x 240 pixels and MMS is 160 x 120 pixels which are good for MMS images. If you have a mega pixel camera phone like Nokia 7610 you will also see a Mega pixel format which is 1152 x 864 pixels. PhotoTwister will enable users to capture, save and send images that have been distorted by different warp or paint effects. All effects are done in real-time and are shown in the viewfinder whilst aiming at a person or an object. The user can choose between 10 different Warp filters, 5 different Artistic paint effects, turn on or off a spectacular mirror effect and be able to set various new photo settings like personalized image names, image storage path or different size formats. The different size format setting enables four new pixel size formats of the image. Default is the highest resolution, large is 640 x 480 pixels, medium 320 x 240 pixels and MMS is 160 x 120 pixels which are good for MMS images. If you have a mega pixel camera phone like Nokia 7610 you will also see a Mega pixel format which is 1152 x 864 pixels. EDIT: Κυκλοφορησε στο mIRC το Full screen caller version 3.00 . :cool: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 έχουμε κανένα καλο pdf viewer ? το pdf+ δεν μου ανοίγει σχεδόν τίποτα :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (13 Αύγ. 2004 , 15:47) έχουμε κανένα καλο pdf viewer ? το pdf+ δεν μου ανοίγει σχεδόν τίποτα :( Εχεις δοκιμασει την νεα εκδοση την 1.36?Αν και με αυτη δεν γινεται δουλεια τοτε η μονη λυση ειναι το RepliGo. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (13 Αύγ. 2004 , 13:50) Εχεις δοκιμασει την νεα εκδοση την 1.36?Αν και με αυτη δεν γινεται δουλεια τοτε η μονη λυση ειναι το RepliGo. δοκίμασα το pdf+ 1.36 demo αλλα πάλι είχα πρόβλημα. επίσης δοκίμασα και το repligo 2.0 αλλα αυτό δεν ανοίγει pdf αρχεία!! μονο αρχεία με κατάληξη .rgo δοκίμασα rename από pdf σε rgo και πάλι τίποτα. κάποια πρόταση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (13 Αύγ. 2004 , 16:24) δοκίμασα το pdf+ 1.36 demo αλλα πάλι είχα πρόβλημα. επίσης δοκίμασα και το repligo 2.0 αλλα αυτό δεν ανοίγει pdf αρχεία!! μονο αρχεία με κατάληξη .rgo δοκίμασα rename από pdf σε rgo και πάλι τίποτα. κάποια πρόταση? Μπορεις τα *.pdf να τα μετατρεψεις σε *.rgo με το Repligo Converter και μετα να τα δεις στο κινητο με το RepliGo Viewer.Εγω ετσι κανω και δουλευει ρολοι.Ομως με τα Ελληνικα δεν ξερω τι παιζει γιατι δεν εχω δοκιμασει. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 επειδή έχω την εντύπωση ότι τα αρχεία που θέλω να δω πρέπει να είναι για powerpoint μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό? έχουν την ίδια κατάληξη μήπως? στο pc μου δεν έχω ούτε το acrobat ούτε το powerpoint gmt¨!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts