Eaglez Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 exthes ebala gia proti fora ta akoustika kai paratirisa oti osin ora akouga mousiki i othoni eitane anameni!!!!otab piga na tin kliso apo to plai tin othoni automata eknine kai i mousiki!!!se autin tin periptosi pos ginete na akouo mp2 kai na einai i othoni ananmeni gia na min xalai mpataria??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolish Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Αυτό γινότανε στα WM5. Τώρα με τα WM6 έχεις την δυνατότητα να κλείνεις την οθόνη και όμως να ακούς στην μουσική σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Πληροφοριακά η τιμή του tytn επανήλθε στην τιμή πριν της προσφοράς απο oteshop και wind (ήταν μέχρι 25 Αυγούστου), όσοι προλάβανε λοιπόν . Οπότε να περιμένετε το kaiser.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagelar Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Πληροφοριακά η τιμή του tytn επανήλθε στην τιμή πριν της προσφοράς απο oteshop και wind (ήταν μέχρι 25 Αυγούστου), όσοι προλάβανε λοιπόν . Οπότε να περιμένετε το kaiser.... κ εγώ που το παρήγγειλα από wind πριν ένα μήνα πήρα τα @@ μου. στην αρχή μου είπαν σε 3 μέρες μετά έγινε σύντομα διαθέσιμο κ πριν λίγες μέρες το έβγαλαν από τη λίστα. Λέτε να το ξαναφέρει?χάσαμε τρελή προσφορά κ δεν ξέρω αν θα βρούμε κάτι παρόμοιο σε τέτοια τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 φιλε μου η τιμη ειναι πολυ καλη ειδικα για τον τιτανα που ειναι και το best seller μεχρι αυτη την στιγμη της htc. εν αναμονη ομως του αντικαταστατη του (καιζερ η αλλιως htc tytn2) ειναι λιγο βιαστικη η αγορα του ;) αν μπορεις να διαθεσεις γυρω στα 750-780ε που θα ειναι η τιμη του καιζερ θα σε συμβουλευα να περιμενεις κανα δυο βδομαδες που θα μπει και στην ελληνικη αγορα. ριξε μια ματια να δεις για τι μιλαω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=160464 Ευχαριστω φιλε μου! μαλλον αξιζει να περιμενω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Ευχαριστω φιλε μου! μαλλον αξιζει να περιμενω! ολοι μας αυτο κανουμε :D:D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAKIS Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 ego diladi pou perasa ta wm6 pou evale o sfakianakis tha exo provlima?? elpizo na min xaso tin egiisi giati exo kai ena ixeio na ftiakso... as apadisei kapoios giati me anxosate...:cry::cry: Παράθεση GREEN PLANET Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 ego diladi pou perasa ta wm6 pou evale o sfakianakis tha exo provlima?? elpizo na min xaso tin egiisi giati exo kai ena ixeio na ftiakso... as apadisei kapoios giati me anxosate...:cry::cry: φιλε μου δεν υπαρχει κανενας λογος να ανυσηχεις!! η ρομ που ""εβαλε"" ο φιλος σφακιανακης (που συνεχιζει να παρεξηγειται το παιδι αδικα) ειναι η γνησια και δεν υπαρχει καμια αμφιβολια :) απλα επειδη ο ftp της htc εκεινο το διαστημα ειχε προβλημα και οι περισσοτεροι δεν μπορουσαν να συνδεθουν να κατεβασουν ta official wm6 τα ανεβασε ο ανθρωπος στο rapidshareγια να τα παρουν αμεσα ολοι ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAKIS Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 euxaristo kai pali! den pareksigo to filo sfakianaki, akomi kai lathos na ekane autos na voithisei pige olous emas tora an itan lathos tha eftege o kathenas apo mas pou tin evale xoris na einai sigouros gia kati... molis perasa ta wm6... elpizo na min apogoiteuto!:D Παράθεση GREEN PLANET Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAKIS Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 to provlima me tin othoni pou den pianei sto meros pou xtipas me to tsikaki ftiaxnei meta tin allagi logismikou?????:!: Παράθεση GREEN PLANET Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 to provlima me tin othoni pou den pianei sto meros pou xtipas me to tsikaki ftiaxnei meta tin allagi logismikou?????:!:σε ποιο σημειο δεν πιανει η οθονη;αν εχεις τετοιο προβλημα δεν θα σου το φτιαξουν τα 6,θελει σερβις,αν εχω καταλαβει σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eaglez Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 paidia exo ena problimataki gia tin akribia problimatara. exo katebasi to arxio HTC_TyTN_WWE_3.54.255.3_6275_1.48.00.10_108_2_ kai to trexo gia na balo ta win6 elamou omos poy me to pou me bgazi stin othome me ta 10 lepta mou klini to ActiveSync (4.5) me apotelesma na min pernioynte ta win6 to sfalma poy moy bgazi einai to ERROR [260] : CONNECTION eno ama to balo apo tin arxi to usb kai tre3o to uodate sto kinito mou bgazi 4 xromata se oli tin othoni kai me to pou pai na perasi ta win 6 sto 1% mou bgazi minima ERROR [294] : INVALID VENDER ID kamia boithia??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Όποιος θέλει να κάνει τα Αγγλικά WM6 Ελληνικά μπορεί να χρησιμοποιήσει το LEng για τα WM5 εξαλείφοντας τα δύο bugs (επαφές και ημερολόγιο) με τον εξής τρόπο. Επίσης για τις επαφές το προτείνω για όλους όσους έχουν Αγγλικά WM6.(ακούς :superman: Δημήτρη?) Αφού βάζουμε τα LEng WM5 βάζουμε το πρόγραμμα Address Book, στα tools/Options/General για Language διαλέγουμε Custom που μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε Ελληνικό πληκτρολόγιο με διάφορους τρόπους, πχ. Εύρεση με ένα-ένα γράμμα αλλά εγώ προτείνω την διάταξη ΑΒΓ/ΔΕΖ κτλ. που λειτουργεί σαν Τ9 και μετά τσεκάρουμε την επιλογή Set as default contact manager. Στην επιλογή Menu/View τσεκάρουμε το Big ABC bar και έχουμε μεγάλα κουμπιά που τα πατάμε άνετα με τα δάχτυλα. Πατάμε οκ και είμαστε έτοιμοι. Τώρα πατώντας επαφές (δεξί soft button) ανοίγουν οι επαφές με ένα Ελληνικό πληκτρολόγιο με μεγάλα κουμπιά. Για να βρούμε ένα όνομα πχ. Χριστόδουλος Πατάμε το (9ΧΨΩ) μετά το (7ΠΡΣ) και μας βγάζει όσες επαφές αρχίζουν από ΧΡ, κτλ δουλεύοντας σαν το Τ9.Ότι ποιο βολικό έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα.Έχει και την δυνατότητα να βάλεις την γραμματοσειρά στην Today. Για όσους θέλουν μόνο το πρόγραμμα για τις επαφές ξεκινάνε από το Address Book. Μετά βάζουμε ένα πρόγραμμα που να έχει ημερολόγιο σε διάφορες μορφές Ημέρα/Εβδομάδα/Μήνα π.χ Agenda one και έχουμε πλήρη Ελληνικό περιβάλλον χωρίς bugs. http://img212.imageshack.us/img212/7603/pccapture9bs5.jpg http://img263.imageshack.us/img263/3010/pccapture2bs1.jpg Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas33drama Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 καλησπερα σε ολους, αν μπορει καποιος να με βοηθησει... pm me... Παιδια, εβαλα διαφορες wm6 roms, πως μπορω με το hardware πληκτρολογιο του TYTN να γραψω ελληνικα? ειναι αγορασμενο απο εξω. το Leng εχει bugs. 2 μερες τωρα τα ματια μου εγιναν ΝΑ! :lol: θα εκτιμουσα μια απαντηση... ή καποιο PM. ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 καλησπερα σε ολους, αν μπορει καποιος να με βοηθησει... pm me... Παιδια, εβαλα διαφορες wm6 roms, πως μπορω με το hardware πληκτρολογιο του TYTN να γραψω ελληνικα? ειναι αγορασμενο απο εξω. το Leng εχει bugs. 2 μερες τωρα τα ματια μου εγιναν ΝΑ! :lol: θα εκτιμουσα μια απαντηση... ή καποιο PM. ευχαριστω πολυ. σου εδωσα ολες τις λυσεις :O αλλα και πως θα το κανεις και με το s@#$#% του. κατι δεν κανεις καλα ;) οσο για τα bugs που εχουν τα leng ,οπως λες, εγω τοσους μηνες δεν τα εχω δει πουθενα ;) γραφω ελληνικα με το εξωτερικο πληκτρολογιο τελεια και χωρις κανενα προβλημα.... διαβαστε λιγο ρε παιδια και τα αναλογα threads. και εδω στο thread του τιτανα αλλα και μεσα στο ""λυσεις για sms με 160 χαρακτηρες"" υπαρχουν ολες οι δυνατοτητες που κυκλοφορουν και εξηγουνται και ολα λεπτομερως :O μην τα περιμενετε ολα παντα στο πιατο ;) κωστα τελειως φιλικα,ειλικρινα φιλε :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas33drama Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 ... θα ήθελα να μάθω γιατί ενώ έχω 160 χαρ. Ελληνικά στο πληκτρολόγιο της οθόνης, στο μηχανικό πληκτρολόγιο έχω 70. υπαρχει τρόπος να αλλαξει? (εχω wm6 rom, Leng...) Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 ... θα ήθελα να μάθω γιατί ενώ έχω 160 χαρ. Ελληνικά στο πληκτρολόγιο της οθόνης, στο μηχανικό πληκτρολόγιο έχω 70. υπαρχει τρόπος να αλλαξει? (εχω wm6 rom, Leng...) Ευχαριστώ... γιατι οπως σου εξηγησα στα πμ μας, τα λενγκ υποστηριζουν 160 χαρακτηρες στα μηνυματα, στο εξωτερικο πληκτρολογιο, μονο στα wm5 ;) ακομα δεν υπαρχει full leng για τα wm6 του τιτανα τιτανα,που εχει σαν ιδιομορφια την απαιτηση και στο εξωτερικο πληκτρολογιο sms 160 χαρακτηρων.;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas33drama Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Ευχαριστω φιλε μου.... αυτο ρωτουσα τοσο καιρο εδω... αρα δεν μπορουμε να εχουμε ακομα με τα wm6 160 χαρ στο ext. keyb. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας! Ενας φιλος εχει το τιτανα με Ελληνικη εκδοση windows 5(ετσι το αγορασε απο την αντιπροσωπεια),μπορουμε να περασουμε την αγγλικη εκδοση των windows 6(Την γνησια)? Εμενα ο τιτανας μου ειχε εκδοση της vodafone και χρειαστηκε να το ξεκλειδωσω,χρειαζεται αυτη η διαδικασια να γινει και σε αυτον? Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας! Ενας φιλος εχει το τιτανα με Ελληνικη εκδοση windows 5(ετσι το αγορασε απο την αντιπροσωπεια),μπορουμε να περασουμε την αγγλικη εκδοση των windows 6(Την γνησια)? Εμενα ο τιτανας μου ειχε εκδοση της vodafone και χρειαστηκε να το ξεκλειδωσω,χρειαζεται αυτη η διαδικασια να γινει και σε αυτον? μπορεις να κατεβασεις και να κανεις update σε wm6 απο το επισημο site της htc που θα την βρεις στο forum. http://www.qtek.gr/ οχι δεν χρειαζεται αφου δεν ειναι vodafone του φιλου σου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 μπορεις να κατεβασεις και να κανεις update σε wm6 απο το επισημο site της htc που θα την βρεις στο forum. http://www.qtek.gr/ οχι δεν χρειαζεται αφου δεν ειναι vodafone του φιλου σου.:) Ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου! Απλα εχω την εντυπωση οτι ελληνικη εκδοση για τα 6αρια ακομα δεν υπαρχει τουλαχιστον επισημα,βασικα μπορω να χρησιμοποιησω την εκδοση που ειναι στο http://www.htc.com? :) Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Και βέβαια υπάρχει στο φορουμ του σαιτ που σου είπε ο aris_21.Πηγαινε εκει,υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferz Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Γεια χαρά παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας..Ένας γνωστός μου, μου πουλαει το HTC Hermes TyTN το πρόβλημα είναι ότι είναι κλειδωμένο μιας και το έχει φέρει από Αγγλία από το δίκτυο της T-Mobile.Είχε κάνει απόπειρες να το ξεκλειδώσει με αποτέλεσμα τώρα να γράφει “NO GSM”…. Μπορώ να το ξεκλειδώσω? Αξίζει να το αγοράσω? Όποιος μπορεί να βοηθήσει.. επειδή δε ξέρω αν είναι ο κατάλληλος χώρος εδώ ας μου στείλει μαιλ στο Ferz1984@hotmail.com η ας κάνει ποστ εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eaglez Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 paidia opios exei tytn tis vodafon den mpori na balei ta win6?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 ρωτα τον panayiotis που ειχε ιδιο με το δικο σου πως το εκανε,λιγα ποστ πιο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts