tasosathan Δημ. December 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2025 για αλλαγή μπαταρίας (γνήσια + αδιαβροχοποίηση) για εδώ θεσσαλονίκη, μονοδρομος το istorm στα 99ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2025 (edited) 10 minutes ago, tasosathan said: για αλλαγή μπαταρίας (γνήσια + αδιαβροχοποίηση) για εδώ θεσσαλονίκη, μονοδρομος το istorm στα 99ε? Γενικά νομίζω μονόδρομος είναι τα επίσημα καταστήματα αφού αλλιώς θα γράφει μέσα ότι έχει αλλαχτεί η μπαταρία Για την αδιάβροχο ποίηση έτσι κι αλλιώς ούτε από καινούργιο σου εγγυάται κανένας οπότε μην δίνεις πολύ εμπιστοσύνη Καλό είναι να υπάρχει χτύπα ξύλο μην πέσει κάτι κατά λάθος όχι όμως να το προκαλούμε εμείς να συμβεί Edited December 22, 2025 by Tasos19s 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gel73 Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου Νέα εκδοση 26.2.1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, Gel73 said: Νέα εκδοση 26.2.1 Ναι, πριν μια βδομάδα βγήκε. Άργησες λίγο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gel73 Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου Δεν ενημέρωσε κανεις έως τώρα για την νέα έκδοση εδώ, οπότε ως προς τι το σχόλιο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Σήμερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappoulis_7 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου γεια σασ παιδες υπαρχει θεμα για iphone 15 μονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 1 hour ago, pappoulis_7 said: γεια σασ παιδες υπαρχει θεμα για iphone 15 μονο? 7 γραμμές παρακάτω από αυτό ναι υπάρχει θα το βρεις 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Το δικό μου γιατί δεν βγάζει νέα αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 4 ώρες πριν, dimtz said: Το δικό μου γιατί δεν βγάζει νέα αναβάθμιση; Τι να σου πω...εγω πάντως πρώτη φορά βλέπω ενημέρωση ασφαλείας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts