Jump to content

Ρ900: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest lagoudakis
παιδια χαιρετω

εχω το εξης προβλημμα

εγκατεστησα το photofusion (το κατεβασα απο το briefcase ενος παιδιου εδω στο forum)

μαλλον κατι δεν πιγε καλα στην εγκατασταση και τωρα οταν παω να το κανω απεγκατασταση απ το κινητο μου βγαζει σφαλμα και μετα κατι για το οτι η προσβαση δεν επιτρεπεται και δεν το απεγκαθιστα!!!

και μετα απο αυτο δεν τρεχει η εφαρμογη

ξερει κανεις τι γινεται γιατι τωρα υπαρχει η εφαρμογη στο κινητο, δεν τρεχει και δεν μπορω να την βγαλω

περιμενω βοηθειαααααααααα!!

ευχαριστω πολυ

βγαλτο με τον file manager ;)

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

επειδη ειμαι και λιγο νεος με το τηλεφωνο!!.. εννοεις να το σβησω τα αρχεια με delete κανονικα ετσι?

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

παιδια χαιρετω

εχω το εξης προβλημμα

εγκατεστησα το photofusion (το κατεβασα απο το briefcase ενος παιδιου εδω στο forum)

μαλλον κατι δεν πιγε καλα στην εγκατασταση και τωρα οταν παω να το κανω απεγκατασταση απ το κινητο μου βγαζει σφαλμα και μετα κατι για το οτι η προσβαση δεν επιτρεπεται και δεν το απεγκαθιστα!!!

και μετα απο αυτο δεν τρεχει η εφαρμογη

ξερει κανεις τι γινεται γιατι τωρα υπαρχει η εφαρμογη στο κινητο, δεν τρεχει και δεν μπορω να την βγαλω

περιμενω βοηθειαααααααααα!!

ευχαριστω πολυ

geia sou file, kai egw to diapistwsa ayto prosfata pou piga na kanw uninstall giati to eixa barethei. To idio eixe symbei kai me ena allo programma poy xrhsimopoiouse thn camera kai den ginotan uninstall (den thymamai pws legotan akrivws mallon candidcam4u). To problhma to elysa me format sto internal disk giati mou thn edwse. Apo oti katalava den ginetai uninstall dioti mallon exei koina arxeia me to programma ths kameras ths Sony Ericsson. Proswpika den prokeitai na ksanavalw paromoio programma. An thes kati paromoio pou na kanei distortion se proswpa, kalo einai to photorite. Ayta :-)

Χριστόφορος :music:

αν το σβησω κανονικα με file manager δηλαδη να σβησω τον καταλογο που ειναι εγκατεστημενο δεν θα φυγει?

δηλαδη θα μου το ξαναβγαζει στο μενου ή θα γλιτωσω επιτελους απο αυτο?!!!

M.GANDHI

Guest lagoudakis
αν το σβησω κανονικα με file manager δηλαδη να σβησω τον καταλογο που ειναι εγκατεστημενο δεν θα φυγει?

δηλαδη θα μου το ξαναβγαζει στο μενου ή θα γλιτωσω επιτελους απο αυτο?!!!

λογικα πρεπει να φυγει,αλλιως φορματ :o

ευχαριστω παιδια

θα δοκιμασω και θα σας πω

M.GANDHI

Καλησπέρα παιδάκια.

Το πρόβλημα μου είναι το εξής:

Πάνω που είχα φτιάξει όλα τα mp3 που ήθελα να βάλω στο κινητό σε ogg και βρίσκω και ένα player, πρώτον βλέπω ότι δεν ειναι player όπως τα άλλα πανέμορφα player των mp3 για P900 αλλά απλά μία λίστα.

Και το χειρότερο?????Μάλλον το compression που έκανα δεν ήταν το καλύτερο και ενώ από το pc ακούω κανονικά τα τραγούδια, από το κινητό ξαφνικα ακούω στρουμφάκια :wacko:

Πρώτον γιατί ακούω στρουμφάκια (το έχω βάλει να κάνει compress σε quality 45kbps, mode stereo sample 32000Hz), και δεύτερον υπάρχει μήπως κανένα πιο αξιοπρεπές player?

Ευχαριστώ

http://briefcases.pathfinder.gr/download/604535

Non c'e scelta senza me, non c'e vita senza me.....

Λογικά η sony θα έχει τις καλύτερες. Άλλωστε δε νομίζω ότι κατασκευάζουν πολλές εταιρίες memory stick. Αν θυμάμαι καλά κάπου είχα δει και και κάρτες lexar αλλά δεν ξέρω τι λένε.

Καλησπέρα παιδάκια.

Πάνω που είχα φτιάξει όλα τα mp3 που ήθελα να βάλω στο κινητό σε ogg και βρίσκω και ένα player, πρώτον βλέπω ότι δεν ειναι player όπως τα άλλα πανέμορφα player των mp3 για P900 αλλά απλά μία λίστα.

Και το χειρότερο?????Μάλλον το compression που έκανα δεν ήταν το καλύτερο και ενώ από το pc ακούω κανονικά τα τραγούδια, από το κινητό ξαφνικα ακούω στρουμφάκια :wacko:

Πρώτον γιατί ακούω στρουμφάκια (το έχω βάλει να κάνει compress σε quality 45kbps, mode stereo sample 32000Hz), και δεύτερον υπάρχει μήπως κανένα πιο αξιοπρεπές player?

Ευχαριστώ

Oggplay v1.0 uninstall kai meta v1.1 apo panw, einai freeware. Link den exw proxeiro :-( kane an den variesai ena google search. Ta Ogg sta 45kbps ta paizei teleia, elaxisth diafora apo mp3 128kbps kai to megethos kathe ogg file einai 1,2Mb peripou.

Πώς κάνουμε Hard Reset στην εσωτερική μνήμη του κινητού παιδιά;

jog Πάνω (μία φορά)

*

jog Κάτω (μία φορά)

jog Κάτω (μία φορά)

*

jog Κάτω (μία φορά)

*

129026.png?1640591734

Καλησπέρα παιδάκια.

Ευχαριστώ

Και πάνω που βρήκα το oggplayer το 1.10 που μου είπανε και επιτέλους έφτιαξε και η εμφανισή του τώρα έχουμε το άλλο κουλό :blink: Όπως είπα όλα τα τραγούδια που έχω στο κινητό έχουν τα εξής:compress σε quality 45kbps, mode stereo sample 32000Hz. Έλα όμως που σχεδόν τα μισά ακούγονται με κάτι χρατς χρουτς μέσα λες και μασάω αλουμινόχαρτο :cry: Τι θα κάνω???????????? :cry:

http://briefcases.pathfinder.gr/download/604535

Non c'e scelta senza me, non c'e vita senza me.....

Και πάνω που βρήκα το oggplayer το 1.10 που μου είπανε και επιτέλους έφτιαξε και η εμφανισή του τώρα έχουμε το άλλο κουλό :blink: Όπως είπα όλα τα τραγούδια που έχω στο κινητό έχουν τα εξής:compress σε quality 45kbps, mode stereo sample 32000Hz. Έλα όμως που σχεδόν τα μισά ακούγονται με κάτι χρατς χρουτς μέσα λες και μασάω αλουμινόχαρτο :cry: Τι θα κάνω???????????? :cry:

dokimase na kaneis 1-2 ogg me to nero ma deis pws paizoun... esy me poio programma ta eixes kanei ogg?

Συνέχεια εδώ.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...