Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια έχω ένα προβλημα με τον τιτανα .Έχω εγκαταστήσει το smartmovie και ενώ εχω βαλει και τους codec μου βγαζει οτι δεν ύπαρχει codec XVID , ενώ τον έχω τον codec αυτόν. Έχει αντιμετωπισει καποιος αλλος κάτι παρόμοιο . Please help μου έχει σπάσει τα νεύρα μόλις το πήρα το μηχάνημα και δεν αρχίσαμε καλά.

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πιθανοτατα την δευτερα συμφωνα με την ace θα εχουμε την αναβαθμιση σε acu 3.3.

παντως γιαννη η acu 3.3 αλλα και 3.3.1 που δοκιμασα απο το γνωστο μας μερος :rolleyes:

δεν μου αφησαν και τις καλυτερες εντυπωσεις:(

για αυτο ειμαι και στην WM_VI_Black_1.2__inc_SPL_1.13.Oli_που μεχρι στιγμης ειναι οτι πιο γρηγορο εχω δοκιμασει μεχρι τωρα:blink:

μοναδικο αρνητικο δεν δεχεται τα εληνικα...:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Σταθερή είναι η AKU 3.3, έχει όλα τα νέα features που θέλουμε... αλλά πιο γρήγορη δεν είναι. Σε γενικές γραμμές αξίζει φυσικά με τα 1000 την αναβάθμιση, αλλά δε θα συγκλονίσει κόσμο.

Το πρόβλημα με την εξαφανιζόμενη miniSD κάρτα πάντως δε λύθηκε. Υπάρχει ακόμα... Αξίζει να τη βάλετε πάντως το ξαναλέω, οι χρήστες ελληνικών TyTN's.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Guest lagoudakis
οταν λες εξαφανιζόμενη miniSD;δηλαδη τι κανει;την χανει η συσκευη;γιατι προσωπικα 1.5 μηνα που το εχω δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο

οταν λες εξαφανιζόμενη miniSD;δηλαδη τι κανει;την χανει η συσκευη;γιατι προσωπικα 1.5 μηνα που το εχω δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο

ναι αλλα δεν τον εχεις με την acu 3.3 γιαννη ;)

αυτο ενοουσε πιθανον ο Mythozz :O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

παντως γιαννη η acu 3.3 αλλα και 3.3.1 που δοκιμασα απο το γνωστο μας μερος

δεν μου αφησαν και τις καλυτερες εντυπωσεις

για αυτο ειμαι και στην WM_VI_Black_1.2__inc_SPL_1.13.Oli_που μεχρι στιγμης ειναι οτι πιο γρηγορο εχω δοκιμασει μεχρι τωρα:blink:

μοναδικο αρνητικο δεν δεχεται τα εληνικα...:O

κι αλλο ενα bug που βρηκα χθες σε αυτην την ρομ...

δεν εχεται restore (απο το spb back up τουλαχιστον που χρησιμοποιω εγω)

και ενω κανει ολη την διαδικασια σωστα,οταν κανει restart το τηλ.....αντε γεια ....hard reset η μονη διοδος η απλα ξανα μανα απο την αρχη..

ελπιζω να λυθει αυτο το προβλημα και κατι αλλα ψιλο bugs γιατι ειναι πραγματικα πολυ γρηγορη ρομ :O

Guest lagoudakis
ναι αλλα δεν τον εχεις με την acu 3.3 γιαννη ;)

αυτο ενοουσε πιθανον ο Mythozz :O

με την 3.3 χανει την καρτα δηλαδη;:blink: αν ειναι ετσι να μεινω με αυτη που εχω

με την 3.3 χανει την καρτα δηλαδη;:blink: αν ειναι ετσι να μεινω με αυτη που εχω

δεν την δουλεψα τοσο πολυ ωστε να δω κατι τετοιο:O

υπομονη θα το δει ο μυθος και θα μας απαντησει:)

Παιδία χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Έχω ένα SPV M3100(Hermes) και άρχισα να του περνάω διάφορες rom απο το γνωστό μέρος. Τώρα έχω ένα πολύ ωραίο "τούβλο" το οποίο σταματά στο Windows Mobile όταν ξεκινά και εκτός αυτού δε μπορώ να περάσω καμία rom! Υπάρχει τρόπος να "συνέλθει";

Παιδία χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Έχω ένα SPV M3100(Hermes) και άρχισα να του περνάω διάφορες rom απο το γνωστό μέρος. Τώρα έχω ένα πολύ ωραίο "τούβλο" το οποίο σταματά στο Windows Mobile όταν ξεκινά και εκτός αυτού δε μπορώ να περάσω καμία rom! Υπάρχει τρόπος να "συνέλθει";

βαλε το τηλ σε bootloader κατασταση και τρεξε αυτη τη ρομ που θα κατεβασεις απο εκει http://rapidshare.com/files/22464921/RUU_HERMES_HTC_WWE_1_1_.35.255.2_1.35.255.102_1.08.00.10_SHIP.rar

τρεξε την ρομ που κατεβασες και μετα εγκατεστησε τα ελληνικα απο δω

http://rapidshare.com/files/22514695/Tytn.zip

hard reset και λογικα εισαι ετοιμος;)

τωρα αν εχεις κανει με τις ρομ που δοκιμασες upgrate στο spl της συσκευης σου...πας για αυτο

http://rapidshare.com/files/23365514/HTC_Hermes_SIM_CID_Unlock_v3.zip

αφου ομως εχεις εγκαταστησει την ρομ που σου δινω (μιας και αυτη διαβαζει το τηλ σε bootloader κατασταση)

διαβασε καλα τα reade me και οτι εχει σχεση με instructions:!:

καλο κουραγιο:)

ριξε και μια ματια εκει για βοηθεια http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=254

αν και αυτοι μας εχουν κανει να τρελαθουμε με τις συσκευες μας:lol::lol:

βαλε το τηλ σε bootloader κατασταση και τρεξε αυτη τη ρομ που θα κατεβασεις απο εκει http://rapidshare.com/files/22464921/RUU_HERMES_HTC_WWE_1_1_.35.255.2_1.35.255.102_1.08.00.10_SHIP.rar

τρεξε την ρομ που κατεβασες και μετα εγκατεστησε τα ελληνικα απο δω

http://rapidshare.com/files/22514695/Tytn.zip

hard reset και λογικα εισαι ετοιμος;)

τωρα αν εχεις κανει με τις ρομ που δοκιμασες upgrate στο spl της συσκευης σου...πας για αυτο

http://rapidshare.com/files/23365514/HTC_Hermes_SIM_CID_Unlock_v3.zip

αφου ομως εχεις εγκαταστησει την ρομ που σου δινω (μιας και αυτη διαβαζει το τηλ σε bootloader κατασταση)

διαβασε καλα τα reade me και οτι εχει σχεση με instructions:!:

καλο κουραγιο:)

Και ξερεις Κωστα (theo) στον zaharakis :respect:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

ριξε και μια ματια εκει για βοηθεια http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=254

αν και αυτοι μας εχουν κανει να τρελαθουμε με τις συσκευες μας:lol::lol:

Και εδω ισως.....

http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Hermes_Unbrick

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

οπου δυσλειτουργια και μεις μεσα :rolleyes:

:lol::lol::lol:

οπου δυσλειτουργια και μεις μεσα :rolleyes:

:lol::lol::lol:

:lol: :D :cool:

Λοιπόν... δεν μπόρεσα να περάσω τη rom που μου έδωσε ο φίλος zaharakis. Σταματάει όπως πάντα στο 0% και βγάζει ERROR [294]: INVALID VENDER ID.:( Όσο για το xda-developers βρήκα στη wiki κάτι που λέει Hermes Unbrick(νομίζω) αλλά δεν ξέρω ποιός ακριβώς τύπος "τούβλου" είναι το δικό μου.

Λοιπόν... δεν μπόρεσα να περάσω τη rom που μου έδωσε ο φίλος zaharakis. Σταματάει όπως πάντα στο 0% και βγάζει ERROR [294]: INVALID VENDER ID.:( Όσο για το xda-developers βρήκα στη wiki κάτι που λέει Hermes Unbrick(νομίζω) αλλά δεν ξέρω ποιός ακριβώς τύπος "τούβλου" είναι το δικό μου.

κανε ενα hard reset στο τηλ σου πριν ξεκινησεις κατι,αν δεν μπορεις να βαλεις το τηλ σε bootloader.. για να μπορεσει να το διαβασει το setup της rom..

το δικο σου λογικα ειναι το tytn (hermes):O

theo, από ότι λες σε προηγούμενο post σου, δείχνει μάλλον να είναι η περίπτωση "Type 2c", όπως περιγράφεται εδώ. Με τις πληροφορίες αυτού του thread, ελπίζω ότι θα μπορέσεις να το συνεφέρεις από το κόμα. Και φυσικά βοήθεια από τους βετεράνους εδώ :)

nixx

Κάπου στο xda-developers βρήκα μια μέθοδο που χρησιμοποιούν το Platform Builder. Ξέρει κανείς τι γίνεται μ'αυτό;

τακτοποιήθηκε κατάλληλα εύθραυστη και πήγε στον κάδο των απορριμμάτων

σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας. Κώστας Πάντα Α.Ε.Κ.

Ρε παιδιά μια χάρη. Είδα ότι για να περάσω την αγγλική ROM της ΗΤC με το AKU 3.3 καλό είναι να το κάνω με το HARD SPL. OK το περάσαμε. Και τώρα; Πως περνάω OS και ExtRom?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/LL_NEO/5373/187775/0/sig80.JPG

Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι

δεν την δουλεψα τοσο πολυ ωστε να δω κατι τετοιο:O

υπομονη θα το δει ο μυθος και θα μας απαντησει:)

Δυστυχώς στο δικό μου, με 3.3 AKU επίσημη από την ACE, εξαφανίζεται περιοδικά η κάρτα μνήμης. Δεν είναι πρόβλημα της ελληνικής έκδοσης, είναι γενικό πρόβλημα της AKU 3.3 που έδωσε η HTC WWE σε όλη την Ευρώπη. Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει λύση στο XDA. Μόνο υποθέσεις και δεκάδες registry tweaks που δε δουλεύουν. Πάντως μην απογοητευτείτε από αυτό:

1) Μπορεί στο δικό σας TyTN να μη το εμφανίσει το πρόβλημα η 3.3

2) Ακόμα και να το εμφανίσει, θα λυθεί αργά ή γρήγορα και δεν αξίζει να τη στερηθείτε για αυτό. Δε δημιουργεί προβλήματα σημαντικά. Απλά περιοδικά χάνει επαφή με την κάρτα. Μπορεί και 1-2 φορές τη μέρα, μπορεί καθόλου και χτυπάει με το default ringtone κλπ :p

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Δυστυχώς στο δικό μου, με 3.3 AKU επίσημη από την ACE, εξαφανίζεται περιοδικά η κάρτα μνήμης. Δεν είναι πρόβλημα της ελληνικής έκδοσης, είναι γενικό πρόβλημα της AKU 3.3 που έδωσε η HTC WWE σε όλη την Ευρώπη. Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει λύση στο XDA. Μόνο υποθέσεις και δεκάδες registry tweaks που δε δουλεύουν. Πάντως μην απογοητευτείτε από αυτό:

1) Μπορεί στο δικό σας TyTN να μη το εμφανίσει το πρόβλημα η 3.3

2) Ακόμα και να το εμφανίσει, θα λυθεί αργά ή γρήγορα και δεν αξίζει να τη στερηθείτε για αυτό. Δε δημιουργεί προβλήματα σημαντικά. Απλά περιοδικά χάνει επαφή με την κάρτα. Μπορεί και 1-2 φορές τη μέρα, μπορεί καθόλου και χτυπάει με το default ringtone κλπ :p

παντως με την 3.3.1 (οχι επισημη ρομ )που δουλευω καποιες μερες τωρα δεν εχει εμφανιστει τπτ τετοιο.

την 3.3 δεν την δοκιμασα παρα μια μερα ετσι απο περιεργεια;)

ας ελπισουμε να ειναι ενα απλο bug και οχι το προβλημα σαν του 3300 :blink: