Jump to content

Η Nova είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος πάροχος κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης το πρώτο εξάμηνο του 2023


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2023, είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος πάροχος στην κινητή τηλεφωνία και στην συνδρομητική τηλεόραση με ισχυρή αύξηση συνδρομητών, ως αποτέλεσμα της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Τον Ιανουάριο του 2023, η Nova και η Wind ένωσαν πόρους και τεχνογνωσία  για να δημιουργήσουν τη νέα Nova. Αυτή η στρατηγική κίνηση εισήγαγε μια νέα προσέγγιση στις τηλεπικοινωνίες και την ψυχαγωγία, εστιάζοντας στη διαφάνεια, την εμπειρία του πελάτη και τη σχέση ποιότητας-τιμής.

Οι επιδόσεις της Nova κατά το πρώτο εξάμηνο του 2023 τεκμηριώνουν την εμπιστοσύνη των πελατών στη νέα Nova. Η αυξημένη ζήτηση για αναβαθμισμένες αλλά ταυτόχρονα  προσιτές υπηρεσίες που εισήγαγε η Nova στις αρχές του έτους, είναι μοχλός  ανάπτυξης για την εταιρεία.

Η προσήλωση της Nova στην καινοτομία, τις προσιτές τιμές και την εμπειρία των πελατών συνεχίζεται. Σ’ αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία παρουσιάζει το Nova 5G Smartphone, ένα τεχνολογικά προηγμένο τηλέφωνο με την πιο προσιτή τιμή στην αγορά. Είναι το μοναδικό 5G τηλέφωνο  με 3 χρόνια εγγύηση. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν οθόνη 6,52 ιντσών HD+, διπλή κύρια κάμερα 50 megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 128GB, μνήμη RAM 4GB, μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και υποστήριξη NFC για ανέπαφες πληρωμές μέσω τηλεφώνου. Γιορτάζοντας το λανσάρισμα του, το τηλέφωνο διατίθεται δωρεάν στους συνδρομητές του προγράμματος Unlimited All.

Η Nova προχωρά το επενδυτικό της πρόγραμμα ύψους 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο ανακοινώθηκε πριν από ένα χρόνο, με τα 400 εκατομμύρια να έχουν ήδη επενδυθεί. Με την υποστήριξη της κλίμακας και της τεχνογνωσίας του Ομίλου United Group, ο οποίος έχει επενδύσει 1,8 δισ. ευρώ στην Ελλάδα καθιστώντας τον τέταρτο μεγαλύτερο επενδυτή στη χώρα, η Nova αναβαθμίζει συνεχώς το 5G δίκτυό της, επεκτείνει το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικής ίνας για το σπίτι και εμπλουτίζει το διεθνές και εγχώριο περιεχόμενό της.

Ο κ. Μιχάλης Αναγνωστάκος, CMO της Nova, σημείωσε: «Πριν από εννέα μήνες, παρουσιάσαμε τη Νέα Nova, με πελατοκεντρική προσέγγιση  δεσμευόμενοι για αναβαθμισμένες υπηρεσίες με προσιτές τιμές και διαφάνεια. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε την προσέγγιση μας να αποδίδει καρπούς με τη Nova να γίνεται ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος πάροχος στην κινητή τηλεφωνία και τη συνδρομητική τηλεόραση στην χώρα. Ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα να προσφέρουμε ότι καλύτερο έχει η τεχνολογία σήμερα με προσιτές τιμές.»

Ο κ. Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Nova, σημείωσε: «Η Nova προχωρά με το επενδυτικό σχέδιο των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, αυξάνοντας την πελατειακή της βάση, αναβαθμίζοντας τις υποδομές 5G, επεκτείνοντας το ιδιόκτητο δίκτυο  οπτικής ίνας για το σπίτι και εμπλουτίζοντας το περιεχόμενό της. Ολοένα και περισσότεροι πελάτες το αναγνωρίζουν αυτό και απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας. Θα συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας, συμβάλλοντας παράλληλα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας.»

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Περισσότερες λεπτομέρειες για το τηλέφωνο θα θέλαμε. 

 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Απο ολες τις πληροφοριες που εχουν διαρευσει μαλλον προκειται για κλωνο του ZTE Blade A73 5G

https://www.devicespecifications.com/en/model/bf9f5d95

Μονο το 4+4 στην ραμ δεν ταιριαζει, αυτο ειναι 4+2 αλλα ολα τα αλλα τα καλυπτει

8πυρηνο με 4 GB ραμ, 50 MP κυρια διπλη καμερα, 5 MP σελφι, 128GB χωρο, 

5G, NFC, 6,52 οθονη.

 

Τιποτα το ιδιαιτερο αλλα στα πρακτικα, εχει δυο σιμ, ξεχωριστη sd, και ραδιο. Για δωρεαν ΟΚ ειναι.

Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...