Jump to content

Always Fit & Healthy με το HUAWEI WATCH GT4 - Tips από τη Fitness Instructor: Ιωάννα Λαουμτζή!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Το να υιοθετείς τη φιλοσοφία του wellness στην καθημερινότητά σου, σίγουρα δεν είναι μια απλή υπόθεση, καθώς απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο. Για κάποιους αυτή η προσπάθεια είναι ευκολότερη, για άλλους όχι, αλλά το σίγουρο είναι ότι πρέπει να αποτελεί το πάντρεμα της σωστής διατροφής και φυσικής δραστηριότητας/άσκησης, ειδάλλως το τελικό αποτέλεσμα δεν θα είναι επιθυμητό. Ειδικά για τους αρχάριους, οι οποίοι θέλουν να κάνουν την αρχή, ένας προσωπικός «βοηθός» fitness είναι πολύτιμος ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί αλλά και να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ανάλογα με το βάρος, το φύλο, την ηλικία και τον σωματότυπό τους.

Το HUAWEI WATCH GT4 ήρθε για να γίνει αυτός ο βοηθός σας, συμπυκνώνοντας όλη την τεχνογνωσία της εταιρείας, μέσα από τέσσερις γενεές wearables αλλά και την υψηλή της τεχνολογία! Βέβαια, το HUAWEI WATCH GT4 μπορεί να αποδειχθεί ένα υπερπολύτιμο εργαλείο, ωστόσο για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα χρειάζεστε και την ασφαλή καθοδήγηση από έναν/μία ειδικό στον κόσμο του fitness! H personal trainer και fitness instructor Ιωάννα Λαουμτζή, expert στα εξατομικευμένα προγράμματα εκγύμνασης και ιδιοκτήτρια του IL Exclusive Fitness, μας προτείνει 3 basic ασκήσεις ειδικές για αρχάριους, έτσι ώστε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στον κόσμο του fitness…

1 Back Lunges

Οι προβολές (back lunges) πρόκειται για μια από τις κορυφαίες ασκήσεις ενδυνάμωσης, που σίγουρα θα θέλετε να την συμπεριλάβετε στις προπονήσεις σας.

º Σταθείτε με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων, με τα χέρια στα πλάγια.

º Με το δεξί σας πόδι, κάντε ένα βήμα πίσω και στηριχθείτε στην μύτη του, διατηρώντας όρθιο τον κορμό σας.

º Χαμηλώστε προς το έδαφος, λυγίζοντας το δεξί σας γόνατο σε γωνία 90 μοιρών.

º Βάλτε δύναμη στην μύτη το δεξιού ποδιού και επιστρέψτε στην αρχική θέση.

º Επαναλάβετε από την άλλη.

2 Squats

Τα καθίσματα (squats) αποτελούν μια εξαιρετική άσκηση για να γυμνάσετε τους μηρούς, τους γλουτούς και την πλάτη σας.

º Ανοίξτε τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων σας και ανασηκώστε το στήθος σας.

º Καθώς σκύβετε, ρίξτε το βάρος σας στις φτέρνες σας, κρατώντας το στήθος σας ανασηκωμένο.

º Σκύψτε μέχρι οι αγκώνες σας να αγγίξουν τα γόνατά σας.

º Σηκωθείτε αντλώντας δύναμη από τις φτέρνες και τα πόδια σας.

3 Skater Jump

Αυτή η άσκηση προσφέρει δύναμη, ισορροπία, φυσική κατάσταση και συντονισμό. Η skater jump δεν απαιτεί εξοπλισμό και είναι καλή cardio άσκηση για πόδια, γοφούς και γλουτούς. Ta skater jump ανήκουν στις πλειομετρικές ασκήσεις, που συνδυάζουν τη δύναμη με την ταχύτητα της κίνησης, και σου χαρίζουν δύναμη. Γυμνάζουν το σώμα μέσω δυναμικών κινήσεων (αλμάτων) και αξιοποιούν την ικανότητα των μυών να επιμηκύνονται και να συστέλλονται για να αυξήσουν τη δύναμή τους.

º Χρησιμοποίησε μία γραμμή ή ένα χαμηλό εμπόδιο για να πηδάς πάνω από τη γραμμή.

º Πάρε θέση για squat, με λίγο πιο χαμηλωμένο το σώμα σου (σαν εκτελείς τη μισή κίνηση της άσκησης).

º Παίρνοντας ώθηση από το ένα μόνο πόδι, πηδάτε προς το πλάι, όσο πιο μακριά μπορείτε. Αν θέλετε να πηδήξετε προς τα αριστερά, παίρνετε ώθηση από το δεξί πόδι και προσγειώνεστε πρώτα στο αριστερό. Μόλις το δεξί πόδι φτάσει λίγο πριν το έδαφος, παίρνετε ώθηση από το αριστερό πόδι και πηδάτε προς τα δεξιά.

º Θυμηθείτε να λυγίζετε το γόνατό σας και να προσγειωθείτε με λυγισμένο το πόδι, χαμηλώνοντας τους γοφούς προς τα πίσω.

HUAWEI: WATCH GT4 – Your… Virtual Personal Trainer!

Το HUAWEI WATCH GT4 μπορεί να ανιχνεύσει με υψηλότατη ακρίβεια την καρδιακή σας λειτουργία, την φυσική σας δραστηριότητα μέσα από 100 διαφορετικά αθλήματα και δραστηριότητες, το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα σας αλλά και το αερόβιο «capacity» του οργανισμού σας. Σε συνδυασμό με τα στοιχεία που του δίνετε κατά την πρώτη φορά που του «συστήνεστε», αλλά και το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης που μπορεί να αντιληφθεί από το πρώτο session, το έξυπνο ρολόι της HUAWEI θα γίνει ο personal trainer σας, προσφέροντας προτάσεις άσκησης με αναλυτικές λεπτομέρειες, οδηγίες, προτεινόμενη ένταση και ρυθμό.

Ξεκλειδώστε τα μυστικά του HUAWEI WATCH GT 4 και μάθετε περισσότερα για τις εξελιγμένες δυνατότητές του, διαβάζοντας έναν σούπερ οδηγό, κάνοντας click εδώ! 

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...