Jump to content

Samsung Galaxy Tab S9 FE


athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Samsung Galaxy Tab S9 FE

Τα FE της Samsung επιστρέφουν και πλέον είναι πλήρης σειράς με smartphone, tablet, ακόμα και ακουστικά. Το Samsung Galaxy Tab S9 FE series έρχονται με LCD οθόνες, αντί για OLED που ίσως ήθελαν οι καταναλωτές, αλλά ας ρίξουμε μία αναλυτική ματιά σε όλα τα χαρακτηριστικά των δύο tablet.

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια δημιούργησε ένα σώμα με διαστάσεις 165.8 x 254.3 x 6.5 χιλιοστά και βάρος 524 γραμμάρια για το απλό και ένα σώμα με διαστάσεις 185.4 x 285.4 x 6.5 χιλιοστά και βάρος 628 γραμμάρια για το plus. Πάνω τους κούμπωσε μία 10.9 ιντσών, ή 12.4 ιντσών, 90Hz LCD οθόνη.

Ο επεξεργαστής των Samsung Galaxy Tab S9 FE είναι ο Exynos 1380. Από μνήμη RAM έχουμε μέχρι 12GB, ανάλογα το μοντέλο, και τη συνοδεύουν 128GB ή 256GB χώρος αποθήκευσης – επεκτάσιμος έως 1TB με microSD. Η μπαταρίες των tablet είναι στα 8.000mAh και 10.090mAh και υποστηρίζουν 45W γρήγορη φόρτιση.

Samsung Galaxy Tab S9 FE series Launch

Τα FE tablet έχουν λάβει πιστοποίηση IP68, έχει διπλά ηχεία by AKG με Dolby Atmos, και υποστηρίζουν 5G και LTE (ανάλογα την έκδοση και την αγορά), NFC, Bluetooth 5.3 και Wi-Fi 6. Επιπλέον, υποστηρίζουν S Pen και S Pen Creator Edition, και έρχονται με το κλασικό απλό S Pen στο κουτί.

Από κάμερες, το Samsung Galaxy Tab S9 FE έχει μία 8MP πίσω και μία 12MP ultra-wide μπροστά, ενώ το plus έχει δύο 8MP (main και ultra-wide) πίσω και την ίδια 12MP μπροστά. Τα tablet τρέχουν Android 13 με One UI και θα λάβουν τέσσερις εκδόσεις Android και 5 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας.

Samsung Galaxy Tab S9 FE series Launch

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα Galaxy Tab S9 FE θα είναι ευρέως διαθέσιμα από 10 Οκτωβρίου, από τις 5 Οκτωβρίου ξεκινά η διάθεση ανά αγορά, με την 6GB/128GB έκδοση του απλού μοντέλου στα 449 δολάρια, και στα χρώματα Mint, Silver, Gray, και Lavender. Θα είναι διαθέσιμα σε Wi-Fi only και 5G εκδόσεις.

[Πηγή]

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...