jobe Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Καλησπέρα σε όλους!!!! Ύστερα απο ατελείωτη κοροϊδία και αναμονή για το P990 καθώς και την έλειψη προγραμμάτων αποφάσισα να πάρω το Tytn!!! Μόλις το έβαλα να φορτίζει και ανυπομονώ να παίξω μαζί του. Μηπως ξέρει κάποιος να μου πει πόση ώρα πρέπει να το φορτίσω πριν το ανοίξω? Επίσης πήρα και Screen Protector και αφού το έκοψα στα μέτρα της οθόνης το τοποθέτησα και τωρα δεν μπορώ να το βγάλω...!!! Πως να το βγάλω χωρις να γραμμώσω την οθόνη και αν ίσως μελλοντικα πρέπει να τα κόβω λίγο ποιο μεγάλα ή ποιο μικρά και όχι ακριβώς στο μέγεθος της οθόνης. Τέλος έχω ένα φορτιστή αυτοκινήτου για mini usb από το GPS reciever που πήρα , μπορώ να το χρησιμοποιήσω για το κινητό? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Επίσης πήρα και Screen Protector και αφού το έκοψα στα μέτρα της οθόνης το τοποθέτησα και τωρα δεν μπορώ να το βγάλω...!!! Πως να το βγάλω χωρις να γραμμώσω την οθόνη και αν ίσως μελλοντικα πρέπει να τα κόβω λίγο ποιο μεγάλα ή ποιο μικρά και όχι ακριβώς στο μέγεθος της οθόνης. Καλορίζικο και σε 'σένα! Σχετικά με τον screen protector, ο πιο αποτελεσματικός και ανώδυνος τρόπος που έχω βρει είναι να πάρεις δυνατό σελοτέιπ (εγώ χρησιμοποιώ το λευκό της 3Μ) και να το κολλήσεις διαγώνια σε μία από τις γωνίες του screen protector και μετά να το τραβήξεις (προσπαθώντας μαζί με το σελοτέιπ να πάρεις μαζί σου και τον screen protector) προς τα επάνω σιγά - σιγά μέχρι να πάρει αέρα σε εκείνη τη γωνία ο screen protector και να αρχίσει να βγαίνει. Δεν πετυχαίνει με την πρώτη και θέλει λίγο υπομονή αλλά έτσι δεν χαλάς ούτε την οθόνη, ούτε τον screen protector. ;) Όσο για τη φόρτιση και τον φορτιστή αυτοκινήτου, εγώ προσωπικά, θα το φόρτιζα μέχρι να γίνει πράσινη (ή όποιο άλλο χρώμα δηλώνει πλήρη φόρτιση) η αντίστοιχη ένδειξη και θα χρησιμοποιούσα τον φορτιστή αυτοκινήτου αν έβγαζε παρόμοια mA με τον φορτιστή σπιτιού του κινητού. Βέβαια μπορεί να έκανα πατάτα (ειδικά με τον φορτιστή αυτοκινήτου) οπότε πάρε και καμιά άλλη γνώμη! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Καλησπέρα και από εμένα Τα ίδια και εγω με τον jobe ........ απλά δεν μπορώ να περιμένω το 990, οπότε και πήρα το HTC !!!!! Για να είμαι πιο συγκεκριμένος θα το έχω τη Τετάρτη :D Άντε ξερω ξερω ....... καλορίζικος, καλοτάξιδος, κλπ. κλπ....... :p Τώρα που μπήκα στο "χορό" ψάχνομαι για αξεσουάρ στα http://www.expansys.com.gr , http://www.mobilefun.co.uk και http://www.play247.gr μήπως υπάρχει κάποιο άλλο site δοκιμασμένο να ψάξω ? Επίσης μου είπαν ότι το HTC έρχεται χωρίς λειτουργικό (WM5) και πρέπει να το περάσω εγω !!! θεωρώ ότι μάλλον πρόκειται για άσχετο πωλητή και όχι για γεγονός, έτσι δεν είναι ? Τέλος αν δεν κάνει κόπο όπως και παραπάνω θα με ενδιέφερε να μάθω ποια είναι τα must προγράμματα που θα πρέπει να βάλω για αρχή. Ευχαριστώ και sorry για την ασχετοσυνη μου :rolleyes: Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 φυσικα και σου ειπε .......ο πωλητης!!!!προγραμματα ορεξη να εχεις να περνας,βασικα θα βαλεις εναν καλο explorer πχ resco,και μετα ειναι το θεμα εσενα τι σου κανει κεφι,πχ καιρος κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris72 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Κατ αρχήν χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που "έστριψαν" από το Ρ990 και ήρθαν στο TyTN. Το έχω 2 μέρες, προσπαθώ στον ελάχιστο χρόνο που διαθέτω να μάθω και να εξερευνώ αλλά είμαι ακόμη πολύ πίσω. Εντυπώσεις: 1. ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΗ: Οι μπάρες για scroll είναι άκρη δεξιά ως συνήθως. Όταν λοιπόν, προσπαθώ να τις χρησιμοποιώ συχνά, η οθόνη ξεκαλιμπράρεται μέχρι και μισό εκατοστό αριστερά!!! Σπάσιμο μέχρι αηδίας. 5 φορές την συντόνισα χθες! Και δεν ξέρω αν υπάρχει λύση... Προς το παρόν, το αποφεύγω και χρησιμοποιώ το ροδάκι... 2. Το πληκτρολόγιο πολύ καλό σε εργονομία, αν και μικρά τα κουμπάκια δύσκολα κάνεις λάθος. Μόνο που μερικές φορές, έχεις την αίσθηση ότι "πάτησες" ένα κουμπί ενώ δεν τυπώθηκε ο ανάλογος χαρακτήρας... 3. Δεν μπορείς να το έχεις στον υπολογιστή και ταυτόχρονα να φοράς τα (μέτρια σε ποιότητα και εργονομία) ακουστικά γιατί όλα μπαίνουν στην ίδια θύρα. Θα επανέλθω γιατί φωνάζει το Boss. Ερώτηση στο φτερό: Γιατί δεν λαμβάνει και αποδέχεται μαζικά τις καταχωρήσεις των επαφών του Ρ900 μου, και τις αποδέχεται μόνο μία - μία; Αν πάει έτσι, καλύτερα να αυτοκτονήσω! Ξεπερνούν τις 1700!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Κατ αρχήν χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που "έστριψαν" από το Ρ990 και ήρθαν στο TyTN. Το έχω 2 μέρες, προσπαθώ στον ελάχιστο χρόνο που διαθέτω να μάθω και να εξερευνώ αλλά είμαι ακόμη πολύ πίσω. Εντυπώσεις: 1. ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΗ: Οι μπάρες για scroll είναι άκρη δεξιά ως συνήθως. Όταν λοιπόν, προσπαθώ να τις χρησιμοποιώ συχνά, η οθόνη ξεκαλιμπράρεται μέχρι και μισό εκατοστό αριστερά!!! Σπάσιμο μέχρι αηδίας. 5 φορές την συντόνισα χθες! Και δεν ξέρω αν υπάρχει λύση... Προς το παρόν, το αποφεύγω και χρησιμοποιώ το ροδάκι... 2. Το πληκτρολόγιο πολύ καλό σε εργονομία, αν και μικρά τα κουμπάκια δύσκολα κάνεις λάθος. Μόνο που μερικές φορές, έχεις την αίσθηση ότι "πάτησες" ένα κουμπί ενώ δεν τυπώθηκε ο ανάλογος χαρακτήρας... 3. Δεν μπορείς να το έχεις στον υπολογιστή και ταυτόχρονα να φοράς τα (μέτρια σε ποιότητα και εργονομία) ακουστικά γιατί όλα μπαίνουν στην ίδια θύρα. Θα επανέλθω γιατί φωνάζει το Boss. Ερώτηση στο φτερό: Γιατί δεν λαμβάνει και αποδέχεται μαζικά τις καταχωρήσεις των επαφών του Ρ900 μου, και τις αποδέχεται μόνο μία - μία; Αν πάει έτσι, καλύτερα να αυτοκτονήσω! Ξεπερνούν τις 1700!!! και εγω ενας απο αυτους που εστριψαν απο την SE και την σειρα της Pxxx και ειλικρινα χαιρομαι που αργησε τοσο το p990i ωστε να αποφασισω να παρω το HTC TyTN!!!!!τωρα το μονο που εχω να πω ειναι ""ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ SE"" για το προβλημα της οθονης δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο κανει...εγω δεν εχω κανενα προβλημα:O για τα ακουστικα του περιμενω bluetooth stereo handsfree να δοκιμασω οποτε αν δουλεψουν (το απλο μεχρι στιγμης δουλευει υπεροχα) θα λυθει το προβλημα ακροασης ενω το εχουμε συνδεμενο στον υπολογιστη ;) τωρα για τις επαφες δυστυχως και εγω p910i ειχα και δεν καταφερα να τις περασω κατευθειαν απο το τηλ....ειναι διαφορετικο αρχειο το vcf του p910i οποτε και δεν γινεται... κανε συγχρονισμο μεσω outlook και μετα συνδεσε το HTC σου και ολα (ημερολογιο-επαφες και μηνυματα email )θα συγχρονιστουν τελεια!! μια μικρη πληροφορια που εμενα με εξεπληξε θετικα .... μπορεις να περασεις τις φωτο των επαφων στο outlook και με το συγχρονισμο θα μπουν και στο HTC!!!:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntog Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 PAidia se 2 gramoules 8a i8ela na mou eksigisete kati.Lipon vlepo ta montela Qtek 9000 9100 ktl ktl se qtek ,htc,imate??ti ine einai ola afta re paidia???idia den einai i diaferi px to 9000 apo qtek imate htc?exoun diafora?ti paizi de katalava Παράθεση "objects in mirror are losing" gatos-cupra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freak107 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 ρε παιδια απο που το παιρνουμε το εργαλειο?και δε λεω απο ελλαδα γιατι μας εχουνε κατακρεουργησει εδω με τις τιμες τους.εκτος απο handit εχουμε τπτ αλλο υποψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=TYTN_EU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 PAidia se 2 gramoules 8a i8ela na mou eksigisete kati.Lipon vlepo ta montela Qtek 9000 9100 ktl ktl se qtek ,htc,imate??ti ine einai ola afta re paidia???idia den einai i diaferi px to 9000 apo qtek imate htc?exoun diafora?ti paizi de katalavaαπλα αλλαζει το ονομα σε διαφορες χωρες,και ισως και καποια προγραμματα που εχουν εγκατεστημενα,το λειτουργικο ειναι ιδιο;)με αλλες ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Κατ αρχήν χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που "έστριψαν" από το Ρ990 και ήρθαν στο TyTN. Το έχω 2 μέρες, προσπαθώ στον ελάχιστο χρόνο που διαθέτω να μάθω και να εξερευνώ αλλά είμαι ακόμη πολύ πίσω. Εντυπώσεις: 1. ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΗ: Οι μπάρες για scroll είναι άκρη δεξιά ως συνήθως. Όταν λοιπόν, προσπαθώ να τις χρησιμοποιώ συχνά, η οθόνη ξεκαλιμπράρεται μέχρι και μισό εκατοστό αριστερά!!! Σπάσιμο μέχρι αηδίας. 5 φορές την συντόνισα χθες! Και δεν ξέρω αν υπάρχει λύση... Προς το παρόν, το αποφεύγω και χρησιμοποιώ το ροδάκι... 2. Το πληκτρολόγιο πολύ καλό σε εργονομία, αν και μικρά τα κουμπάκια δύσκολα κάνεις λάθος. Μόνο που μερικές φορές, έχεις την αίσθηση ότι "πάτησες" ένα κουμπί ενώ δεν τυπώθηκε ο ανάλογος χαρακτήρας... 3. Δεν μπορείς να το έχεις στον υπολογιστή και ταυτόχρονα να φοράς τα (μέτρια σε ποιότητα και εργονομία) ακουστικά γιατί όλα μπαίνουν στην ίδια θύρα. Θα επανέλθω γιατί φωνάζει το Boss. Ερώτηση στο φτερό: Γιατί δεν λαμβάνει και αποδέχεται μαζικά τις καταχωρήσεις των επαφών του Ρ900 μου, και τις αποδέχεται μόνο μία - μία; Αν πάει έτσι, καλύτερα να αυτοκτονήσω! Ξεπερνούν τις 1700!!! Για το 1 και το 2, απλα θα σου πω πως εχεις τα κλασικα προβληματα που εχουν καποιες παρτιδες Hermes. Πας για αντικατασταση... Τηλ στο service της ACE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdam Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Τελικά, προσφέρει η ACE υποστήριξη στα αλλού αγορασμένα, ή όχι; Το διευκρινίσαμε αυτό; Από το HTC Europe Support μου είπαν πως, λογικά, θα πρέπει -αλλά ποτέ δε ξέρεις... Για περισσότερα περί αυτών των προβλημάτων (και ορισμένων άλλων), που μαστίζουν τους περισσότερους από τους κατόχους Hermes, κι εμένα ενίοτε, ρίξτε μια ματιά στο XDA-Developers, http://forum.xda-developers.com/viewforum.php?f=56 -s. Για το 1 και το 2, απλα θα σου πω πως εχεις τα κλασικα προβληματα που εχουν καποιες παρτιδες Hermes. Πας για αντικατασταση... Τηλ στο service της ACE. Παράθεση iPhone 3Gs 32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Τελικά, προσφέρει η ACE υποστήριξη στα αλλού αγορασμένα, ή όχι; Το διευκρινίσαμε αυτό; Από το HTC Europe Support μου είπαν πως, λογικά, θα πρέπει -αλλά ποτέ δε ξέρεις... Eίναι υποχρεωμένοι και λογικά θα το κάνουν. Αν σου πουν "μα μου" έλα εδώ να τους κράξουμε όλοι μαζί!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 ρε παιδια απο που το παιρνουμε το εργαλειο?και δε λεω απο ελλαδα γιατι μας εχουνε κατακρεουργησει εδω με τις τιμες τους.εκτος απο handit εχουμε τπτ αλλο υποψη? Πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=13&Nav_Section_Id=13&Catalog_Id=10&Product_Id=343349&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Γερμανός: http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=35551&category=93 Play247: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=3828 σίγουρα θα υπάρχει και αλλού :rolleyes: Φιλικά Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=13&Nav_Section_Id=13&Catalog_Id=10&Product_Id=343349&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Γερμανός: http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=35551&category=93 Play247: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=3828 σίγουρα θα υπάρχει και αλλού :rolleyes: Φιλικά Oooooops είπες όχι από Ελλάδα εεε ??? :blink: :blink: :blink: :D :D :D Sorry λίγο η ζέστη, λίγο αυτό λίγο εκείνο :rolleyes: :lol: :lol: http://www.expansys.com.gr το πιο γνωστό Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freak107 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 και εαν δεν θελω να παρω το tytn αλλα ειτε το imate jasjam η κανενα αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Τελικά, προσφέρει η ACE υποστήριξη στα αλλού αγορασμένα, ή όχι; Το διευκρινίσαμε αυτό; -s. Ναι, τα Tytn της HTC καλυπτονται στην Ελλαδα( μονο αυτα, οχι JasJam κ.λ.π) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Έχωντας το 9100 σχεδόν 5 μήνες (όντας ικανοποιημένος ως προς το σύνολο του ) είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω gia 5 μέρες το tyTn Οι (συγκριτικές) εντυπώσεις : - Ποιοτικά συγκρίσιμο (ελαφρώς καλύτερα πλαστικά) με το 9100 - Σκληρότερη οθόνη από 9100 (για άλλους καλύτερο για άλλους χειρότερο) - Το ηχείο χειρότερο και μπουκώνει όταν είναι ψηλά η ένταση - Η ταχύτητα του δεν εντυπωσίασε . Δεν ξέρω αν οφείλεται στην έκδοση του firmware αλλα το κινητό με τις default εφαρμογές στο menu είχε την ίδια σχετικά αργή πλοήγηση που έχει το 9100, αργότερη φυσικά από το s100. Μετά την εγκατάσταση των ίδιων εφαρμογών με αυτές στο 9100 Στις Multimedia εφαρμογές η ταχύτητα σε σχέση με το 9100 δεν παρουσίαζε ουσιαστική βελτίωση. Ταχύτερο σε destinator /skype αλλά όχι εντυπωσιακά. Αρκετά γρήγορο Boot . Αλλά εκεί που εντυπωσίασε είναι το ότι μπορούσε παράλληλα να εκτελεί εφαρμογές χωρίς να κομπιάζει. Το πρόβλημα του είναι πως δεν είναι Τόοοσο γρήγορο στο να εκτελέσει μια μια διεργασία αλλά τα καταφέρνει πολύ καλά σε παράλληλές εκτελέσεις. - Σαφώς καλύτερη κάμερα από 9100 - s200 - το Jog Dial είναι δύσκολο να το αποχωριστείς. Καλύπτει πολλά κενά του 9100 και αυξάνει κατακόρυφα την ευχρηστία ως τηλέφωνο Αυτά τα ολίγα . :) Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Έχωντας το 9100 σχεδόν 5 μήνες (όντας ικανοποιημένος ως προς το σύνολο του ) είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω gia 5 μέρες το tyTn Οι (συγκριτικές) εντυπώσεις : - Ποιοτικά συγκρίσιμο (ελαφρώς καλύτερα πλαστικά) με το 9100 - Σκληρότερη οθόνη από 9100 (για άλλους καλύτερο για άλλους χειρότερο) - Το ηχείο χειρότερο και μπουκώνει όταν είναι ψηλά η ένταση - Η ταχύτητα του δεν εντυπωσίασε . Δεν ξέρω αν οφείλεται στην έκδοση του firmware αλλα το κινητό με τις default εφαρμογές στο menu είχε την ίδια σχετικά αργή πλοήγηση που έχει το 9100, αργότερη φυσικά από το s100. Μετά την εγκατάσταση των ίδιων εφαρμογών με αυτές στο 9100 Στις Multimedia εφαρμογές η ταχύτητα σε σχέση με το 9100 δεν παρουσίαζε ουσιαστική βελτίωση. Ταχύτερο σε destinator /skype αλλά όχι εντυπωσιακά. Αρκετά γρήγορο Boot . Αλλά εκεί που εντυπωσίασε είναι το ότι μπορούσε παράλληλα να εκτελεί εφαρμογές χωρίς να κομπιάζει. Το πρόβλημα του είναι πως δεν είναι Τόοοσο γρήγορο στο να εκτελέσει μια μια διεργασία αλλά τα καταφέρνει πολύ καλά σε παράλληλές εκτελέσεις. - Σαφώς καλύτερη κάμερα από 9100 - s200 - το Jog Dial είναι δύσκολο να το αποχωριστείς. Καλύπτει πολλά κενά του 9100 και αυξάνει κατακόρυφα την ευχρηστία ως τηλέφωνο Αυτά τα ολίγα . :) φίλε Tna κατ'αρχάς ευχαριστώ προσωπικά για το review ;) Μετά από τις 5 ημέρες ..... θα το αγόραζες ? (αλλάζοντας το 9100 φυσικά) Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Εαν δεν είχα το 9100 , τότε ναι θα το αγόραζα . Έχωντας το 9100 ΔΕΝ θα το άλλαζα για το TyTN *πληρώνωντας βέβαια* την διαφορά της τάξης των 300+ ευρώ (περίπου 800 ευρώ αγορά το ΤΥΤΝ περίπου 450 πώληση το 9100 ) ΓΙα να αλλάξει κανείς το 9100 για το TyTN πιστεύω πως θα το κάνει ΜΟΝΟ αν χρειάζεται το 3G και αν θέλει (τόσο πολύ πια...) την εμφανώς καλύτερη κάμερα. Σε κάθε άλλη περίπτωση νομίζω πως δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος μετάβασης στο tyTN (προσωπική άποψη). Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Εαν δεν είχα το 9100 , τότε ναι θα το αγόραζα . Έχωντας το 9100 ΔΕΝ θα το άλλαζα για το TyTN *πληρώνωντας βέβαια* την διαφορά της τάξης των 300+ ευρώ (περίπου 800 ευρώ αγορά το ΤΥΤΝ περίπου 450 πώληση το 9100 ) ΓΙα να αλλάξει κανείς το 9100 για το TyTN πιστεύω πως θα το κάνει ΜΟΝΟ αν χρειάζεται το 3G και αν θέλει (τόσο πολύ πια...) την εμφανώς καλύτερη κάμερα. Σε κάθε άλλη περίπτωση νομίζω πως δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος μετάβασης στο tyTN (προσωπική άποψη). Thanks φίλε για την απάντηση ;) Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris72 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Παιδιά, όποιος διαπιστώσει πρόβλημα με το ΤyTN του στην ευθυγράμμιση της οθόνης, ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΙ να πάει στην ACE! Πήγα στις 11 το πρωί και στη 1 το μεσημέρι έφυγα με καινούρια οθόνη. Αν και δεν την "πίεσα" πολύ το πρόβλημα πλέον δεν υφίσταται! Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την στάση της ACE. Χωρίς δεύτερη κουβέντα το πήραν και τσάκα τσάκα το πήρα πίσω... Ξέρω ότι πολλοί έχουν παράπονα από την ACE, και πήγα μουδιασμένος στην αρχή, αλλά τέλος καλό όλα καλά! Ουφ! Χαλάρωσα! Είχα φρικάρει, να μου βγάλει πρόβλημα τριών ημερών κινηνό! Αν σας παρουσιάσει το ίδιο, να πάτε αμέσως, χωρίς δεύτερη σκέψη. Σε κανα δυο μέρες θα κάνω κι εγώ ένα μικρό ριβιού, όχι για όσους ξέρουν αλλά για όσους άσχετους περνούν στα ppc και φοβούνται... (όπως ήμουν εγώ) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Παιδιά, όποιος διαπιστώσει πρόβλημα με το ΤyTN του στην ευθυγράμμιση της οθόνης, ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΙ να πάει στην ACE! Πήγα στις 11 το πρωί και στη 1 το μεσημέρι έφυγα με καινούρια οθόνη. Αν και δεν την "πίεσα" πολύ το πρόβλημα πλέον δεν υφίσταται! Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την στάση της ACE. Χωρίς δεύτερη κουβέντα το πήραν και τσάκα τσάκα το πήρα πίσω... Ξέρω ότι πολλοί έχουν παράπονα από την ACE, και πήγα μουδιασμένος στην αρχή, αλλά τέλος καλό όλα καλά! Ουφ! Χαλάρωσα! Είχα φρικάρει, να μου βγάλει πρόβλημα τριών ημερών κινηνό! Αν σας παρουσιάσει το ίδιο, να πάτε αμέσως, χωρίς δεύτερη σκέψη. Σε κανα δυο μέρες θα κάνω κι εγώ ένα μικρό ριβιού, όχι για όσους ξέρουν αλλά για όσους άσχετους περνούν στα ppc και φοβούνται... (όπως ήμουν εγώ) :lol: αντε αντε περιμενω το review! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_dlk Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΑΠΟ PDA's ΞΕΡΕΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ Q-TEC 8310, ΣΤΟ E-SHOP TO EXEI 395 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΤΩΡΑ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ?ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ? Παράθεση :tease: rossi for ever!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΑΠΟ PDA's ΞΕΡΕΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ Q-TEC 8310, ΣΤΟ E-SHOP TO EXEI 395 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΤΩΡΑ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ?ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ? Qtek 8300 & 8310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts