aplos73 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Οπότε τελευταίο μας Update το Hyper OS 2. Ελπίζω τουλάχιστον να συνεχίσει η Xiaomi να δίνει security update για αρκετό καιρό ακόμα και να μην το εγκαταλείψει το κινητό. Γιατί δουλεύει μια χαρά και δεν εχω σκοπό να το αλλάξω ακόμα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Security Μαρτίου Χώρα Ελλάδα Redmi Note 12 Pro 5G 1 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 1 ώρα πριν, aplos73 said: Οπότε τελευταίο μας Update το Hyper OS 2. Ελπίζω τουλάχιστον να συνεχίσει η Xiaomi να δίνει security update για αρκετό καιρό ακόμα και να μην το εγκαταλείψει το κινητό. Γιατί δουλεύει μια χαρά και δεν εχω σκοπό να το αλλάξω ακόμα. Πάντως εδώ https://trust.mi.com/misrc/updates/detail?tab=phone το Redmi note 12 pro 5G και pro plus 5G ως EOL date δίνει 23/03/2027. Να το κρατήσει για άλλα δύο χρόνια με security updates το βρίσκω λίγο δύσκολο από τη στιγμή που σχεδόν και το Redmi note 11 pro 5G έχει μπει σε λίστα EOL. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Μακάρι να μην ισχύει και να μας δίνει τουλάχιστον security update μέχρι το 2027. Ειδάλλως το επόμενο μου τηλέφωνο θα είναι samsung που δίνει 6 χρόνια αναβαθμίσεις. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που αλλάζει κινητό σαν τα πουκάμισα. Ιδιαίτερες απαιτήσεις δεν εχω από το κινητό. Λίγο απ' όλα. Και το συγκεκριμένο τα κάνει όλα καλά. Γι αυτό το πήρα. Θα δούμε τι θα γίνει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Συμφωνώ και εγώ μαζί σου aplos73. Σε Samsung το σκέφτομαι σε μια λογική τιμή κατηγορίας redmi note 12 pro+ που έχω τώρα. Κάποτε σκεφτόμουν και για OnePlus αλλά δεν ξέρω ποσο καιρό στηρίζουν τις αναβαθμίσεις σε mid range κινητα 1 Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Φίλε bebe0607 το προηγούμενο τηλέφωνο μου ήταν ένα Samsung J5 2017 από το οποίο είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος. Το άλλαξα γιατί είχε παλιώσει πολύ. Δεν έπαιρνε ποια αναβαθμίσεις και λόγο του επεξεργαστή και των μόλις 2 GB Ram αργούσε πάρα πολύ να ανοίξει εφαρμογής. Και αγόρασα αυτό. Ήταν αρκετά διαφορετικό από το Samsung λόγο MIUI αλλά το συνήθισα. Κάνει όλα αυτά που θέλω και χωρίς κλήματα. Έχει βέβαια και κάτι ψιλο άκυρα πού και πού ( πχ αισθητήρας εγγύτητας που αφήνει την οθόνη ανοιχτή αρκετές φορές την ώρα πού μιλάω ) αλλά δεν με πειράζει. Τώρα αν το υποστηρίξει η xiaomi μέχρι τον 3/2027 πάει καλά. Να όμως δεν μπορεί; η δεν θέλει τότε χαιρετώ και πάω στην Samsung έστω και με περισσότερα λεφτά. Άλλωστε αυτό θα πληρώσω. Περισσότερο χρόνο χρήσης του κινητού. Όπως είπα και πριν δεν είμαι άνθρωπος με τρελές απαιτήσεις απο ένα κινητό. Υπομονή και βλέπουμε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου aplos73 RN 7 pro είχα και όταν τελείωσαν οι αναβαθμίσεις του πήρα το RN12 pro+. Τώρα αναμένουμε 😀 2 Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Σάββατο στις 10:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:12 πμ πάντως περίεργο κινητό το 12 5G με το MUMI.. Δεν το λέω παράπονο απλά λέω τυχόν ελαττώματα το άφησα κλειστό 4-5 μέρες ... και έχει εξαφανιστεί από το μενού η ρύθμιση VOLTE ενεργό / κλειστό... αυτό ήταν στο μενού από όταν το πρώτο άνοιξα από το κουτί ... ενώ μπαίνει κανονικά σε volte (βάση της ένδειξης δίπλα από τις μπάρες σήματος) όταν κάνω τηλεφώνημα ... έχω βάλει τον κωδικό να εμφανιστεί ξανά (on/off) αλλά πάλι δεν το δείχνει στο menu Επίσης έχω βάλει & 2ο APN γιά δοκιμή το οποίο εμφανίζεται μόνο όταν βρεί 5G (το default εμφανίζεται πάντα) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 10:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:20 πμ Το VoLTE το χει εξαφανίσει η COSMOTE απλά κάτι ενημέρωσε και σε εσένα και το το έχει κάνει για να μη μπορείς να το κλείσεις μόνο με SMS η απενεργοποίηση και σε Samsung το έχει κάνει μην ανησυχείς και σε TCL που είδα. 2 APN έχει το Internet που πρέπει να είναι επιλεγμένο και από κάτω το mms δεν υπάρχει επιλογή έτσι μένει αυτό είναι για τα mms. 1 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Σάββατο στις 10:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:23 πμ ααα μάλιστα ευχαριστώ, αφού έγινε & σε άλλα κινητά δεν είναι λάθος του redmi 12 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 10:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:25 πμ Just now, babis3g said: ααα μάλιστα ευχαριστώ, αφού έγινε & σε άλλα κινητά δεν είναι λάθος του redmi 12 Ναι σωστά αναμενόμενο μένει εάν έχεις ήδη την ένδειξη VoLTE 😉 απλά το κάνουν για να μη το κλείνει ο κόσμος και λέει έχει θέματα με την ομιλία κτλ οπότε το ρυθμίζουν κατευθείαν από αυτούς με sms Λογικά και κάποια στιγμή έτσι θα κάνει με VoNR θα το ανάψουν μόνοι τους. 1 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. Σάββατο στις 11:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:00 πμ Στο δικό μου με Vodafone ποτέ δεν φαίνεται το VoLte. Αν και εχω Internet κανονικά κατά τη διάρκεια της κλήσης. Νομίζω αυτό είναι θέμα της Vodafone και οχι του κινητού. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Σάββατο στις 11:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:01 πμ Σωστά, είναι ρύθμιση της vodafone να μη φαίνεται το εικονίδιο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 11:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:03 πμ (edited) 3 minutes ago, aplos73 said: Στο δικό μου με Vodafone ποτέ δεν φαίνεται το VoLte. Αν και εχω Internet κανονικά κατά τη διάρκεια της κλήσης. Νομίζω αυτό είναι θέμα της Vodafone και οχι του κινητού. Για Cosmote λέει και εννοεί ο babis3g στις ρυθμίσεις στον διακόπτη του VoLTE. Εκεί η Cosmote έβγαλε τον διακόπτη απλά μένει ανοιχτό και για να κλείσεις VoLTE θέλει Sms. Edited Σάββατο στις 11:04 πμ by elkons 1 1 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. Σάββατο στις 04:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:09 μμ A! οΚ. Δεν το κατάλαβα καλά ότι λέει για τον διακόπτη on/off. Πάντως τι τούς πειράζει να φαίνεται το VoLte δίπλα απο την ένδειξη ισχύος του σήματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 04:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:13 μμ 1 minute ago, aplos73 said: A! οΚ. Δεν το κατάλαβα καλά ότι λέει για τον διακόπτη on/off. Πάντως τι τούς πειράζει να φαίνεται το VoLte δίπλα απο την ένδειξη ισχύος του σήματος; Δεν ξέρω και στα Samsung η Vodafone πολλές φορές στο 5G λέει 5G ενώ οι άλλοι πάροχοι δείχνουν 5G με το κουτάκι που βλέπεις αν είναι Connected ή Disconnected (σε Samsung) Για το VoLTΕ ίσως για αισθητικούς λόγους για να μη γεμίζει εκεί πάνω αριστερά ... Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts