lalakisx Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 πουλαω το δικό μου με 2 μπαταρίες (η μια καινούργια), 2 θήκες (η μια μεταλλική), screen protektor εγκαταστημένο απο την πρώτη μερα λειτουργίας. έχει 3 μήνες εγγύηση ακόμα και είνα αγορασμένο απο την ace hellas (που σημαίνει έχει τα επίσημα ελληνικά). ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΉ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΚΤΟΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΙΜΗ 150€ δες τα pm σου Παράθεση Αν ποτέ γράψω greeklish θα ειναι το τελευταιο οχυρο πριν το καψιμο της συσκευης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 καλησπερα κυριοι! Ετοιμαζομαι να χτυπησω το TYTN στα 100Ευρώ περίπου και από ότι έχω δει είναι ένα πολύ καλό εργαλείο. Επιτρέψτε μου να ρωτήσω τα εξής όμως: Αν περάσω τα WM6 θα έχει υποστήρικη σε ελληνικά (ανάγνωση εισερχομένων κυρίως και εξερχόμενα sms)? Από αυτονομία έχει δοκιμάσει κανείς την extended battery που κυκλοφορεί στο ebay? Αξιζει να περασω τα WM6 η θα σερνεται το εργαλείο; Το προτιμω ελαφρυ και γρηγορο στις λειτουργίες του παρά να παιζω παιχνίδια. Είχα ένα blackberry 7290 μέχρι προσφατα το οποίο αν και παλιο ακόμα και σήμερα πάει "σφαίρα" το ρημάδι! Γενικά λέτε να προχωρήσω στην αγορά; Λέω πως δεν έχω να χάσω και πολλά αν δε μου βγει καλό (είναι δεύτερο χέρι).το ειχα το μηχανακι και ειναι πραγματικα πολυ καλο αλλα μονο με 6αρια,με τα 5 ειναι τραγικο με πολλα προβληματα(κολληματα-χασιμο καρτας),ελληνικα sms-mms βλεπει και με ενα πληκτρολογιο θα μπορεις και να γραφεις,σε αυτη την τιμη το παιρνεις με κλειστα ματια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 δες τα pm σου δες τα pm σου. εχω χασε το mail σου Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakisx Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Μολις το πηρα απο ebay: http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190273200545 με 85 Ευρω! Τι λετε, αξιζε? Κανενα Link για ξεκλειδωμα? Παράθεση Αν ποτέ γράψω greeklish θα ειναι το τελευταιο οχυρο πριν το καψιμο της συσκευης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 σε αυτα τα λεφτα σιγουρα ναι,ριξε μια ματια εδω http://forum.xda-developers.com/index.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberpall13 Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 εχω και'γω το tytn σε πολυ καλη κατασταση με ελλην.μενου - wm6 - destinator + δεκτης +θηκη κτλ 150€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakisx Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Ποια προτεινετε ως καλυτερη ελληνικη wm6 rom? Παράθεση Αν ποτέ γράψω greeklish θα ειναι το τελευταιο οχυρο πριν το καψιμο της συσκευης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Ποια προτεινετε ως καλυτερη ελληνικη wm6 rom? Δεν έχεις και πολλές επιλογές... μία είναι και είναι η official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakisx Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Άρα η λογικη λέει να περάσω απ΄λα το ΑΕΚΜap και μετά την κατάλληλη ROM από XDA-Developers eτσι? Είμαι της λογικής να πάρω ένα οποιοδήποτε gadget και πριν το δουλέψω να του βγάζω ότι άχρηστο και να το κάνω όσο πιο αποδοτικό γίνεται, εννοείται σε ζήτημα ταχύτητας εφαρμογών και όχι mp3/photo/video κτλ. Σαν πρωτο μου WM εργαλείο λοιπον, μετά το Symbian, θα περάσει στιγμές μεγάλης εξερεύνησης! Το forum πάντως είναι πολύ κατατοπιστικό. Από τις 188 σελίδες του έως τώρα έχω διαβάσει περίπου 80 (μόλις άλλαξε ο χρόνος και μπηκε το 2007(!!!) εκει που διαβάζω)! Και συνεχίζω.... Παράθεση Αν ποτέ γράψω greeklish θα ειναι το τελευταιο οχυρο πριν το καψιμο της συσκευης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Άρα η λογικη λέει να περάσω απ΄λα το ΑΕΚΜap και μετά την κατάλληλη ROM από XDA-Developers eτσι? H alitheia einai oti den to polykatalaba afto pou thes na peis! Pros diefkrinisi loipon... To AEKmap to bazeis se syskevi pou exeis mi elliniki ROM etsi wste na grafeis ellinika me to hardware pliktrologio. Oi cooked ROMs pou tga breis sto XDA-developers einai agglikes. Prwta bazeis ti ROM kai meta ola ta alla symperilambanomenou kai tou AEKMap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakisx Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 H alitheia einai oti den to polykatalaba afto pou thes na peis! Pros diefkrinisi loipon... To AEKmap to bazeis se syskevi pou exeis mi elliniki ROM etsi wste na grafeis ellinika me to hardware pliktrologio. Oi cooked ROMs pou tga breis sto XDA-developers einai agglikes. Prwta bazeis ti ROM kai meta ola ta alla symperilambanomenou kai tou AEKMap. Αυτο εννοώ ακριβώς. Και κάτι βρήκα τώρα σχετικά με το Google Android σε ΤΥΤΝ σε software μορφη αρχικά ως emulator. Αναμείνατε ψάξιμο και νέο ποστ. Παράθεση Αν ποτέ γράψω greeklish θα ειναι το τελευταιο οχυρο πριν το καψιμο της συσκευης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Και κάτι βρήκα τώρα σχετικά με το Google Android σε ΤΥΤΝ σε software μορφη αρχικά ως emulator. Αναμείνατε ψάξιμο και νέο ποστ. Exw asxolithei ligo me afta ta themata, einai se poly prwimo to stadio to Android, pou simainei oti i xrisi tou endeiknytai pros to paron mono gia development kai oxi gia kapoion pou thelei mia aproblimatisti plirws leitourgiki syskevi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakisx Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Εκει συγκλινω και εγω για το android, αλλα περιμενω τη λινουξιακη αυτοκρατορια και εδω. Υ.Γ. Μόλις το πήρα απο το ταχυδρομείο. Δεν πιστεύω τι μηχάνημα χτύπησα! Εκ πρώτης φαίνεται φοβερό!!! Παράθεση Αν ποτέ γράψω greeklish θα ειναι το τελευταιο οχυρο πριν το καψιμο της συσκευης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakisx Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Λοιπον κλασσικα, το εκανα CID και SIM unlock με HARD-SPL.v7 και πέρασα τα WM6 (official WWE (English) ) από HTC. Tώρα θέλω απλά να ρωτήσω για freeware software και αν αυτή η ROM προτείνεται ως κατάλληλη. Απότι διαβασα οι "μαγειρεμένες" έχουν από λίγα έως πάρα πολλά προβλήματα. Τι λέτε, να αρχίσω να το φορτώνω? Παράθεση Αν ποτέ γράψω greeklish θα ειναι το τελευταιο οχυρο πριν το καψιμο της συσκευης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 η ρομ που φορας ειναι καλη,βεβαια μπορεις να παιξεις και με μαγειρεμενες οπου πιστευω οτι θα υπαρχουν και αξιολογες;) δεν μπορω να σου προτεινω καποια γιατι στον τιτανα μου δεν ειχα βαλει καποια οσο το ειχα:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakisx Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Χρονια πολλά κυρίες και κύριοι του φόρουμ! Κανένας step by step (not NKOTB 90s:) ) οδηγός για το ΑΕΚΜap για το Τιτανάκι υπάρχει ? Ή καμία τζαμπέ λύση για ελληνικά? Παράθεση Αν ποτέ γράψω greeklish θα ειναι το τελευταιο οχυρο πριν το καψιμο της συσκευης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 κατεβαζεις απο εδω http://ae.inc.ru/aekmap.php το προγραμμα και βαζεις τα ελληνικα(2 αρχεια,για να γραφεις και για να εχεις ελληνικα σμσ 160 χαρακτηρες) λογικα θα κανεις την δουλεια σου με τα αρχεια που θα βρεις για το 9000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Κανένας step by step (not NKOTB 90s:) ) οδηγός για το ΑΕΚΜap για το Τιτανάκι υπάρχει ? Τον καλύτερο step by step οδηγός και με ελληνικές οδηγίες θα βρεις εδώ. Είναι για το Kaiser αλλά ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Λοιπον κλασσικα, το εκανα CID και SIM unlock με HARD-SPL.v7 και πέρασα τα WM6 (official WWE (English) ) από HTC. Tώρα θέλω απλά να ρωτήσω για freeware software και αν αυτή η ROM προτείνεται ως κατάλληλη. Απότι διαβασα οι "μαγειρεμένες" έχουν από λίγα έως πάρα πολλά προβλήματα. Τι λέτε, να αρχίσω να το φορτώνω? Δεν χρειαζόταν να κάνει hard-spl για να περάσεις την official ROM. Και κατά τη γνώμη μου η official WM6 είναι μια χαρά και θα είσαι καθόλα νόμιμος. Τα πάντα από software θα τα βρεις στο ipmart-forum.com Εάν θέλεις να ψαχτείς με cooked ROM... εδώ υπάρχουν τα πάντα. Κάνε την αναζήτησή σου και επέλεξε ότι ταιριάζει με τα δικά σου δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakisx Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Είχα εκδοση από Orange (SPV M3100) και το έκανα για σιγουριά!. Όλα οκ με τα ελληνικά. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ αγορά σε εξωφρενική τιμή απο Ελλάδα, μόνο όποιος προσφέρει καλή τιμή αξίζει για να παίρνει τα χρήματά μας (ας γίνουμε και εμείς Ευρωπαίοι καταναλωτές, γιατί όχι). Τώρα στο Tytn, βλέπω ότι ανοίγει τα αρχεία Office με τα WM6 αλλά στα Προγράμματα δε βλέπω τα shortcuts για Word, Excel κτλ. Καμιά Ιδέα; ¨Ακυρο, το βρήκα , αλλά πως κάνουμε shortcuts? Παράθεση Αν ποτέ γράψω greeklish θα ειναι το τελευταιο οχυρο πριν το καψιμο της συσκευης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Τώρα στο Tytn, βλέπω ότι ανοίγει τα αρχεία Office με τα WM6 αλλά στα Προγράμματα δε βλέπω τα shortcuts για Word, Excel κτλ. Καμιά Ιδέα; Δεν υπάρχει ούτε ο φάκελος office στο start menu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakisx Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Δεν υπάρχει ούτε ο φάκελος office στο start menu; naι υπαρχει οποτε απο εκει παω και τα ανοιγω. Παράθεση Αν ποτέ γράψω greeklish θα ειναι το τελευταιο οχυρο πριν το καψιμο της συσκευης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 naι υπαρχει οποτε απο εκει παω και τα ανοιγω. Θέλεις να βάλεις shortcut και στο Programs; Μόνο στο Programs; Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις τότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakisx Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Αξιότιμοι/ες κύριοι/κυρίες, έχω το εξής πρόβλημα. Ενώ έκανα SIM Unlock με το γνωστό αρχειακι του pof από τη γνωστή πηγή, εν τούτοις (!!!) δεν εχει ξεκλειδώσει το τηλέφωνο και το συμπέρανα σήμερα που έβαλα sim. Μήνυμα: "The Sim is not valid" ή κάτι ΄τετοιο τέλοσπάντων! Υπάρχει κανένας που να μπορεί να μου δώσει κωδικό για ξεκλείδωμα με ΙΜΕΙ? Είδα στο νετ ότι κάποιοι πουλάνε τέτοιους κωδικούς και θα ήθελα να το αποφύγω Παράθεση Αν ποτέ γράψω greeklish θα ειναι το τελευταιο οχυρο πριν το καψιμο της συσκευης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει σωστά τη διαδικασία; Συνήθως αυτά τα εργαλεία είναι αρκετά τεσταρισμένα για να εγγυηθούν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εγώ θα έλεγα να ανατρέξεις στο thread από όπου κατέβασες τον unlocker και να διαβάσεις λίγο μήπως έχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα και ενδεχομένως να το έχει λύσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts