Vasileios26 Δημ. March 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2025 (edited) Το πρόβλημα που μου κάνει εμένα είναι ότι σε ανύποπτες φάσεις, μετά την τελευταία αναβάθμιση όταν σε μια -οποιαδήποτε- σελίδα κάνω πχ scroll down, σκουραίνει η οθόνη, σαν να έχω κατεβάσει τη φωτεινότητα στο τέρμα χαμηλό. Όταν αφήνω το δάκτυλό μου σταματάει, δηλαδή η όλη αυτή φάση διαρκεί 1-2 δευτερόλεπτα. Δεν το έχω παρατηρήσει ακριβώς σε ποιες άλλες στιγμές το κάνει αυτό, σίγουρα όμως, ΔΕΝ το κάνει απο μόνο του. Το κάνει μόνο όταν ακουμπάω το δάκτυλό μου στην οθόνη, και όχι πάντα. Επειδή δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ούτε το κατατάσσω στην κατηγορία των σημαντικών bugs, δεν έχω προχωρήσει σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Σε κανέναν άλλο φίλο απο εδώ μέσα το κάνει αυτό; Edited March 23, 2025 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 Καλησπέρα στο φόρουμ...πήρα το redmi note 13 pro 5G...είχα και το pro+ και νομίζω δεν έχουν διαφορές παρά μόνο ελάχιστες!!Έβαλα ένα τζαμί private καλής μάρκας κιόλας και έχασα το fingerprint scanner..πέρασα ξανά αλλά και πάλι τα ίδια μου κάνει...έχετε και εσείς πρόβλημα με τζαμακια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 Το tempered glass είναι πονοκέφαλος αν έχεις δακτυλικό αποτύπωμα, η λύση είναι η μεμβράνη που βάζει ο Κωτσόβολος. Είναι στην ουσία αντίστοιχη με την εργοστασιακή, τόσο λεπτή και δεν έχεις κανένα θέμα με το αποτύπωμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 Security patch Ιουνίου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. December 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2025 Καλησπέρα! Έχω αγοράσει εδώ και έναν χρόνο στην κοπέλα μου,τη συσκευή του θέματος. Εδώ και αρκετό καιρό της κάνει λαγκαρισματα και διάφορα άλλα, όπως να μη μπορεί να καλέσει και να χρειάζεται να κάνει επανεκκίνηση για να στρώσει. Τι άλλη λύση υπάρχει εκτός από το format της συσκευής και το στήσιμο από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. December 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2025 4 ώρες πριν, pillopoulos said: Καλησπέρα! Έχω αγοράσει εδώ και έναν χρόνο στην κοπέλα μου,τη συσκευή του θέματος. Εδώ και αρκετό καιρό της κάνει λαγκαρισματα και διάφορα άλλα, όπως να μη μπορεί να καλέσει και να χρειάζεται να κάνει επανεκκίνηση για να στρώσει. Τι άλλη λύση υπάρχει εκτός από το format της συσκευής και το στήσιμο από την αρχή; Δεν υπάρχει άλλη λύση.Εγω το είχα αν μιλάμε για το 5G πάντα και δεν μιλούσε καθόλου με τον Snapdragon 7s gen2...ήταν πολύ τίμιο τηλέφωνο ..Κάνε ένα format και δες πάλι αν κολλάει.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου Χαιρετώ την παρέα! Έχετε κάποια εικόνα για επερχόμενη αναβάθμιση; Κάτι ακουγόταν, αλλά δεν έχει έρθει τίποτα.. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου (edited) Redmi Note 13 Pro 4G ... OS3.0.2.0.WNFEUXM Stable Beta Recovery Redmi Note 13 Pro 5G ... OS2.0.208.0.VNREUXM Stable Recovery Redmi Note 13 Pro+ 5G ... OS3.0.6.0.WNOEUXM Stable Beta Recovery Edited 21 Απριλίου by babis3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts