Jump to content

H POCO εντυπωσιάζει τους φίλους της τεχνολογίας με τα νεότερα flagship προϊόντα της F-series


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η POCO, η αγαπημένη εταιρεία της νέας γενιάς φανατικών της τεχνολογίας, αποκάλυψε τη σειρά κινητών συσκευών F5 που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους λάτρεις του gaming, για όσους αγαπούν τη φωτογραφία και τους φανατικούς της τεχνολογίας.

Για περισσότερα από πέντε χρόνια η POCO εξερευνά τους τεχνολογικούς ορίζοντες για να κατανοήσει, να αναπτύξει και να προσφέρει αυτό που θέλουν οι fans της. Η συνεχής εξερεύνηση και οι αλλεπάλληλες βελτιώσεις στη σειρά ναυαρχίδων της POCO έχουν οδηγήσει σε δύο εκθαμβωτικές νέες συσκευές που ανοίγουν την πόρτα σε έναν κόσμο δυνατοτήτων. Με τη δύναμη του Snapdragon® 8+ Gen 1, το  POCO F5 Pro έγινε η πρώτη συσκευή POCO που διαθέτει οθόνη WQHD+ 120Hz AMOLED DotDisplay. Μια πλήρης ναυαρχίδα. Στο μεταξύ, το POCO F5 – η ναυαρχίδα «ταχεία» – προσφέρει εμπειρία gaming με απίστευτες ταχύτητες και είναι το πρώτο smartphone που κυκλοφορεί στη παγκόσμια αγορά με επεξεργαστή Snapdragon® 7+ Gen 2.

«Οι δυο νέες μας συσκευές είναι σχεδιασμένες για τους λάτρεις της τεχνολογίας και κάνουν το gaming ευκολότερο και πιο απολαυστικό ενώ το ίδιο ισχύει για τη λήψη φωτογραφιών, τη δημιουργία βίντεο και τη χρήση πολλαπλών εφαρμογών. Αν προτεραιότητα σας είναι το gaming τότε το POCO F5 είναι μια φανταστική επιλογή. Από την άλλων το POCO F5 Pro – ειδικά την έκδοση των 512GB είναι η ιδανική επιλογή για τους χρήστες υψηλών απαιτήσεων».

POCO F5 Pro: Ξεκλειδώστε την υπερδύναμη σας με σούπερ γραφικά και σούπερ απόδοση 

Ως μια από τις κορυφαίες συσκευές για gaming και κατανάλωση περιεχομένου, το POCO F5 Pro προσφέρει οπτικές εμπειρίες που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Η πεντακάθαρη οθόνη WQHD+ 120Hz AMOLED φτάνει τα 1400 nits (peak φωτεινότητα) και αποδίδει 68 δισεκατομμύρια ολοζώντανα χρώματα [1]. Η εκπληκτική δυνατότητα απεικόνισης της οθόνης είναι σχεδόν δύο φορές πιο καθαρή από μια οθόνη FHD+ και αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες από ποτέ, από σταγόνες βροχής σε λουλούδια, φωτογραφίες φαγητού που ανοίγουν την όρεξη, μέχρι ακόμη και τις μικρές λεπτομέρειες του φτερού ενός πουλιού. Επιπλέον, η λειτουργία super-touch κάνει το gaming πιο σταθερό και πιο ακριβές αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες νίκης.

Με την υποστήριξη του Snapdragon® 8+ Gen 1, το POCO F5 Pro λειτουργεί με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος διατηρώντας παράλληλα υψηλή απόδοση. Η συσκευή διαθέτει Liquid Cool Technology 2.0 με ένα υψηλής αποτελεσματικότητας Vapor Chamber και έξυπνη τεχνολογία σταθεροποίησης frames FEAS 2.2. Η προηγμένη αυτή τεχνολογία βελτιώνει την απόδοση και την αύξηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και της συσκευής χάρη στη αποτελεσματική διάχυση της θερμότητας.

Το POCO F5 Pro φέρει επίσης μια σταθερή και γρήγορη κάμερα για πεντακάθαρη απόδοση εικόνων και βίντεο. Οι εικόνες δείχνουν καλύτερες από ποτέ με high-definition output και χρωματική γκάμα P3 που είναι κατά 25% μεγαλύτερη από το sRGB [2]. Επιπλέον, υποστηρίζει λήψη βίντεο 8K, ενώ τα OIS και EIS διασφαλίζουν σταθερότητα βίντεο, ειδικά όταν καταγράφετε γρήγορα και απρόβλεπτα θέματα όπως ζώα, παιδιά, αθλητικά παιχνίδια, μουσικές παραστάσεις και events με πολύ κίνηση [3].

Επιπλέον, η μπαταρία 5160mAh κρατάει τη συσκευή σας διαθέσιμη όλη την ημέρα και προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών γρήγορης φόρτισης, καθιστώντας την έναν αξιόπιστο σύντροφο μέρα και νύχτα. Όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα για να επαναφορτιστείτε, με περίπου 30 λεπτά, ο ασύρματος φορτιστής 30W wireless θα πάει το τηλέφωνο σας στο 50%, ενώ με την τεχνολογία 67W turbo charging μπορείτε να φτάσετε το ίδιο ποσοστό σε 15 λεπτά [4].

POCO F5: Η πηγή της ταχύτητας από τον πρώτο Snapdragon® 7+ Gen 2 της αγοράς

Όντας το πρώτο smartphone με Snapdragon® 7+ Gen 2 στις διεθνείς αγορές, το POCO F5 δημιουργήθηκε ειδικά για εκείνους τους λάτρεις της τεχνολογίας που αγαπούν το mobile gaming. Το POCO F5 προσφέρει ισχυρή και ομαλή απόδοση ακόμα και κατά την εναλλαγή μεταξύ πολλών εφαρμογών, από το scrolling και το browsing ως τις βιντεοκλήσεις και την παρακολούθηση livestreams. To ολοκαίνουργιο 5G chipset αξιολογήθηκε στο AnTuTu ως 31% καλύτερο σε σχέση με εκείνο της προηγούμενης γενιάς – ασυναγώνιστη επίδοση ακόμα και για μερικούς από τους επεξεργαστές της 8ης γενιάς. Για να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία gaming, το Vapor Chamber του LiquidCool Technology 2.0 με κανάλια ατμού μπαίνει στο παιχνίδι. Το σύστημα απορροφά τη θερμότητα που παράγεται καθώς το chipset ζεσταίνεται ενώ βελτιώνει την απαγωγή αυτής κατά 35% [5].

Η συσκευή προσφέρει στους χρήστες μια άνετη εμπειρία θέασης κατά τη διάρκεια του multitasking μεταξύ εφαρμογών ακόμη και κατά τη διάρκεια μεγάλων περιόδων παιχνιδιού ή μιας έντονης μέρας. Επιπροσθέτως μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο στην οθόνη 6.67” 120Hz Flow AMOLED DotDisplay της συσκευής. Η αναλογία screen-to-body αγγίζει το 93.4% και δημιουργεί μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία, είτε παρακολουθείτε YouTube, είτε Netflix ή οποιοδήποτε άλλη πλατφόρμα streaming. Παράλληλα δεν κουράζει τα μάτια σας χάρη στο 1920Hz PWM και την πιστοποίηση SGS Low Blue Light Ex eye care,

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τον ενθουσιασμό του gaming, όταν θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες, το POCO F5 σας έχει καλυμμένους με μια βασική κάμερα 64MP με πολλαπλές λειτουργίες και φίλτρα. Με το προηγμένο σύστημα επεξεργασίας κάμερας υποστηρίζεται από το Snapdragon® 7+ Gen 2, η ταχύτητα στο στήσιμο και τη λήψη της φωτογραφίας είναι σημαντικά γρηγορότερη. Παράλληλα η λήψη βίντεο 4Κ επωφελείται από τα OIS και EIS που μειώνουν την θολούρα που προκαλείται από την κίνηση του τηλεφώνου και έτσι όλες οι σημαντικές στιγμές με την οικογένεια, τους φίλους και τα κατοικίδια μπορούν να ζήσουν για πάντα. Για μια ενισχυμένη εμπειρία χρήστη, το POCO προσφέρει μια επιλογή από φίλτρα για να ικανοποιήσει την αισθητική και τις προτιμήσεις διαφορετικών χρηστών για τη λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών.

Με τόσες πολλές λειτουργίες και εφαρμογές, η εξαιρετική αντοχή της μπαταρίας αποτελεί και αυτή προτεραιότητα του POCO F5, ώστε οι χρήστες του να πουν αντίο στο άγχος της μπαταρίας. Ο χρόνος της γρήγορης φόρτισης είναι εκπληκτικός χάρη στην τεχνολογία 67W turbo charging, που φορτίζει το 100% της μπαταρίας σε 50 λεπτά. [6]

Σύντομα θα ακολουθήσουν νέα σχετικά με τη διαθεσιμότητα στην Ελληνική αγορά.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...