Jump to content

[Επίσημο] HTC StarTrek (Qtek 8500)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον το πηρα εχθες :D μαζι με μια Sd 512MB. Πρωτες εντυπωσεις αν και δεν εχω προλαβει να κανω πολλα λογω δουλειας. Παναλαφρο σε σχεση με το 6260 αλλα και σε σχεση με το V3x ειναι πιο συμπαγες οχι τοσο πλατυ. Πανεμορφο και λεπτουλι :D

Η συσκευασια ΔΕΝ περιλαμβανει καρτα μνημης.

Οσο αφορα τις λειτουργιες του απο τα λιγα που διαπιστωσα ειναι οτι τα ringtones και τα MP3 ακουγονται πολυ χαμηλα, ακομα και οταν η ενταση ειναι στο Loud. Δευτερο για να μπει MP3 ως ringtone πρεπει να αντιγραφει στη μνημη του τηλεφωνου η οποια δεν ειναι πολυ μεγαλη. Γυρω στα 25ΜΒ ελευθερα.

Αυτα προς το παρων, περισσοτερα αργοτερα:!:

P.S. Κυριε Moderator θελουμε το avatar για το 8500 :) Ευχαριστουμε

ποσο που στοιχισε και απο που το πηρες?

Μπορεις να το ανοιξεις σε αεροπλανο να ακουσεις μουσικη εαν απενεργοποιησεις το radio και BT ?

Απο μπαταρια πως τα παει?

• Απαντήσεις 709
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ποσο που στοιχισε και απο που το πηρες?

Μπορεις να το ανοιξεις σε αεροπλανο να ακουσεις μουσικη εαν απενεργοποιησεις το radio και BT ?

Απο μπαταρια πως τα παει?

€479 και €38 η SD απο Πλαισιο Γλυφαδας. Το τελευταιο κομματι!!! Στα profiles δεν εχει airplane mode, αλλα μπορει να εχει καπου μεσα στα settings κατι που να απενεργοποιει το τηλεφωνο αλλα δε το εχω ψαξει ακομα. Ξανατονιζω οτι δουλευω :D

Η μπαταρια μεχρι στιγμης με 1.5 ωρες τηλεφωνηματα, 2 sms και 2 λεπτα που ακουσα MP3 κραταει. Εχει 2 μπαρες απο τις 4.

Παιδια οτι θελετε ρωτηστε και οταν μπορω θα απαντησω.

Καμερα δεν εχω χρησιμοποιησει ακομα.

Συνεχεια εντυπωσεων.

Προβλημα μεγαλο - τουλαχιστον για μενα - το ηχειο του. Ειδικα οταν ειμαι εξω δεν ακουγεται τιποτα, οτι MP3 και να του περασα. Στα wav η κατασταση ειναι καλυτερη, αλλα οταν κατασκευαζεις τηλεφωνο για MP3 τοτε συγνωμη αλλα δε μπορεις να προσφερεις τοσο απαραδεκτο ηχειο.

Bluetooth. Προβλημα στο να δεχτει αρχεια. Δοκιμασα με το 6260 και V3i. Δε δεχεται κανενα αρχειο προς το παρον.

Μπαταρια. Σχεδον κραταει 1.5 μερα με τη χρηση που του κανω οσο και το 6260 επομενως δεν παραπονιεμαι για αυτο.

Καμερα. Σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου ξεχαστε την. Σε Daylight ειναι ΟΚ αλλα και παλι δεν εχω απαιτησεις απο τη καμερα μια και εχω κανονικη digital.

Ακομα δεν εχω περασει προγραμματα, οταν το κανω θα σας πω ποσο combitible ειναι.

Αυτα!!!

PS. Στο Liz παντως σημερα το κοιταγανε τρελα οι διπλανοι μου :D

μηπως να αλλαζαμε το ονομα του topic με το πραγματικο ονομα του τηλεφωνου??

το star trek ειναι καπως ψαρωτικο, ο αλλος το διαβαζει και περιμενει να δει κανενα tricorder ή κανενα fazer...

χεχεχε!!!

τελικα απο φωτογραφιες ειναι μαπα το κινητο???:blink:

το star trek ειναι καπως ψαρωτικο, ο αλλος το διαβαζει και περιμενει να δει κανενα tricorder ή κανενα fazer...

χεχεχε!!! :blink:

beam me up Scotty χεχεχεχε

Εχει δικιο ο φιλος μας. Το ειδα τις προαλλες στο πλαισιο και μεχρι να το εντοπισω στο Forum ειδα και επαθα (ε, καλα τα παραλεω και λιγο τωρα :D )

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

χεχεχε!!!

τελικα απο φωτογραφιες ειναι μαπα το κινητο???:blink:

Σε σχεση με τη Sony Cybershot 5MP που εχω ναι!, σε σχεση με το 6260 φοβερες photos!!. Εξαρταται με τι το συγκρινεις.

Aααα, τα παιδιά στην ACE Hellas θα τα μαλώσω!:p

Μόνο 100 euro καπέλο βάλετε βρε παιδιά;

Qtek 8500 376,5 euros

To site είναι απόλυτα αξιόπιστο!!!

Τελικα δυστηχως το θεμα του ηχειου δεν ειναι ελλατωματικο απο τη μανα του οπως ηθελα να πιστευω αλλα αυτη ειναι η ενταση. Ισως να μπορεσει να γινει αναβαθμιση καπως μεσω software??

παιδια το πηρα και γω!ωραιο κινητακι ειναι, η ενταση του ηχειου ειναι καλη τα mp3 τα παιζει οπως το κ750 περιπου η μπαταρια κραταει 3 μερες με κανονικες κλησεις και λιγο πασιεντζα.το μονο που με προβληματιζει ειναι το μπλουτουθ το τι του εχω κανει για να μπορεσω να στειλω βιντεακια απο το κ750 και το μοτορολα που εχω αλλα ματαια "υπηρεσια δεν υποστηριζεται" βγαινει συνεχεια.τοτε τι στο καλο γραφει συνδεσει μπλουτουθ μηπως μονο με pc;γνωριζει κανεις κατι για το θεμα αυτο;ευχαριστω.

παιδια το πηρα και γω!ωραιο κινητακι ειναι, η ενταση του ηχειου ειναι καλη τα mp3 τα παιζει οπως το κ750 περιπου η μπαταρια κραταει 3 μερες με κανονικες κλησεις και λιγο πασιεντζα.το μονο που με προβληματιζει ειναι το μπλουτουθ το τι του εχω κανει για να μπορεσω να στειλω βιντεακια απο το κ750 και το μοτορολα που εχω αλλα ματαια "υπηρεσια δεν υποστηριζεται" βγαινει συνεχεια.τοτε τι στο καλο γραφει συνδεσει μπλουτουθ μηπως μονο με pc;γνωριζει κανεις κατι για το θεμα αυτο;ευχαριστω.

Δε ξέρω πώς ακουγεται το κ750 αλλα σε συκγριση με το 6260 είναι σαν να εχω το Nokia στο 2 από 10 και το Qtek στο Loud. Επομενως δυο τινα συμβαινουν. Ειτε ότι το δικο μου πραγματι εχει προβληματικο ηχειο :mad: – το οποιο θα παραμόρφωνε τους ηχους και δε το κανει - η απλα η ενταση του είναι απαραδεκτη:( . Κριμα που δε μενεις Αθηνα να τα συγκρινουμε! :)

Οσο αφορα τη μπαταρια, δε ξερω τι εννοείς με κανονικες κλησεις, αλλα εγω που μονο μιλαω και στελνω το πολύ 2-3 sms η μπαταρια του θελει φορτισμα κάθε μερα. Υποθετω για να εχεις smartphone εισαι επαγγελματιας και μιλας πολύ.;)

Aααα, τα παιδιά στην ACE Hellas θα τα μαλώσω!:p

Μόνο 100 euro καπέλο βάλετε βρε παιδιά;

Qtek 8500 376,5 euros

To site είναι απόλυτα αξιόπιστο!!!

Θέλω να πιστεύω ότι το Pixmania είναι αρκετα αξιόπιστο.

http://www.pixmania.com/gr/gr/320415/art/qtek/8500.html

Προσθέστε και 10€ για έξοδα αποστολής και το ξανασυζητάμε.

VF Giga Unlimited Ultra

οχι φιλε μου δεν ειμαι επαγγελματιας.οσο για της κλησεις μαλλον το διατυπωσα λαθος.μιλαω γυρω στο 10 λεπτο την μερα και μια δυο φορες καμια πασιεντσα.οταν βαζεις το wmp στο κινητο ρυθμισε των ηχο στο 100 τοις 100 απο το πλαινο κουμπι.αν ακομα το ακους χαλια τσεκαρε το τραγουδι γιατι και σε μενα καποια παιζουν χαμηλα και με θορυβο και καποια δυνατα και τζαματα.ηθελα να σε ρωτησω εχεις προσπαθησει να στειλεις μεσω μπλουτουθ κανα αρχειο βιντεο η ηχο ;εγω το τι του χω κανει για να στειλω βιντεακια απο το σονυ αλλα ματαια.αν το μπουτουθ ειναι μονο για συνδεσει με το pc θα παρω την ace hellas και θα γινει χαμος γιατι το γραφουνε αν δεν το υποστηριζει;αυτα.πιστευω να μην σε κουρασα.

οχι φιλε μου δεν ειμαι επαγγελματιας.οσο για της κλησεις μαλλον το διατυπωσα λαθος.μιλαω γυρω στο 10 λεπτο την μερα και μια δυο φορες καμια πασιεντσα.οταν βαζεις το wmp στο κινητο ρυθμισε των ηχο στο 100 τοις 100 απο το πλαινο κουμπι.αν ακομα το ακους χαλια τσεκαρε το τραγουδι γιατι και σε μενα καποια παιζουν χαμηλα και με θορυβο και καποια δυνατα και τζαματα.ηθελα να σε ρωτησω εχεις προσπαθησει να στειλεις μεσω μπλουτουθ κανα αρχειο βιντεο η ηχο ;εγω το τι του χω κανει για να στειλω βιντεακια απο το σονυ αλλα ματαια.αν το μπουτουθ ειναι μονο για συνδεσει με το pc θα παρω την ace hellas και θα γινει χαμος γιατι το γραφουνε αν δεν το υποστηριζει;αυτα.πιστευω να μην σε κουρασα.

Εχω στειλει MP3 και Videos σε 6111 και 6260 χωρις προβλημα. Τσεκαρε στο Bluetooth ότι εισαι discoverable και δινεις σωστο κωδικο. Οσο αφορα παλι την ενταση δε γινεται το 6260 το ιδιο κομματι να το παιζει δυνατα και σωστα και το 8500 χαμηλα. Απλα ετσι είναι το τηλεφωνο.:!:

P.S. ΜΙλαω πανω απο 2 ωρες την ημερα

Θέλω να πιστεύω ότι το Pixmania είναι αρκετα αξιόπιστο.

http://www.pixmania.com/gr/gr/320415/art/qtek/8500.html

Προσθέστε και 10€ για έξοδα αποστολής και το ξανασυζητάμε.

kai me tin anavathmisis ti ginete? apo pou tis katevazoume ?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

ρε παιδια απο εφαρμογες και παιχνιδια τι παιζει?στο iphone σε ποιο topic υπαρχουν ?

Στο ίδιο που είναι και για τα pocket pcs.

Θα κατεβάζεις μόνο όσα λένε "smartphone".

παιδια βρεθηκε η λυση του προβληματος. Έτσι και πάτε Έναρξη / Ρυθμίσεις / Συνδέσεις / Ασύρματες αποστολές πρεπει να είναι επιλεγμένο το λήψη όλων των ασύρματων αποστολών και ολα καλα.:O :lol: :p

ευχαριστω φιλε johner,ειμαι ασχετος απο windows mobile και η κοπελα μου θελει το 8500 ελπιζω να υπαρχει ποικιλια οπως τα series60 thanxs
Ν80power

ευχαριστω φιλε johner,ειμαι ασχετος απο windows mobile και η κοπελα μου θελει το 8500 ελπιζω να υπαρχει ποικιλια οπως τα series60 thanxs

Υπάρχει αρκετά μεγάλη ποικιλία, αλλά όχι όπως αυτή των Series 60.

Δες και αυτό το topic για να δείς ποιές εφαρμογές υπάρχουν και είναι συμβατές.:)

Qtek 8500@ Expansys Greece

http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=133792

Sta 345€+14€=359€. An bebaia exete etairiko AFM glytwnete to FPA opote to pairnete anti gia 345 mono 288 epeidh den mporei na ekdosei timologio h expansys...

Qtek 8500@ Expansys Greece

http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=133792

Sta 345€+14€=359€. An bebaia exete etairiko AFM glytwnete to FPA opote to pairnete anti gia 345 mono 288 epeidh den mporei na ekdosei timologio h expansys...

Πολύ καλή τιμή!

Noμίζω οτι σε περίπτωση που κάποιος δεν επωφελείται από επιδότηση, πετάει τα χρήματά του αν το αγοράζει από Eλλάδα...