stefanos_79 Δημοσιεύτηκε October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 19, 2005 Εβαλα το dscaler στον υπολογιστή μου και ομολογώ δεν είχα τα επιθυμητα αποτελεσματα συγκριτικα με το συνοδευτικό software της κάρτας.Δοκίμασα σχεδον όλους τους συνδιασμούς και πάλι τίποτα.Είπα να διαβάσω το help me text και στα requirements βρήκα το εξής: You will need definitely a pci tv card with a bt848 bt849 bt878 bt879 in it.Η δικιά μου καρτα δεν εχει κανένα απο τα παραπάνω τσιπακια.Ισχύει αυτό?Δουλεύει κανονικα η καρτα σε κάποιον απο εσας το dscaler σε καρτα χωρις αυτά τα τσιπάκια? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Όχι, και σου εγγυώμαι ότι δεν πρόκειται να δουλέψει αν δεν έχεις ένα από αυτά. Όμως υπάρχουν πραγματικά ελάχιστες κάρτες που έχουν διαφορετικό τσιπάκι από αυτά της Brooktree. Ποιά κάρτα έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Πληροφοριακά, χτες βγήκε η 4.1.14 http://www.dscaler.org/phpBB/viewtopic.php?t=5049 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Για κάποιο λόγο δε μου παίζει καμία έκδοση πάνω από την 4.1.8. Μου κολλάνε το PC. Να βάλω την 14; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Αν εννοείς το κόλλημα που έτρωγε αν δεν έπιανε καλά το κανάλι, ρύθμισε τον processor στα 300-500 Mhz αντί για πάνω από 1 Ghz. Θα τη βάλω άλλη μέρα την 14 πάντως. Βαριέμαι κάθε φορά το σετάρισμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Για κάποιο λόγο δε μου παίζει καμία έκδοση πάνω από την 4.1.8. Μου κολλάνε το PC. Να βάλω την 14; :worry:Εμένα πάλι δεν έχει δουλέψει ποτέ καμία έκδοση μετά την 3.1.x. Όσες φορές προσπάθησα, το μόνο που κατάφερα ήταν να κάνω τον υπολογιστή να κάνει restart... :ooch: Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Εβαλα το dscaler στον υπολογιστή μου και ομολογώ δεν είχα τα επιθυμητα αποτελεσματα συγκριτικα με το συνοδευτικό software της κάρτας.Δοκίμασα σχεδον όλους τους συνδιασμούς και πάλι τίποτα.Είπα να διαβάσω το help me text και στα requirements βρήκα το εξής: You will need definitely a pci tv card with a bt848 bt849 bt878 bt879 in it.Η δικιά μου καρτα δεν εχει κανένα απο τα παραπάνω τσιπακια.Ισχύει αυτό?Δουλεύει κανονικα η καρτα σε κάποιον απο εσας το dscaler σε καρτα χωρις αυτά τα τσιπάκια? Ti ennoeis? Ti sou kanei? Oute emena exei ta tsipakia pou grafeis kai den douleuei kamia ekdosi ektos apo tin 4, alla i 4 douleuei kanonika. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Εχω βάλει την 4.1.8.Η εικόνα δεν είναι πολύ καλή με πολλα χίονια και το κυριότερο το πανω μέρος της οθόνης εκεί που δείχνει το σήμα του καναλιού το εμφανίζει και στο κάτω μερος Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Εχω βάλει την 4.1.8.Η εικόνα δεν είναι πολύ καλή με πολλα χίονια και το κυριότερο το πανω μέρος της οθόνης εκεί που δείχνει το σήμα του καναλιού το εμφανίζει και στο κάτω μερος Έπαιξες με τα βελάκια για να "κεντράρεις" την εικόνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 To έκανα μεχρι να εξαφανιστεί το κάτω μέρος αλλά στο full screen το μαυρο του το χάλι ..... Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts