Jump to content

Το Samsung Knox, εδώ και μια δεκαετία, ασφαλίζει τα ευαίσθητα δεδομένα χρηστών και επιχειρήσεων


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Άρωγος στην προσπάθεια της Samsung να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις είναι το ανοικτό και ευέλικτο οικοσύστημα που έχει δημιουργήσει και το οποίο προσφέρει inter-operability μεταξύ των προϊόντων της αλλά και τις κατάλληλες συνθήκες για τους developers ώστε να δημιουργήσουν νέες, αποδοτικές λύσεις που θα βοηθήσουν τους πελάτες της.

Στην κατηγορία του hardware, η Samsung προσφέρει εντυπωσιακές mobile συσκευές όπως τα Galaxy S23 series και το Galaxy Z Fold5, οι οποίες σχεδιάστηκαν με βάση τις ανάγκες των επιχειρήσεων και μπορούν να γίνουν ένας “business σύντροφος” κάθε στελέχους. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει μοντέλα που καλύπτουν εξεζητημένες ανάγκες και απαιτήσεις αλλά και ανθεκτικές συσκευές που σχεδιάστηκαν να αντιστέκονται στις δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Για κάθε επαγγελματία, όμως, το «Α» και το «Ω» είναι η ασφάλεια των δεδομένων του, εταιρικών και προσωπικών. Φέτος το Samsung Knox συμπληρώνει αισίως μια δεκαετία ζωής (2013-2023), έχοντας «ασφαλίσει» πάνω από 1 δισεκατομμύριο συσκευές παγκοσμίως, για πάνω από 30.000 επιχειρήσεις και οργανισμούς. Η εμπιστοσύνη των πελατών της Samsung προς τo Knox εκτείνεται σε βαθμό ώστε να το υιοθετούν ακόμα και κυβερνητικοί οργανισμοί από πολλές χώρες του κόσμου.

Η πλατφόρμα του Samsung Knox έχει εξελιχθεί σε ένα δυνατό εργαλείο για κάθε IT manager. Επιτρέπει στον υπάλληλο να διαχωρίσει με ασφάλεια τα προσωπικά του δεδομένα από τα επαγγελματικά, αλλά προστατεύοντας εξίσου αμφότερα. Καθώς η προστασία ξεκινά στο επίπεδο του hardware (chip), αποτελεί ένα μεγάλο εμπόδιο για τις κακόβουλες ενέργειες. Οι Enterprise Edition συσκευές μπορούν να παραμετροποιηθούν εύκολα και με μεγάλο εύρος επιλογών, ώστε να καλύψουν στο έπακρο τις συγκεκριμένες και ιδιαίτερες ανάγκες κάθε οργανισμού.

Το Samsung Knox εμπλουτίζεται χρόνο με το χρόνο, περιλαμβάνοντας πλέον 8 διαφορετικές λύσεις. Τα Knox Guard, Knox Mobile Enrollment, Knox Platform for Enterprise, Knox Manage, Knox Asset Intelligence, Knox E-FOTA, Knox Capture και Knox Configure αποτελούν ισχυρά εργαλεία για την επιχείρηση, τον IT manager αλλά και τον τελικό χρήστη. Επιτρέπουν την ταχεία και εύκολη προσθήκη, αφαίρεση και διαχείριση συσκευών του «στόλου» του οργανισμού, προσφέρουν πολύτιμα δεδομένα και πληροφορίες για την χρήση των συσκευών αλλά και συμβουλές για τη βελτιστοποίηση του software και hardware, εξασφαλίζουν τα over-the-air updates τη στιγμή που πρέπει, με την απαιτούμενη ασφάλεια και ταυτόχρονα μπορούν να αντικαταστήσουν εργαλεία για χρήσεις όπως το barcode scanning, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε στήριξη στην ποιότητας εργασίας.

Εξ’ίσου σημαντική, φυσικά, η υποστήριξη όλων των δημοφιλών λειτουργικών συστημάτων της αγοράς (Android, iOS, Chrome OS, Windows) σε επιλεγμένες λύσεις.

Για τον ίδιο σκοπό, η εταιρεία προσφέρει επιλογές όπως οι Samsung Galaxy Enterprise Edition συσκευές, οι οποίες περιλαμβάνουν το Knox Suite δωρεάν για το πρώτο έτος, έως και 5 χρόνια εγγυημένη λήψη ειδοποίησεων για τις ενημερώσεις ασφάλειας και 2 χρόνια εγγυημένη κυκλοφορία της συσκευής στην αγορά. Η «σουίτα» της Samsung περιλαμβάνει 6 από τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά (Knox Mobile Enrollment, Knox Platform for Enterprise, Knox Manage, Knox Asset Intelligence, Knox E-FOTA, Knox Capture) έναντι ετήσιου κόστους, προσφέροντας μια ιδιαίτερα βολική λύση για κάθε μεσαία ή μεγαλύτερη επιχείρηση.

Μάθετε περισσότερα για το Samsung Knox και την Samsung Knox Suite αλλά και τις Enterprise Edition συσκευές στo www.samsung.com/gr/business/mobile-solutions/samsung-knox

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...