Livas_D Δημοσιεύτηκε November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 6, 2003 gia xara! psaxno na bro ena programa gia tv-tuner pou na paizei kai hxo, na kanei capture hxo kai eikona , kai na paizei kai ta kanalia(.....) katebasa to Dscaler 4.1.7 alla den paizei hxo??? giati? ftaei tipota? h to progr den exei katholou hxo??? xerete na mou peite kanena allo??? Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 To DScaler έχει ήχο... ποιά κάρτα έχεις; Δοκίμασε τα settings για τέρεο/μονοφωνική έξοδο καθώς και του μίκτη και του προγράμματος και της κάρτας ήχου. Για capture δεν ξέρω αν κάνει καλό. Παράθεση http://chrislaz.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. November 6, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 apo karta exo thn Pixel View thn ypostirizei kanonika! exo kanei tis rithmiseis alla pali tipota...hxo den mou bgazei! den xero ti allo na kano....! Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Livas_D apo karta exo thn Pixel View thn ypostirizei kanonika! exo kanei tis rithmiseis alla pali tipota...hxo den mou bgazei! den xero ti allo na kano....! Να συνδέσεις το Line-Out της TV-Card με το Line-In της κάρτας ήχου σου μήπως; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 mia einai h lysh se osoys exoyn thn a8lia karta pixel view play tv pro!!!!!!!!!!!!!!!!!! to dscaker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! omws dysthxos den exoyme se leitoyrgia to remote Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Athanasios omws dysthxos den exoyme se leitoyrgia to remote Ούτε με το bRemote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Όταν "λες να παίζει και τα κανάλια(.....)" εννοείς τα δύο γνωστά κανάλια? Αν ναι ξέχνα τον ήχο,δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα με ήχο,μόνο εικόνα.Με οποιοδήποτε πρόγραμμα κι αν δοκιμάσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον eLeKtriK EyE Ούτε με το bRemote; Δεν μπόρεσα να κανω τιποτα. ισως δεν ειχα το σωστό πρόγραμμα , αν μπορεις ενα συνδεσμο για να το κατεβασω!!! Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Livas_D gia xara! psaxno na bro ena programa gia tv-tuner pou na paizei kai hxo, na kanei capture hxo kai eikona , kai na paizei kai ta kanalia(.....) katebasa to Dscaler 4.1.7 alla den paizei hxo??? giati? ftaei tipota? h to progr den exei katholou hxo??? xerete na mou peite kanena allo??? Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα, αλλά για ρίξε μια ματιά εδώ Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Athanasios Δεν μπόρεσα να κανω τιποτα. ισως δεν ειχα το σωστό πρόγραμμα , αν μπορεις ενα συνδεσμο για να το κατεβασω!!! Εδώ είναι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=7035 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digekas Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Μπορείς να ενεργοποιήσεις τον ήχο με το πρόγραμμα που σου έδωσαν με την κάρτα, να το τερματίσεις με τον Task Manager και μετά να τρέξεις το dscaler. Για εγράφη σε mpeg-4 καλό είναι το freevcr http://freevcr.ifrance.com/freevcr/index-en.html Παράθεση Εάν δεν ήμουν εδώ, πως έφυγα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts