Jump to content

Γραμμές 8011

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες

Ρωτάω εδώ διοτι απο το 134 μου δώσαν ενα νούμερο για πληροφορίες το οποίο εδώ και μέρες δεν το σηκώνει κανείς.

Μήπως κανείς ξέρει τί χρειάζεται για να βάλει κάποιος γραμμή 8011 (σταθερής χρέωσης, αν βάλω χωρίς χρέωση υποθέτω θα πληρώνω περισσότερο).

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Δεν ξέρω την απάντηση σ'αυτό που ρωτάς, ήθελα όμως να ρωτήσω σχετικά με τις γραμμές 801 αν η χρέωση είναι 1 αστική μονάδα ΑΝΑ ΚΛΗΣΗ ή 1 αστική μονάδα ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ;

Δεν ξέρω την απάντηση σ'αυτό που ρωτάς, ήθελα όμως να ρωτήσω σχετικά με τις γραμμές 801 αν η χρέωση είναι 1 αστική μονάδα ΑΝΑ ΚΛΗΣΗ ή 1 αστική μονάδα ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ;

@akpe:

Πόσα ψηφία είναι ο αριθμός που σου δώσανε;

Αν είναι 9, δοκίμασε το 80011 και μετά τα υπόλοιπα.

@giamar:

Eίναι χρέωση αστικής κλήσης,δηλαδή ανά λεπτό για τα 2 πρώτα λεπτά και μετά ανά δευτερόλεπτο.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα σε σφάξω akpe! 40 χρόνια φούρναρης και ποστάρεις τέτοια πράγματα;;; :p Αλήτη :p

RTFM: http://www.oteshop.gr/business/onephone.htm

;):)

Υ.Γ: Τι να το θέλεις άραγε :p:p

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Οι γραμμές αυτές (800..., 801....) αποκαλούνται από τον ΟΤΕ " μισθωμένες γραμμές" και συνδέουν ένα σημείο συγκεκριμένου πελάτη με άλλο σημείο του ίδιου ή τρίτου, χωρίς τη μεσολάβηση των επιλογικών οργάνων (κέντρων) του ΟΤΕ. Το χαρακτηριστικό στην περίπτωση των μισθωμένων γραμμών είναι ότι ο κάτοχός τους εχει την αποκλειστική χρήση του δικτύου του όλο το 24ωρο και ότι χρεώνεται με μισθώματα προκαθορισμένα, ανεξάρτητα από τον όγκο της τηλεπικοινωνιακής κίνησης και των πληροφοριών που μεταβιβάζει.

Φυσικά, όσο μεγαλύτερη χρήση κάνει, τόσο μειώνει το κόστος εκμετάλλευσής τους, αφού το μίσθωμα δεν αλλάζει. Οι γραμμές αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν fax, για μετάδοση ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων, για σύνδεση συστημάτων ασφαλείας (συναγερμούς, σειρήνες, video cameras), συνδεση στο internet, μετάδοση εικόνας κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείστε στην κεντρική υπηρεσία του ΟΤΕ στα τηλέφωνα: 2106117479, 2106118820, 2106118824.

ΧΡΥΣΑ

Οι γραμμες 800, 801 δεν ειναι μισθωμενες γραμμες. Δεν ειναι καν γραμμες. Εαν εγω εχω μια επιχειρηση τοτε παω στον οτε ή σε καποιο αλλο παροχο που εχει αδεια να δινει τετοιες γραμμες και παιρνω ας πουμε το νουμερο 800-1234567. Αυτος ο αριθμος ειναι στην ουσια μια προωθηση (εκτροπη) των κλησεων σε καποιο σταθερο δικο μου αριθμο π.χ. 210-1234567. Δεν μπορω να καλεσω πισω απο τον αριθμο 800-1234567 γιατι απλα δεν υφισταται ουτε γραμμη ουτε καλωδιο ουτε τπτ. Σε μερικους παροχους οπως ο οτε, η υπηρεσια ειναι αρκετα εξελιγμενη ωστε εαν η επιχειρηση μου εχει 3 υποκαταστηματα π.χ. ενα Αθηνα, ενα αλλο Πατρα και ενα αλλο Θεσσαλονικη τοτε επιλεγω να γινεται η εκτροπη σε καποιο απο τα υποκαταστηματα μου αναλογως την περιοχη κλησης του καλλουντα. Το παγιο για τετοιες γραμμες ειναι γυρω στα 30€ τον μηνα αναλογως παροχεα. Οποιος αριθμος ειναι 800-11-ΧΧΧΧΧ, 800-800-ΧΧΧΧ παρεχεται απο τον οτε ομοιως και 801-11-ΧΧΧΧΧ και 801-801-ΧΧΧΧ.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Ό, τι έγραψα παραπάνω το βρήκα γραμμένο στον τηλεφ. κατάλογο Αχαϊας - Ζακύνθου - Ηλείας - Κεφαλληνίας του ΟΤΕ του 2004, στη σελίδα 5 (μεταξύ χρυσού οδηγού και ονομαστικού καταλόγου)
ΧΡΥΣΑ

Η υπηρεσία 801 υλοποιείται ενεξαρτήτως της σύνδεσης που έχει ο πελάτης κάτοχος του αριθμού.

Οσο για την χρέωση ισχύει το ακόλουθο παράδειγμα :

Ο Α είναι ο κάτοχος του αριθμού 801 χχχ χχχχ. Ο Β καλεί το 801 χχχ χχχχ και χρεώνεται με χρέωση για αστική κλήση.

Ο Α δεν χρεώνεται τίποτα αν ο Β είναι στην ίδια αστική ζώνη, ενώ χρεώνεται τη διαφορά υπερασιτκό μείον αστικό αν ο Β είναι σε υπεραστική ζώνη.

Οσον αφορά την υπηρεσία 800 όλο το κόστος το επωμίζεται ο Α.

Τέτοιες υπηρεσίες δίνουν και οι εναλακτικοί και με καλίτερες χρεώσεις απο τον ΟΤΕ. Δοκίμασε για πάράδειγμα την ΛΑΝΝΕΤ 800-111-1780.

Receive 20€ to spend on accessories and gear when purchasing a OnePlus smartphone

• 2 weeks later...

Ρε παίδες σορυ για το οφ τοπικ αλλα ποιος θυμάται τον αριθμό που παίρναμε απο το σταθερό και μολις το κλείναμε μετά αυτο χτύπαγε???

[Εdit] Eυχαριστώ αυτό είναι! (απο κατω)