peiraiotakos Δημοσιεύτηκε October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 23, 2005 Poio lete einai pio aksiopisto ??? Diki mou thetiki psifos kaspersky :rolleyes: Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Mακράν: Kaspersky Internet Security 2006 (ακομη σε beta) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Θα συμφωνησω με τον GloBy (Αν και εγω χρησιμοποιω το F-secure γιατι για το Kaspersky δεν βρηκα ξερεις-τι :whistle::whistle: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Θα συμφωνησω με τον GloBy (Αν και εγω χρησιμοποιω το F-secure γιατι για το Kaspersky δεν βρηκα ξερεις-τι :whistle::whistle: ) Κακοφωνίξ, την καλημέρα μου. Το Kaspersky Internet Security 2006, βρίσκεται σε beta στάδιο. Η τελευταία διαθέσιμη εκδοση, περιέχει δικό της ενσωματωμένο beta-testing key το οποιο ισχυει μεχρι και τον Ιανουάριο του 2006. Επειδη παρακολουθώ την συγκεκριμένη εφαρμογη απο την πρωτη της εκδοση (Kaspersky Internet Security 2006 Prototype), κάθε εκδοχη του πακέτου (ανα τακτα χρονικα διαστήματα βγαίνει και καινούρια εκδοση που διορθώνει σφάλματα της παλαιότερης), καθε λοιπον νέα εκδοση που διατίθεται στο κοινο, αυξάνει την διάρκεια χρήσης... πριν ήταν μεχρι τον Νοεμβριο, το επομενο μεχρι τον Ιανουαριο, ... και είναι κάτι που θα συνεχιστεί μεχρι την χρυσή εκδοση! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Εχω Kaspersky εδω και ενα χρονο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!!Δεν το αλλαζω με τιποτα!! Παρατηρησα οτι λειπει το Norton Internet Security!!Περιεργο γιατι?? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 MCafee για μένα. Το norton δεν το συζητώ καν, θέλει... 2GB μνήμης για να τρέξει κανονικά και πάλι... με μέτρια αποτελέσματα. Το f-secure δεν το έχω δοκιμάσει. To Zone Alarm το έβγαλα μόλις το έβαλα, επειδή με εμπόδιζε να μπώ στο IRC. To Panda είναι τρύπιο απο παντού κατα τη γνώμη μου και δεν μου δίνει αρκετο έλεγχο και τέλος το KasperSky, πολύ καλό, ελαφρύ αλλά άρχισε να κάνει scans μόνο του, χωρίς να μου δίνει την δυνατότητα να το απενεργοποιήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. October 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 exw mia aporia... bLepw oti to exo exoyn dei 72 users kai exoyn psifisi mono 9 !! :wacko: ayto dixni tin adiaforia :X i tin asxetosini :confused: kalo 8a ine osi den kserete na psaxneste me tetia themata dioti gia tin asfalia tou pc sas prokite.. ;) Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosopel Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 ki ego-> Kaspersky Internet Security 2006<- xalara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 TO zone alarm epeidi ayto exw exei eidiki epilogi poy se afinei na mpeis sto IRC.Uelei riumisi. Kalo einai na mpei sto poll. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 To ZoneAlarm είναι επιλογή πολλών χρηστών, οπότε προστέθηκε στην δημοσκόπηση. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 paidia simfona me ta legomena sas apofasisa na balo to karpesky...alla mipos xerete kanena link na to katebaso(free etsi) kai kamia pliroforia gia versions gia den xero tpt apo to anti virus auto Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 paidia simfona me ta legomena sas apofasisa na balo to karpesky...alla mipos xerete kanena link na to katebaso(free etsi) kai kamia pliroforia gia versions gia den xero tpt apo to anti virus auto Click me! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Παιδιά να ρωτήσω. Τώρα έχω το AVG ως antivirus και το τείχος προστασίας των Windows. Να τα βγάλω πρώτα και μετα εγκαθιστώ το Kaspersky?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 1. Απεγκατεστησε το AVG. 2. Επανεκκίνηση 3. Το Kaskersky, αν επιλεξεις να εγκαταστήσεις ολα τα modules θα κλεισει αυτοματα το Windows Firewall με μηνυμα που θα χρειαστει να επιβεβαιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. October 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 To ZoneAlarm είναι επιλογή πολλών χρηστών, οπότε προστέθηκε στην δημοσκόπηση. sosta...parelipsa na balo to pio dimofiles programma .. ZoneAlarm :) Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. October 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Click me! :) katebaseto apo to episimo site pou sou paraxoro..www.kaspersky.com deksia..exi tin Trial versions.. gia na tin kanis full profanos kseris ti theli.. :X Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 katebaseto apo to episimo site pou sou paraxoro..www.kaspersky.com deksia..exi tin Trial versions.. gia na tin kanis full profanos kseris ti theli.. :X Eγώ το κατέβασα (KIS.6.0.14.207 9,67 ΜΒ beta Version) και δεν μου ζήτησε κλειδί!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 katebaseto apo to episimo site pou sou paraxoro..www.kaspersky.com deksia..exi tin Trial versions.. gia na tin kanis full profanos kseris ti theli.. :X To λινκ που παρεθεσα ειναι απο το SoftPedia.com Απο τις μεγαλυτερες σελίδες που προσφερουν επισημως downloads. (Χωρις *****s, και αναλογα λινκς) Παρ'ολ'αυτα, δεν εχει καταληξη .com, αλλα .ro. Eιναι ο mirror της σελίδας στη Ρωσια, δεν ξέρω γιατι, μα κατεβάζεις με μεγαλυτερη ταχύτητα. Τουλάχιστον, εν συγκρίσει με τον αμερικάνικο σερβερ της σελίδας, ή και το ντιφολτ download link. Τελος, επαναλαμβάνω. Το Kaspersky Interner Security 2006 δεν συγκαταλέγεται σε Trial Version. Βρισκεται ακομη σε beta εκδοση. To κλειδί που ενσωματώνει, ειναι επισημο απο την εταιρία. Και εχει διάρκεια στην παρουσα εκδοση, (KIS.6.0.14.207) μεχρι τον Ιανουάριο του 2006 (μέσα του μηνός). Υ.α.γ Δεν υπάρχει λογος να βρει καποιος κρακ, για την beta εκδοση. Υ.β.γ Φροντίζει η ίδια η εταιρεία να αναβαθμίζει το κλειδι, οσο το λογισμικο παραμενει στο σταδιο beta. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 paidia milame mono gia internet security????oraio to link thx alla einai dinaton na einai to arxeio toso mikro (9mb) a kai kati allo gia na doulepsi to internet security xriazetai nomizo kai to antivirus(an den kano la8os) an nai doste kanena link gia download.... :) euxaristo poli guyzzzzz ;) ;) ;) Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 paidia milame mono gia internet security????oraio to link thx alla einai dinaton na einai to arxeio toso mikro (9mb) a kai kati allo gia na doulepsi to internet security xriazetai nomizo kai to antivirus(an den kano la8os) an nai doste kanena link gia download.... :) euxaristo poli guyzzzzz ;) ;) ;) Το συγκεκριμένο ειναι το αρχειο προς εγκατασταση. Πολλα γίνονται extract. Διαθέτει Antivirus / Firewall / Proactive Defence / Anti-Spam / Anti-Spy (μελλοντικα και parental control) / Web Antivirus / κ.λπ κ.λπ Το λινκ, ισχυει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 ZoneAlarm PRO 5.5! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dina Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 δοκίμασα κάποια στιγμή το zone alarm μα κάθε τόσο ήθελε ρύθμιση γιατί δεν άφηνε p2p, irc, downloadmanagers, κλπ να δουλέψουν. γι'αυτό έφυγε (τρέχοντας! :D ) πλέον έχω για τα winΧΡ το Kaspersky το οποίο θα αναβαθμίσω στην 2006-Beta έκδοση γιατί η προηγούμενη έληξε (φαντάσου από πότε έχω να μπώ στα Windows! :D ) Εντελώς εναλλακτική πρόταση: γιατί δε δοκιμάζεις linux? δε θα χρειάζεσαι τέτοια προγράμματα, δε θα ψάχνεις για κωδικούς, κλειδιά, κλπ απο'δώ κ απο'κεί (με κίνδυνο να "κολλήσεις" κάτι) και θα'χεις ένα ασφαλές και ταχύτερο σύστημα. Παράθεση Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Paidia exw to zonealarm 6 kai mexri tora einai ola kala. To fovero atou tou einai to tromero antispam an kai ola ta ypoloipa einai eksisou kala. Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Εγώ ψηφίζω zonealarm γιατί είμαι αρκετά ικανοποιημένος μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 ακυρο ποστ, κατι πηγε στραβά πριν και δεν πήρα χαμπαρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts