Jump to content

Redmi Note 13 Pro

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρόβλημα που μου κάνει εμένα είναι ότι σε ανύποπτες φάσεις, μετά την τελευταία αναβάθμιση όταν σε μια -οποιαδήποτε- σελίδα κάνω πχ scroll down, σκουραίνει η οθόνη, σαν να έχω κατεβάσει τη φωτεινότητα στο τέρμα χαμηλό. Όταν αφήνω το δάκτυλό μου σταματάει, δηλαδή η όλη αυτή φάση διαρκεί 1-2 δευτερόλεπτα. Δεν το έχω παρατηρήσει ακριβώς σε ποιες άλλες στιγμές το κάνει αυτό, σίγουρα όμως, ΔΕΝ το κάνει απο μόνο του. Το κάνει μόνο όταν ακουμπάω το δάκτυλό μου στην οθόνη, και όχι πάντα. Επειδή δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ούτε το κατατάσσω στην κατηγορία των σημαντικών bugs, δεν έχω προχωρήσει σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. 

Σε κανέναν άλλο φίλο απο εδώ μέσα το κάνει αυτό; 

Edited by Vasileios26

Myphone.gr: Xiaomi Forum  Moderator

Κανονισμοί Forum Xiaomi

Guides Redmi Note 9 Pro  & Xiaomi Guides

Picsart_25-03-09_17-24-51-371.jpg

• 3 months later...

Καλησπέρα στο φόρουμ...πήρα το redmi note 13 pro 5G...είχα και το pro+ και νομίζω δεν έχουν διαφορές παρά μόνο ελάχιστες!!Έβαλα ένα τζαμί private καλής μάρκας κιόλας και έχασα το fingerprint scanner..πέρασα ξανά αλλά και πάλι τα ίδια μου κάνει...έχετε και εσείς πρόβλημα με τζαμακια??

Το tempered glass είναι πονοκέφαλος αν έχεις δακτυλικό αποτύπωμα, η λύση είναι η μεμβράνη που βάζει ο Κωτσόβολος. Είναι στην ουσία αντίστοιχη με την εργοστασιακή, τόσο λεπτή και δεν έχεις κανένα θέμα με το αποτύπωμα....

• 5 months later...

Καλησπέρα! Έχω αγοράσει εδώ και έναν χρόνο στην κοπέλα μου,τη συσκευή του θέματος. Εδώ και αρκετό καιρό της κάνει λαγκαρισματα και διάφορα άλλα, όπως να μη μπορεί να καλέσει και να χρειάζεται να κάνει επανεκκίνηση για να στρώσει. Τι άλλη λύση υπάρχει εκτός από το format της συσκευής και το στήσιμο από την αρχή;

4 ώρες πριν, pillopoulos said:

Καλησπέρα! Έχω αγοράσει εδώ και έναν χρόνο στην κοπέλα μου,τη συσκευή του θέματος. Εδώ και αρκετό καιρό της κάνει λαγκαρισματα και διάφορα άλλα, όπως να μη μπορεί να καλέσει και να χρειάζεται να κάνει επανεκκίνηση για να στρώσει. Τι άλλη λύση υπάρχει εκτός από το format της συσκευής και το στήσιμο από την αρχή;

Δεν υπάρχει άλλη λύση.Εγω το είχα αν μιλάμε για το 5G πάντα και δεν μιλούσε καθόλου με τον Snapdragon 7s gen2...ήταν πολύ τίμιο τηλέφωνο ..Κάνε ένα format και δες πάλι αν κολλάει..

• 4 months later...

Χαιρετώ την παρέα! Έχετε κάποια εικόνα για επερχόμενη αναβάθμιση; Κάτι ακουγόταν, αλλά δεν έχει έρθει τίποτα..

Shit Happens!!!

Redmi Note 13 Pro 4G ... OS3.0.2.0.WNFEUXM Stable Beta Recovery

Redmi Note 13 Pro 5G ... OS2.0.208.0.VNREUXM Stable Recovery

Redmi Note 13 Pro+ 5G ... OS3.0.6.0.WNOEUXM Stable Beta Recovery

Edited by babis3g