Jump to content

Η Sony παρουσιάζει το νέο smartphone Xperia 1V


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η Sony παρουσιάζει το Xperia 1 V, το πρώτο παγκοσμίωςa smartphone ναυαρχίδα εξοπλισμένο με έναν πρόσφατα ανεπτυγμένο αισθητήρα εικόνας CMOS με 2-layer Transistor Pixel.  Το Xperia 1 V είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία αιχμής της Sony, καλύπτοντας τις υψηλού επιπέδου ανάγκες των δημιουργών, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει τους επόμενους δημιουργούς που θέλουν να τραβήξουν ή να παραδώσουν το περιεχόμενό τους με υπερηφάνεια.

«Οι ανάγκες των πελατών μας βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο της ανάπτυξης των προϊόντων μας και οι δυνατότητες δημιουργίας τόσο φωτογραφιών όσο και βίντεο με το Xperia 1 V είναι απεριόριστες», αναφέρει ο Gildas Pelliet, Head of IP&S, Sony Europe, «ως η ναυαρχίδα των smartphone μας προσφέρει το επόμενο επίπεδο δημιουργίας περιεχομένου, εμπειρίας προβολής, gaming απόδοσης, διάρκειας ζωής  μπαταρίας και δυνατοτήτων ήχου».

Αναβάθμιση της καταγραφής περιεχομένου

Το Xperia 1 V ανεβάζει τον πήχη με τον πρόσφατα ανεπτυγμένο αισθητήρα εικόνας που απεικονίζει πλούσια χρώματα και υφές ανθρώπων, τοπίων και σκηνών ακόμα και σε σκοτεινές συνθήκες. Λόγω του συνδυασμού της απόδοσης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η οποία είναι περίπου διπλάσια σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλοi και της τεχνολογίας επεξεργασίας πολλαπλών καρέ με υπέρθεση υψηλής ταχύτητας του Xperia 1 V, είναι δυνατή η λήψη μιας φωτογραφίας χωρίς θόρυβο με ευρύτερο δυναμικό εύρος που είναι ισοδύναμο με μια κάμερα πλήρους καρέii.  Ο φακός των 24 mm στο πίσω μέρος του Xperia 1 V είναι εξοπλισμένος με έναν αισθητήρα εικόνας CMOS 2-layer Transistor Pixel stacked “Exmor T for mobile”, ο οποίος είναι περίπου 1,7 φορές μεγαλύτερος από τον προηγούμενο αισθητήρα εικόνας.  Επιπλέον, ο φακός οπτικού ζουμ 85-125 mm (F2.3-F2.8) επιτρέπει φωτεινά πορτραίτα με μικρή παραμόρφωση.

Το S-Cinetone, γνωστό από τους κινηματογραφιστέςiii, έχει προσαρμοστεί και εγκατασταθεί για κινητά. Δεδομένου ότι η υφή του ανθρώπινου δέρματος μπορεί να εκφραστεί όμορφα κατά τη λήψη, είναι δυνατόν να καταγραφεί ως μια εντυπωσιακή κινηματογραφική εικόνα όπως είναι, χωρίς χρωματική διαβάθμιση. Επιπλέον, ο νέος αισθητήρας έχει περίπου τρεις φορές υψηλότερο επίπεδο σήματος κορεσμούii σε σύγκριση με τον συμβατικό αισθητήρα, ενώ η μοναδική επεξεργασία ποιότητας εικόνας καταστέλλει το θόρυβο που τείνει να εμφανίζεται σε σκοτεινές σκηνές, με αποτέλεσμα όμορφες εικόνες με απαλά χρώματα.

Το Xperia 1 V διαθέτει πληθώρα λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων προεπιλογών χρώματος, όπως το Creative Look, που υπάρχει και στις φωτογραφικές μηχανές της σειράς Alpha, και AF (αυτόματη εστίαση) υψηλής απόδοσης σε πραγματικό χρόνο.  Έχουν προκαθοριστεί διάφορες ρυθμίσεις χρώματος, όπως πολύχρωμα λουλούδια και καθαρός μπλε ουρανός, ή η δημιουργία ενός μαλακού, διαφανούς φινιρίσματος. Η υψηλής απόδοσης ΑΕ ματιών σε πραγματικό χρόνοiv και η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνοiv των Xperia επιτρέπει τη λήψη με εστίαση στα μάτια ενός ατόμου ή ενός συγκεκριμένου θέματος.  Με το AI βάθους που αναλύει τις πληροφορίες απόστασης, ακόμη και τα μακρινά θέματα μπορούν να εστιαστούν με σαφήνεια.  Επιπλέον, η συνεχής λήψη υψηλής ταχύτητας έως και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο με παρακολούθηση AF/AEv είναι τώρα διαθέσιμη, ώστε να μη χαθεί καμία στιγμή.

Βελτιωμένη εμπειρία Vlog

Το Xperia 1 V καλύπτει τις ανάγκες όλων των δημιουργών με τη ρύθμιση Product Showcase, η οποία είναι μια δημοφιλής λειτουργία στη σειρά VLOGCAM της Sony και μετατοπίζει την εστίαση της φωτογραφικής μηχανής στο προϊόν, αντί για το πρόσωπο του κριτικού, κατά τη λήψη.  Επιπλέον, ένα νέο μικρόφωνο με προτεραιότητα στη φωνή είναι τοποθετημένο κοντά στην πίσω κάμερα.  Ακόμη και όταν βρίσκεστε σε μια πολυσύχναστη εξωτερική τοποθεσία, η φωνή του δημιουργού καταγράφεται καθαρά, ώστε να γίνεται εύκολη η μετάβαση από τη λήψη στη διάθεση του βίντεο.  Κατά την πραγματοποίηση ζωντανής ροής στο YouTube™ μέσω της λειτουργίας εγγραφής βίντεο “Videography Pro”, οι συνομιλίες από τους θεατές μπορούν να προβάλλονται ταυτόχρονα στην ενότητα σχολίων, επιτρέποντας την άμεση αλληλεπίδραση με τους θεατέςvi σε πραγματικό χρόνο. Η διεπαφή χρήστη υποστηρίζει επίσης την κατακόρυφη λήψη, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε περιεχόμενο σε οποιονδήποτε προσανατολισμό, είτε κατακόρυφα είτε οριζόντιαvii.

Καθηλωτική εμπειρία

Το νεότερο Xperia smartphone ναυαρχίδα φιλοξενεί μια 4K OLED οθόνη 6,5 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hzviii και λιγότερη θολούρα. Ο ισχυρός και μειωμένου θορύβου ενισχυτής ηχείων βελτιώνει την εξάπλωση και το βάθος του ήχου, καθώς και την επέκταση των χαμηλών και υψηλών συχνοτήτων, δημιουργώντας έναν πιο δυναμικό και καθαρό ήχο. Το Xperia 1 V προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία προβολής ταινιών και μουσικής χωρίς την ανάγκη πρόσθετου ηχείου.

Στην πίσω πλευρά, διαθέτει ένα λειτουργικό σχεδιασμό αφής που χρησιμοποιεί ένα μοναδικά ανεπτυγμένο ανάγλυφο γυαλί. Σε συνδυασμό με τις λεπτές σχισμές στο πλάι, παρέχει σταθερό κράτημα και αποτρέπει την ολίσθηση όταν κρατάτε το smartphone κατά τη διάρκεια λήψης ή προβολής.

Μεγάλης διάρκειας ισχύς μπαταρίας και ισχυρή CPU

Παρά τη χρήση της 4K οθόνης, είναι εφικτή η συνεχής αναπαραγωγή βίντεο διάρκειας περίπου 20 ωρώνxi με την ισχυρή μπαταρία των 5.000mAh.  Υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, γρήγορη φόρτιση 30 λεπτών έως 50% xii, και επιπλέον, η μοναδική τεχνολογία βελτιστοποίησης φόρτισης του Xperia εξυπηρετεί τους χρήστες με μια μπαταρία που διατηρεί το 80% ή περισσότερο της μέγιστης χωρητικότητάςxiii της ακόμη και μετά από 3 χρόνια.

Βελτιώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και την απαγωγή θερμότητας, το Xperia 1 V επιτυγχάνει υψηλές επιδόσεις και ανθεκτικότητα, και είναι δυνατές οι λήψεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα με ταυτόχρονη καταστολή της αύξησης της θερμότητας. Βασισμένο στην πλατφόρμα Snapdragon® 8 Gen2 για smartphone, η ενεργειακή απόδοση της CPU έχει βελτιωθεί κατά περίπου 40% σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλοxiv. Η κατανάλωση ενέργειας κατά τη λειτουργία της φωτογραφικής μηχανής έχει μειωθεί κατά περίπου 20% και ο όγκος του φύλλου διάχυσης θερμότητας έχει αυξηθεί κατά περίπου 60% για την απόδοση απαγωγής θερμότητας της κύριας μονάδας.

Προσβασιμότητα και βιωσιμότητα

Με συνεχείς προσπάθειες για την παροχή ευρύτερης προσβασιμότητας, το Xperia 1 V διαθέτει μια επιλογή στη λειτουργία Photo Pro που ενημερώνει τους χρήστες με ήχους για την οριζόντια και κάθετη μέτρηση που εμφανίζεται στην οθόνη.

Η Sony Group έχει θέσει ένα περιβαλλοντικό σχέδιο “Road to Zero” με στόχο τη μηδενική περιβαλλοντική επιβάρυνση μέχρι το 2050. Για να το επιτύχουμε αυτό, αναλαμβάνουμε δράση, ενώ θέτουμε μεσοπρόθεσμους περιβαλλοντικούς στόχους σε φάσεις.  Στο πλαίσιο αυτών των μεσοπρόθεσμων περιβαλλοντικών στόχων, επιδιώκουμε την πλήρη κατάργηση των πλαστικών υλικών συσκευασίας για τα νέα σχεδιασμένα προϊόντα μικρού μεγέθους έως το 2025.  Η χωρίς πλαστικό συσκευασίαxv του Xperia 1 V αποτελείται από το μοναδικό Original Blended Material της Sony, το οποίο είναι κατασκευασμένο από μπαμπού, ίνες ζαχαροκάλαμου και ανακυκλωμένο χαρτί που συλλέγεται από την αγορά.  Εργαζόμαστε επίσης για τη μείωση της ποσότητας πρωτογενούς πλαστικού που χρησιμοποιείται στο εσωτερικό της κύριας μονάδας. Ορισμένα στοιχεία, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, της κύριας μονάδας χρησιμοποιούν το SORPLAS™, ένα ανακυκλωμένο πλαστικό που επιβραδύνεται από τις φλόγες και αναπτύχθηκε από τη Sony και χρησιμοποιεί έως και 99% ανακυκλωμένα υλικά. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.sony.net/xperia-eco

Style Cover με Stand για το Xperia 1 V (XQZ-CBDQ)

Το αποκλειστικό προστατευτικό κάλυμμα του Xperia 1 V διαθέτει μια λαβή στο κάτω μέρος της κεντρικής μονάδας για να βελτιώσει την εμπειρία λήψης.  Εκτός από τη συμβατική οριζόντια βάση, υποστηρίζει και κάθετη στήριξη, καθιστώντας εύκολη τη χρήση του όχι μόνο για την παρακολούθηση βίντεο αλλά και για ζωντανή μετάδοση και συνομιλία μέσω βίντεο.  Το πίσω μέρος του προστατευτικού καλύμματος ενσωματώνει την ανάγλυφη σχεδίαση που εφαρμόζεται στο πίσω μέρος του σώματος του “Xperia 1 V”, έτσι ώστε να μην αλλοιώνεται ο αρχικός σχεδιασμός της συσκευής ακόμη και όταν το προστατευτικό κάλυμμα είναι τοποθετημένο. Διατίθενται τρία χρώματα xvi για να ταιριάζει με το σώμα της συσκευής.

Διαθεσιμότητα

Το Xperia 1 V θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη Ιουνίου σε Black και Khaki Green.

Οι προπαραγγελίες για το Xperia 1 V θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι πελάτες που θα προπαραγγείλουν το Xperia 1 V που θα προπαραγγείλουν το Xperia 1 V θα μπορούν να λάβουν τα βραβευμένα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WΗ-1000XM5 της Sony μαζί με την αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Xperia 1 V, επισκεφθείτε:

Xperia 1 V Βίντεο ανακοίνωσης προϊόντος: https://youtu.be/UOo9szWkl-o

Xperia 1 V Εισαγωγικό βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=BDjAz7E7SFo

Xperia 1 V Ιστοσελίδα προϊόντος: https://www.sony.gr/smartphones/products/xperia-1m5

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...