Jump to content

Μελάνια εκτυπωτών...

PCMan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.

Εδω στη περιοχή μου εχει ανοιξει ενα μαγαζι οπου γεμιζουν ξανα με χρωματα τα μελανια των εκτυπωτων με 10ευρω.

Που μπορω να βρω τα χρωματα (μπλε, κιτρινο, κοκκινο) ωστε να τα γεμιζω μονος μου?

Ξερει κανεις τιποτα?

Εχω τον hp3420 και το ενα μελανι κανει γυρω στα 20ευρω.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Δεν νομιζω να χυνεται γιατι 1ον) μεσα εχει σφουγγαρακι οποτε αποροφιεται το μελανι και 2ον) το μελανι εχει πανω του 3+ τρυπες, αν βαζεις μελανι απο την μια τρυπα, δεν υπαρχει περιπτωση να βγει εξω γιατι ο αερας βγαινει εξω απο τις υπολοιπες τρυπες.

Τι χρωματα εχει μεσα το εγχρωμο αλλα και το μαυρο θελω να μαθω και πως/που να τα ζητησω για να τα αγορασω.

Οσο για το πως θα τα βαλω... παιρνω μια συρριγγα και τα βαζω, δεν ειναι εκει το προβλημα. Αν παιδευτω και λιγο δεν πειραζει, 40 ευρω ειναι αυτα, γιατι να τα δινω καθε λιγο?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

Τα χρώματα που έχουν οι εγχρωμοι εκτυπωτες είναι το Cyan,Magenta,Yellow.Εγώ έχω το UniKit Inkjet Refill kit και με 32 ευρω που το είχα παρει έχω γεμίσει μόνος μου με απολύτη επιτυχία 2 φορες και την εγχρωμη κεφαλή και την μαυρη.Μέχρι να τα πα'ιξουν τελείως οι κεφαλές θα το γεμίζω εγώ, μετα θα παρω καινουργιες κεφαλές και αν πάλι απο την αρχή το refilling :):)
Υπογραφή....

UniKit Inkjet Refill kit

Που το βρηκες αυτο?

Τα χρωματα απο που θα τα αγορασω?

Σε ένα μαγαζάκι στα Γιάννενα το βρήκα αλλά δεν νομίζω να σε βοηθάει αυτο.Αν ψάξεις μπορει να το βρεις σε καταστήματα της περιοχής σου.Εχει μέσα τα 3 χρώματα και 2 μπουκαλακια μαύρο καθότι φεύγει πιο εύκολα.
Υπογραφή....

Ευχαριστω. Θα το ψαξω :)

• 5 months later...

παιδια εχω ενα εκτυπωτη hp 1310,πηρα μελανια ενα black 56 και ενα tri-colour 28..

τα βαζω στον εκτυπωτη και συνεχως μου λεει οτι το δοχειο εγχρωμης μελανης δεν ειναι εγκατεστημενο σωστα,ενω σιγουρα ειναι μια χαρα εγκατεστημενο..

εχει συμβει σε κανεναν αλλο?καμια ιδεα?

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια εχω ενα εκτυπωτη hp 1310,πηρα μελανια ενα black 56 και ενα tri-colour 28..

τα βαζω στον εκτυπωτη και συνεχως μου λεει οτι το δοχειο εγχρωμης μελανης δεν ειναι εγκατεστημενο σωστα,ενω σιγουρα ειναι μια χαρα εγκατεστημενο..

εχει συμβει σε κανεναν αλλο?καμια ιδεα?

Έχω την εντύπωση πως πήρες λάθος μελάνι. Χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος νομίζω πως το έχρωμο μελάνι για τον εκτυπωτή σου είναι το Νο.57

Έχω την εντύπωση πως πήρες λάθος μελάνι. Χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος νομίζω πως το έχρωμο μελάνι για τον εκτυπωτή σου είναι το Νο.57

δεν ειναι λαθος...αφου πανω στον εκτυπωτη γραφει Tri-colour 28 και 57

και Black 27 και 56...

Σε εμενα.Δεν ξερω γιατι.Μετα απο 2 βδομαδες σταματησε παντως.

δηλαδη μετα αρχισε να εκτυπωνει κανονικα με το 28?black ειχες 56?

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα μελάνια αυτά έχουν την ίδια απόδοση σε ποιότητα και αντοχή με τα εργοστασιακά ?

εξαρτάται τι ποιοτητας μελάνι θα πάρεις. συνήθως [ειδικά αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις, πχ φωτογραφικές εκτυπώσεις] είναι πάρα πολύ ικανοποιητικά σε απόδοση και κυρίως σε τιμή...

Guest valeria
Έχω έναν mini HP Photosmart 335 μπορώ κι εγώ να γεμίζω κάπου τα μελάνια;Το ένα κάνει γύρω στα 30 ευρώ...Ή μήπως επειδή είναι φωτογραφικός δεν λέει να βάλω μούφα γιατί θα χαλάει η απόδοση των χρωμάτων;:worry:

gia hp psc 1410 exete na proteinete kati?

giati de mporo na dino ka8e ligo kai ligaki tosa lefta!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Προσωπικα γεμιζω χρονια τα μελανια μονος μου.

Εχω HP εκτυπωτη. Η καθε κεφαλη/μελανι αντεχει γυρω στα 3 γεμισματα.

Μετα αρχιζει και χανει στα edges, αφηνει ιχνη κτλ. (Τοτε παιρνω μια καινουρια).

Στην αρχη παιρνεις το κιτ, που εχει αναλυτικοτατες οδηγιες και μετα απλα αγοραζεις σκετο μελανακι!

Ουτε χυνεται το μελανι, ουτε τιποτα, ιδιως αν φορας και γαντακια, κανενα προβλημα.

Το μαγαζακι αυτο βρισκεται Στουρναρη ακριβως απεναντι απο το Πλαισιο. Μια τρυπα ειναι.

Απο την αλλη οποιος ενδιαφερεται να μην γεμιζει συνεχεια μελανια και να τα πεταει, στο Πλαισιο εχει μη γνησια (τα ονομαζει συμβατα) και ειναι στη μιση τιμη απο τα γνησια.

Και στις δυο περιπτωσεις, δεν ειχα κανενα προβλημα σε θεμα ποιοτητας.

Να σημειωσω οτι δεν τα εχω δοκιμασει μακροχρονια σε φωτο.

Η πιο παλια ειναι 1 χρονου και ειναι μια χαρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ένα μαγαζάκι στα Γιάννενα το βρήκα αλλά δεν νομίζω να σε βοηθάει αυτο.Αν ψάξεις μπορει να το βρεις σε καταστήματα της περιοχής σου.Εχει μέσα τα 3 χρώματα και 2 μπουκαλακια μαύρο καθότι φεύγει πιο εύκολα.
..Λοιπόν παιδιά έχω Lexmark Z42 και επειδή τα μελάνια του ήταν πανάκριβα,ακουγα καλά λόγια από άλλους που χρησιμοποιούσαν αυτά τα πακέτα αναγόμωσης (φοβερή οικονομία,δεν υπάρχει πρόβλημα κ.α)λέω να δοκιμάσω κι εγώ...Πήρα κι εγώ ένα ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες του εγχειριδίου το ασπρόμαυρο οκ ,το έγχρωμο τίποτε!!::( Λέω οκ δεν πειράζει τουλάχιστον έχω το μαύρο...Τελειώνει σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα ξαναγεμίζω και έκτοτε δεν εκτυπώνει τίποτε ο εκτυπωτής!!:mad: Ενώ το μελάνι βγαίνει ο εκτυπωτής πάραυτα δεν εκτυπώνει.Μάλλον οι κεφαλές τα έπαιξαν...Αλήθεια τι εκτυπωτή έχετε να μου προτείνετε??Μάρκα και μοντέλο αναλυτικά να μου πείτε φθηνό θα ήθελα κυρίως στα αναλώσιμα .Τhanx!

Προσωπικα γεμιζω χρονια τα μελανια μονος μου.

Εχω HP εκτυπωτη. Η καθε κεφαλη/μελανι αντεχει γυρω στα 3 γεμισματα.

Μετα αρχιζει και χανει στα edges, αφηνει ιχνη κτλ. (Τοτε παιρνω μια καινουρια).

Στην αρχη παιρνεις το κιτ, που εχει αναλυτικοτατες οδηγιες και μετα απλα αγοραζεις σκετο μελανακι!

Ουτε χυνεται το μελανι, ουτε τιποτα, ιδιως αν φορας και γαντακια, κανενα προβλημα.

Το μαγαζακι αυτο βρισκεται Στουρναρη ακριβως απεναντι απο το Πλαισιο. Μια τρυπα ειναι.

Απο την αλλη οποιος ενδιαφερεται να μην γεμιζει συνεχεια μελανια και να τα πεταει, στο Πλαισιο εχει μη γνησια (τα ονομαζει συμβατα) και ειναι στη μιση τιμη απο τα γνησια.

Και στις δυο περιπτωσεις, δεν ειχα κανενα προβλημα σε θεμα ποιοτητας.

Να σημειωσω οτι δεν τα εχω δοκιμασει μακροχρονια σε φωτο.

Η πιο παλια ειναι 1 χρονου και ειναι μια χαρα!

Capone sou exw 2 erwtiseis!

Emeis pou pernoume ta adeia mas cartridges sto Cartridge World gia refill sta 3 refills prepei na tous dosw allo cartridge afou xalaei i kefali?

kai epidis, emeis me HP xriazetai na kanoume kanena katharismo mesa ston ektypwti? na anoixoume tipota na adeiasoume?

Capone sou exw 2 erwtiseis!

Emeis pou pernoume ta adeia mas cartridges sto Cartridge World gia refill sta 3 refills prepei na tous dosw allo cartridge afou xalaei i kefali?

kai epidis, emeis me HP xriazetai na kanoume kanena katharismo mesa ston ektypwti? na anoixoume tipota na adeiasoume?

Το οτι αντεχουν 3 γεμισματα, δεν σημαινει οτι ειναι παντα ετσι.

Εγω αυτο το αναφερω απο εμπειρια. Αν δεν εχεις προβλημα μην δωσεις αλλη, αλλα συνηθως δεν αντεχουν παραπανω.

Στους ΗΡ καθαρισμο κεφαλης μπορεις να κανεις μονο απο το control panel του εκτυπωτη.

Στη χειροτερη, αυτο που κανω, ειναι βγαζω το μελανι, περνω χαρτι κουζινας, του ριχνω αζαξ και σκουπιζω την κεφαλη, εξωτερικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το οτι αντεχουν 3 γεμισματα, δεν σημαινει οτι ειναι παντα ετσι.

Εγω αυτο το αναφερω απο εμπειρια. Αν δεν εχεις προβλημα μην δωσεις αλλη, αλλα συνηθως δεν αντεχουν παραπανω.

Στους ΗΡ καθαρισμο κεφαλης μπορεις να κανεις μονο απο το control panel του εκτυπωτη.

Στη χειροτερη, αυτο που κανω, ειναι βγαζω το μελανι, περνω χαρτι κουζινας, του ριχνω αζαξ και σκουπιζω την κεφαλη, εξωτερικα.

Πανε και παραπανω απο 3 γεμισματα. Πηρα ενα κιτ της ecotype και ειμαι στο 4ο γεμισμα.

Αν τα αφησεις καιρο κολλανε.

Αν κολλησουν βαλτε τα σε ενα κατσαρολακι και βραστε τα με νερο(μονο το κατω μερος, την κεφαλη) μεχρι να τρεξουν ολα τα χρωματα και θα ξαναδουλεψουν.

• 7 months later...
  • 2 years later...

Εχω εναν παλιο εκτυπωτη(6ετιας) Epson.Υπαρχει περιπτωση να βρω μελανακια και αν ναι ποιον τυπο????

Ο εκτυπωτης ειναι Epson C20UX

[sIGPIC][/sIGPIC]