bluenavy Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Με το συγκεκριμένο τηλέφωνο φίλος μου αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα, στις εισδεχόμενες κλήσης κανει ενα κτύπο και κλείνει(σαν αναπάντητη). Μπορεί να γίνει αρκετές φορες μέχρι να βγει η κλήση. Εχει αναβαθμιστεί σε MIUI 14. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greckos Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου (edited) Γειά σας. Η αδερφή μου έχει το Redmi Note 12 Hyper OS. Όταν λαμβάνει κλήσεις και προσπαθεί να απαντήσει, κάνει reboot το κινητό. Είναι πολύ εκνευριστικό. Υπάρχει κάποιος που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα? Και αν ναι, πως το αντιμετωπίζετε. Ευχαριστώ. Edited 15 Απριλίου by Greckos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 6 ώρες πριν, Greckos said: Γειά σας. Η αδερφή μου έχει το Redmi Note 12 Hyper OS. Όταν λαμβάνει κλήσεις και προσπαθεί να απαντήσει, κάνει reboot το κινητό. Είναι πολύ εκνευριστικό. Υπάρχει κάποιος που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα? Και αν ναι, πως το αντιμετωπίζετε. Ευχαριστώ. Να φανταστώ ότι έχει γίνει επανεκκίνηση τώρα τελευταία. Αν δεν έστρωσε έτσι τότε η μόνη λύση είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Υπόψιν σβήνει τα πάντα. Εάν δεν και έτσι τότε πας για service. 1 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greckos Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 6 ώρες πριν, akilleas said: Να φανταστώ ότι έχει γίνει επανεκκίνηση τώρα τελευταία. Αν δεν έστρωσε έτσι τότε η μόνη λύση είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Υπόψιν σβήνει τα πάντα. Εάν δεν και έτσι τότε πας για service. Τόσο καλά δηλαδή... Το έχεις πάθει και σύ; Ευχαριστώ για την απάντησή σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 1 ώρα πριν, Greckos said: Τόσο καλά δηλαδή... Το έχεις πάθει και σύ; Ευχαριστώ για την απάντησή σου! Οχι, αλλά πολλά κουφά και περίεργα μπορούν να στρώσουν με μια επαναφορά. Πχ, πριν 3 χρόνια σταμάτησε να δουλεύει το κουμπί μείωσης της έντασης. Πήγα το άλλαξα και συνέχισε να μη δουλεύει. Αλλάξαμε και δεύτερο και πάλι τα ίδια. Έτσι το έκανα για την πλάκα επαναφορά και έστρωσε. 2 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Εχω το συγκεκριμενο απο το καλοκαιρι περιπου και ειχε συνεχεια προβλημα με τα notifications του Viber. Δεν βγαινανε παρα μονο οταν ανοιγα το ιδιο το viber. Κοιταξα ολα τα settings φανηκαν ολα οκ, εβαλα να ανοιγει το viber στην αρχη οπως το whatsapp αλλα παλι τιποτα. Αυτο το προβλημα παρεμεινε απο το καλοκαιρι και μετα με την αναβαθμιση του hyperOS Επισης γενικα ειμαι παρα πολυ απογοητευμενος απο τη συσκευη.. ειναι στα επιπεδα του Note 5 που ειχα πριν σε αποδοση ενω καποιες φορες τα βρισκει τελειως κωλυομενα και κολλαει τελειως.. Εχει καποιο προβλημα το συγκεκριμενο μοντελο η κανω κατι εγω λαθος? Περιμενα σε αποδοση και ανταποκριση να ειναι καλυτερο απο το Note 5. Το μονο που σκεφτομαι και δεν εχω δοκιμασει ακομα ειναι να τραβηξω ενα factory reset και ξανα απο την αρχη επειδη οταν το περασα εκανε restore backup απο το 5 και λεω μηπως εχει προβλημα για αυτον τον λογο. Κατα τα αλλα οθονη μπαταρια κτλ ολα καλα αλλα η αποδοση του ειναι χαλια τελειως. Γνωριζει καποιος γιατι συμβαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου Μετά από ένα χρόνο χρήσης μόνο δυσαρστημένος μπορεί να είμαι. Το κινητό χτυπάει κλήσεις αλλά και ειδοποιήσεις όποτε και για όποιον θέλει. Μπορεί μια μέρα να μην ειδοποιεί για κλήσεις από την γυναίκα μου και την επομένη όλα καλά, αλλά να μην χτυπάει για άλλο τυχαίο νούμερο. Για δυο ώρες μπορεί να δουλεύουν όλα κανονικά και μετά να σταματήσει να χτυπάει για το οτιδήποτε (Κλήσεις, SMS, Whatsapp, Viber, Instagram κτλ). Το έκανα και update στο HyperOS και κάνει ακριβώς τα ίδια. Παιδιά εντωμεταξύ ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ πολλές φορές τα πάντα στις ρυθμίσεις....DND...και τέτοια....όλα κλειστά. Με έχει κουράσει πάρα πολύ. Μια τελευταία προσπάθεια να το στήσω από την αρχή τα πάντα και εάν συνεχίσει τα ίδια έφυγε για σέρβις...... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts