Jump to content

iPhone 15 Pro Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 minutes ago, Nikos_Mpl said:

καλα εννοειται οτι δεν αξιζει να ασχολεισαι αλλα αμα ανεβηκε σημαινει οτι δουλευει πιο σωστα 

Ο,τι και να σημαίνει, η ουσία είναι να κρατάει η μπαταρία και να μη βλέπω αλλόκοτη συμπεριφορά της. Είδα και τώρα που τα προσέχουμε με αργές φορτίσεις κλπ και πάλι πέφτει το ποσοστό. Οπότε δεν θα ξανασχοληθω. Φαντάσου, αν γινόταν να απεγκαταστησω αυτό που εμφανίζει την υγεία, θα το έκανα! 😂

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εάν πούμε ότι η Apple στο διοικητικό της συμβούλιο έχει 100 άτομα, τα 95 είναι ψυχολόγοι.
Το παραπάνω είναι δικό μου συμπέρασμα και - για μένα - φαίνεται από παααααρα πολλές κινήσεις που κάνει, ότι παίζει με την ψυχολογία του καταναλωτή.
Ψυχολόγοι είναι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις για το πώς θα παρουσιαστεί κάποιο προϊόν, πώς θα απεικονίζεται, τί πληροφορίες θα δίνει κλπ. Εγώ είμαι πεπεισμένος.
Τώρα έβαλαν να φαίνονται και οι κύκλοι φόρτισης.
Σε λίγο θα μας λένε και πόσο χρόνο έχει μέχρι να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.

Μία σήμανση για το εάν η μπαταρία θέλει αλλαγή ή όχι, θα ήταν υπεραρκετή.
Το ποσοστό είναι μια ψυχαναγκαστική Αμερικάνικη μπούρδα.

Συγγνώμη για το ύφος.

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

28 minutes ago, pavlidisc said:

Εάν πούμε ότι η Apple στο διοικητικό της συμβούλιο έχει 100 άτομα, τα 95 είναι ψυχολόγοι.
Το παραπάνω είναι δικό μου συμπέρασμα και - για μένα - φαίνεται από παααααρα πολλές κινήσεις που κάνει, ότι παίζει με την ψυχολογία του καταναλωτή.
Ψυχολόγοι είναι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις για το πώς θα παρουσιαστεί κάποιο προϊόν, πώς θα απεικονίζεται, τί πληροφορίες θα δίνει κλπ. Εγώ είμαι πεπεισμένος.
Τώρα έβαλαν να φαίνονται και οι κύκλοι φόρτισης.
Σε λίγο θα μας λένε και πόσο χρόνο έχει μέχρι να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.

Μία σήμανση για το εάν η μπαταρία θέλει αλλαγή ή όχι, θα ήταν υπεραρκετή.
Το ποσοστό είναι μια ψυχαναγκαστική Αμερικάνικη μπούρδα.

Συγγνώμη για το ύφος.

Δεν είναι έτσι ακριβώς 

Αυτα όλα είχαν ξεκινήσει μετά από αγωγές και δικαστήρια 

Η Apple έριχνε την ταχύτητα του επεξεργαστή όταν η μπαταρία έπεφτε κάτω από ένα επίπεδο 

Δεν είχες την επιλογή να διαλέξεις 

Απλα έβλεπες να έχεις στα χέρια σου μια συσκευή να σέρνεται λίγο χωρίς λόγο. Χωρίς καμία ένδειξη 

Αυτο το είχαμε κάποιοι καταλάβει όταν αλλάζαμε μπαταρία και βλέπαμε ότι η συσκευή ξανά έτρεχε όπως παλιά 

Με αυτά και με αυτά την ανάγκασαν να μας δείχνει το ποσοστό υγείας για να μπορεί ο χρήστης να επιλέξει να ρίχνει την επίδοση του επεξεργαστή εάν του κάνει ξαφνικά shut down όταν έχει 20% μπαταρία αλλά πάει να τρέξει κάτι βαρύ 

Nokia 8800 Scirocco

Πέρα από τις όποιες ενεργές συνδρομές που έχω, χάνω κάτι άλλο αν αλλάξω χώρα στις ρυθμίσεις και στο Apple ID? Βασικά, εγώ θέλω να έχω το erase tool και την επεξεργασία με ΑΙ. Ελπίζω ότι υπάρχει αυτό...

Edited by Kostas_Ts_86

43 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Βασικά, εγώ θέλω να έχω το erase tool και την επεξεργασία με ΑΙ. Ελπίζω ότι υπάρχει αυτό..

Αυτά έχουν περιορισμό γεωγραφικό. Εμφανίζονται μόνο αν το GPS σου εντοπίσει περιοχή που τα έχει ενεργά και έχεις και το κατάλληλο region στο κινητό και την κατάλληλη χώρα στο ID 

1 ώρα πριν, Kostas_Ts_86 said:

Πέρα από τις όποιες ενεργές συνδρομές που έχω, χάνω κάτι άλλο αν αλλάξω χώρα στις ρυθμίσεις και στο Apple ID? Βασικά, εγώ θέλω να έχω το erase tool και την επεξεργασία με ΑΙ. Ελπίζω ότι υπάρχει αυτό...

Μπορείς να κάνεις λίγη υπομονή ως τον Απρίλιο που θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη...

7 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

ρυθμισεις-προφιλ-πολυμεσα και αγορες και κανε login μ ενα αμερικανικο account..θα στα εμφανισει ολα

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

24 minutes ago, valantis_8 said:

Ερώτηση

16 pro

Η 15 pro max?

Έχουν ίδια τιμή 

Για πείτε για βοηθήστε λίγο 

Έχω το 13 τώρα 

Κοίταξε, εν προκειμένω, το 15 Pro Max είναι πιο value for money, το 16 Pro έχει το πλεονέκτημα το ότι είναι καινούργιο. Ουσιαστική αναβάθμιση από αυτό που ήδη έχεις, θα δεις με το Pro Max, το Pro δεν έχει τόσες διαφορές σε σχέση με τα απλά μοντέλα. 

28 minutes ago, valantis_8 said:

Ερώτηση

16 pro

Η 15 pro max?

Έχουν ίδια τιμή 

Για πείτε για βοηθήστε λίγο 

Έχω το 13 τώρα 

Εξαρτάται τι μέγεθος σε βολεύει μιας και αυτή είναι η βασική διαφορά. Μιας και τώρα έχεις το 13 πάντως να ξέρεις ότι το pro max είναι πολύ μεγαλύτερο και βαρύτερο!

ff.jpg

Καλησπέρα στην παρέα, μου βγάζει συνέχεια ειδοποίηση ότι δεν έχω κάνει αντίγραφο ασφαλείας, οι επιλογές που έχει για iCloud είναι επί πληρωμή, δωρεάν δεν έχουμε; Επίσης τρόπους για να μη με ζαλίζει υπάρχει;

1 ώρα πριν, dimtz said:

Καλησπέρα στην παρέα, μου βγάζει συνέχεια ειδοποίηση ότι δεν έχω κάνει αντίγραφο ασφαλείας, οι επιλογές που έχει για iCloud είναι επί πληρωμή, δωρεάν δεν έχουμε; Επίσης τρόπους για να μη με ζαλίζει υπάρχει;

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του icloud να μην σου κάνει backup και να μην σου ερχονται ειδοποιήσεις 

Τουλάχιστον να κανεις τακτικό backup στο itunes μην σου κάτσει καμμιά στραβή 

3 ώρες πριν, dimtz said:

Εγώ κάνω backup τα πάντα εκτός από φωτογραφίες και μια χαρά φτάνει ο δωρεάν χώρος!

ff.jpg

45 minutes ago, koutsis said:

Εγώ κάνω backup τα πάντα εκτός από φωτογραφίες και μια χαρά φτάνει ο δωρεάν χώρος!

Μα πώς γίνετε; Δεν μου βγάζει την επιλογή να κάνει δωρεάν, μου έχει τρεις επιλογές επί πληρωμή μόνο, τις φωτό δεν τις έχω στο iCloud

IMG_3327.jpeg

Edited by dimtz

39 minutes ago, dimtz said:

Μα πώς γίνετε; Δεν μου βγάζει την επιλογή να κάνει δωρεάν, μου έχει τρεις επιλογές επί πληρωμή μόνο, τις φωτό δεν τις έχω στο iCloud

IMG_3327.jpeg

Δεν σου βγάζει την επιλογή γιατί δεν φτάνει ο  free χώρος που είναι 5gb, στο λέει ξεκάθαρα. Τις φωτογραφίες κάνε τες off και μετά λογικά θα μπορείς να κάνεις τα υπόλοιπα. Εγώ αυτό έχω κάνει και τις φωτογραφίες τις ανεβάζω στο Google photos. Και εγώ και 1.5gb free ακόμα.

IMG_8087.png

IMG_8088.png

Edited by koutsis

ff.jpg

Ευχαριστώ φίλε, αυτό ήταν τελικά, προσπαθούσε να κάνει και τις φωτό, όλα καλά τώρα, όσο αφορά για τις φωτό που ανεβάζεις στο google πιστεύεις ότι είναι η καλύτερη επιλογή; Πέφτει η ποιότητα από τις  φωτογραφίες που  ανεβάζεις εκεί;

16 minutes ago, dimtz said:

Ευχαριστώ φίλε, αυτό ήταν τελικά, προσπαθούσε να κάνει και τις φωτό, όλα καλά τώρα, όσο αφορά για τις φωτό που ανεβάζεις στο google πιστεύεις ότι είναι η καλύτερη επιλογή; Πέφτει η ποιότητα από τις  φωτογραφίες που  ανεβάζεις εκεί;

Για μένα το Google photos είναι η καλύτερη επιλογή. Σου δίνει 15gb δωρεάν αλλά με περίπου 15€ το χρόνο παίρνεις 100gb που εμείς αυτό μοιραζόμαστε στην οικογένεια και ανεβάζουμε όλοι φωτογραφίες εκεί και μοιραζόμαστε το χώρο. Όσο για την ποιότητα έχει επιλογή αν θες την αρχική ποιότητα η όχι.

IMG_8091.jpeg

ff.jpg