elefk Δημοσιεύτηκε May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 20, 2023 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα την συμβουλή σας σε κάτι. Είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και διαθέτω εξοχική κατοικία στην Αττική σε παλιά πολυκατοικία. Υπάρχει πρόβλημα με τα καλώδια του τηλεφώνου, από την Vodafone στην οποία έχω για την ώρα σταθερή τηλεφωνία και internet το πρόβλημα έχει αξιολογηθεί ως μη επιλύσιμο. Σκέφτομαι ως εναλλακτική στο να περάσω εξωτερικά καλώδια από τον πέμπτο όροφο στο ισόγειο, να δοκιμάσω κάποια από τις ασύρματες λύσεις που προσφέρονται αυτή τη στιγμή στην αγορά. Όμως την ελληνική αγορά δεν την ξέρω καλά και θα ήθελα τα φώτα σας: Βρήκα ότι υπάρχει μία προσφορά της Vodafone, η giga Wifi Home, Η οποία με 20 € το μήνα δίνει 300 GByte στα πλαίσια 24μηνου συμβολαίου. Με δεδομένο ότι βρίσκομαι σχεδόν κάθε μήνα, αλλά για λίγες μόνο μέρες, στην ενλόγω κατοικία υπάρχει κατά τη γνώμη σας κάποια καλύτερη εναλλακτική; (Δυστυχώς στην πολυκατοικία δεν υπάρχει προεγκατάσταση για οπτική ίνα, και μάλλον στο άμεσο μέλλον ούτε και προοπτική) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, καλό σαββατόβραδο και καλή ψήφο αύριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 (edited) Γεια σου φίλε, τσέκαρε και την πακέτα καρτοκινητής για ιντερνετ μόνο, πχ παίζουν/παίζανε κάποια τύπο με 10-11 ευρώ απεριοριστα data για ένα μήνα. Βάζεις κι ένα κινητό-εργάτη μόνο για hotspot και καθάρισες. Edited May 27, 2023 by tenere1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts