Jump to content

Ρ900: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia6310i/1.0 (4.80) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Euxaristo polu.

Tis proigoumenes tis exo dei-apothikeusei oles an mporouses na vgaleis liges akoma tha me ipoxreones!A kai an mporeis na anevaseis kanena video. Thanks again!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον mathios

γεια σου φιλε μου,εχω 3 headsets το ΗΒΗ-10,ΗΒΗ-30,ΗΒΗ-60, εχω ομως το ρ800 (συντομα το ρ900 ελπιζω) και τ 3 ειναι συνδεμενα με το ρ800 ...

Euxaristw poli re Mathio ante kai me to kalo to p900 :D
I'm not driving fast...just flying slow

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia6310i/1.0 (4.80) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Paidia to p900

mporei na steilei minimata,eikones,video,ringtones,mp3 kai epafes meso ir i bt?

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αρχικό Μήνυμα από τον manos the greek

Paidia to p900

mporei na steilei minimata,eikones,video,ringtones,mp3 kai epafes meso ir i bt?

βεβαια μπορει,γενικα οτι υπαρχει στο τηλ,π.χ εικονα,βιντεο,αρχεια,κτλ στελνονται σε αλλη συσκευη μεσω υπερυθρων,bluetooth,e-mail,mms. οτι εκανε και το ρ800.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Ειχα και στο π800 και απο χθες εχω και στο π900 το ιδιο προβλημα.Ξαφνικα χαθηκαν τα ελληνικα απο τον οπερα.Μου βγαζει κατι τετραγωνακια στη θεση των γραμματων.Οσο και να προσπαθω με αλλαγη των fonts δεν διορθωνεται.Το εχει παθει αλλος?Μεχρι και restore σε ημερομηνια πριν δεκα μερες εκανα αλλα δεν διορθωθηκε η κατασταση.

Αρχικό Μήνυμα από τον pjf

Ειχα και στο π800 και απο χθες εχω και στο π900 το ιδιο προβλημα.Ξαφνικα χαθηκαν τα ελληνικα απο τον οπερα.Μου βγαζει κατι τετραγωνακια στη θεση των γραμματων.Οσο και να προσπαθω με αλλαγη των fonts δεν διορθωνεται.Το εχει παθει αλλος?Μεχρι και restore σε ημερομηνια πριν δεκα μερες εκανα αλλα δεν διορθωθηκε η κατασταση.

Από κάποιο πρόγραμμα που έβαλες έγινε αυτό προφανώς. Παλαιότερα το Doom το προκαλούσε αυτό το πρόβλημα.

Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα που έβαλες τελευταία. Κοίταξε και στις επαφές επίσης. Αν κάνεις επεξεργασία σε μία από αυτές, μπορεί να υπάρχει και εκεί πρόβλημα σχετικά με τα fonts. Μπορεί να μην γράφει σωστά το "Όνομα" π.χ.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Αρχικό Μήνυμα από τον pjf

δοκιμασες να αλλαξεις το encoding του opera browser; αυτο μου το εκανε συχνα εμενα οταν εμπαινα σε διαφορετικα sites στην σελιδα του οπερα θα πατησεις EDIT/PREFERENCES/DISPLAY/CHOOSE ENCODING/ H FALLBACK εαν εχει το autodetect αλλαξε το στα greek η europe central. η παιξε λιγο με της ρυθμισεις να δεις αν διορθοθει το προβλημα,εμενα παντα λυνονταν.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Geia xara se olous!Exw mia aporia:thelw na perasw sthn mmc toy kinhtoy moy ena arxeio 10mb alla den kserw pws na to steilo ekei.Synexeia to stelnei sth mnhmh toy kinhtoy meapoptelesma na mhn yparxei diathesimos xwros kai etsi na mhnto stelnei.An mporeite bohthiste me!Eyxaristw

Αρχικό Μήνυμα από τον Valkyre13

Geia xara se olous!Exw mia aporia:thelw na perasw sthn mmc toy kinhtoy moy ena arxeio 10mb alla den kserw pws na to steilo ekei.Synexeia to stelnei sth mnhmh toy kinhtoy meapoptelesma na mhn yparxei diathesimos xwros kai etsi na mhnto stelnei.An mporeite bohthiste me!Eyxaristw

Ο καλυτερος τροπος ειναι μεσο του cradle !

Συνδεση το Cradle στο PC, βαλε το P900 επανω και μετα μεσο του Explorer βρες το φακελο που θελεις να βαλεις το αρχειο στην Memory Stick και κανε copy paste ! :D

Αρχικό Μήνυμα από τον geovass

Ο καλυτερος τροπος ειναι μεσο του cradle !

Συνδεση το Cradle στο PC, βαλε το P900 επανω και μετα μεσο του Explorer βρες το φακελο που θελεις να βαλεις το αρχειο στην Memory Stick και κανε copy paste ! :D

File moy se eyxaristw gia pollosth fora!Loipon kati allo poy me exei provlhmathsei.Exw valei to quickword apo to gnwsto magazaki alla den mporw na to kanw register.Moy exei dyo arxeia .app alla den kserw poy na ta valw gia na ginei register!Epishs kai se alla programms poy soy zhtane px. na kaneis to tade arxeio copy sto C:documents/..... den kserw pws na metakinhsw to arxeio se ekeinh th n perioxh.To file manager poy exei to P900 den einai me ayth th morphi kai den soy deixnei ola ta arxeia kai toys fakeloys twn diskwn toy.Mhpws prepei na egatasthsw allon file explorer?

File moy se eyxaristw gia pollosth fora!Loipon kati allo poy me exei provlhmathsei.Exw valei to quickword apo to gnwsto magazaki alla den mporw na to kanw register.Moy exei dyo arxeia .app alla den kserw poy na ta valw gia na ginei register!Epishs kai se alla programms poy soy zhtane px. na kaneis to tade arxeio copy sto C:documents/..... den kserw pws na metakinhsw to arxeio se ekeinh th n perioxh.To file manager poy exei to P900 den einai me ayth th morphi kai den soy deixnei ola ta arxeia kai toys fakeloys twn diskwn toy.Mhpws prepei na egatasthsw allon file explorer?

Δες στις ρυθμίσεις του file manager και βάλε την επιλογή για να δείχνει όλα τα αρχεία.

Μπορείς όμως και με τον Pc file manager να κάνεις την μεταφορά. Τα 2 αρχεία του Office, μπαίνουν το καθένα ξεχωριστά, στον φάκελο που εγκατέστησες το πρόγραμμα. C:\system\apps\ θα βρίσκονται και τα 2 ή στο D.:\system\apps

Κάνε και μια επανεκκίνηση μετά από την αντικατάσταση και θα μπορέσεις μετά να κάνεις register από το μενού του προγράμματος, βάζοντας ότι θέλεις εσύ για να γίνει το register.

Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis

Δες στις ρυθμίσεις του file manager και βάλε την επιλογή για να δείχνει όλα τα αρχεία.

Μπορείς όμως και με τον Pc file manager να κάνεις την μεταφορά. Τα 2 αρχεία του Office, μπαίνουν το καθένα ξεχωριστά, στον φάκελο που εγκατέστησες το πρόγραμμα. C:\system\apps\ θα βρίσκονται και τα 2 ή στο D.:\system\apps

Κάνε και μια επανεκκίνηση μετά από την αντικατάσταση και θα μπορέσεις μετά να κάνεις register από το μενού του προγράμματος, βάζοντας ότι θέλεις εσύ για να γίνει το register.

Se eyxaristw gia thn apanthsh alla akoma den mporw na vlepw analytika toys diskoys!To file manager poy exei proegatesthmeno to p900 den den briskw poythena epilogh gia na moy deixnei ola ta arxeia!Mporeis na moy dwseis ta vhmata ligo pio analytika?Se eyxaristw

Se eyxaristw gia thn apanthsh alla akoma den mporw na vlepw analytika toys diskoys!To file manager poy exei proegatesthmeno to p900 den den briskw poythena epilogh gia na moy deixnei ola ta arxeia!Mporeis na moy dwseis ta vhmata ligo pio analytika?Se eyxaristw

Δεν μπορείς να δεις όλους τους δίσκους το κινητού (έτσι αποφάσισε η SE) και βλέπεις μόνο τον C&D. Στις ρυθμίσεις του file manager θα μπορέσεις να τσεκάρεις την επιλογή ώστε να βλέπεις και τα κρυφά αρχεία των 2 δίσκων.

Εγκατέστησε τον Pc file manager στον υπολογιστή σου (demo link σου δίνω γιατί δεν μπορώ να μπω στο γνωστό site τώρα).

Μετά σύνδεσε το κινητό στην βάση του και κάνε την επικοινωνία με το Pc. Μόλις συνδεθούν, άνοιξε τον Pc file manager από τον Pc σου και θα μπορέσεις να δεις του δίσκους C και D του κινητού. Μετά μπορείς να αντιγράψεις τα 2 αρχεία που έχεις για word & excel, στον φάκελο του κάθε προγράμματος. Άνετα δηλαδή, θα βλέπεις από το Pc σου, τους δίσκους του κινητού και θα μπορέσεις να μεταφέρεις, αντιγράψεις κ.λ.π. ότι θέλεις.

re paidia otan pate sto menu me ta minimata kanei mia mamakia to kinito eite me anoixto to flip eite me kleisto. eno p.x. eimai sto 20 minima, molis to sbiso me paei pali sto 1o anti gia to kainourio 20 pou itan prin 21.

me apotelesma na prepei na xanakatebo 20 minimata kato gia na sbiso to 21.

kai de me noaizei pou exei to koutaki gia na ta tsekaro otan 8elo na ta sbino.auto einai xrisimo allou

to p800 den tin ekane ayti ti koulamara. to kanei kai se sas ?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

Παιδιά να ρωτήσω κάτι?

Το Ρ 900 εκτός απο το Microsoft Outlook με ποιό άλλο πρόγραμμα συνεργάζεται???

paidia na rotiso. kati ?

exo mnimi. 32 mb.. kai tora agorasa mia 128.. pos tha metafero ta arxeia apo tin 32 stin 128 . ?? na leitourgoyn ta programmata kanonika ??? pos ?????

kai kati allo.. to msn messager. giati den moy kanei conect sto server ? xreiazete kapio. ip na valo ??? please help me...

thanks

chris

Kalhmera paidia!A)Agaphte Florinaperis se eyxaristw poly gia thn apanthsh :p

B)Akomh mia erwthsh!!!Ginetai na steiloyme mesw bluetooth (se allo kinhto)parapanw apo ena arxeia?Giati sto p900 moy otan phga na steilw parapanw apo mia foto den me afhne!Mono mia mia mporoysa na tis steilw.An epileksw estw kai 2 foto tote h epilogh "apostolh mesw" den einai diathesimh!An mporeite lyste moy thn aporia dioti an prepei na stelnw mia mia tis ekatontades foto poy exw sto kinhto moy(se allo kinhto epanalamvanw oxi sto pc)tote tha kshmerobradiazomai kathe fora. :(

Y.G.:Einai dynaton na mhn to skefthke ayto h Sonyericsson?!?An nai aparadekto! :mad:

Αρχικό Μήνυμα από τον fanish1

Παιδιά να ρωτήσω κάτι?

Το Ρ 900 εκτός απο το Microsoft Outlook με ποιό άλλο πρόγραμμα συνεργάζεται???

Με Lotus από όσο ξέρω.

Αρχικό Μήνυμα από τον christofer

paidia na rotiso. kati ?

exo mnimi. 32 mb.. kai tora agorasa mia 128.. pos tha metafero ta arxeia apo tin 32 stin 128 . ?? na leitourgoyn ta programmata kanonika ??? pos ?????

kai kati allo.. to msn messager. giati den moy kanei conect sto server ? xreiazete kapio. ip na valo ??? please help me...

thanks

chris

Κάνε ένα backup στο κινητό όπως είναι αυτό τώρα με την μνήμη που έχεις και μετά, άλλαξε την κάρτα μνήμης με την μεγαλύτερη και κάνε restore.

Για το msm, πρέπει να βάλεις username και password (αν δεν το έχεις κάνει ήδη). Αν δεν δουλεύει πάλι, δοκίμασε με την νεότερη έκδοση του ΙΜ+ ή με τον Agile messenger.

Φίλοι μου σήμερα απέκτησα και εγώ το πολυπόθητο Ρ900....κατά την αγορά μου απο γνωστο κατάστημα κινητης τηλεφωνίας της Λάρισας έκανα και έναν γρήγορο έλεγχο για τυχόν καμμένο pixel....και δεν είχα βρεί τιποτα.......πηγαίνοντας σπίτι και κάνοντας έναω πιο λεπτομερή έλεγχο (σε μαυρη οθόνη) το διαπίστωσα..................ένα καμμένο pixelaki ήταν εκεί...........βέβαια θέλει πολύ προσοχή και παρατήρηση για να το διαπιστώσει κανείς αλλά το καμμένο pixel είναι γεγονός..............

και ερωτώ τώρα τι πρέπει να κάνω??????????????

NO ONE LIVES FOREVER

http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif

Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis

Κάνε ένα backup στο κινητό όπως είναι αυτό τώρα με την μνήμη που έχεις και μετά, άλλαξε την κάρτα μνήμης με την μεγαλύτερη και κάνε restore.

Για το msm, πρέπει να βάλεις username και password (αν δεν το έχεις κάνει ήδη). Αν δεν δουλεύει πάλι, δοκίμασε με την νεότερη έκδοση του ΙΜ+ ή με τον Agile messenger.

Re Peri to im sou douleuei emena den leei na syndethei me tipota an kai prin 2 weeks eixa prosvasi,twra kanw connect kai meta kanei deconnected apo mono tou.
I'm not driving fast...just flying slow

Αρχικό Μήνυμα από τον Pasxos_C

Φίλοι μου σήμερα απέκτησα και εγώ το πολυπόθητο Ρ900....κατά την αγορά μου απο γνωστο κατάστημα κινητης τηλεφωνίας της Λάρισας έκανα και έναν γρήγορο έλεγχο για τυχόν καμμένο pixel....και δεν είχα βρεί τιποτα.......πηγαίνοντας σπίτι και κάνοντας έναω πιο λεπτομερή έλεγχο (σε μαυρη οθόνη) το διαπίστωσα..................ένα καμμένο pixelaki ήταν εκεί...........βέβαια θέλει πολύ προσοχή και παρατήρηση για να το διαπιστώσει κανείς αλλά το καμμένο pixel είναι γεγονός..............

και ερωτώ τώρα τι πρέπει να κάνω??????????????

Τώρα που είναι "φρέσκο" το κινητό από την αγορά του, μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση. Μπορεί να σου πούνε ότι δεν γίνεται για ένα pixel να γίνει αλλαγή όμως να την ζητήσεις αν είναι κάτι που σε ενοχλεί. Αν δεν φαίνεται πολύ, μην το ψάχνεις και τόσο. Σε λίγο καιρό ούτε που θα το προσέχεις αυτό. Επίσης είναι καλό να σιγουρευτείς ότι είναι καμμένο pixel και όχι σκόνη η οποία με το φως του κινητού φαίνεται σαν καμμένο Pixel. Αν είναι σκόνη και κάνει μπαμ στο μάτι, τότε ζήτα να σου το αλλάξουν. Αν είναι καμμένο pixel και δεν φαίνεται όπως είπες και πολύ, τότε δεν βλέπω σημαντικό λόγο για αλλαγή. Εκτός και είναι περίεργο το χρώμα του καμμένου pixel και φαίνεται άσχημα σε όλα τα χρώματα των διάφορων backround.

Αρχικό Μήνυμα από τον Yiorgos

Re Peri to im sou douleuei emena den leei na syndethei me tipota an kai prin 2 weeks eixa prosvasi,twra kanw connect kai meta kanei deconnected apo mono tou.

Με τον ΙΜ+ 1.21 που δοκίμασα μόλις τώρα μπήκε. Μου ζήτησε μάλιστα κατά την διάρκεια της σύνδεσης να δεχτώ κάτι μέσω ενός παράθυρου, με ΝΑΙ, ΟΧΙ και άλλη μία επιλογή, αλλά από την βιασύνη μου πάτησα αυτομάτως ΝΑΙ :p και δεν θυμάμαι τί έγραφε, αλλά μπήκε στο msn.

Ευχαριστώ Πέρρη,βέβαια δεν ειναι και κάτι το δραματικό ένα καμμένο pixel που ίσα ίσα φαίνεται.........άλλα απο την άλλη τα 820E που έσκασα(έδωσα το Ρ800 +Τ310 +420Ε) νομίζω ότι δικαιούμαι οθόνη καθαρότατη.............

Κατα τα άλλα το κινητο είναι θάυμα και χάρμα οφθαλμών και ο ανταγωνισμός (κυρίως ΝΟΚΙΑ κοιτάει απο μακριά)!!!!!!!!!!!!!!!

NO ONE LIVES FOREVER

http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...