Jump to content

[Επίσημο] HTC StarTrek (Qtek 8500)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το καλά είναι σχετικό όπως το βλέπει ο καθένας. ο ΙΕ έχει 3 επιλογές προβολής της ιστοσελίδας, one columm, fit to screen (οσο καλύτερα μπορεί) και desktop (που φυσικά έχει πολύ scrolling).δεν θυμάμαι να είχα πρόβλημα με το encoding στα ελληνικά. αλλάζω sim συνεχώς στο 8310 και τώρα έχω τη vodafone. πάντως έχει επιλογή κωδικοποίησης, οπότε αν έχει κάποια σελίδα έχει πρόβλημα δοκιμάζεις με άλλη κωδικοποίηση...

εγώ έριξα την παραγγελία για το κινητό και από αύριο (που υποθέρω ότι θα το έχω στα χέρια μου) θα σας πω εντυπώσεις :ninja:

• Απαντήσεις 709
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τώρα μόλις ηθελα να κάνω ενα ιδιο post με το δικό σου και με προλαβες. Εγώ εχω κάνει και αναβάθμηση με την τελευταία ROM και εχω ακριβώς ακριβώς το ιδιο πρόβλημα. ( Υπ οψιν εχω ενεργοποιησει στο menu Συνδέσεις - μεταβίβαση, την επιλογή λήψη εισερχομένων μεταδόσεων ), και εμένα απο το PPC μου βγάζει σαν υπηρεσίες που προσφέρει μονο το dial up networking

Αν ξέρει ας βοηθήσει κάποιος

Ευχαριστώ

Μόλις το αγόρασα και εγω και έχω ένα πρόβλημα με τη χρήση του bluetooth. Συγκεκριμένα ενώ η αποστολή από το qtek αρχείων είναι δυνατή, δεν μπορώ να στείλω προς το qtek από το pda ή το pc. Και το πρόβλημα πρέπει να είναι το ότι δεν αναγνωρίζεται κατά την ανίχνευση η σειριακή θύρα, βγαίνει μόνο η dialup networking. Αυτό συμβαίνει και στην ανίχνευση από το pc και από το pda. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο; Μήπως χρειάζεται κάποια έξτρα ρύθμιση που μου διαφεύγει;

Που μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις WAP/Internet για το QTEK 8500? Η συσκευή μου ΔΕΝ έχει καθόλου ρυθμίσεις προεγκατεστημένες. :(

:oops:

Που μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις WAP/Internet για το QTEK 8500? Η συσκευή μου ΔΕΝ έχει καθόλου ρυθμίσεις προεγκατεστημένες. :(

:oops:

Στο 8500 για να γίνουν οι ρυθμίσεις δικτύου χρειάζεται να εγκαταστήσεις το greek customisation cab που θα βρεις στο forum της ace hellas. συγκεκριμένα όμως για την περίπτωση του plus non stop δεν νομίζω να είναι σωστές!!

κάνε τις μόνος σου αρχικά για να δεις και πως δουλεύουν. πήγαινε start-settings-connections-gprs και φτίαξε μια νέα σύνδεση πχ wind wap.

connects to: wap network

Access point: gwap.b-online.gr

user : wap

password : wap

τα υπόλοιπα πεδία τα αφήνεις κενά και αποθηκευεις τη σύνδεση.

τώρα θα πρέπει να πας πίσω στο start-settings-connections-proxy και να φτίαξεις και εκεί μια σύνδεση πχ wind proxy

connects from : wap network

connects to : the internet

proxy(name/port): 192.168.200.10:9401

type: http

τα υπόλοιπα τα αφήνεις κενά και αποθηκεύεις τη σύνδεση.

λογικά είσαι έτοιμος να ανοίξεις τον ΙΕ και να δοκιμάσεις την σύνδεση.

(είχα δει τα μυνήματα σου το σ/κ αλλά ήμουν απασχολήμενος και δεν μπόρεσα να απαντήσω)

Στο 8500 για να γίνουν οι ρυθμίσεις δικτύου χρειάζεται να εγκαταστήσεις το greek customisation cab που θα βρεις στο forum της ace hellas. συγκεκριμένα όμως για την περίπτωση του plus non stop δεν νομίζω να είναι σωστές!!

κάνε τις μόνος σου αρχικά για να δεις και πως δουλεύουν. πήγαινε start-settings-connections-gprs και φτίαξε μια νέα σύνδεση πχ wind wap.

connects to: wap network

Access point: gwap.b-online.gr

user : wap

password : wap

τα υπόλοιπα πεδία τα αφήνεις κενά και αποθηκευεις τη σύνδεση.

τώρα θα πρέπει να πας πίσω στο start-settings-connections-proxy και να φτίαξεις και εκεί μια σύνδεση πχ wind proxy

connects from : wap network

connects to : the internet

proxy(name/port): 192.168.200.10:9401

type: http

τα υπόλοιπα τα αφήνεις κενά και αποθηκεύεις τη σύνδεση.

λογικά είσαι έτοιμος να ανοίξεις τον ΙΕ και να δοκιμάσεις την σύνδεση.

(είχα δει τα μυνήματα σου το σ/κ αλλά ήμουν απασχολήμενος και δεν μπόρεσα να απαντήσω)

φίλε psybill σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Μάλλον το πρόβλημα μου είναι ... πολύ βασικότερο! Συγκεκριμένα, δεν είχα παρατηρήσει ότι στη συσκευή μου δεν βγάζει το G στην επιφάνεια εργασίας, άρα δεν είναι "διαθέσιμο" το GPRS. Άρα, υποθέτω ότι πρόκειται για πρόβλημα δικτύου κι όχι κάτι που έχει να κάνει με τη συσκευή. Οπότε περιμένω να γίνουν ενέργειες από τους τεχνικούς της Wind (υποθέτω ότι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που κράτησε τον αριθμό τηλεφώνου μου για να δει τι παίζεται και θα με ενημερώσει σχετικά προώθησε το ζήτημα σε αρμόδιους τεχνικούς).

Σχετικά:

http://www.myphone.gr/forum/showthre...63#post2006363

http://www.myphone.gr/forum/showthre...35#post2006635

http://www.myphone.gr/forum/showthre...37#post2006637

http://www.myphone.gr/forum/showthre...40#post2006640

καλησπερα σε ολους,προσπαθησα απο το site της ace να κανω update στο 8500 αλλα τιποτα.δεν υποστηριζεται επισημα update?τωρα φοραει την 1.02.261νομιζω καποιος εχει ανεβασει την rom θα ηθελα την διαδικασια πως να την περασω επειδη δεν ξερω απο wm οποτε στηριζομαι στην βοηθεια σας..:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Σήμερα απάντησε το expansys ότι η υποδοχή καλωδίου/φορτιστή δεν επισκευάζεται. Αν θέλω νέα συσκευή τους δίνω 315 ευρώ (!) και αν είναι να μου το στείλουν πίσω χωρίς επισκευή χρεώνομαι 30...... Δεν πάμε καλά!!!....
Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite

καλησπερα σε ολους,προσπαθησα απο το site της ace να κανω update στο 8500 αλλα τιποτα.δεν υποστηριζεται επισημα update?τωρα φοραει την 1.02.261νομιζω καποιος εχει ανεβασει την rom θα ηθελα την διαδικασια πως να την περασω επειδη δεν ξερω απο wm οποτε στηριζομαι στην βοηθεια σας..:)

Τελευταία είναι η 3.6.251.0. Θα πρέπει να εγγραφείς στο φόρουμ της qtek (http://www.qtek.gr/forum/index.php) για να μπορείς να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση από εδώ:

http://www.qtek.gr/forum/showthread.php?t=3896

Άν δεν μπορείς να μπείς στο παραπάνω thread ενώ έχεις κάνει εγγραφή στο φόρουμ, τότε το πιο πιθανό είναι να μην έχει καταχωρηθεί σωστά το ΕΜΕΙ της συσκευής σου και δεν μπορείς να δεις όλα τα τοπικς του φόρουμ. Σ'αυτή την περίπτωση στέλνεις ένα προσωπικό μήνυμα στο Flexo με το ΕΜΕΙ σου για να ενεργοποιήσει την εγγραφή σου, ώστε να μπορείς να μπεις και να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση. Εκεί έχει και οδηγίες για την αναβάθμιση.

Τελευταία είναι η 3.6.251.0. Θα πρέπει να εγγραφείς στο φόρουμ της qtek (http://www.qtek.gr/forum/index.php) για να μπορείς να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση από εδώ:

http://www.qtek.gr/forum/showthread.php?t=3896

Άν δεν μπορείς να μπείς στο παραπάνω thread ενώ έχεις κάνει εγγραφή στο φόρουμ, τότε το πιο πιθανό είναι να μην έχει καταχωρηθεί σωστά το ΕΜΕΙ της συσκευής σου και δεν μπορείς να δεις όλα τα τοπικς του φόρουμ. Σ'αυτή την περίπτωση στέλνεις ένα προσωπικό μήνυμα στο Flexo με το ΕΜΕΙ σου για να ενεργοποιήσει την εγγραφή σου, ώστε να μπορείς να μπεις και να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση. Εκεί έχει και οδηγίες για την αναβάθμιση.

πώς μπορούμε να δούμε την έκδοση της ROM που έχουμε ήδη εγκατεστημένη?

Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> περισσότερα -> πληροφορίες συστήματος

@zaxus: thanks!

Και μια ερωτησούλα ακόμα: Όταν συνδέω τον Η/Υ με το QTEK8500 με το καλώδιο σύνδεσης, συγχρονίζει το Outlook του ΗΥ με το κινητό (Έναρξη -> Μηνύματα -> 2 Ηλ. ταχ. Outlook) αλλά παρότι έχω το ClearView εγκατεστημένο, όταν πάω να "ανοίξω" σε email από το κινητό συνημμένο αρχείο word μου βγάζει

Σφάλμα

Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση του συνημμένου

Και κάτι άλλο (άσχετο με τα email αλλά μάλλον σχετικό με το παραπάνω "πρόβλημα"):

Εάν ανοίξω το ClearView Document και μέσα από αυτό επιλέξω ένα αρχείο word το ανοίγει κανονικά. Όταν όμως βρω ένα αρχείο word στον file explorer και το επιλέξω να ανοίξει απευθείας μου λέει

Ειδοποίηση

Δεν είναι δυνατή η εύρεση του <όνομα αρχείου> (ή κάποιου από τα στοιχεία του).

...κλπ...

Καμιά συμβουλή σχετικά?

Δε χρησιμοποιώ το ClearView οπότε δεν ξέρω τη λειτουργία του(έχω το office mobile).

Αλλά νομίζω ότι για κάποιο λόγο δε βρίσκει την εφαρμογή για να ανοίξει το αρχείο. Κάτι που μπορείς να δοκιμάσεις είναι, μέσω ενός file manager( ο Resco explorer έχει αυτή την επιλογή) να επιλέξεις το αρχείο που θέλεις να ανοίξεις και πατώντας action -> open -> open with να βρεις το εκτελέσιμο της εφαρμογής και αφού το επιλέξεις να τσεκάρεις το Always use this program to open this file type.

Δε χρησιμοποιώ το ClearView οπότε δεν ξέρω τη λειτουργία του(έχω το office mobile).

Αλλά νομίζω ότι για κάποιο λόγο δε βρίσκει την εφαρμογή για να ανοίξει το αρχείο. Κάτι που μπορείς να δοκιμάσεις είναι, μέσω ενός file manager( ο Resco explorer έχει αυτή την επιλογή) να επιλέξεις το αρχείο που θέλεις να ανοίξεις και πατώντας action -> open -> open with να βρεις το εκτελέσιμο της εφαρμογής και αφού το επιλέξεις να τσεκάρεις το Always use this program to open this file type.

thanks! Το "πρόβλημα" λύθηκε! :respect:

Παιδια μπορεί να μοθ στείλει κανεις την εφαρμογή της acer hellas γιατι έχω κανει post στο forum της εδω και μια εβδομαδα αλλα κανεις δεν μου εχει απαντησει :(

συμβουλέψτε με στο εξής: το qtek8500 μου έχει ελεύθερη μνήμη ... μόνο 3MB!!! Έχω μέσα και κάρτα μνήμης 2GB, αλλά το "πρόβλημα" είναι ότι κάποια προγράμματα/εφαρμογές μου φαίνεται να "προτιμούν" (!) την "κύρια" μνήμη του κινητού. Πχ: εάν κάνω συγχρονισμό τα email του Outlook από τον υπολογιστή, αυτά αποθηκεύονται στο τηλέφωνο στην κύρια μνήμη. Μπορώ να αλλάξω τη θέση αποθήκευσης κατά το συγχρονισμό ώστε να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης? Υπάρχει και καμιά, μήπως, γενικότερη ρύθμιση ώστε η κάρτα μνήμης να θεωρείται εξ'ορισμού προορισμός αποθήκευσης? Κάθε βοήθεια δεκτή! :respect:

Από τις ρυθμίσεις -> προφίλ, επιλέγεις το προφίλ που θέλεις και μετά από το μενού -> επεξεργασία -> τύπος κουδουνίσματος βρίσκονται διάφοροι συνδυασμοί που μπορείς να επιλέξεις.

Παιδια πως γίνεται να βάλουμε και ήχο στο κινητό αλλά και δόνηση μαζί;

Διότι η ενταση του ηχείου είναι σχετικά χαμηλή..

τι "σχετικά" χαμηλή... ΠΟΛΥ χαμηλή είναι! :lol:

γινεται να αλλαξει αυτο με καποιο προγραμμα ?

Δε νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο.Προσωπικά έχω βάλει ένα mp3 στο οποίο έχω δυναμώσει την ένταση στο pc με το adobe audition.

αν ανεβασεις ομως πανω απο 6db ομως αρχιζει να χαλαει το τραγουδι :wacko:

αν ανεβασεις ομως πανω απο 6db ομως αρχιζει να χαλαει το τραγουδι :wacko:

Δυστυχώς:worry: άμα ανεβάσεις αρκετά τα db μπουκώνει