Jump to content

Ρ900: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (14 Ιούν. 2004 , 00:10)

Απο ότι θυμάμαι είναι System>Mail> και μετά με ένα File Manager ανοιγα όλους τους φακέλους μέχρι να βρώ αυτό που ήθελα!!

oute pali.oloi autoi oi fakeloi exoun arxeia mono apo ta mms

eksalou auta ta arxeia pou psaxno den ksero oute kan pos legonte :wacko:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papathvas (14 Ιούν. 2004 , 00:06)

oute pali.oloi autoi oi fakeloi exoun arxeia mono apo ta mms

eksalou auta ta arxeia pou psaxno den ksero oute kan pos legonte

Δοκίμασε με το FileSearchPro.

Κάνε αναζήτηση στο c:/system/mail ή c:/system (ή σε άλλα folder στον c μετά) και βάλτο να ψάξει όλα τα αρχεία (μην γράφεις τίποτα για *.jpg, *.mp3 κ.λ.π., άσε το πλαίσιο κενό). Δες μετά στα αποτελέσματα, τι μπορεί να φαίνεται "περίεργο" σαν αρχείο/α. (μπελάς είναι... αλλά δεν ξέρω που αλλού μπορεί να είναι, εκτός από το σημείο που λέει ο fanish1 παραπάνω). Με τον Pc file manager, έψαξες από το pc να βρεις τα αρχεία στο κινητό;

Πως εμφανίστηκαν αυτά, ένας θεός ξέρει (ίσως από κάποια εφαρμογή που έβαλες - λέμε τώρα) ή αν σου στείλανε κάτι με bluetooth και δεν το ήξερες (από κάποιο άλλο κινητό).

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Εγώ με το κοινόχρηστο Bluetooht στέλνω τις επαφές μου και τις κάνω Vcf αρχείο και πάντα εκεί τις βρίσκω!!

Exei agorasei kaneis apo to parakato on-line store to P900?

http://www.t35.net

Me taxes plus shipping den tha vgainei pano apo 520 Euros, den csero kata poso einai acsiopisto to site...

(έκανα μια διόρθωση στο link, γιατί δεν φαινόταν πριν) - florinaperis

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

FILOI MOY GEIA SAS.SIGOYRA KAPOIOI APO EMAS,AP AYTH THN OMORFH PAREA EXOYME KANEI THN TELEYTAIA ANABATHMISH.ME TA ELLHNIKA TI KANATE PAIDIA,BRHKATE TIPOTA.H THA PREPEI NA PERIMENOYME THN EPOMENH ANABATHMISH MPAS KAI BALOYN MESA TA ELLHNIKA.AN GNORIZEI KATI KAPOIOS FILOS AS MOY PEI TI PREPEI NA KANO.BASILH POLLOYS XAIRETISMOYS.NTINOS

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ntinos (15 Ιούν. 2004 , 01:42)

FILOI MOY GEIA SAS.SIGOYRA KAPOIOI APO EMAS,AP AYTH THN OMORFH PAREA EXOYME KANEI THN TELEYTAIA ANABATHMISH.ME TA ELLHNIKA TI KANATE PAIDIA,BRHKATE TIPOTA.H THA PREPEI NA PERIMENOYME THN EPOMENH ANABATHMISH MPAS KAI BALOYN MESA TA ELLHNIKA.AN GNORIZEI KATI KAPOIOS FILOS AS MOY PEI TI PREPEI NA KANO.BASILH POLLOYS XAIRETISMOYS.NTINOS

τι cda βαζεις οταν κανεις αναβαθμιση; εγω οσες και να εχω κανει παντα εχει ελληνικα.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ntinos (15 Ιούν. 2004 , 01:59)

TO 162003/4.THN R5B02 EXO,ALLA OTAN THN EBALA DEN EIXE ELLHNIKA MESA.THN IDIA EXEIS;

ναι την ιδια εχω,εχω κανει 6 αναβαθμισεις απο τον δεκεμβη που το πηρα και ΠΑΝΤΑ εχει και ελληνικα.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ntinos (15 Ιούν. 2004 , 02:13)

S EYXARISTO POY MOY APANTHSES.TI NA PO,EINAI STHN TYXH TOY KATHENOS,MALLON EGO DEN EIXA.MHPOS MPOREIS NA ENTOPISEIS POY BRISKETAI TO ARXEIO NA MOY TO STEILEIS;AN EXEIS XRONO,OPOTE MPOREIS.couriermail@trk.forthnet.gr.

ποιο αρχειο ζητας;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ntinos (15 Ιούν. 2004 , 02:31)

TA ELLHNIKA MATHIOS

κοιταζε συχνα εδω και θα τα βρεις. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=ps1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10101

μια απορια φιλοι μου. εβαλα στο P900 μια καρτα WHATS UP και μου βγαζει εικονιδιο οτι εχει δυο γραμμες. Οταν το πατησω μου δινει την δυνατοτητα να επιλεξω την γραμμη 1 ειτε την γραμμη 2. Οποια και αν επιλεξω δεν αλλαζει τιποτα φυσικα μιας και δεν εχω δυο νουμερα αλλα μονο ενα. Τι ειναι αυτο ξερει κανεις?
ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ntinos (15 Ιούν. 2004 , 01:42)

Καλημέρα φίλε Ντίνο! :)

Τα ελληνικά όταν κάνεις update μπορείς να τα διαλέξεις την πρώτη φορά που ανοίγεις το κινητό!

Όσον αφορά για το αρχειάκι που λες,δυστυχώς δεν θα μπορέσεις να κάνεις κάτι γιατί είναι ένα απλό .sis 3-5kb (και αυτό γιατί όταν γίνεται εγκατάσταση κάποια γλώσσα/πρόγραμμα δεν περνάει όλο το αρχείο αυτούσιο στο κινητό)!

Τώρα έχεις δύο επιλογές,ή το ξανακάνεις update (όπου θέλω να ελπίζω θα τα έχει τα ελληνικά όταν ανοίξεις το κινητό για πρώτη φορά) ή περιμένεις και τσεκάρεις τη σελίδα της SE μέχρι να βγουν τα ελληνικά!

:)

129026.png?1640591734

Kαλημερα, διαβασα σε αυτο το site οτι το p900 εχει i-mode browser!!!! Καλα που το ειδαν???? :o

διαβαστε τα Features της παραπανω σελιδας

φίλοι μου υπάρχει η δυνατότητα στο Ρ900 να παίξει Flash αρχείο όπως αυτά που παίζονται απο το Macromedia flash player στο PC??????

NO ONE LIVES FOREVER

http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Pasxos_C (15 Ιούν. 2004 , 17:42)

φίλοι μου υπάρχει η δυνατότητα στο Ρ900 να παίξει Flash αρχείο όπως αυτά που παίζονται απο το Macromedia flash player στο PC??????

Yπάρχει αυτή η δυνατότητα και την δίνουν να προγράμματα:

Mobiclip

FlashPlay (το οποίο είναι και freeware)

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Pasxos_C (15 Ιούν. 2004 , 17:42)

Για δες και εδω πριν χαρεις και πολυ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=31792

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

παιδια καλησπερα,μηπως θα ηταν ευκολο καποιος απο σας να μου στειλει τους drivers για τη βαση του p900 στο nikiokos@yahoo.gr γιατι εκανα format μολις και το cd δεν το εχω η να μου πει απο που να τους κατεβασω,μπηκα στη sony ericsson αλλα δε τους δινει.

Ευχαριστω

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikiokos (15 Ιούν. 2004 , 20:21)

παιδια καλησπερα,μηπως θα ηταν ευκολο καποιος απο σας να μου στειλει τους drivers για τη βαση του p900 στο nikiokos@yahoo.gr γιατι εκανα format μολις και το cd δεν το εχω η να μου πει απο που να τους κατεβασω,μπηκα στη sony ericsson αλλα δε τους δινει.

Ευχαριστω

Είσαι έτοιμος! :)

129026.png?1640591734

Παιδια ενα προγραμματακι ονοματι midi booster τι κανει??Σε P900 ειναι συμβατο??

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gtsia (15 Ιούν. 2004 , 23:20)

Παιδια ενα προγραμματακι ονοματι midi booster τι κανει??Σε P900 ειναι συμβατο??

Ποιό είναι το link από την εφαρμογή;

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Παιδια εχω κανει μια φρεσκια εγκατασταση των xp,εστεισα το pc suite για το p900 αλλα εκ των υστερων διαπιστωσα οταν δεν ειχα στεισει τη βαση διοτι δεν ειχα τους drivers(τους οποιους μου εστειλε o φιλος bill_viper),το προβλημα τωρα ειναι οτι στον οδηγο διασυνδεσης δε βλεπει την usb πρα μονο κατι com port και υπερυθρη,η μονη λυση ειναι η επανεγκατασταση η εχετε κατι αλλο να προτεινετε???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (15 Ιούν. 2004 , 17:51)

Yπάρχει αυτή η δυνατότητα και την δίνουν να προγράμματα:

Mobiclip

FlashPlay (το οποίο είναι και freeware)

Νά'σαι καλά Μπίλ!!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...