satriani Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spok (19 Ιούλ. 2004 , 16:39) Δοκιμασε να σωσεις τα .txt αρχεια με κωδικοποιηση unicode ή utf-8.Το π900 δεν μπορει να διαβασει ANSI κωδικοποιηση.Ελπιζω να σε βοηθησα. :) Μετά από χρήση Unicode στα .txt επιτέλους δούλεψε! :happy: Η πλάκα είναι οτι ακόμα και έτσι, στις ιδιότητες του αρχείου το P900 το βλέπει ως άγνωστο τύπο (ANSI 8) αλλά τουλάχιστον τα ελληνικά παρουσιάζονται σωστά.... Ευχαριστώ πολύ όσους είχαν το χρόνο να μου απαντήσουν!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Kαλησπέρα... Επειδή έχω φάει πάρα πολλές ώρες διαβάζοντας το forum (το οποίο είναι τέλειο με μια λέξη) θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις: Εχω ένα Ρ900 ... α)Οταν το βάζω στη βάση του, κατά 90% δεν συνδέεται με το PC..τι φταίει? β)Εχω βάλει τον opera αλλά δεν κατεβάζει data, ενώ με το δικό του τα καταβάζει αλλά αργεί πολύ να τα επεξεργαστεί... γ)Υπάρχει κάποιο αρχειάκι , όπου μπορούμε να έχουμε και τα δύο πληκτρολόγια (Ελληνικό και Αγγλικό) μαζί για πιο ευκολία.. Κάπου το είχα δει αυτό αλλά εδώ και 2-3 ώρες δεν το βρίσκω.. Αν είναι δυνατόν , απαντήστε γιατί με βλέπω να ''βαράω'' 8άωρα και άκρη να μη βγάζω... Ευχαριστώ.... Υ.Γ. Πριν αναγκαστώ να γράψω , έφαγα πολλές ώρες/μέρες διαβάζοντας αλλά είναι πολλές οι σελίδες και μου βγήκαν τα μάτια.. :) Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος volcan20vt (19 Ιούλ. 2004 , 23:04) Kαλησπέρα... Επειδή έχω φάει πάρα πολλές ώρες διαβάζοντας το forum (το οποίο είναι τέλειο με μια λέξη) θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις: Εχω ένα Ρ900 ... α)Οταν το βάζω στη βάση του, κατά 90% δεν συνδέεται με το PC..τι φταίει? β)Εχω βάλει τον opera αλλά δεν κατεβάζει data, ενώ με το δικό του τα καταβάζει αλλά αργεί πολύ να τα επεξεργαστεί... γ)Υπάρχει κάποιο αρχειάκι , όπου μπορούμε να έχουμε και τα δύο πληκτρολόγια (Ελληνικό και Αγγλικό) μαζί για πιο ευκολία.. Κάπου το είχα δει αυτό αλλά εδώ και 2-3 ώρες δεν το βρίσκω.. Αν είναι δυνατόν , απαντήστε γιατί με βλέπω να ''βαράω'' 8άωρα και άκρη να μη βγάζω... Ευχαριστώ.... Υ.Γ. Πριν αναγκαστώ να γράψω , έφαγα πολλές ώρες/μέρες διαβάζοντας αλλά είναι πολλές οι σελίδες και μου βγήκαν τα μάτια.. :) 1)Απενεργοποίησε οτιδήποτε Firewall έχεις!! Ισως να είναι απο εκεί πάντως εμένα αν δεν κλείσω το Internet Norton Security δεν συνδέεται με τίποτα!! 2)Ο Oprea για να δουλέψει χρειάζεται καθαρό Gprs!! Για αυτό πρέπει να καλέσεις την εταιρία σου!! 3)Υπάρχει στο Forum Ρ800 & Ρ900 σχετικό thread με τίτλο "Πληκτρολόγιο για όλα τα γούστα". Αν δεν το βρείς δώσε email να στο στείλω!! Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος volcan20vt (19 Ιούλ. 2004 , 23:04) Kαλησπέρα... Επειδή έχω φάει πάρα πολλές ώρες διαβάζοντας το forum (το οποίο είναι τέλειο με μια λέξη) θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις: Εχω ένα Ρ900 ... α)Οταν το βάζω στη βάση του, κατά 90% δεν συνδέεται με το PC..τι φταίει? β)Εχω βάλει τον opera αλλά δεν κατεβάζει data, ενώ με το δικό του τα καταβάζει αλλά αργεί πολύ να τα επεξεργαστεί... γ)Υπάρχει κάποιο αρχειάκι , όπου μπορούμε να έχουμε και τα δύο πληκτρολόγια (Ελληνικό και Αγγλικό) μαζί για πιο ευκολία.. Κάπου το είχα δει αυτό αλλά εδώ και 2-3 ώρες δεν το βρίσκω.. Αν είναι δυνατόν , απαντήστε γιατί με βλέπω να ''βαράω'' 8άωρα και άκρη να μη βγάζω... Ευχαριστώ.... Υ.Γ. Πριν αναγκαστώ να γράψω , έφαγα πολλές ώρες/μέρες διαβάζοντας αλλά είναι πολλές οι σελίδες και μου βγήκαν τα μάτια.. :) α )Από το SonyEricsson Ρ800 - Ρ900 FAQ - Δεν μπορώ να πετύχω την σύνδεση μεταξύ του κινητού μου και του υπολογιστή. Έχω κάνει εγκατάσταση το Pc Suite, αλλά δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των συσκευών. Τι πρέπει να κάνω; Πρώτα πρέπει να απενεργοποιήσετε κάποιο πρόγραμμα για firewall και antivirus που πιθανόν να τρέχει στον υπολογιστή σας. Αν δεν μπορεί να γίνει πάλι η σύνδεση, τότε πρέπει να κάνετε απεγκατάσταση το Pc Suite από τον υπολογιστή και στην συνέχεια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Κατεβάστε μια νεότερη έκδοση του Pc Suite από το website της SE και δοκιμάστε πάλι να κάνετε σύνδεση του κινητού με τον υπολογιστή. Αν συμβαίνει πάλι το ίδιο, το πιο πιθανόν είναι, να τρέχει κάποια εφαρμογή στο Pc σας, που δεν επιτρέπει την επικοινωνία των 2 συσκευών. Με τον taskmanager των Windows, κλείστε όσες εφαρμογές δεν χρειάζεστε και δοκιμάστε πάλι. Υπάρχει περίπτωση, να μην μπορεί να "συνέλθει" το Pc Suite, λόγω του ότι υπάρχουν κάποιες καταχωρήσεις στην registry των Windows. Αν έχετε κάποια εμπειρία με την registry, μπορείτε να δοκιμάσετε να σβήστε από εκεί, ότι αφορά το "Pc Suite" και μετά να κάνετε εγκατάσταση και πάλι την νεότερη έκδοσή του. Τελευταία λύση που θα διορθώσει το πρόβλημα, είναι το φορμάτ στον υπολογιστή σας. β )Όπως λέει και παραπάνω ο fanish1 για να χρησιμοποιήσεις τον Opera χρειάζεσαι "καθαρό" gprs το οποίο σημαίνει πρόγραμμα με συμβόλαιο και όχι καρτοκινητό. γ )Το αρχειάκι για το πληκτρολογίο που ψάχνεις θα το βρεις εδώ μαζί με οδηγίες. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Εχετε απόλυτο δίκιο...συγνώμη.. :o Μόλις εκτύπωσα το FAQ να το έχω ... Λογικά GPRS έχω , είμαι με συμβόλαιο χρόνια τώρα ...αλλά κάτι άλλο συμβαίνει...RTFM λοιπόν και πάλι... Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας.. :) *Να μη γράφω δεύτερο μήνυμα ...edit το ίδιο.. Μόλις έβαλα το keyboard ...όλα τέλεια..thanks.. Η σύνδεση άψογη (έβγαλα off τον Internet Security) , το μόνο που μένει είναι opera... Θα το ψάξω λίγο ακόμα στις σελίδες και ελπίζω να το βρω.. Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος volcan20vt (20 Ιούλ. 2004 , 12:09) Λογικά GPRS έχω , είμαι με συμβόλαιο χρόνια τώρα Δεν έχει καμία σημασία το άν έχεις χρόνια συμβόλαιο η όχι!! Την υπηρεσία Gprs πρέπει να την ζητήσεις απο την εταιρία σου!! Αν δεν το έχεις ζητήσει "λογικά" δεν έχεις!! :rolleyes: :confused: Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (20 Ιούλ. 2004 , 16:51) Δεν έχει καμία σημασία το άν έχεις χρόνια συμβόλαιο η όχι!! Την υπηρεσία Gprs πρέπει να την ζητήσεις απο την εταιρία σου!! Αν δεν το έχεις ζητήσει "λογικά" δεν έχεις!! :rolleyes: :confused: Με το προγραμματάκι του Ρ900 βλέπω κανονικά τις σελίδες π.χ. του myphone .. Εβαλα το Ρ900 στη βάση του και άνοιξα τον opera...όλα πολύ καλά , άνοιγα όλες τις σελίδες μέσω του opera.. Eίχα πάρει την εξυπηρέτη πελατών και μου έστειλε τις ρυθμίσεις.. Από τότε τις έχω σβύσει και ξαναβάλει (μετά από reset) 2-3 φορές χωρίς αποτέλεσμα... Μάλλον θα πρέπει να πάω μια βόλτα από τη Vodafone να τους... :) Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 To κινητό μου έχει γεμίσει λογαριασμούς internet (μην ρωτάτε πως) έχω : 1.Cosmote-gprs, 2.GPRS, 3.MMS-GPRS, Αποτέλεσμα , δεν μπορώ να στείλω mms , δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet ούτε με τον ενσωματομένο browser ούτε με opera ......... ζήτησα απο την cosmote να ενεργοποιήσω την υπηρεσία wireless internet easy αλλά μέχρι τώρα ούτε φωνή , ούτε ακρόαση... (πάνε 3 μέρες). Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? τι χρέιάζεται να κρατήσω απο όλους αυτούς τους λογαριασμούς??? Επίσης έχω στους λογαριασμούς wap :1. Cosmote-gprs & 2. MMS-GPRS :wacko: :cry: :o Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antdouk (21 Ιούλ. 2004 , 19:21) To κινητό μου έχει γεμίσει λογαριασμούς internet (μην ρωτάτε πως) έχω : 1.Cosmote-gprs, 2.GPRS, 3.MMS-GPRS, Αποτέλεσμα , δεν μπορώ να στείλω mms , δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet ούτε με τον ενσωματομένο browser ούτε με opera ......... ζήτησα απο την cosmote να ενεργοποιήσω την υπηρεσία wireless internet easy αλλά μέχρι τώρα ούτε φωνή , ούτε ακρόαση... (πάνε 3 μέρες). Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? τι χρέιάζεται να κρατήσω απο όλους αυτούς τους λογαριασμούς??? Επίσης έχω στους λογαριασμούς wap :1. Cosmote-gprs & 2. MMS-GPRS :wacko: :cry: :o Δεν υπάρχει πρόβλημα και να τους αφήσεις.Ο πρώτος λογαριασμός είναι για την είσοδο σου στο ίντερνετ,και ο λογαριασμός MMS-GPRS είναι για την αποστολή των mms. Υποθέτω ότι θα έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία του gprs και των mms;! Δοκίμασε να σβήσεις τους λογαριασμούς και να επικοινωνήσεις με την Cosmote για να σου στείλουν εκ νέου τις ρυθμίσεις. Αλλιώς μπορείς να τις αποστείλεις μέσα από το site της SE. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο conflict μιας κι εγώ έχω στο κινητό μου αυτή τη στιγμή 9 λογαριασμούς και δουλεύουν όλα ρολόι. Μπορεί κάποιος να έχει πειράξει τις ρυθμίσεις,δοκίμασες να στείλεις κάποια άλλη στιγμή μήπως υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Καλημερα.Ριξτε μια ματια σε αυτα τα κουφα που μου βγαζει οταν συνδεω το τηλεφωνο στη βαση!Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι? :blink: :wacko: http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/grigol/19195/291624 http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (22 Ιούλ. 2004 , 00:07) Δεν υπάρχει πρόβλημα και να τους αφήσεις.Ο πρώτος λογαριασμός είναι για την είσοδο σου στο ίντερνετ,και ο λογαριασμός MMS-GPRS είναι για την αποστολή των mms. Υποθέτω ότι θα έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία του gprs και των mms;! Δοκίμασε να σβήσεις τους λογαριασμούς και να επικοινωνήσεις με την Cosmote για να σου στείλουν εκ νέου τις ρυθμίσεις. Αλλιώς μπορείς να τις αποστείλεις μέσα από το site της SE. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο conflict μιας κι εγώ έχω στο κινητό μου αυτή τη στιγμή 9 λογαριασμούς και δουλεύουν όλα ρολόι. Μπορεί κάποιος να έχει πειράξει τις ρυθμίσεις,δοκίμασες να στείλεις κάποια άλλη στιγμή μήπως υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο; Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σου bill. μετά απο επικοινωνία με την cosmote ενεργοποίησα την wireless easy internet . θεωρώ ότι τώρα έχω την δυνατότητα να στήσω και έναν e-mail λογαριασμό ώστε να παίρνω τα mail μου. Ο provider είναι η forthnet. Υπάρχει κάποιο σχετικό topic ?? μπορείς μήπως να βοηθήσεις? Ευχαριστώ και πάλι Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdesign Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spok (22 Ιούλ. 2004 , 10:36) Καλημερα.Ριξτε μια ματια σε αυτα τα κουφα που μου βγαζει οταν συνδεω το τηλεφωνο στη βαση!Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι? :blink: :wacko: http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/grigol/19195/291624 Λοιπόν, κλείσε το τηλ. και ξανα άνοιξέ το. Δοκίμασε. Αν δε δουλέψει, κάνε εγκατάσταση πάλι το Suite. Δοκίμασε. Το είχα σήμερα το ίδιο πρόβλημα και έτσι το έφτιαξα. Γιάννης Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spok (22 Ιούλ. 2004 , 10:36) Καλημερα.Ριξτε μια ματια σε αυτα τα κουφα που μου βγαζει οταν συνδεω το τηλεφωνο στη βαση!Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι? :blink: :wacko: http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/grigol/19195/291624 Πιθανόν κάποιο άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιεί την ίδια port που έχεις συνδέσει την βάση τηλεφώνου.... Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdesign Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antdouk (22 Ιούλ. 2004 , 11:20) Πιθανόν κάποιο άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιεί την ίδια port που έχεις συνδέσει την βάση τηλεφώνου.... Μπά, τίποτα τέτοιο. Υπάρχει και η λύση του να βγάλεις το καλώδιο USB και να το ξαναβάλεις, ενεργοποιώντας τη USB θύρα μετά απο το Properties. Γιάννης Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xdesign (22 Ιούλ. 2004 , 11:27) Μπά, τίποτα τέτοιο. Υπάρχει και η λύση του να βγάλεις το καλώδιο USB και να το ξαναβάλεις, ενεργοποιώντας τη USB θύρα μετά απο το Properties. Oντως ετσι συνδεεται μερικες φορες.Αλλα, ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???Μηπως ειναι 'πιασμενη' η θυρα?Επισης βγαζει και σφαλμα ms router acces point... :confused: EDIT:επισης παρατηρησα οτι οταν κολλαει,το αρχειο SCRF.EXE παει τη cpu σχεδον στο 100%... :blink: http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snikolo Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Εδω και μια εβδομάδα έχω απελπιστεί και δεν μπορώ να βρώ λύση σε ένα πρόβλημα που έχω. Συγκεκριμένα θέλω να λαμβάνω & να στέλνω e-mail από το P900 αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχω καταφέρει. Εχω σύνδεση TIM και έχω ενεργοποιήσει το GPRS 10 και έχω λογαριασμό στο b-online. Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ μπορώ να λαμβάνω τα email μου στο Outlook Express δεν μπορώ να κάνω το ίδιο και στην περιοχή μηνυμάτων του κινήτου. Δεν ξέρω τι έχω κάνει λάθος και δεν έχω καταφέρει να βρώ κάποια ακρη με την TIM. Μήπως κάποιος μπορει να μου δώσει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις του κινητού; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Perioxh mynhmatwn kinhtou? Gia spasto ligo... Anyway oi rutmiseis gia TIM einai oi parakatw... Otan erthei to SMS me to Auto-Setup: (στειλε ενα γραπτο μηνυμα: gnet#e στο 345) Pame sto Internet Accounts, kai anti gia "gwap.b-online.gr" allazoume se "gint.b-online.gr " kai etsi mporoume na paroume emails alla kai na serfaroume me ton Opera. Epishs gia na mporoume na steiloume emails pame sto Messages Accounts epilegoume to email kanoume edit kais to tab Outbox orizoume ws outgoing mail server to parakatw string : “mail.b-online.gr” Afta exw egw pou eimai sto idio programma me sena edw kai poli kairo kai mou doulevoum apsoga :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. July 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spok (22 Ιούλ. 2004 , 14:58) Oντως ετσι συνδεεται μερικες φορες.Αλλα, ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???Μηπως ειναι 'πιασμενη' η θυρα?Επισης βγαζει και σφαλμα ms router acces point... :confused: EDIT:επισης παρατηρησα οτι οταν κολλαει,το αρχειο SCRF.EXE παει τη cpu σχεδον στο 100%... :blink: Τρέξε το msconfig από τo Run των Windows και δες πόσα προγράμματα φορτώνουν μαζί με τα Windows. Κάποιο από αυτά, μπορεί και να μην χρειάζεται να τρέχει όταν ανοίγουν τα Windows και να σου κάνει και την "ζημία". Αυτό το SCRF.EXE από ποιά εφαρμογή είναι; 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spok (22 Ιούλ. 2004 , 14:58) Oντως ετσι συνδεεται μερικες φορες.Αλλα, ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???Μηπως ειναι 'πιασμενη' η θυρα?Επισης βγαζει και σφαλμα ms router acces point... :confused: EDIT:επισης παρατηρησα οτι οταν κολλαει,το αρχειο SCRF.EXE παει τη cpu σχεδον στο 100%... :blink: Ayto me th thyra paizei na isxyei. Emena as poume ebgaze oti htan piasmenh apo to netmod. Me epanegkatastash toy pcsuite(ths kainoyrias ekdoshs ola ok). Apo kei kai pera ayto gia to startup pou exeis problhma.. Prin sbhseis otidhpote trekse ena adaware kai kana antivirus. Afoy trekseis ayta kai den brei tipota meta phgaine kai apenergopoihse to apo to msconfig ayto pou nomizeis oti kollaei. Psakse omws na breis kai se poia efarmogh anhkei. Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (22 Ιούλ. 2004 , 21:05) Τρέξε το msconfig από τo Run των Windows και δες πόσα προγράμματα φορτώνουν μαζί με τα Windows. Κάποιο από αυτά, μπορεί και να μην χρειάζεται να τρέχει όταν ανοίγουν τα Windows και να σου κάνει και την "ζημία". Αυτό το SCRF.EXE από ποιά εφαρμογή είναι; Το SCRF.EXE ειναι αρχειο του pc suite και τρεχει οταν μπαινει το τηλεφωνο επανω στη βαση. Π.Χ.,βαζω το τηλ. στη βαση , ενεργοποιειται το εικονιδιο συνδεσης στην taskbar,μετα απο λιγα δευτερολεπτα κολλαει και μενει στασιμο ενω δεν εχω πραγματικα συνδεση με το τηλ,το βγαζω απο τη βαση,διακοπτω το SCRF.EXE απο τη διαχειριση εργασιων και το εικονιδιο ξαναρχιζει να κινειται...κουφο... :blink: EDIT: το αρχειο ειναι SCRFS.exe :o http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου πεί γιατί ενω έχω 'wireless easy internet' ενεργοποιημένο , δεν μπορώ να μπώ στο wap. myphone.gr ούτε με τον ενσωματομένο browser ούτε με τον opera ?????? Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 kalimera xeri kanenas pos boro na energopiiso monima tin anafora sta sms kai na min pigeno na tin energopio opote thelo na stilo minima efharisto Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dras (23 Ιούλ. 2004 , 13:24) kalimera xeri kanenas pos boro na energopiiso monima tin anafora sta sms kai na min pigeno na tin energopio opote thelo na stilo minima efharisto Ayto file moy de ginetai. Prepei na thn energopoieis kathe fora pou stelneis ena mhnyma. (energopoieitai mono me anoixto to flip opws hdh ksereis) Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Paidia exo mia erotisi. exo proseksei oti mesa ap'to "kryfo service menu" tou P900 sti defteri epilogi pou einai ta service tests kai argotera stin epilogi 3 Illumination yparxoun 3 katastaseis fotismou. to backlight off, to backlight normal kai to backlight bright. O fotismos tou kinitou kanonika einai sto bright. mporoume me kapoio tropo na to allaksoume se normal (diladi na einai pio xamilos o fotismos) gia na katanalonei ligoteri mpataria? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgalileo Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 pedia kalimera tin teleftea evdomada antimetopizo sovaro provlima me to p900 argopetheni h touchscreen arxise dila dila na min dexete to akoumpima, meta na trelenete kanontas kiriolektika oti theli h isos oti ixe sti mnimi apo prin pou to akompousa kai 3afnika na 3ipna ka i na ta kani olla mazi, kai apo xthes sxedon pethane. ti battaria evgala, ti to afisa xoris reuma, kai genikos alles prospathies. stin arxi prospathousa na pao sto calibrate screen gia na to soso, kai ontos otan to grapona kai ekana calibrate douleve, xthes omos pou den dexotan kamia entoli anagkastika na to arxiso sta xastoukia kai meta apo merika arxise na stroni, alla ine epanalamvanomei h katastasi, exei tixi se kanenan allo 3erete kapio tropo pera apo to na to pao gia service; tou exo vali kai tis teleftees ekdosis, mallon ine hardware, prepi na xanete h epafi Υπογραφή εκτός κανόνων Ο.Π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts