kainourios Δημοσιεύτηκε October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 25, 2005 Γεια σας, Με ενδιαφέρει να ξέρω τι τύπος dslam υπάρχει στην περιοχή που μένω (κοντά στη στάση Συγγρού-Φιξ, Αθήνα), υπάρχει τρόπος να το μάθω αυτό και πώς; Αν δεν υπάρχει, μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι τύπος υπάρχει στην περιοχή μου; Περαιτέρω, έχω ακούσει ότι ανάλογα με τον τύπο dslam πρέπει κανείς να επιλέξει και το modem/router, γιατί δεν υπάρχει πλήρης συμβατότητα αλλιώς, αληθεύει αυτό; Αν ναι, μπορεί κάποιος, εφόσον μπορεί να βρεθεί ο τύπος dslam στην περιοχή μου, να μου προτείνει κάποιο ή κάποια modems/routers για την περίπτωσή μου; Σημειώνω ότι έχω γραμμή ISDN και ότι θα προτιμούσα τα προτεινόμενα modems/routers να έχουν σύνδεση μέσω Ethernet, την προτιμώ από τη USB σύνδεση. Και κάτι τελευταίο: Πρακτικά, μπορεί να μου πει κάποιος τι διαφορές έχει πρακτικά η PPPoA με την PPPoE και ποια είναι πλεονεκτικότερη (φυσικά μόνο αν και εφόσον μπορούμε να μιλάμε για πλεονεκτικότερη). Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 http://www.ote.gr/oteweb/greek/news/DSLAMfasma05-08-03.PDF εδω θα βρεις σε ποιο dslam ανοικεις με βαση το τηλεφωνικο σου αριθμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Yπάρχει και νεότερος πίνακας. Του 2005.DSLAM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Yπάρχει και νεότερος πίνακας. Του 2005. Αυτο το αρχειο ειναι απο τον ΟΤΕ? Δεν εχει υποστει κανενος ειδους τροποποιηση? "Στο Αστικό Κέντρο Αγρινίου οι τιλεφωνικοι αριθμοι που μπορουν να πάρουν ADSL είναι όσοι αρχίζουν από :" :w00t: :blink: :wacko: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Και αν ειμαστε εκτος αττικης?? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Και αν ειμαστε εκτος αττικης?? :O Επελεξε διαφορετικο φυλλο στο excel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Αυτο το αρχειο ειναι απο τον ΟΤΕ? Δεν εχει υποστει κανενος ειδους τροποποιηση? "Στο Αστικό Κέντρο Αγρινίου οι τιλεφωνικοι αριθμοι που μπορουν να πάρουν ADSL είναι όσοι αρχίζουν από :" :w00t: :blink: :wacko: :lol: Aπό ΟΤΕ είναι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 na rothso kati? kai tora pou kseroume ti kerdizoume! ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 na rothso kati? kai tora pou kseroume ti kerdizoume! ???? Ένα ηλεκτρικό λουκούμι. :p Τπτ δεν κερδίζεις. Απλά η γνώση είναι δύναμη. :p Aπλά αν έχεις προβλήματα μπορείς δίκαια να βρίζεις τον Θείο και τα μούφα dslams Που πουλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Επελεξε διαφορετικο φυλλο στο excel. Thanx δεν το ειχα δει :O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kcyber Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 ti shmainei to eeap (h teleutaia sthlh)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Να ρωτησω κι εγω κατι; Τα πιο αξιόπιστα ποια είναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 ola aksiopista einai. ta alcatel einai kalytera lene Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts