paraskevas013 Δημοσιεύτηκε May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 29, 2023 καλησπέρα ,ενδιαφέρομαι για την μητέρα μου συσκευή σε αυτό το εύρος τιμής ,και επειδή δεν γνωρίζω πολλά σε αυτή την κατηγορία,ποια θεωρείτε την καλύτερη συσκευή σε αυτά τα χρήματα? έχω κάνει κάποια ψαξίματα,,κάτι poco m5, realme 9i, xiaomi redmi 10- 12c,motorola moto g31 που ειναι παρόμοια μεταξύ τους! θα χαρώ πολύ να λάβω κάποια πρόταση πόσο μάλλον να είναι και δουλεμένη,ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 Motorola G32 η TCL 30+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. May 30, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 21 ώρες πριν, CaptainChris said: Motorola G32 η TCL 30+ Σε ευχαριστώ το tlc 30+ φεύγει από την τιμή λίγο που είδα! Και η Motorola τα έχει κάνει μαντάρα, έχει G 52 g53! Θεωρείς το g32 καλύτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 Το G52 είναι μοντέλο του 21, το G53 είναι του 22 και αν σε περνει οικονομικά είναι καλύτερο του G32. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2023 Και το Poco M5 δεν ξεφευγει πολύ! Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2023 (edited) προσοχη για το G32, δεν περιλαμβάνει φορτιστή στο κουτί. Κατα τα αλλα αν δεν ενοχλει η τιμη ειναι εξαιρετικη επιλόγη, καλύτερα τα 6 γιγα ram παρά τα 4. Έχει και ράδιο. Edited June 4, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. June 10, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 μάλλον θα πάω για το g42 που έχει και amoled οθόνη !στα 150ε νομίζω είναι καλή επιλογή! στα βίντεο άλλοι λένε έχει μέσα φορτιστή και θήκη άλλοι λένε όχι,πρέπει να γίνεο ερώτηση στο εκάστοτε κατάστημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts