elkons Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Στην αρχή έλεγαν τέλη Δεκεμβρίου τώρα είναι στη λίστα 1ου τριμήνου του 2025. Συνήθως όμως το τελευταίο διάστημα μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας πχ Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου τις πήρα κανονικότατα. Θεωρώ πως με patch Ιανουαρίου δε θα δώσουν hyperos 2 με Android 14; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου On 7/1/2025 at 12:55 ΠΜ, elkons said: Στην αρχή έλεγαν τέλη Δεκεμβρίου τώρα είναι στη λίστα 1ου τριμήνου του 2025. Συνήθως όμως το τελευταίο διάστημα μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας πχ Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου τις πήρα κανονικότατα. Θεωρώ πως με patch Ιανουαρίου δε θα δώσουν hyperos 2 με Android 14; Για Δεκέμβρη είχα δει και εγώ. Πιστεύω μέσα στο Γενάρη θα το έχουμε. Μακάρι μόνο να μην φέρει κανένα bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 1 minute ago, Petros_android said: Για Δεκέμβρη είχα δει και εγώ. Πιστεύω μέσα στο Γενάρη θα το έχουμε. Μακάρι μόνο να μην φέρει κανένα bug. Έστειλα email στη Xiaomi Η απάντηση Καλησπέρα σας, Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την τεχνική υποστήριξη στο 211 234 5544 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 με 17:00) έτσι ώστε ένας εκπρόσωπος να σας εξυπηρετήσει. Με εκτίμηση, Παναγιώτης (δε λέω επώνυμο δημόσια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Ελπίζω να την πάρουμε σύντομα. Για την ώρα παίρνει ενημερώσεις ασφαλείας. Θα ήθελα να δω μέχρι πότε θα το υποστηρίζει η Xiaomi το τηλέφωνο μας. Ελπίζω για αρκετό καιρό ακόμα. Πάντως εχω να πω ότι όσο καιρό το εχω δουλεύει μια χαρά. Προερχόμενος από Samsung είχα κάποιες επιφυλάξεις ως προς το λειτουργικό κομμάτι ( bugs, κολλήματα κ.α ) γιατί είχα διαβάσει διάφορα . Και για τον επεξεργαστή ( MTK ) αλλά τίποτα από τα 2 δεν με απογοήτευσε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts