basdel Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει στις ρυθμίσεις gprs & mms για vodafon; Έκανα όλες τις ρυθμίσεις που αναφέρει η qtek για τα 8010/8020 (ίδιες ρυθμίσεις ισχύουν για το 8500), αλλά παρόλα αυτά δεν συνδέεται. Μήπως μπορεί κανείς να μου γράψει τις δικές του ρυθμίσεις; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tabulini Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 o.k βρήκα τελικά την άκρη μέσα απο το manual στέλνει κανονικά;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gilles27 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Να χαιρετήσω και εγώ με την σειρά μου την παρέα. Εδώ και λίγες μέρες είμαι και εγώ κάτοχος ενος 8500. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθεί ιδιαιτέρως με το κινητό πλην των βασικών λειτουργιών (κλήσεις ,sms κλπ). Ωστόσο κάτι που με απασχόλησε είναι το κατα πόσον μπορεί να γίνει ταυτόχρονη μεταφορά όλων των καταχωρήσεων των επαφών απο τη sim στη συσκευή, χωρίς να τα περάσω ένα ένα. Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά, ας με διαφωτίσει pls... Σας αποχαιρετώ για τώρα και θα μιλάμε από καιρού εις καιρόν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1917 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Αγόρασα το 8500 αππό το e-shop αλλά δεν βλέπω πουθενά Ελληνικά για να γράψω (sms,επαφές κλπ).Τι πρέπει να κάνω;Φυσικά οι τοπικές ρυθμίσεις είναι σε Ελληνικά.Επίσης κανένα καλό πρόγραμμα για μετρητή κλήσεων υπάρχει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Gilles27 δοκιμασε το M2simcopy http://www.marauderzstuff.com/programs/m2simcopy/default.aspx Υπαρχουν και πιο πολυπλοκα αλλα αυτο ειναι free και κανει καλα τη δουλεια του. Θα παει στα Βοηθηματα μετα, για να μην το ψαχνεις το λεω! tasos δεν εχεις καθολου ελληνικα? Εκει που γραφεις μηνυμα αν κρατησεις πατημενο τον αστερισκο στο μενου που βγαινει εχει καποια επιλογη για ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1917 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκαιο.Δεν είχα καταλάβει ότι έπρεπε να το κρατήσω πατημένο και ανησύχησα ότι κάτι δεν πάει καλά......ευχαριστώ πολύ., Επίσης κάποια πρόταση για να μετράω τη συνολικη διάρκεια των εξερχόμενων κλήσεων θα ήταν ευπρόσδεκτη..ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει στις ρυθμίσεις gprs & mms για vodafon; Έκανα όλες τις ρυθμίσεις που αναφέρει η qtek για τα 8010/8020 (ίδιες ρυθμίσεις ισχύουν για το 8500), αλλά παρόλα αυτά δεν συνδέεται. Μήπως μπορεί κανείς να μου γράψει τις δικές του ρυθμίσεις; Ευχαριστώ παιδιά, καμιά βοήθεια εδώ; δεν μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνετ με τίποτα, η vodafon μου έστειλε κάτι οδηγίες για htc 3300 αλλά δεν ταιριάζουν οι επιλογές με το 8500. help!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 παιδιά, καμιά βοήθεια εδώ; δεν μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνετ με τίποτα, η vodafon μου έστειλε κάτι οδηγίες για htc 3300 αλλά δεν ταιριάζουν οι επιλογές με το 8500. help!!! που έχεις πρόβλημα, στο internet ή στα mms? οι ρυθμίσεις ουσιαστικά είναι ίδιες, απλά υπάρχουν μικροδιαφορές στο μενου των win 2003 με αυτό των wm5. πχ στα 2003 οι ρυθμίσεις του mms composer είναι σε ξεχωριστό μενού, ενώ στα wm5 είναι μέσα στο inbox. με μια αναζήτηση στο forum θα έπιαρνες πολλά αποτελέσματα. δες ένα από αυτά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=172208&highlight=vodafone+mms%2A και αν έχεις πρόβλημα, ρωτάς πιο συγκεκριμένα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 που έχεις πρόβλημα, στο internet ή στα mms? οι ρυθμίσεις ουσιαστικά είναι ίδιες, απλά υπάρχουν μικροδιαφορές στο μενου των win 2003 με αυτό των wm5. πχ στα 2003 οι ρυθμίσεις του mms composer είναι σε ξεχωριστό μενού, ενώ στα wm5 είναι μέσα στο inbox. με μια αναζήτηση στο forum θα έπιαρνες πολλά αποτελέσματα. δες ένα από αυτά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=172208&highlight=vodafone+mms%2A και αν έχεις πρόβλημα, ρωτάς πιο συγκεκριμένα!! Ευχαριστώ φίλε μου για την γρήγορη απάντηση. Πρόβλημα έχω στη ρύθμιση internet, αφού η vodafon δεν γνωρίζει το κινητό και δίνει οδηγίες για άλλο htc που όμως δεν ταιριάζει το μενού ρυθμίσεων. Δοκιμαζω τις οδηγίες που με παραπέμπτεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gilles27 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Gilles27 δοκιμασε το M2simcopy http://www.marauderzstuff.com/programs/m2simcopy/default.aspx Υπαρχουν και πιο πολυπλοκα αλλα αυτο ειναι free και κανει καλα τη δουλεια του. Θα παει στα Βοηθηματα μετα, για να μην το ψαχνεις το λεω! Thx mate.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gilles27 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Συνεχεια του προβληματος. Εκανα μερικες δοκιμες. Το τηλεφωνο εδειχνε οτι εχει full σημα, και οι 4 γραμμες. Παιρνω τηλεφωνο απο σταθερο και χτυπαει. Παιρνω απο αλλο κινητο καλει κανονικα, αλλα το Qtek δε δειχνει οτι υπαρχει κληση καν. Ξαναπαιρνω απο το αλλο κινητο και βγαζει οτι ειναι απενεργοποιημενο. Ολα αυτα σε 2λεπτα. Μετα απο λιγο πηρα μηνυμα για τις κλησεις. Εχω παρει την ACE ειμαι 25 λεπτα σε αναμονη :mad: -φοβερο customer service - και ειμαι ετοιμος να το δωσω πισω. Δεν ειναι δυνατον να μη κανει το κυριοτερο πραγμα που σχεδιαστηκε να κανει. Να δεχεται και να κανεις κλησεις:mad: eliasj παρατήρησα και εγώ το ίδιο θέμα με τις χαμένες κλήσεις. Συγκεκριμένα σε κλήση απο σταθερό να φαίνεται οτι το κινητό καλεί, αλλά να μην κουδουνίζει, ούτε να φαίνεται κάτι στην οθόνη. Εσύ τελικά το έλυσες? Διάβασα για νέα rom, που έγραψες. Το δικό μου έχει την 1,02,251,1. Τι προτείνεις? edit: Και οποισδήποτε άλλος έχει να προτείνει κάτι, ευπρόσδεκτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 eliasj παρατήρησα και εγώ το ίδιο θέμα με τις χαμένες κλήσεις. Συγκεκριμένα σε κλήση απο σταθερό να φαίνεται οτι το κινητό καλεί, αλλά να μην κουδουνίζει, ούτε να φαίνεται κάτι στην οθόνη. Εσύ τελικά το έλυσες? Διάβασα για νέα rom, που έγραψες. Το δικό μου έχει την 1,02,251,1. Τι προτείνεις? edit: Και οποισδήποτε άλλος έχει να προτείνει κάτι, ευπρόσδεκτο.... Δε πηγα ποτε να τη βαλω αλλα ελυσα το προβλημα διαφορετικα..... Πηρα το Ε65 και εδωσα το Qtek στη κοπελα μου:p Παντως με τη καινουργια ROM που μου ειχε πει ο Nicklas να βαλω πρεπει λογικα να λυνεται το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosp5 Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Γεια σας,, σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγο κινητό όμως έχω μερικές απορίες! Αρχικά το λογισμικό του είναι στην ελληνική γλώσσα; Επίσης, υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής και άλλων επεκτάσεων εκτός από αυτες που προαναφέρθηκαν; ΚΑΙ ΤΕΛΟΣΣΣΣΣ>>> Να το αγοράσω ή όχι; Α..λίγο άσχετο..μου είχε έρθει ένα ενημερωτικό e-mail από το e-shop.gr όπου το κινητό το έδινε 155€ στο site όμως εξακολουθεί να το δίνει 169€!!! Συγνώμη για το πρίξιμο,,περιμένω απάντηση! :P Παράθεση I'm a real producer and you're just the piano man!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 εγω το μετανιωσα που το πηρα .....:( Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker34 Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Γεια σας,, σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγο κινητό όμως έχω μερικές απορίες! Αρχικά το λογισμικό του είναι στην ελληνική γλώσσα; Επίσης, υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής και άλλων επεκτάσεων εκτός από αυτες που προαναφέρθηκαν; ΚΑΙ ΤΕΛΟΣΣΣΣΣ>>> Να το αγοράσω ή όχι; Α..λίγο άσχετο..μου είχε έρθει ένα ενημερωτικό e-mail από το e-shop.gr όπου το κινητό το έδινε 155€ στο site όμως εξακολουθεί να το δίνει 169€!!! Συγνώμη για το πρίξιμο,,περιμένω απάντηση! :P Στο e-shop υπηρχε προσφορα 155€. Αν σημειωσεις τον κωδικο της προσφορας και ισχυει ακομα εισαι οκ αλλιως πας στα 169 €;) Παράθεση giannis-rodos-156 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 εγω το μετανιωσα που το πηρα .....:( Why? Τι δε σου αρέσει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 έχει χρησιμοπιήσει κανείς bluetooth εμπορίου (κάποια κοινή μάρκα) με το gtek; Δουλεύει απρόσκοπτα; Απ΄ ότι διαβάζω οι περισσότερες συσκευές bluetooth απαιτούν από την συσκευή τηλεφώνου να υποστηρίζει Headset ή Hand's Free, το qtek όμως δεν έχει τέτοιο προφίλ. Επειδή σκοπεύω να αγοράσω μια συσκευή bluetooth, και για την ακρίβεια την συσκεκριμένη http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003466, θα ήθελα τη γνώμη σας αν συνεργάζεται με το κινητό. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 έχει χρησιμοπιήσει κανείς bluetooth εμπορίου (κάποια κοινή μάρκα) με το gtek; Δουλεύει απρόσκοπτα; Απ΄ ότι διαβάζω οι περισσότερες συσκευές bluetooth απαιτούν από την συσκευή τηλεφώνου να υποστηρίζει Headset ή Hand's Free, το qtek όμως δεν έχει τέτοιο προφίλ. Επειδή σκοπεύω να αγοράσω μια συσκευή bluetooth, και για την ακρίβεια την συσκεκριμένη http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003466, θα ήθελα τη γνώμη σας αν συνεργάζεται με το κινητό. Ευχαριστώ. 2 motorola bluetooth που χρησιμοποιουσα δουλευουν μια χαρα. Οταν γινει το connection εχει επιλογη για headset profile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Έχω χρησιμοποιήσει ένα παλιό Siemens και τώρα ένα Samsung WEP200, μια χαρά και τα 2 Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει στις ρυθμίσεις gprs & mms για vodafon; Έκανα όλες τις ρυθμίσεις που αναφέρει η qtek για τα 8010/8020 (ίδιες ρυθμίσεις ισχύουν για το 8500), αλλά παρόλα αυτά δεν συνδέεται. Μήπως μπορεί κανείς να μου γράψει τις δικές του ρυθμίσεις; Ευχαριστώ Λοιπόν, αφού δοκίμασα καμιά 10αριά συνδιασμούς, κατάφερα να δω internet & e-mail (hotmail). MMS όμως δεν θέλει να λέβει ή να στείλει με τίποτα. Είδα τις ρυθμίσεις (σχετικού κινητού) που με παρέπεμψε ο φίλος παραπάνω, αλλά πάλι δεν έγινε κάτι. Μήπως μπορεί κάποιος φίλος να μου περιγράψει τις δικές του ρυθμισεις για vodafon mms; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Φορτιστή Αυτοκινήτου έχει?Αν όχι το βύσμα φόρτισης είναι mini usb? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris84 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 από expansys βγαίνει αρκετά φθηνότερα αλλά δεν έχεις μηνύματα στα ελληνικά με 160 χαρακτηρες(αν και αυτό λύνεται με εφαρμογή της ace helllas όποιος έχει πρόβλημα μπορεί να μου στείλει pm να του τη στείλω) και γενικότερα καμία υποστήριξη από ace hellas. http://www.expansys.com.gr/b.aspx?i=133792 θα ηθελα πολυ να ειχα την εφαρμογη που λες.Πηρα το τηλ. απο e-shop και στελνει 70 χ. μηνυμα.... :( αν γινεται 160 θα ειναι τελεια..::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Στις ρυθμίσεις των γραπτών μηνυμάτων υπάρχει μια επιλογή για να χρησιμοποιεί unicode όποτε θεωρεί απαραίτητο το λειτουργικό.Την ξετσεκάρεις και είσαι οκ:) Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 καμία βοήθεια γιασ ρύθμιση mms για vodafon; Δεν έχω καταφέρει να ρυθμίσω το 8500 να λαμβάνει και να στέλνει mms. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 καμία βοήθεια γιασ ρύθμιση mms για vodafon; Δεν έχω καταφέρει να ρυθμίσω το 8500 να λαμβάνει και να στέλνει mms. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. μάλλον εσύ θα πρέπει να μας βοηθήσεις, να μας πεις τι ακριβώς κάνεις γιατί οι ρυθμίσεις που σου έδωσα πιο πάνω φαίνονται σωστές. δες και αυτό με εικόνες αλλά από wm 2003. η διαφορά όπως είπα και πιο πάνω είναι ότι αυτά που βλέπεις στο δεύτερο post δεν είναι μέσσα στο start menu, αλλά μέσα στις ρυθμίσεις του inbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts