elkons Δημ. Κυριακή στις 03:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:28 μμ 25 minutes ago, Petros_android said: Σήμερα ανέβηκε βίντεο με τα μοντέλα και το πότε θα πάρουν το HyperOs 2. Redmi 12 5G το έχει ήδη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. Δευτέρα στις 10:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:37 πμ Καλημέρα στην παρέα. Άντε να δούμε. Μακάρι να το πάρουμε γρήγορα . Να. Αυτό είναι που δεν μου αρέσει στη xiaomi. Βγάζει πάρα πολλά μοντέλα και δεν είναι εύκολο να τα υποστηρίξει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 05:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:58 μμ Το 13C το είχε πάρει ήδη εδώ και 1 μήνα. Ίσως είναι ο μήνας μας τώρα με το March patch 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. Δευτέρα στις 06:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:09 μμ 10 minutes ago, elkons said: Το 13C το είχε πάρει ήδη εδώ και 1 μήνα. Ίσως είναι ο μήνας μας τώρα με το March patch Μακάρι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. Τρίτη στις 08:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:19 πμ μια χαρά παίρνει τις αναβαθμίσεις που πρέπει, θα έρθει και το hyper OS 2.0 αλλά μην κάνετε άκυρες συγκρίσεις με άλλα με snapdragon, ήταν γνωστά τα μείον των mediatek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 12:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:03 μμ Με Ελλάδα Μόλις έβαλα Ελβετία 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. Χθες στς 12:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:27 μμ 22 minutes ago, elkons said: Με Ελλάδα Μόλις έβαλα Ελβετία Και εμένα ακριβώς το ίδιο. Μόλις είδα το σχόλιο σου το δοκίμασα και εγώ και έγινε το ίδιο...με Ελλάδα τίποτα και με Ελβετία αμέσως. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. Χθες στς 01:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:45 μμ Καλησπέρα. Μόλις μου ήρθε με Ελβετία γυρισμένο σε redmi note 12 pro+. Security patch Φεβρουαρίου. Άντε να δούμε.... με το σταγονόμετρο έρχονται..... 2 Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 01:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:47 μμ Έγινε το Update ξανά έκανα έλεγχο, καμία διαθέσιμη ενημέρωση. Ούτε hyperos 2.0 ούτε τίποτα 😞 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. Χθες στς 01:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:49 μμ υπομονή 👍 Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts