Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πολύ καλο !!!

το έχεις δοκιμάσει όμως με τον TyTN ???

λέει initial release του προγράμματος το 2005 και σκέφτομαι μήπως είναι αρκετά προβληματικό

Στο Χ500 πάει μιά χαρά, πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα, δεν κάτι τίποτα τρομερό, κάτι συντομέυσεις κάνει μόνο. ;)

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

με το ilauncher μπορεις ;)

ωραιο το φοντο σου.ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ!!!!!Μας ναυλωσες μεσημεριατικα!!!!οχι τιποτα αλλο αλλα ειμαι εφημερια σημερα κ αντε τωρα να εξετασω ασθενη!!!!!! :lol:

να σου πω φιλε ζαχαρακη,το opacity του φοντου πως το ρυθμιζεις?

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Guest lagoudakis
να ρωτήσω κάτι...κάτω που έχει μια μπάρα στο today screen και δείχνει την μπαταρία και το comm manager icon, μπορώ να προσθέσω και εκεί το bluetooth icon ώστε να το πατάω και να ανοίγει/κλείνει ??

έχω βρει registry tweaks ώστε να τα αφαιρώ τελείως αυτά αλλα να προσθέσω το bluetooth δεν έχω βρει...

γίνετε κάπως ???

δωσε μου mail να σου στειλω ενα μικρο cab να κανεις την δουλεια σου;)

δωσε μου mail να σου στειλω ενα μικρο cab να κανεις την δουλεια σου;)

Σε ευχαριστώ πολυ αλλα την βρηκα την λυση με αυτο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=258342

οτι θες βάζεις στο tray...

ωραιο το φοντο σου.ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ!!!!!Μας ναυλωσες μεσημεριατικα!!!!οχι τιποτα αλλο αλλα ειμαι εφημερια σημερα κ αντε τωρα να εξετασω ασθενη!!!!!! :lol:

να σου πω φιλε ζαχαρακη,το opacity του φοντου πως το ρυθμιζεις?

εχω ξαναδωσει την πηγη γιατρε μου:D

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1769744#post1769744;)

η ρυθμιση του opacity εμφανιζεται οταν πας σε μια εικονα και επιλεξεις να ειναι ως φοντο στην today screen;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Guest lagoudakis
παιδια μια απορια!!η καρτα sim που εχω στον τιτανα ειναι απλη,ειδα οτι κανει βιντεοκλησεις κανονικα,αν την αλλαξω σε 3G ποιο ειναι το κερδος;τι θα μπορω να κανω παραπανω απο τωρα;ξερω ειμαι απαραδεκτος που ρωταω βλακειες αλλα πρωτη φορα εχω 3g συσκευη:O :O

παιδια μια απορια!!η καρτα sim που εχω στον τιτανα ειναι απλη,ειδα οτι κανει βιντεοκλησεις κανονικα,αν την αλλαξω σε 3G ποιο ειναι το κερδος;τι θα μπορω να κανω παραπανω απο τωρα;ξερω ειμαι απαραδεκτος που ρωταω βλακειες αλλα πρωτη φορα εχω 3g συσκευη:O :O

Αν μπορείς να κάνεις βιντεοκλήσεις κανονικά (και υποθέτω έχεις και την ένδειξη "U" στην επάνω μπάρα του Today), τότε αποκλείεται να έχεις απλή sim, έχεις 3G. Μήπως σου την άλλαξαν όταν πήρες τη συσκευή ; Από κατάστημα εταιρίας κινητής το πήρες (Vodafone, TIM, κλπ) ή από αλλού ;

nixx

Guest lagoudakis
λες;βασικα δεν τους ειχα πει για 3g καρτα,και η πλακα ειναι οτι και ο γιος μου μπορει να κανει βιντεοκλησεις με μια cu που εχει σε ενα νοκια Ν70!!!ναι εχω την ενδειξη U στην οθονη εκει που ειναι το G,οχι δεν την αλλαξα,ειναι η καρτα που ειχα στο s100 μου

λες;βασικα δεν τους ειχα πει για 3g καρτα,και η πλακα ειναι οτι και ο γιος μου μπορει να κανει βιντεοκλησεις με μια cu που εχει σε ενα νοκια Ν70!!!ναι εχω την ενδειξη U στην οθονη εκει που ειναι το G,οχι δεν την αλλαξα,ειναι η καρτα που ειχα στο s100 μου

το περίεργο θα είναι αν έχεις Cosmote. Μονο η Cosmote ζει στον κόσμο της και θέλει να αλλάξεις sim για να έχεις 3G

οποτε έτσι και έχεις άλλη εταιρεία μην σου κάνει εντύπωση...με την παλιά sim μπορείς να έχεις κανονικά 3G χωρις να αλλαξεις καρτα.

Guest lagoudakis
το περίεργο θα είναι αν έχεις Cosmote. Μονο η Cosmote ζει στον κόσμο της και θέλει να αλλάξεις sim για να έχεις 3G

οποτε έτσι και έχεις άλλη εταιρεία μην σου κάνει εντύπωση...με την παλιά sim μπορείς να έχεις κανονικά 3G χωρις να αλλαξεις καρτα.

οχι vodafone εχω,οποτε δεν κανω καμμια ενεργεια για αλλαγη sim ε;κανω κανονικα βιντεοκλησεις και βλεπω και το U:)

Ναι δεν χρειάζεται καμιά άλλη ενέργεια. Προφανώς η κάρτα σου δεν είναι και πολύ παλιά, και υποστήριζε 3G εξ'αρχής. Το ίδιο και του υιού !

nixx

Guest lagoudakis
φημες ακουγονται αλλα τιποτα ακομα σιγουρο,παντως σε 1 μηνα θα κυκλοφορηση σιγουρα επισημη αναβαθμιση το οποιο συμφωνα με τα λεγομενα τους θα εχει πολλα συν

φημες ακουγονται αλλα τιποτα ακομα σιγουρο,παντως σε 1 μηνα θα κυκλοφορηση σιγουρα επισημη αναβαθμιση το οποιο συμφωνα με τα λεγομενα τους θα εχει πολα συν

κοιτα να δεις που θα με κανουνε να παω να τον ξαναπαρω τον τιτανα:O:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Εγώ διαφώνησα καποια στιγμή με την την λειτουργικότητα αυτού του tweak

με μέλη του εν λόγω φόρουμ τα οποία δεν αρνήθηκαν την καταληκτική γνώμη μου..

Ναι μέν μέσω AT Commands μπορεί να ενεργοποιηθεί το GPS και να έχεις NMEA output

ΑΛΛΑ στο TyTN η κεραία του GPS είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ το οποίο και πρακτικά

σημαίνει ΕΝΑ, το TyTN δεν θα μπορέσει ποτέ να δώσει στίγμα,

ούτε να κατεβάσει και να μπορέσει να ενημερώσει το almanac του

αλλά ούτε και να παρακολουθήσει δορυφόρους....

όσοι δε φοβάστε ανοίξτε κάποιο GPS enabled κινητό και θα καταλάβετε

(ή ψάξτε για φωτό στον γούγλη)

όσοι έχετε GPS BT Modules ξεβιδώστε και δείτε την γομαρίσια κεραία που φοράνε.... Go Figure .... :p

::LiNK RaMoNe

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

Εγώ διαφώνησα καποια στιγμή με την την λειτουργικότητα αυτού του tweak

με μέλη του εν λόγω φόρουμ τα οποία δεν αρνήθηκαν την καταληκτική γνώμη μου..

Ναι μέν μέσω AT Commands μπορεί να ενεργοποιηθεί το GPS και να έχεις NMEA output

ΑΛΛΑ στο TyTN η κεραία του GPS είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ το οποίο και πρακτικά

σημαίνει ΕΝΑ, το TyTN δεν θα μπορέσει ποτέ να δώσει στίγμα,

ούτε να κατεβάσει και να μπορέσει να ενημερώσει το almanac του

αλλά ούτε και να παρακολουθήσει δορυφόρους....

όσοι δε φοβάστε ανοίξτε κάποιο GPS enabled κινητό και θα καταλάβετε

(ή ψάξτε για φωτό στον γούγλη)

όσοι έχετε GPS BT Modules ξεβιδώστε και δείτε την γομαρίσια κεραία που φοράνε.... Go Figure .... :p

Πολύ φοβάμαι πως ο φίλος έχει δίκιο... Αν δεν υπάρχει κεραία στο GPS, τότε θα είναι σαν να θελετε να δείτε Nova μόνο με τον αποκωδικοποιητή χωρίς το... πιάτο! Πάντως ακόμα δεν είναι 100% σίγουρο ότι δεν υπάρχει η κεραία...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

εχω ξαναδωσει την πηγη γιατρε μου:D

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1769744#post1769744;)

η ρυθμιση του opacity εμφανιζεται οταν πας σε μια εικονα και επιλεξεις να ειναι ως φοντο στην today screen;)

εγω παντως opacity δεν μπορω να ρυθμισω.επισης οταν απο το ρυθμισεις-today screen παω να ορισω φωτο για φοντο δεν μου βρισκει καμια φωτογραφια.μονο απο to file explorer μπορω να ορισω μια φωτο ως φοντο και ετσι δεν μπορω να ρυθμισω το opacity.

Το 3600 ίδια περίπτωση είναι ? :O

Μετά από τόση μάχη με τους χρήστες του 3600, εσύ τι λές, είναι ή όχι;

...Μάλλον όχι!

Ρε panosha τι ζόρι τραβάς με το 3600; Ρώτησες κάτι στο post του 3600 στις 20:15 και στις 21:40 τους έβαλες τις φωνές...

"Τι έγινε βρε παιδιά, που είστε όλοι εσείς με το GPS, γιατί όταν ρωτάω συγκεκριμένα δεν βοηθάτε ?"

Εγώ που δεν έχω χρόνο να είμαι online όλη την μέρα όπως εσύ, αν ήξερα θα σου έδινα μια απάντηση το νωρίτερο σήμερα και όχι 30 λεπτά αφού ρώτησες...

Ηρέμησε φίλε μου... Μάλλον ασχολήσε πιο πολύ με το 3600 παρά με την συσκευή σου. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος;

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Μετά από τόση μάχη με τους χρήστες του 3600, εσύ τι λές, είναι ή όχι;

...Μάλλον όχι!

Ρε panosha τι ζόρι τραβάς με το 3600; Ρώτησες κάτι στο post του 3600 στις 20:15 και στις 21:40 τους έβαλες τις φωνές...

"Τι έγινε βρε παιδιά, που είστε όλοι εσείς με το GPS, γιατί όταν ρωτάω συγκεκριμένα δεν βοηθάτε ?"

Εγώ που δεν έχω χρόνο να είμαι online όλη την μέρα όπως εσύ, αν ήξερα θα σου έδινα μια απάντηση το νωρίτερο σήμερα και όχι 30 λεπτά αφού ρώτησες...

Ηρέμησε φίλε μου... Μάλλον ασχολήσε πιο πολύ με το 3600 παρά με την συσκευή σου. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος;

Προσπαθώ να σετάρω το GPS στο 3600 του αδερφού μου και μάλιστα χωρίς τη δυνατότητα να το έχω διαρκώς στα χέρια μου. Δεν δίνω καμιά μάχη. Ζητάω λοιπόν πληροφορίες από άλλους που το έκαναν πριν από μένα με επιτυχία, αλλά όταν ρωτάω συγκεκριμένα απαντούν γενικως και αορίστως. Αυτό το ζόρι τραβάω. :rolleyes:

εγω παντως opacity δεν μπορω να ρυθμισω.επισης οταν απο το ρυθμισεις-today screen παω να ορισω φωτο για φοντο δεν μου βρισκει καμια φωτογραφια.μονο απο to file explorer μπορω να ορισω μια φωτο ως φοντο και ετσι δεν μπορω να ρυθμισω το opacity.

απο το εικονες/βιντεο θα ανοιξεις την φωτο που θελεις να κανεις wallpaper στην todayscreen;)

απο τον file explorer η απο αλλο photo viewer οπως resco photo viewer πχ,δεν εμφανιζεται αυτη η επιλογη αλλα στην βαζει κατευθειαν ως wallpaper:!:

απο το εικονες/βιντεο θα ανοιξεις την φωτο που θελεις να κανεις wallpaper στην todayscreen;)

απο τον file explorer η απο αλλο photo viewer οπως resco photo viewer πχ,δεν εμφανιζεται αυτη η επιλογη αλλα στην βαζει κατευθειαν ως wallpaper:!:

σωστος!!!επιτελους τα καταφερα.να σαι καλα για αλλη μια φορα

Ναι δεν χρειάζεται καμιά άλλη ενέργεια. Προφανώς η κάρτα σου δεν είναι και πολύ παλιά, και υποστήριζε 3G εξ'αρχής. Το ίδιο και του υιού !

nixx

Φαντάσου εμένα η κάρτα είναι 3g χωρίς να την έχω αλλάξει. Ακόμα επάνω γράφει Panafon.;)

ZRX1200S