Guest lagoudakis Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 η το πολυ πολυ ......να την ανεβασουμε καπου αλλου να την παρουν οσα παιδια δεν μπορουν να μπουν στο qtek forum:X :worry::worry:θα σε κραξουνε βρε:p μα και ετσι να ειναι δεν θα μπορουνε να βαλουνε ελληνικα ετσι δεν ειναι;καλυτερη λυση ειναι το leng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 θα σε κραξουνε βρε:p μα και ετσι να ειναι δεν θα μπορουνε να βαλουνε ελληνικα ετσι δεν ειναι;καλυτερη λυση ειναι το leng να την ανεβασουμε ειπα....:rolleyes: γενικα ...καποιοι...οχι εγω :worry: της ace τα ελληνικα δεν τα δεχονται αλλες branded συσκευες οντως,αλλα η ρομ ομως η αγγλικη περναει παντου και δεν ειναι της ace;)αλλα της HTC com:) και αντιθετα με τα 6αρια δεχεται και interface translation ;) ΥΓ καληνυχτα :p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 κατσε εδω βρε!!δηλαδη καποιος που εχει γερμανικη ρομ πχ αν του δωσω την δικια μου που κατεβασα απο την htc θα ειναι οκ;σιγουρο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Ρε δεν παίζεστε !!! ...όλο το απόγευμα είμαι stand-by για μια δουλειά και χαζεύω το thread, και εδώ και 1-2 ώρες που ήρθε επιτέλους (η δουλειά) και είμαι απασχολημένος, τώρα άρχισε το... πάρτυ ;! :p Τώρα στο θέμα του ελληνικού TyTN, της πρόσβασης στο Qtek forum, κλπ - αν όντως υπάρχει τέτοιο πρόβλημα για τον φίλο Haik, τότε ίσως το καλύτερο είναι να κάνει λίγη υπομονή μέχρι να βγει και "ελεύθερα" στο ευρωπαϊκό site της HTC, οπότε από εκεί κατεβαίνει ελεύθερα και ανεξάρτητα από ACE. Haik, τελικά έχεις πρόσβαση στο ελληνικό forum της HTC ; Δημήτρη... εεεεεεεγέρθητοι !!! Που πας τώρα για ύπνο... ο ύπνος είναι υπερεκτιμημένος, δεν το ξέρεις ;! :D nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Στο δικό μου που είναι από Αγγλία έτσι έγινε μου έβαλε και τα LEng ο :superman: και είναι όλα οκ. Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 zaharakis εγω ειμαι νομιμοφρων!!!θα περιμενω την επισημη της ace με τα 6αρια,ιουλιο θα την εχουμε!!ασε μην γινει καμμια πατατα και τρεχω:this: Πάντος εγώ Δημήτρη είμαι σε αναμονή, να μην πώ ότι κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα :fool: (με τρώει). Ότι WM6 δεχτεί LEng την έβαλα αμέσως. Κι εγώ δοκίμασα αρκετές (όχι βέβαια όσες εσύ) και συμφωνώ με αυτά που λες απόλυτα.:respect: Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Βασικά είναι τελείως τραγική αντιμετωπιση η συγκεκριμένη της ACE. Δε το καταλαβαίνω, ΟΛΕΣ οι άλλες εταιρίες περνούν κανονικά ελληνικά fw σε ξένες συσκευές, η ACE πως την είδε? Και δε λέω, ας τα δίνουν με πληρωμή, κόσμος και κοσμάκης θα έδινε κανα 50€ρο για ένα flash, αυτοί γιατί δε θέλουν?? Ειναι επειδη οι επιχειρηματιες που τις εχουν ειναι με..καλου βεληνεκους! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ProphetOfNoise Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Χαίρεται παιδιά, είμαι κι εγώ χαρούμενος κάτοχος τιτάνα (με σηματάκι vodafone όμως) από το πρωί. 330 ευρώ από ebay UK, καλά δεν είναι; ;) Έχω αρχίσει να του περνάω τα βασικά, aekmap, tweaks κλπ, και σιγά σιγά παρακολουθώ το thread για να βλέπω τι γίνεται. Αξίζει να περάσω τα WM6 ή υπάρχουν ακόμα αρκετά bugs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Χαίρεται παιδιά, είμαι κι εγώ χαρούμενος κάτοχος τιτάνα (με σηματάκι vodafone όμως) από το πρωί. 330 ευρώ από ebay UK, καλά δεν είναι; ;) Έχω αρχίσει να του περνάω τα βασικά, aekmap, tweaks κλπ, και σιγά σιγά παρακολουθώ το thread για να βλέπω τι γίνεται. Αξίζει να περάσω τα WM6 ή υπάρχουν ακόμα αρκετά bugs? Ωραιος !! Εμεις 330 και οι αλλοι στο Ελλαντα 650!!! Zaharakis please talk :rolleyes: ;) ειναι η απαντηση στο ερωτημα σου .... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernani Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Γειά σας παιδιά - και χρόνια πολλά στους Γιώργηδες, έστω και με μια μέρα καθυστέρηση :) . Αν και έχω μολυνθεί κι εγώ με το μικρόβιο της αναβάθμισης του TyTn μου, μέχρι να έρθει η ώρα να την κάνω, θα ήθελα να λύσω ένα μικρό προβληματάκι με το οποίο παλεύω για κάμποσο καιρό τώρα. Εδώ και ένα-δυο μήνες, ούτε ο mobile explorer ούτε ο opera δε δέχονται κανένα url που κάνω type. Απλά μου βγάζουν μήνυμα λάθους ότι δε μπορούν να συνδεθούν. Εννοείται ότι είμαι συνδεδεμένος με το wireless κανονικά. Το περίεργο είναι ότι αν κάνω click σε οποιοδήποτε από τα links της αρχικής σελίδας του opera, το αντίστοιχο site φορτώνει κανονικά! Ευτυχώς η αρχική σελίδα έχει link στη σελίδα της google, οπότε μέσω του google έχω πρόσβαση στο web :) . Μήπως έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Παράθεση ernani Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haik Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Οκ το έπιασα το νόημα! Το foroum εδώ λειτουργεί από τις 12 και μετά κάθε βράδυ.. Σκέφτηκα κάτι άλλο.Μπορώ κάπως πώς να βρώ το βιβλιαράκι οδηγιών του, να πάρω από κάποιον το firmware και μετά να βγάλω άκρη;; Έστω να έχει και αγγλικά η συσκευή.Θέλω μία γλώσσα να καταλαβαίνω.. Σας έχει περισσέψει κανένα βιβλιαράκι να σας το δανειστώ;;;;;Θα το προσέχω..:) Παράθεση When money talks the world listens.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 βιβλιαρακι ζητα απο την ace πιστευω να σου δωσουν,δεν θα σε ρωτησουν απο που πηρες τον τιτανα,ρομ μπορεις να βαλεις νομιζω αυτην που εχει η htc οπως ειπε ο ζαχαρακης αν καταλαβα καλα,ειναι αγγλικη,και μετα στο καπακι βαζεις το leng και εχεις ελληνικα,καλα τα λεω ζαχαρακη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 βιβλιαρακι ζητα απο την ace πιστευω να σου δωσουν,δεν θα σε ρωτησουν απο που πηρες τον τιτανα,ρομ μπορεις να βαλεις νομιζω αυτην που εχει η htc οπως ειπε ο ζαχαρακης αν καταλαβα καλα,ειναι αγγλικη,και μετα στο καπακι βαζεις το leng και εχεις ελληνικα,καλα τα λεω ζαχαρακη; καλημερα σας :worry: ναι γιαννη ετσι ειναι :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Οκ το έπιασα το νόημα! Το foroum εδώ λειτουργεί από τις 12 και μετά κάθε βράδυ.. Σκέφτηκα κάτι άλλο.Μπορώ κάπως πώς να βρώ το βιβλιαράκι οδηγιών του, να πάρω από κάποιον το firmware και μετά να βγάλω άκρη;; Έστω να έχει και αγγλικά η συσκευή.Θέλω μία γλώσσα να καταλαβαίνω.. Σας έχει περισσέψει κανένα βιβλιαράκι να σας το δανειστώ;;;;;Θα το προσέχω..:) φιλε μου ειναι γερμανικο το τηλ σου? και τι εγινε?:lol: ολα αλλαζουν και ολα γινονται οπως (η καπως ετσι ) τα θελουμε :) απλα συνδεεις το τηλ σου στο καλωδιο του υπολογιστη και περνας μια αγγλικη ρομ που ταιριαζει με το τηλ σου απο εκει http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Hermes_DumpedRoms η απο κει http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Hermes_Upgrades ειναι ολες τους wm5:)αλλα διαβασε καλα τι κατεβαζεις και τι συμπεριφορα εχει αυτο που κατεβαζεις στο τηλ!!υπαρχουν τα αναλογα threads για καθε ρομ που αναφερονται ολες οι δυσλειτουργιες και τα προβληματα που παρουσιαζονται σε καθε μια απο αυτες αλλα και πως (εαν ειναι αυτο δυνατο ) λυνονται:!:αυτο μπορει να σας γλυτωσει απο πολλα μπερδεματα και περιπετειες!!! απο κει και μετα περνας τα leng που τα παιρνεις απο http://leng.penreader.com μια υπενθυμιση για τα leng....δεν τα εγκαθιστουμε ποτε στην καρτα αλλα μονο στην εσωτερικη μνημη του τηλ μας!! κατεβαζεις την full εκδοση gia τιτανα ! βασικα αυτο προσεξε το..μιας και σε περιπτωση (μελλοντικα)upgrating σε wm6 δεν θα μπορεις να εξελληνισεις το εξωτερικο πληκτρολογιο του τιτανα:!:και πμ me... για εσωτερικο ελληνικο πληκτρογιο στον τιτανα υπαρχουν αλλες δυο λυσεις 1η το slovoed που περιεχει το interkey keybord και η 2η το καθε αυτου interkey keybord αλλα δεν δινεται η δυνατοτητα για εξελληνισμο του hardware πληκτρολογιου με αυτες τις λυσεις;) οτι αλλο εδω ειμαστε;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Εχω βρεί ένα πολύ πολύ καλό site για apps. Δεν ξέρω όμως αν κάνει να το ποστάρω εδώ. Κάνει ? :) Το ωραίο είναι ότι ακόμα δεν έχω PPC. Προς το καλοκαιράκι θα έχω. Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Εχω βρεί ένα πολύ πολύ καλό site για apps. Δεν ξέρω όμως αν κάνει να το ποστάρω εδώ Κάνει ? :) αν εχει να κανει με σπασμενο λογισμικο οχι δεν κανει :) αν ειναι με freeware εφαρμογες κανενα προβλημα μπορεις να το μοιραστεις με ολους :) αλλιως οποιος ενδιαφερεται μπορει να σε ρωτησει μεσω πμ ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Δημήτρη έχω 2 προβλήματα. 1ον Δεν μπορώ να εμφανίσω στην αρχική οθόνη την μπαταρία.Ούτε από το iLauncher ούτε από το HTweakC το hide είναι τσεκαρισμένο. 2ον Έχει χαλασει ο φούρνος της πεθεράς μου, μπορείς να το φτιάξεις?:lol: :lol: :lol: Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Το πρώτο πρόβλημα το λύθηκε έμεινε να λυθεί και το δεύτερο:lol: :lol: Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haik Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 φιλε μου ειναι γερμανικο το τηλ σου? και τι εγινε?:lol: ολα αλλαζουν και ολα γινονται οπως (η καπως ετσι ) τα θελουμε :) απλα συνδεεις το τηλ σου στο καλωδιο του υπολογιστη και περνας μια αγγλικη ρομ που ταιριαζει με το τηλ σου απο εκει http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Hermes_DumpedRoms η απο κει http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Hermes_Upgrades ειναι ολες τους wm5:)αλλα διαβασε καλα τι κατεβαζεις και τι συμπεριφορα εχει αυτο που κατεβαζεις στο τηλ!!υπαρχουν τα αναλογα threads για καθε ρομ που αναφερονται ολες οι δυσλειτουργιες και τα προβληματα που παρουσιαζονται σε καθε μια απο αυτες αλλα και πως (εαν ειναι αυτο δυνατο ) λυνονται:!:αυτο μπορει να σας γλυτωσει απο πολλα μπερδεματα και περιπετειες!!! απο κει και μετα περνας τα leng που τα παιρνεις απο http://leng.penreader.com μια υπενθυμιση για τα leng....δεν τα εγκαθιστουμε ποτε στην καρτα αλλα μονο στην εσωτερικη μνημη του τηλ μας!! κατεβαζεις την full εκδοση gia τιτανα ! βασικα αυτο προσεξε το..μιας και σε περιπτωση (μελλοντικα)upgrating σε wm6 δεν θα μπορεις να εξελληνισεις το εξωτερικο πληκτρολογιο του τιτανα:!:και πμ me... για εσωτερικο ελληνικο πληκτρογιο στον τιτανα υπαρχουν αλλες δυο λυσεις 1η το slovoed που περιεχει το interkey keybord και η 2η το καθε αυτου interkey keybord αλλα δεν δινεται η δυνατοτητα για εξελληνισμο του hardware πληκτρολογιου με αυτες τις λυσεις;) οτι αλλο εδω ειμαστε;) Πρώτα απ'όλα σε ευχαριστώ για το χρόνο και τον κόπο σου! Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι άλλο..τα διαδικαστικά. Δλδ συνδέω το τήλ μέσω usb, πού εμφανίζεται το τηλ;Σάν σκληρός;Με απλό drag and drop βάζω μέσα αυτό που κατέβασα;Μετά αυτό που κατέβασα πού το βρίσκω;;Έχει κάποιο .exe αρχείο για να το εγκαταστήσω;Μετά τί;Πρέπει να κάνω hard reset.Πώς γίνεται αυτό;Με ποιό συνδυασμό κουμπιών; 'Οποιος μου απαντήσει αυτά τα "ηλίθια" ερωτήματα να είναι καλά και τον ευχαριστώ προκαταβολικά.:) Υ.Γ.: Ναι, τόσο άσχετος είμαι!Όλοι από κάπου δέν ξεκινήσαμε..:O :O Παράθεση When money talks the world listens.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 πρωτα απο ολα πρεπει να κανεις εγκατασταση το activesync στο pc σου,καταλαβαινω οτι δεν πρεπει να το εχεις βαλει ε;μετα κανεις συνδεση με το καλωδιο και ξεκινας τον συνχρονισμο,ολες οι εγκαταστασεις.προγραμματων-ρομ τις κανεις απο το pc σου αφου εισαι συνδεδεμενος με το καλωδιο και το active,κατεβασε το απο εδω http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=9E641C34-6F7F-404D-A04B-DC09F8141141 κανε την συνδεση να δουμε αν ολα ειναι οκ και συνεχιζουμε....δεν ειναι θεμα ασχετοσυνης,κανενας δεν ηξερε τιποτα στην αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Πρώτα απ'όλα σε ευχαριστώ για το χρόνο και τον κόπο σου! Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι άλλο..τα διαδικαστικά. Δλδ συνδέω το τήλ μέσω usb, πού εμφανίζεται το τηλ;Σάν σκληρός;Με απλό drag and drop βάζω μέσα αυτό που κατέβασα;Μετά αυτό που κατέβασα πού το βρίσκω;;Έχει κάποιο .exe αρχείο για να το εγκαταστήσω;Μετά τί;Πρέπει να κάνω hard reset.Πώς γίνεται αυτό;Με ποιό συνδυασμό κουμπιών; 'Οποιος μου απαντήσει αυτά τα "ηλίθια" ερωτήματα να είναι καλά και τον ευχαριστώ προκαταβολικά.:) Υ.Γ.: Ναι, τόσο άσχετος είμαι!Όλοι από κάπου δέν ξεκινήσαμε..:O :O φιλε μου θελεις ειλικρινη απαντηση ?? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 δεν ειναι θεμα ασχετοσυνης,κανενας δεν ηξερε τιποτα στην αρχη ναι αλλα γιαννη κανενας μας δεν ξεκινησε με το που πηρε το τηλ να μαθει πρωτα πως αλλαζουμε ρομ στο τηλ:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Δημητρη απο οτι καταλαβα το παιδι εχει προβλημα επειδη ειναι στα γερμανικα και καταλαβαινω οτι ειναι πολυ δυσκολο να μαθει τον χειρισμο του,ειδικα σαν πρωταρης,εγω το πρωτο ppc που πηρα ειχε ελληνικα και εκανα 1 μηνα να παρω χαμπαρι τα πολυ βασικα:p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Δημητρη απο οτι καταλαβα το παιδι εχει προβλημα επειδη ειναι στα γερμανικα και καταλαβαινω οτι ειναι πολυ δυσκολο να μαθει τον χειρισμο του,ειδικα σαν πρωταρης,εγω το πρωτο ppc που πηρα ειχε ελληνικα και εκανα 1 μηνα να παρω χαμπαρι τα πολυ βασικα:p :p γιαννη ειναι δυσκολο πολυ να καταφερεις να ξεκινησεις και να τελειωσεις διαδικασια αναβαθμισης ρομ σε branded συσκευη χωρις να ξερεις καν πως θα συνδεσεις το τηλ στον υπολογιστη...το καταλαβαινω αλλα ειναι πολλα τα κεφαλαια που ανοιγουν σε μια τετοια διαδικασια και δυστυχως ειναι πολυς ο ογκος των νεων πραγματων που θα πρεπει να εμπεδωσει καποιος για να καταφερει να φερει εις περας ολη την δουλεια.. τι να πω?δεν ειναι οτι δεν θελω να βοηθησω.... χιλιες φορες να μου το στειλει να του το φτιαξω εγω παρα να ξεκινησει να κανει τετοια δουλεια με αυτες τις γνωσεις που εχει το παιδι στα wm:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 εχεις απολυτο δικιο!!!συμφωνω,εγω προσωπικα δεν θα το τολμουσα να το κανω γιατι δεν εχω την εμπειρια σε αλλαγες ρομ και απο αγγλικα γνωριζω τα βασικα δυστυχως οποτε....,οντως το καλυτερο θα ηταν αυτο που προτεινες,και μπραβο σου για την διαθεση που εχεις για να βοηθας τον κοσμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts