DeadAngeL Δημοσιεύτηκε October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 20, 2005 to symbolo tou euro antikathistatai me ena tetragonaki.ti mporo na kano gia na emfanizetai kanonika; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Δεν μας λες όμως που σου συμβαίνει αυτό. Δοκίμασε πάντως ν'αλλάξεις γραμματοσειρά/κωδικοποίηση, μάλλον κάτι απ'τα 2 φταίει... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. October 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 mou sumbainei stin selida tou myphone.gr kai kurios ekei to paratirisa.paradeigma apo ena simerino thema: 300 πόντοι: € 8 δωρεάν χρόνο ομιλίας 700 πόντοι: € 25 δωρεάν χρόνο ομιλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Στον browser που χρησιμοποιείς δοκίμασε να πας στο μενού View κι απο εκει encoding και επέλεξε Greek-ISO... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. October 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 exo idi tin epilogi greek-iso. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 gia dokimase automatic... btw, ti browser xrisimopoieis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Και εγω το ιδιο παθαινω οτι κωδικοποιηση και να βάλω. ΙΕ 6 εχω. Το ιδιο κανει και με το "α" κεφαλαιο, τονούμενο. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. October 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 den to exo paratirisei me to "’".to ebala sto automato kai pali den egine tipota. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Ναι... Και σε μένα το κάνει!!:( Και μήν πει κανείς να βάλουμε Firefox ή κάτι παρεμφερές! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ; Κάνε ένα ad-aware scan στον υπολογιστή σου που χρησιμοποιεις IE και τα ξαναλέμε μετά.. :) Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ; Κάνε ένα ad-aware scan στον υπολογιστή σου που χρησιμοποιεις IE και τα ξαναλέμε μετά.. :) Είμαι σχεδόν ένα χρόνο από format! Και μόλις έκανα scan με Microsoft AntiSpyware, Lacasoft Adware, Spybot Search and Destroy και Spysweeper ΌΛΑ ενημερομένα... Επίσης, έψαξα και για ιούς με το Norton AntiVirus 2005, ενημερωμένο! Τα αποτελέσματα?? ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ! ;) :D Τι έχεις να πείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ; Κάνε ένα ad-aware scan στον υπολογιστή σου που χρησιμοποιεις IE και τα ξαναλέμε μετά.. :) Off topic βέβαια αλλά αν προσέχεις δεν έχεις πρόβλημα. Εγώ χωρίς format από το 2/2002 με ΙΕ και είμαι "καθαρός". Όσο για το θέμα, έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα :( Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Παιδιά δεν νομίζω ότι φταίει κάτι στο Myphone...Εφόσον βέβαια δουλεύετε με default ρυθμίσεις. Αν και πάλι δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα. Νομίζω ότι κάτι φταίει στα Keyboard settings.Δοκιμάστε τα εξής: Αρχικά δοκιμάστε να κάνετε copy paste το σύμβολο του ευρώ απο μια σελίδα του myphone που το περιέχει Επίσης δοκιμάστε να γράψετε το ευρώ πατώντας ALT-0128.Το € θα πρέπει να βγεί ανεξάρτητα από την γλώσα που είναι γυρισμένο το πληκτρολόγιο και ανεξάρτητα από το πιό ALT χρησιμοποιούμε. Προσοχή!!! πατάμε ALT-0128 και όχι ALT-128 γιατί έτσι θα βγεί το Α Δοκιμάστε αυτά και βλέπουμε... Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts