Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η έκδοση του TCPMP που έχω είναι η 0.72RC1... Δες μια τους codecs σου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

τι θα παθει ο τιτανας αν στη θηκη τοω βαζω με τη μερια της οθονης στο μαγνητη?παιζει καποιο προβλημα?αν ναι ποιο?η εταιρειαοταν σχεδιασε τη θηκη δεν ηξερε το ενδεχομενο προβλημα?
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

οσες φορες φορτωσα back up που ειχα κανει με το sbs back up δεν μου δουλευε το τηλεφωνο.δηλαδη ειχα μονο λειτουργια pda κι αυτη με προβληματα.ετσι αναγκαστηκα να κανω εκ νεου hard reset και να περασω τις εφαρμογες απο την αρχη.αν το sbs back up θεωρειται κορυφαια εφαρμογη για back up τοτε σε μενα γιατι δεν δουλεψε σωστα?4 φορες δοκιμασα 2 back up που ειχα κανει με το ιδιο ανεπιτυχες αποτελεσμα.καμια ιδεα?
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

οσες φορες φορτωσα back up που ειχα κανει με το sbs back up δεν μου δουλευε το τηλεφωνο.δηλαδη ειχα μονο λειτουργια pda κι αυτη με προβληματα.ετσι αναγκαστηκα να κανω εκ νεου hard reset και να περασω τις εφαρμογες απο την αρχη.αν το sbs back up θεωρειται κορυφαια εφαρμογη για back up τοτε σε μενα γιατι δεν δουλεψε σωστα?4 φορες δοκιμασα 2 back up που ειχα κανει με το ιδιο ανεπιτυχες αποτελεσμα.καμια ιδεα?

Είναι στη χαμηλή κορυφή. Βάλε το sprite που είναι στην ψηλή. :lol:

τι θα παθει ο τιτανας αν στη θηκη τοω βαζω με τη μερια της οθονης στο μαγνητη?παιζει καποιο προβλημα?αν ναι ποιο?η εταιρειαοταν σχεδιασε τη θηκη δεν ηξερε το ενδεχομενο προβλημα?

εχουν παρουσιαστει προβληματα με το screen alignement απο καποιους χρηστες.

εγω παντως ολα τα τηλεφωνα μου με touch screen παντα τοποθετω την οθονη απο μεσα και ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα;)

τωρα αν το ηξεραν η οχι απο την εταιρεια κατασκευης του τηλεφωνου...αυτο ειναι μια αλλη ιστορια :lol:

παντως η θηκη του τιτανα ειναι παρα πολυ καλη και πολυ πρακτικη οποτε δεν βλεπω τον λογο να γινεται θεμα.απλα τοποθετουμε το τηλ με την οθονη απο μεσα και ολα καλα:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

γιατι γιατρε μου κατι δεν ειχες κανει καλα;)

αν δεν σωσεις τα καταλληλα αρχεια σε backup πως θα δουλεψει το τηλεφωνο κανοντας ,ημιτελες backup, restore??:):)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Φίλε μου μόλις επανέφερα το Tytn μου με ένα backup που είχα απο το Spb και όλα δουλεύουν ρολόι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

εχουν παρουσιαστει προβληματα με το screen alignement απο καποιους χρηστες.

εγω παντως ολα τα τηλεφωνα μου με touch screen παντα τοποθετω την οθονη απο μεσα και ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα;)

τωρα αν το ηξεραν η οχι απο την εταιρεια κατασκευης του τηλεφωνου...αυτο ειναι μια αλλη ιστορια :lol:

παντως η θηκη του τιτανα ειναι παρα πολυ καλη και πολυ πρακτικη οποτε δεν βλεπω τον λογο να γινεται θεμα.απλα τοποθετουμε το τηλ με την οθονη απο μεσα και ολα καλα:)

Φίλε μου δεν πρέπει να παίζει ρόλο στην ρύθμιση της οθόνης το μαγνητάκι. Υπάρχουν κάποιες πρώτες παρτίδες που είχαν αυτό το πρόβλημα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε μου δεν πρέπει να παίζει ρόλο στην ρύθμιση της οθόνης το μαγνητάκι. Υπάρχουν κάποιες πρώτες παρτίδες που είχαν αυτό το πρόβλημα...

ειχε συνδιαστει τοτε που το ειχαν αναφερει τα παιδια που ειχαν το προβλημα (εκτος απο τις λασκα βιδες) και με αυτο.

σε αυτες τις περιπτωσεις ειμαι του

""καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε"" :D:D

παλια σωστη παροιμια!!!!ευγε νεε μου:D :D

και ακομα μια συμβουλη σχετικη με αυτη την παροιμια :p(που εγω απο την μερα που το εφαρμοσα δεν εχω κανει ουτε ενα μικρο σημαδακι σε συσκευες τηλεφωνων μου) :)

παρατηρηστε την φωτο και θα καταλαβετε.ειδικα οσο ποιο μεγαλο ειναι το τηλ τοσο πιο επικινδυνο ειναι να σας γλυστρησει απο τα χερια την στιγμη που πατε να το βγαλετε απο τη θηκη του,ενω με αυτο απλα το πιανεις απο κει και no fear ;)

Νομίζω πως το μαγνητάκι είναι άσχετο... Όλοι στους XDA μιλάνε για bug στο firmware - hardware problem... Ακόμα και στις λύσεις που προτείνουν κάνεις δεν μιλάει για την θήκη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

που βλεπουμε την εκδοση του τιτανα;

Τι εννοείς "έκδοση";

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βγάλε την μπαταρία.Στο αυτοκολλητο από μέσα γράφει S/N : HT6xxYYYYY.

Τα 3 πρώτα ψηφία είναι το ετος και η εβδομάδα , πχ 628 : 6 (=2006) και 28 (=28η εβδομαδα)

Xiaomi Mi 9T 128GB

σωστα δεν το διατυπωσα καλα!!!αυτο που λεγαν αριθμο παραγωγης,πχ οι πρωτες παρτιδες ηταν ας πουμε 628

πισω απο την μπαταρια νομιζω αν θυμαμαι καλα;)

Υπάρχει και στο κουτί...

Το δικό μου είναι 644...

Στους XDA υπάρχει site με πιθανά προβλήματα κάθε σειράς...

hxxp://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Hermes_Problems

[sIGPIC][/sIGPIC]

και ακομα μια συμβουλη σχετικη με αυτη την παροιμια :p(που εγω απο την μερα που το εφαρμοσα δεν εχω κανει ουτε ενα μικρο σημαδακι σε συσκευες τηλεφωνων μου) :)

παρατηρηστε την φωτο και θα καταλαβετε.ειδικα οσο ποιο μεγαλο ειναι το τηλ τοσο πιο επικινδυνο ειναι να σας γλυστρησει απο τα χερια την στιγμη που πατε να το βγαλετε απο τη θηκη του,ενω με αυτο απλα το πιανεις απο κει και no fear ;)

Προτείνω στους διαχειριστές να σου απονείμουν τον τίτλο NO FEAR. :lol: :lol: :lol:

Προτείνω στους διαχειριστές να σου απονείμουν τον τίτλο NO FEAR. :lol:

ευχαριστω πολυ...:rolleyes:

αφιερωνω αυτον τον τιτλο σε οσους με στηριξαν σε αυτη μου την προσπαθεια ολα αυτα τα χρονια που μεσα απο δυσκολες καταστασεις και αντιξοες συνθηκες με εκαναν να πιστεψω σε αυτο που εκανα και να συνεχισω την προσπαθεια!

επισης αφιερωνω αυτον τον τιτλο στους γονεις μου στην γυναικα μου και στα παιδια μου και σε ολους εσας που με στηριξατε και με στηριζετε να κανω αυτο που κανω σημερα....

ενα μεγαλο ευχαριστω στους διαχειριστες και στους συνλιστιανους μου στο myphone που με ενεμπνευσαν και με ανεχτηκαν ολο αυτον τον καιρο .....μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα .....

:lol::lol::lol::lol::lol:

καλα τα ειπα???:worry::worry:

zaharakis ξέχασες να ευχαριστίσεις τον σκύλο σου που υπέμενε υπομονετικά δίπλα στο πιάτο του φαγητού μέχρι να τελειώσεις τις αναζητήσεις σου στον τινάνα .......... :)

Νομίζω πως το μαγνητάκι είναι άσχετο... Όλοι στους XDA μιλάνε για bug στο firmware - hardware problem... Ακόμα και στις λύσεις που προτείνουν κάνεις δεν μιλάει για την θήκη...

απ'ότι θυμάμαι το μαγνητάκι μπέρδευε τον αισθητήρα εάν είναι ανοιχτό ή κλειστό το πλητρολόγιο και γυρνούσε την οθόνη σε landscape

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Πρώτη φορά το ακούω αυτό... Anyway, δεν θεωρώ πως αυτό μπορεί να ευθύνεται για την οθόνη - αλλά δεν μπορώ και να το διαβεβαιώσω 100%...

[sIGPIC][/sIGPIC]