nsourtgr Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nsourtgr (24 Φεβ. 2004 , 20:46) Κάνε rename το PowerProtectP800_New_10.app σε PowerProtectP.app και μετά κάντο copy στο αντίστοιχο dir μέσα στον κατάλογο App... :) ουπςςςςς Rename το PowerProtectP800_New_10.app σε PowerProtect.app ... :D ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightg3 Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Παιδιά γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν πραγματικά αξίζει να πάρω το p900 αυτή την περίοδο ή κάτι άλλο. Ξέρει κανείς αν λέει να το πάρεις από το Πλαίσιο ή θα έχω προβλήματα σε περίπτωση service ή αλλαγής αν έχει πρόβλημα. Από το site στο internet είδα ότι είναι πιό φτηνό εκεί (χωρίς σύνδεση θα αγοραστεί). Αλήθεια ξερεται που αλλού μπορώ να το βρώ ποιο φθηνά. :worry: :cry: :cry: Πάντως είμαι πικραμένος, γιατι χθές γυρίζοντας από ταξίδι κάποια στιγμή που βγήκα από το αυτοκίνητο μου έπεσε το 3650 χωρίς να το πάρω είδηση και το "πήρα" χαμπάρι μετά από 1:30 ώρα. Περισσότερο με καίει το ότι έχασα αρκετά πράγματα που είχα μέσα παρά που έχασα το τηλέφωνο. :wacko: :cry: (Κρίμα και σε 1 μήνα είχα σκοπό να το πουλήσω) Παρακαλώ απαντήστε μου για το p900 --- SUZUKI IGNIS Sport --- ------ 4 ever ------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. February 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nsourtgr (24 Φεβ. 2004 , 20:33) Hello... Μπορει κανεις να με βοηθήσει.... Έχω αγοράσει τον bluetooth adaptor Omnius αλλά αρνείται πεισματικά να δουλέψει με XP ή WinMe... Έκανα install και τους καινούργιους drivers αλλά τότε ούτε καν έβρισκα τα windows τον adaptor!!!! Υπάρχει λύση ή θα πρέπει να αγοράσω άλλο adaptor (Gibabyte ας πούμε) !!!!! TIA :( Δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση του drivers πρώτα και κατά την διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης να βάλεις το adapter (όπως περίπου και με αυτόν της gigabyte δηλαδή, σαν διαδικασία εγκατάστασης του adaptor στο pc). Δεν ξέρω τι γίνεται με τον adaptor που έχεις και υποθέτω τώρα. Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα της εταιρίας για τον adaptor; Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιο Update στα Windows μέσω του Windows update (σχετικά με updates για τις θύρες usb π.χ.). 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lightg3 (24 Φεβ. 2004 , 21:21) Παιδιά γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν πραγματικά αξίζει να πάρω το p900 αυτή την περίοδο ή κάτι άλλο. Ξέρει κανείς αν λέει να το πάρεις από το Πλαίσιο ή θα έχω προβλήματα σε περίπτωση service ή αλλαγής αν έχει πρόβλημα. Από το site στο internet είδα ότι είναι πιό φτηνό εκεί (χωρίς σύνδεση θα αγοραστεί). Αλήθεια ξερεται που αλλού μπορώ να το βρώ ποιο φθηνά. :worry: :cry: :cry: Πάντως είμαι πικραμένος, γιατι χθές γυρίζοντας από ταξίδι κάποια στιγμή που βγήκα από το αυτοκίνητο μου έπεσε το 3650 χωρίς να το πάρω είδηση και το "πήρα" χαμπάρι μετά από 1:30 ώρα. Περισσότερο με καίει το ότι έχασα αρκετά πράγματα που είχα μέσα παρά που έχασα το τηλέφωνο. :wacko: :cry: (Κρίμα και σε 1 μήνα είχα σκοπό να το πουλήσω) Παρακαλώ απαντήστε μου για το p900 Φίλε πιστεύω πως το P900 για τώρα είναι ότι καλύτερο. Κι εγώ απ'το Πλαισιο το πήρα και ήτανε η καλύτερη τιμή στην αγορά. Πρόβλημα δεν θα έχεις καθόλου με το σερβις της SonyEricsson αρκεί να έχεις πάντα μαζί σου την απόδειξη αγοράς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lightg3 (24 Φεβ. 2004 , 21:21) Παιδιά γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν πραγματικά αξίζει να πάρω το p900 αυτή την περίοδο ή κάτι άλλο. Ξέρει κανείς αν λέει να το πάρεις από το Πλαίσιο ή θα έχω προβλήματα σε περίπτωση service ή αλλαγής αν έχει πρόβλημα. Από το site στο internet είδα ότι είναι πιό φτηνό εκεί (χωρίς σύνδεση θα αγοραστεί). Αλήθεια ξερεται που αλλού μπορώ να το βρώ ποιο φθηνά. Παρακαλώ απαντήστε μου για το p900 Katarxas ta syllhphthria mas gia thn bad luck em to 3650.. :cry: Sto thema mas twra... :cool: To peira thn prohgoumenh Pempth apo to Plaisio sthn Argyroupolh . Htan mia kopelitsa ekei poly exyphretikh klp klp klp . To pan einai na xereis pou exei provlhma h syskevh kai na tous thn anoixeis epitopou egw na fantasteis enw ths lew ori yparxei mia partida me ellatwmatika P900 pou exoun provlima me thn camera kai enw tis lew na mou dwsei ena apo thn teleftaia paralabh afth mou dinei ena prohgoumenhs esodias. To anoigw epitopou to vazw se night mode kai vlepw to gnwsto provlhma sthn camera me thn fardia platia asprh grammh. Epitopou mou to allazei xwris kanena provlhma kai pairnw allh syskevh thn xanatsekarw ola kala afth thn fora kai afto htane eskasa 840 Europoula kai vouala..... :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Minotavrs (24 Φεβ. 2004 , 23:36) Katarxas ta syllhphthria mas gia thn bad luck em to 3650.. :cry: Sto thema mas twra... :cool: To peira thn prohgoumenh Pempth apo to Plaisio sthn Argyroupolh . Htan mia kopelitsa ekei poly exyphretikh klp klp klp . To pan einai na xereis pou exei provlhma h syskevh kai na tous thn anoixeis epitopou egw na fantasteis enw ths lew ori yparxei mia partida me ellatwmatika P900 pou exoun provlima me thn camera kai enw tis lew na mou dwsei ena apo thn teleftaia paralabh afth mou dinei ena prohgoumenhs esodias. To anoigw epitopou to vazw se night mode kai vlepw to gnwsto provlhma sthn camera me thn fardia platia asprh grammh. Epitopou mou to allazei xwris kanena provlhma kai pairnw allh syskevh thn xanatsekarw ola kala afth thn fora kai afto htane eskasa 840 Europoula kai vouala..... :o Το πήρες λίγο ακριβά η μου φένεται??? Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Gia ta ellhnika dedomena mou synevh shmera kati kataplhktiko .. Stelnw to prwh email sto support ths SE gia to provlhma pou exw me ta Ellhnika menou (ta exw xasei se lathos epilogh glwssas meta apo anavathmhsh ) kai sygkekrimena gia to pote skopevoun na anevasoun to neo language pack sthn selida tous. Pros megalh mou ekplhxh mou erxete apanthsh meta apo kanena 3wro apo to ellhniko support me diathesh na me vohthsoun ... Afto pou mou kanei entypwsh einai h taxythta tous alla kai oti den me grapsane opws synhthws exoume synythisei edw apo diaforous allous "fosthres" tou xwrou.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (24 Φεβ. 2004 , 23:47) Το πήρες λίγο ακριβά η μου φένεται??? Grapse lathos 740 hthela na pw ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Παιδιά μιά ερώτηση. Πώς θα στείλω βίντεο windows media player στο Ρ 900??? Δεν τα παίρνει. Τι να κάνω?? Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightg3 Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Αλήθεια μπορείς να ελέξεις το p900 εκείνη την στιγμή αν εχεί κάποιο πρόβλημα? δηλαδή η μπαταρία είναι μερικός φωρτισμένη και έχεις το δικαίωμα να το δείς πρίν το αγοράσεις ή αφού το πάρεις το ανοίγουν και αν έχει πρόβλημα στο αλλάζουν? Μπορεί κάποιος να μου στείλει email ή προσωπικό μήνυμα με τά προβλήματα που πρέπει να προσέξω στην αγορά του αλλά και τι άλλο να προσέξω κατα την αγορά ( σε περιεχόμενα κουτιού και αποδείξεις και άλλα τέτοια) (είναι λίγο αρκετές οι σελίδες σε αυτό το topic) Αλήθεια αυτοί που το πήρατε από το πλαίσιο έχετε δεί χώρα προέλευσης του κινητού και άν η SE το υποστηρίζει άν είναι απο καμοία περίεργη χώρα. (το λέω αυτό γιατί είχα ένα φίλο με το 6600 που το πήρε από ένα μαγαζί με κινητά και αυτό ήταν προέλευσης (νομίζω αραβία) και στη nokia είπαν ότι δεν το υποστηρίζουν και πήγε και του το άλαξαν (αφού περίμενε μία εβδομάδα)) Ευχαριστλω πολύ email: lightg3@yahoo.com --- SUZUKI IGNIS Sport --- ------ 4 ever ------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lightg3 (25 Φεβ. 2004 , 02:49) Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Αλήθεια μπορείς να ελέξεις το p900 εκείνη την στιγμή αν εχεί κάποιο πρόβλημα? δηλαδή η μπαταρία είναι μερικός φωρτισμένη και έχεις το δικαίωμα να το δείς πρίν το αγοράσεις ή αφού το πάρεις το ανοίγουν και αν έχει πρόβλημα στο αλλάζουν? Μπορεί κάποιος να μου στείλει email ή προσωπικό μήνυμα με τά προβλήματα που πρέπει να προσέξω στην αγορά του αλλά και τι άλλο να προσέξω κατα την αγορά ( σε περιεχόμενα κουτιού και αποδείξεις και άλλα τέτοια) (είναι λίγο αρκετές οι σελίδες σε αυτό το topic) Αλήθεια αυτοί που το πήρατε από το πλαίσιο έχετε δεί χώρα προέλευσης του κινητού και άν η SE το υποστηρίζει άν είναι απο καμοία περίεργη χώρα. (το λέω αυτό γιατί είχα ένα φίλο με το 6600 που το πήρε από ένα μαγαζί με κινητά και αυτό ήταν προέλευσης (νομίζω αραβία) και στη nokia είπαν ότι δεν το υποστηρίζουν και πήγε και του το άλαξαν (αφού περίμενε μία εβδομάδα)) Ευχαριστλω πολύ email: lightg3@yahoo.com U have mail... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. February 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (25 Φεβ. 2004 , 01:27) Παιδιά μιά ερώτηση. Πώς θα στείλω βίντεο windows media player στο Ρ 900??? Δεν τα παίρνει. Τι να κάνω?? Τι αρχείο είναι αυτό που θέλει να στείλεις; Wmv π.χ. δεν μπορεί να παίξει ο Player. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει λίγο; Εγκατέστησα το PC suite για το P900 αλλά όταν συνδέω το κινητό στο PC λέει ότι βρήκε καινούρια συσκευή USB και μετά λέει ότι δεν εγκαταστάθηκε. Το PC suite δουλεύει άψογα με τις υπέρυθρες αλλά με το καλώδιο όχι. Δε με χαλάνε οι υπέρυθρες αλλά όταν θέλω να στείλω μεγάλα αρχεία (80mb) καταναλώνει πολλη μπαταρία με τις υπέρυθρες. Και νομίζω το κανονικό καλώδιο μεταφέρει δεδομένα και πιο γρήγορα. :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος P900 (25 Φεβ. 2004 , 14:54) Παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει λίγο; Εγκατέστησα το PC suite για το P900 αλλά όταν συνδέω το κινητό στο PC λέει ότι βρήκε καινούρια συσκευή USB και μετά λέει ότι δεν εγκαταστάθηκε. Το PC suite δουλεύει άψογα με τις υπέρυθρες αλλά με το καλώδιο όχι. Δε με χαλάνε οι υπέρυθρες αλλά όταν θέλω να στείλω μεγάλα αρχεία (80mb) καταναλώνει πολλη μπαταρία με τις υπέρυθρες. Και νομίζω το κανονικό καλώδιο μεταφέρει δεδομένα και πιο γρήγορα. :worry: Exeis alles usb syskeves an nai apenergopoihse tis thyres tous kai energopoihse thn usb pou moirazetai thn com3 kai thn com4 (Dexi klik sto eikonideio pou vrisketai sto tray me to onoma kai tha doulepsei kanonika afto egw to provlhma to eida me to Netmode (USB) alla apo thn antitheth plevra dhladh den epaize to Modem kai epaize mono h vash me To kalwdio ... Einai thema epiloghs prepei h thira pou xrhsimopoiei to kalwdio na mhn thn moirazetai allh syskevh. An den ta katafereis dokimase na "xekarfwseis" olles tis alles USB syskeves kai ase epanw mono thn vash sou. Kane restart kai tha douloupsei des poia thyra xrhsimopoiei gia na xeris poia tha energopoihseis thn allh fora pou tha sou parousiastei kati antistoixo... :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 OR8H EPANALHPSH Exeis alles usb syskeves an nai apenergopoihse tis thyres tous kai energopoihse thn usb pou moirazetai thn com3 kai thn com4 (Dexi klik sto eikonideio pou vrisketai sto tray me to onoma "Diayndesh syndeshs Thlefwnou" kai tha doulepsei kanonika afto egw to provlhma to eida me to Netmode (USB) alla apo thn antitheth plevra dhladh den epaize to Modem kai epaize mono h vash me To kalwdio ... Einai thema epiloghs prepei h thira pou xrhsimopoiei to kalwdio na mhn thn moirazetai allh syskevh. An den ta katafereis dokimase na "xekarfwseis" olles tis alles USB syskeves kai ase epanw mono thn vash sou. Kane restart kai tha douloupsei des poia thyra xrhsimopoiei gia na xeris poia tha energopoihseis thn allh fora pou tha sou parousiastei kati antistoixo... :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Ενα αλλο προβλημα που θυμαμαι ότι συναντησα ειναι οτι η USB ειναι com6 αλλα το PC suite εβλεπε μονο com1 και com2 πως θα δει το com6; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. February 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος P900 (25 Φεβ. 2004 , 19:08) Ενα αλλο προβλημα που θυμαμαι ότι συναντησα ειναι οτι η USB ειναι com6 αλλα το PC suite εβλεπε μονο com1 και com2 πως θα δει το com6; Έκανες αυτό που λέει ο Minotavrs πιο πάνω; (σχετικά με το Netmode, αν υπάρχει αυτό). Δοκίμασες με άλλους drivers για την βάση; 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (25 Φεβ. 2004 , 14:31) Τι αρχείο είναι αυτό που θέλει να στείλεις; Wmv π.χ. δεν μπορεί να παίξει ο Player. Ναί τελικά ξέχασα να πώ ότι είναι Wmv. Φίλε Περή μήπως ξέρεις πώς θα τα μετατρέψω?? Η και για όποιον ξέρει να με βοηθήσει. Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Για αυτους που εχουν Win98 Και εχουν ισως προβληματα. Η λυση ειναι η παρακατω.... DCOM98 1.3: To be able to run the PC Suite for P900/P800 on Windows 98, you need to have DCOM98 version 1.3 or later installed. Version 1.3 of DCOM98 is available for download at http://www.microsoft.com/com/dcom/dcom98/dcom1_3.asp How to check if DCOM98 version 1.3 is installed: 1. Select Run... from the Start Menu. 2. Type regedit and press Enter to start the Registry Editor. 3. Find the following key in the Registry Editor: HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{bdc67890-4fc0-11d0-a805-00aa006d2ea4}\InstalledVersion\ 4. If the key is set to at least '4,71,0,3328' you already have DCOM98 version 1.3 or later installed. "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. February 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2004 sorry ενδεχομενως για την επαναληψη της ερώτησης τι ρυθμισεις απαιτουνται στον opera για να βλεπεις ελληνικα ειναι απαραιτητη η εγκατασταση fonts παρα την εγκατασταση δεν βλεπω ελληνικα στο display στα preferences τι ρυθμισεις έχετε?? thanx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argic (26 Φεβ. 2004 , 02:30) sorry ενδεχομενως για την επαναληψη της ερώτησης τι ρυθμισεις απαιτουνται στον opera για να βλεπεις ελληνικα ειναι απαραιτητη η εγκατασταση fonts παρα την εγκατασταση δεν βλεπω ελληνικα στο display στα preferences τι ρυθμισεις έχετε?? thanx choose encoding:Autoderect Fallback:Europe Western (windows-12) http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2004 Brothers help gia kapoio h syskevh mnou apantaei sto prwto xtyphma otan dexomai klhseis xerei kaneis pws na to epanaferw sthn default katastash? Thanx in advance.. Ps exw to bluetooth handsfree HBH-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2004 mporei kapios na mou steilei ta fonts gia ton opera kai an kserete an einai ta idia me auta pou xreiazonte kai gia ta arxeia .doc oste na ta vlepo stin provoli ?? defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panus Δημ. February 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2004 Paidia 3 erwtiseis: 1)Giati sto P900 mou vgazei kathe ligo kai ligaki otan paw na treksw mia efarmogi "not enough memory" ? Mono an kleisw apo ton fileman oti exei meinei anoixto ginetai douleia... Enw me to P800 den itan toso syxno to provlima! 2)Mporw na kanw kati wste sto programma diasindesis tiltefwnou na min pianei (ws proepilegmeni ritmisi) kai ta 2 COM twn thirwn USB ? Giati gia na xrisimopoiisw to netmode pou einai kai ayto sindedemenw me usb prepei na eleytherwnw ena COM kathe fora pou anoigw to pc. Spastiki diadikasia pou an ginetai tha ithela na tin apofeigw! (windowsXP) 3)Pws mporw na allaksw to videaki pou paizei to kinito otan kanw Power ON k OFF? Eyxaristw polu, panus@mail.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panus Δημ. February 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papathvas (26 Φεβ. 2004 , 13:12) mporei kapios na mou steilei ta fonts gia ton opera kai an kserete an einai ta idia me auta pou xreiazonte kai gia ta arxeia .doc oste na ta vlepo stin provoli ?? Sta esteila alla den kserw ti ginete me ta xxx.DOC ! :worry: Opoios kserei as mas diafwtisei... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts