Guest lagoudakis Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Μια καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μέτα από 3 βδομάδες παραμονής του τιτάνα στην αντιπροσωπία (αλλαγή καλωδίωσης οθόνης) τον παρέλαβα πριν 1 βδομάδα και μόλις χθες βρήκα λίγο χρόνο να ασχοληθώ μαζί του. Κι απειδή είμαι σχετικά..άσχετος :lol: σε σε σχέση με το επίπεδο σας , παρακαλώ για την βοήθεια σας. ΅Εχω εγκαταστήσει μονό το resco explorer και το spb backup. Επειδή για μενα είναι δύσκολη δουλειά η εγκατάσταση εξωτερικών εφαρμογών δίχως την βοήθεια τρίτων (ονόματα δεν λέμε, οκ zaxarakis, lagoudakis?:lol: ) λέω να περιμένω την έλευση των wm 6 απο αντιπροσωπεία , προσπερνώντας ως υπερβολή την πληροφορία που μου έδωσαν στην ace οτι θα τους 'έρθουν τον Σεπτέμβρη!!! Επειδή όμως μέχρι να περιμένω χρειάζομαι καποια σχετική βοήθεια.. έσω την ανάγκη ενος task manager (αν το λέω σωστά ) μια και αυτός που υπάρχει ενσωματωμένος είναι ..αλακια... Ενα αρκετα καλο προγραματακι που εμπεριέχει κατι τέτοιο είναι το handy menu ή το handy switcher. Εχω και τα δύο αλλα δίχως βοήθεια δεν θυμάμαι να τά εγκαταστήσω ξανά. Δημήτρη αν έχεις την υπομονή για άλλη μια φορά.... Επίσης ενα αρχειακι για να μετατρέψω το μενου του spb backup απο αγγλικα σε Ελληνικά ( και λίγα λόγια για σε ποιόν φάκελο το αντικαθιστώ ) Για υπόλοιπα θα περιμένω μετα τα wm6. Παντός μετά απο 3 βδομάδες με ένα samsung D500 , τώρα καταλαβαίνω τι εργαλείο έχουμε ;) ;) Σας ευχαριστώτο σεπτεμβριος δεν θελω ουτε να το ακουω,θα παθω εγκεφαλικο:p στα προγραμματακια που λες που κολας φιλε μιχαλη;αν ειναι exe τα τρεχεις απο τον υπολογιστη σου,αν ειναι cab τα στελνεις στον τιτανα και τα κανεις απο εκει εγκατασταση,οσο για το αρχειο ειναι εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=159869 το κανεις εγκατασταση στον φακελο programs εκει που το εχεις βαλει,μνημη η καρτα,εκει το ψαχνεις και το κανεις copy-paste σου λεει να γινει αντικατασταση του αρχειου που υπαρχει και λες ναι,και περνα που και που απο εδω,μαυρα ματια καναμε να σε δουμε:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 ωχ σε βλεπω για hard reset:(Καλησπερα παιδια επειδη διαβαζω οτι ο τιτανας εχει πολλα προβληματα και τον εχω βρει στο MEDIA MARKT 399 Ευρω να το παρω η να παρω το FUJITSU SIEMENS T830 που το βρηκα στην ιδια τιμη αν θελεται απαντηστε μου γιατι δεν ξερω τι να παρω. υχριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 φιλε μου το θεμα ειναι εσενα τι σου αρεσει,εδω ολοι θα σου πουν παρε τον τιτανα,αμα ρωτησεις παιδια που εχουν FUJITSU SIEMENS θα σου πουν παρε αυτο,οποτε θα μπλεξεις πιο πολυ,εδω που τα λεμε πολλα προβληματα δεν εχει,και με τα 6αρια που θα δωσουν σε λιγο λογικα θα παει καλυτερα απο οσο λενε αυτοι που τα εβαλαν,η τιμη παντως ειναι λογικη αν ειναι σε καλη κατασταση το μηχανακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 φιλε μου το θεμα ειναι εσενα τι σου αρεσει,εδω ολοι θα σου πουν παρε τον τιτανα,αμα ρωτησεις παιδια που εχουν FUJITSU SIEMENS θα σου πουν παρε αυτο,οποτε θα μπλεξεις πιο πολυ,εδω που τα λεμε πολλα προβληματα δεν εχει,και με τα 6αρια που θα δωσουν σε λιγο λογικα θα παει καλυτερα απο οσο λενε αυτοι που τα εβαλαν,η τιμη παντως ειναι λογικη αν ειναι σε καλη κατασταση το μηχανακιΤα μηχανακια και τα δυο ειναι κουτα επειδη δεν κυκλοφορη το φουτζιτσου πολυ απο οσα διαβασα στο φορουμ δεν λεν και πολλα ενω για τον τιτανα διαβασα 110 σελιδες παντως σ'ευχριστω φιλε μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 ειναι καινουργιος ο τιτανας;τρομερη τιμη!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolish Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Αποκλείεται να είναι καινούργιος.. εγώ τον πήρα πριν ένα μήνα και ήτανε 780 Euro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Αποκλείεται να είναι καινούργιος.. εγώ τον πήρα πριν ένα μήνα και ήτανε 780 Euro.και εμενα περιεργο μου κανει για καινουργια,επειδη ειπε "κουτα"δεν το καταλαβα,αν ειναι ετσι να παω να παρω αλλα 2:p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 και εμενα περιεργο μου κανει για καινουργια,επειδη ειπε "κουτα"δεν το καταλαβα,αν ειναι ετσι να παω να παρω αλλα 2:p :pΦυσικα και ειναι κουτα σφραγισμενη απο ACE HELLAS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 φιλε μου τοτε παρτο με κλειστα τα ματια,εχει 750 στο πλαισιο,και αν δεν το θελεις στην χειροτερη θα παρεις τα λεφτα σου πισω,εχουν και αλλα;το μαγαζι ειναι το media market; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Καλησπερα παιδια επειδη διαβαζω οτι ο τιτανας εχει πολλα προβληματα και τον εχω βρει στο MEDIA MARKT 399 Ευρω να το παρω η να παρω το FUJITSU SIEMENS T830 που το βρηκα στην ιδια τιμη αν θελεται απαντηστε μου γιατι δεν ξερω τι να παρω. υχριστω φιλε μου ο τιτανας εχει οντως προβληματα οπως και καθε wm5 συσκευη;) με τα wm6 ομως δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα και παει σφαιρα:!: ερχονται και τα official wm6 (αν δεν θελει καποιος να διακινδυνεψει την εγγυηση του περνωντας cooked roms wm6)σε κανα μηνα οποτε αξιζει η αγορα του;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 φιλε μου τοτε παρτο με κλειστα τα ματια,εχει 750 στο πλαισιο,και αν δεν το θελεις στην χειροτερη θα παρεις τα λεφτα σου πισω,εχουν και αλλα;το μαγαζι ειναι το media market;5 κομματια εχει ακομη ναι αυτο ειναι το μαγαζι στον Ρεντη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 αν ειναι όντως τετοια η τιμή στο media markt ειναι τζάμπα!!! μια βοήθεια : κατέβασα του ausdim το εκτελεσιμο αρχείο για να περάσω την ρομ και με ρωτάει για τον spl bootloader version.επειδή δεν έχω ιδέα πια εκδοση πρεπει να διαλεξω?το βλέπω απο κάπου?το autodetect που βάζω μου βγάζει error...πειτε μου παιδια γιατι το τηλεφωνο αυτή τη στιγμή κολλάει και στην πιο απλουστατη χρηση sms,ιστορικο κλήσεων. επίσης μια ακόμη ερώτηση μιας και εκανα reply,το active sync στον υπολογιστη μου εχει γραμματοσειρα κατι αλαμπουρνεζικα υπάρχει καποια λύση γιαυτό..? :O σορρυ αν εχουν ξαναειπωθει οι ερωτήσεις μου :O Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 πήγα χτές στο media markt στου ρέντη και χτύπησα το 1 απο τα 3 htc που είχαν μείνει,μόνο 399ευρώ καρασφραγισμένο ,με εγγύηση και με τα πάντα του.Σκεφτήται οτι πρίν 4 μέρες πήρα το spv m3100 350 ευρώ μεταχειρισμένο χωρίς εγγύηση....αυτά είναι... τελοσπάντων επανέρχομαι στις ερωτήσεις μου αν μπορεί κάποιος να απαντήσει:όταν συνδέω το τηλέφωνό μου με active sync μου βγάζει ένα παράθυρο microsoft LDAP Directory και έχει πεδία απο κάτω server name:null,port:3268,username,pass, τι ακριβώς είναι αυτό ξέρει κανεις? 2)τα προγράμματα wm5 δουλεύουν κανονικά και σε wm6 ετσι?δεν θέλουν κάποια μετατροπή? :D τελικά bootloader επέλεξα τον 1.40 και δείχνει προς το παρόν απροβλημάτιστο.θα δούμε στην πορεία όμως για πιο ασφαλή συμπεράσματα. Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 κορακια ορμησατε και τα βουτατε ε;:D αντε να παω τωρα να τσιμπησω 1 αν αφησατε τιποτα:cry: να το κανω δωρο να βγαλω μια υποχρεωση;) εχει κανενας τηλεφωνο του media market; μην τρεχω αδικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 2111804800:yahoo: Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 thanks:rolleyes: :happy:να παμε στα σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolish Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Παιδιά κάτι άσχετο, αλλά κάτι που πρόσεξα και θέλω τα φώτα σας αν γνωρίζει κάτι κάποιος.. Όταν χρησιμοποιώ το 'magic button' το οποίο κλείνει τις εφαρμογές από την μνήμη, και κλείσω την εφαρμογή των μηνυμάτων πριν περάσει κάποια συγκεκριμένη ώρα που έστειλα ένα μήνυμα, τότε το μήνυμα στέλνεται δύο και τρεις φορές, και κάποτε όταν ξανανοίξω την εφαρμογή. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα από ότι μου λένε αυτοί με τους οποίους συνομιλώ με μηνύματα. Κάποιος άλλος που έχει τα ίδια; :cry: ΥΓ: Ξέρω.. με τα WM6 όλα θα είναι καλύτερα - και ειλικρινά ελπίζω να είναι γιατί όσο αφορά τις εφαρμογές τηλεφώνου (τηλέφωνο, μηνύματα, επαφές κτλ) είμαι απογοητευμένος... Μπορούσε να κάνει κάτι πολύ καλύτερο η M$.:X ΥΓ2: Όσο αφορά τα WM6 όπως τουλάχιστο διάβασα, ο καθένας έχει την δική του ιστορία ως προς το πότε θα γίνουν official release και offered as upgrade. Μάλιστα έψαξα μέσα στο ίντερνετ και έχει άτομα τα οποία τα περιμένουν από τέλη Μαρτίου ή αρχές Μαΐου. Έχουμε κάποιο αξιόπιστο που να λέει πότε θα είναι έτοιμα για να προσφερθούν ως αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlsis Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Δεν ξέρω τι θα γίνει με τα Ελληνικά WM6, αλλά αν θές Ρίξε μιά ματιά εδώ για το τι λέει η HTC Europe http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=311781 ΥΓ2: Όσο αφορά τα WM6 όπως τουλάχιστο διάβασα, ο καθένας έχει την δική του ιστορία ως προς το πότε θα γίνουν official release και offered as upgrade. Μάλιστα έψαξα μέσα στο ίντερνετ και έχει άτομα τα οποία τα περιμένουν από τέλη Μαρτίου ή αρχές Μαΐου. Έχουμε κάποιο αξιόπιστο που να λέει πότε θα είναι έτοιμα για να προσφερθούν ως αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 ΥΓ2: Όσο αφορά τα WM6 όπως τουλάχιστο διάβασα, ο καθένας έχει την δική του ιστορία ως προς το πότε θα γίνουν official release και offered as upgrade. Μάλιστα έψαξα μέσα στο ίντερνετ και έχει άτομα τα οποία τα περιμένουν από τέλη Μαρτίου ή αρχές Μαΐου. Έχουμε κάποιο αξιόπιστο που να λέει πότε θα είναι έτοιμα για να προσφερθούν ως αναβάθμιση; Η HTC ανακοίνωσε επίσημα ότι θα αναβαθμίσει τις συσκευές της σε WM6 στα μέσα Απριλίου, τώρα πως κάποιοι περίμεναν την αναβάθμιση τέλη Μαρτίου :wacko: Η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη τέλη Ιουνίου, δες εδώ την επίσημη ανακοίνωση της HTC. ;) Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 απλα τον μαρτιο περιμεναμε την αναβαθμιση που δωσανε τον απριλιο.οχι τα 6,τα οποια λογικα λενε για τελος του μηνα αντε 10 ιουλιου το αργοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Παιδιά κάτι άσχετο, αλλά κάτι που πρόσεξα και θέλω τα φώτα σας αν γνωρίζει κάτι κάποιος.. Όταν χρησιμοποιώ το 'magic button' το οποίο κλείνει τις εφαρμογές από την μνήμη, και κλείσω την εφαρμογή των μηνυμάτων πριν περάσει κάποια συγκεκριμένη ώρα που έστειλα ένα μήνυμα, τότε το μήνυμα στέλνεται δύο και τρεις φορές, και κάποτε όταν ξανανοίξω την εφαρμογή. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα από ότι μου λένε αυτοί με τους οποίους συνομιλώ με μηνύματα. Κάποιος άλλος που έχει τα ίδια; :cry: ΥΓ: Ξέρω.. με τα WM6 όλα θα είναι καλύτερα - και ειλικρινά ελπίζω να είναι γιατί όσο αφορά τις εφαρμογές τηλεφώνου (τηλέφωνο, μηνύματα, επαφές κτλ) είμαι απογοητευμένος... Μπορούσε να κάνει κάτι πολύ καλύτερο η M$.:X ΥΓ2: Όσο αφορά τα WM6 όπως τουλάχιστο διάβασα, ο καθένας έχει την δική του ιστορία ως προς το πότε θα γίνουν official release και offered as upgrade. Μάλιστα έψαξα μέσα στο ίντερνετ και έχει άτομα τα οποία τα περιμένουν από τέλη Μαρτίου ή αρχές Μαΐου. Έχουμε κάποιο αξιόπιστο που να λέει πότε θα είναι έτοιμα για να προσφερθούν ως αναβάθμιση;απλα οταν στελνεις το μηνυμα περιμενε λιγο να φυγει και μετα κλειστο με το 'magic button' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Έχω αγοράσει το Destinator PN και το αναβάθμισα σε 6.1 από την NGI. Μερικές φορές ανοίγοντας το Destinator δεν ακούγεται φωνή παρόλο που είναι ανοιχτός ο ήχος από την συσκευή.Μόλις κάνω soft reset όλα λειτουργούν κανονικά.Έχει κανένας λύση ή να ξαναβάλω το σπ.....νο 6.1 που λειτουργούσε άψογα? :superman: Τα φώτα σου please Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolish Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Ευχαριστώ παιδιά :) Περιμένουμε πολλά (τουλάχιστον εγώ), από τα WM6... Άντε να δούμε.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Η επαφές απο την καρτα sim μεταφέρονται στη συσκευή?δεν τις βρίσκω πουθενα,παρολαυτα οταν πατάω ένα νουμερο μου εμφανίζει τα τηλέφωνα απο την sim και οταν με καλεί καποιος που έχω καταχωρημένο στην sim εμφανίζεται το ονομά του... Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Παιδια μολις σημερα πηρα ενα p3300 του πατερα μου και τωρα το εχω και το ρυθμιζω και μου φενεται οτι αμα δωσουν wm6 και στο p3300 θα αλλαξω τον τιτανα να παρω κι'εγω ενα p3300. Μπορει να ειναι λιγο πιο αργο το p3300 (μπορει και οχι βεβαια) αλλα ειναι σουπερ η συσκευη και πολυ ευχρηστο. Και αυτο το trackball πολυ μου αρεσει. σαν ποντικι του υπολογιοστη ειναι :lol: . Γιατι ρε παιδες με κουρασε πολυ ο τιτανας με το μεγεθος και ειδικα το βαρος του :( Ξερετε αν δωσουν και στο p3300 wm6 ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts