Jump to content

Ρ900: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΗΣ (?) ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ P900 ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!-STICKER ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 3Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2004). ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ BLUETOOTH HBH-65 ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ P-800. H EIMAI O ΚΓΑΝΤΕΜΗΣ Η.......

Sorry για τα κεφαλαια

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΗΣ (?) ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ P900 ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!-STICKER ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 3Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2004). ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ BLUETOOTH HBH-65 ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ P-800. H EIMAI O ΚΓΑΝΤΕΜΗΣ Η.......

Sorry για τα κεφαλαια

πως εγινε και το προηγουμενο Post το εστειλα ως david αυτο αστ βρουν οι moderators

παντως καταγραφεται και παλι προβλημα με το bluetooth των P900

Χαιρετώ με τη σειρά μου την unwired οικογένεια SE p900/p800 του forum αυτού.

Θα ήθελα μια απάντηση αν είναι δυνατό σχετικά με την αναβάθμιση του p900 σε R3A. Έχω το ίδιο πρόβλημα με τους προηγούμενους¨"ο μαγικός αριθμός είναι εσφαλμένος". Εν τω μεταξύ πριν 3 βδομάδες που επιχείρησα να κάνω την 1η διαθέσιμη αναβάθμιση με το seus 111 δεν υπήρχε καμιά συνέχεια μετά το download, κανένας wizard.Το τμήμα εξυπηρέτησης της SE που είχα e-αλληλογραφία σήκωσε τα χέρια ψηλά. Ευτυχισμένος πλέον για την νέα αναβάθμιση και ευελπιστόντας ότι τα προβλήματα έχουν ληθεί "ο μαγικός μου αριθμός είναι λάθος". Αναρωτιέμαι πως μερικοί κατάφεραν την αναβάθμιση...Παρακαλώ βοήθεια. Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Υ.Γ Μπορούμε να αξιώσουμε αναβάθμιση ώστε με την λήψη SMS να φαίνεται και η φωτό του αποστολέα σαν το T610?

Υ.Γ 2 Γνωρίζει κανείς κανένα πρόγραμμα ώστε να περνάω τα sms από p900 στον υπολογιστή?

Υ.Γ 3 Ο μύθος p1000 θα παρουσιασθεί στη cebit 2004 τον Ιούνιο του 2004 και θα είναι διαθέσιμο στο πρώτο τέταρτο του 2005. Χαρακτηριστικά: 200Κ χρώμα οθόνης (200!!!???), bluetooth μακράς εμβέλειας, EDGE, ενσωματωμένο mini GPS...Έχουμε χρόνο ακόμη.Οπότε όποιος σκέφτεται για αγορά p900 ας προχωρήσει. Με τις αναβαθμίσεις των επομένων 4 μηνών δε θα έχει καμιά σχέση απότι τώρα...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος [NoS]DaViD (30 Ιαν. 2004 , 14:17)

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Sorry για τα κεφαλαια

Ti provlima exeis kai eixes me to hbh 65,exw to idio ,to exw used kai sta 2 til alla den eixa pote provlima.Kalytera wmos einai na metafereis tin erwtisi sto accessories giati edw einai off post.Ean thes steile mou ena pm
I'm not driving fast...just flying slow

Paidia pws stamatame to P900 apo to na kanei reboot mono toy logw performance? Twra teleytaia kanei synexeia!! Me exei trelanei!! Grrrrr :blink: :wacko: :mad: :!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

WELCOME

TO THE WORLD

WITH NO FUTURE...

S.T.A.L.K.E.R.

SHADOW OF CHERNOBYL

Uparxei kapou post me odhgies gia ru8miseis P900 kai CU gia na doulepsei o opera kai genikws to internet H me CU tsaba palevw?

Efxaristw kai sugnwmh an rwtaw kati pou exei hdh apanth8ei alla epsa3a arketes selides kai den vrhka tipota.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stamdd ( 1 Φεβ. 2004 , 04:32)

Paidia pws stamatame to P900 apo to na kanei reboot mono toy logw performance? Twra teleytaia kanei synexeia!! Me exei trelanei!! Grrrrr :blink: :wacko: :mad: :!:

Μετα την τελευταια αναβαθμιση σε R3A δεν μου ξαναεχει κανει reboot.Αυτος ειναι και ο μονος τροπος να σταματησει. :)

Παιδια, βοηθεια!! Δειτε λιγο την εικονα που επισυναπτω. Γιατι το update που παω να κανω κολλαει παντα στο ιδιο σημειο? Εχω την τελευταια εκδοση sun java, την τελευταια εκδοση του seus(113) και του pcsuite(2.1.1)! Αφου μου ζητησει να κανω backup κτλ και λιγο πριν αρχίσει την αναβάθμιση ΠΑΝΤΑ μου βγαζει το μηνυμα "fatal error" και το phone connection link (το ικονίδιο που εχω σε κυκλακι κάτω δεξια) "χάνει" την σύνδεση με το κινητό!

Είχε κανεις παρόμοιο προβλημα και μπορει να βοηθήσει?? :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

WELCOME

TO THE WORLD

WITH NO FUTURE...

S.T.A.L.K.E.R.

SHADOW OF CHERNOBYL

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stamdd ( 1 Φεβ. 2004 , 14:07)

Παιδια, βοηθεια!! Δειτε λιγο την εικονα που επισυναπτω. Γιατι το update που παω να κανω κολλαει παντα στο ιδιο σημειο? Εχω την τελευταια εκδοση sun java, την τελευταια εκδοση του seus(113) και του pcsuite(2.1.1)! Αφου μου ζητησει να κανω backup κτλ και λιγο πριν αρχίσει την αναβάθμιση ΠΑΝΤΑ μου βγαζει το μηνυμα "fatal error" και το phone connection link (το ικονίδιο που εχω σε κυκλακι κάτω δεξια) "χάνει" την σύνδεση με το κινητό!

Ksexasa thn eikona! Edw einai:

[sIGPIC][/sIGPIC]

WELCOME

TO THE WORLD

WITH NO FUTURE...

S.T.A.L.K.E.R.

SHADOW OF CHERNOBYL

an mporei kapios as mou 8imisei pou bazoume ta arxeia gia ta themes utz. thx in advance

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spydoc ( 1 Φεβ. 2004 , 12:25)

Μετα την τελευταια αναβαθμιση σε R3A δεν μου ξαναεχει κανει reboot.Αυτος ειναι και ο μονος τροπος να σταματησει. :)

Mhn to denis.Egw otan to phra evala katef8eian thn 3A kai pali ekei exw faei ola ta reboot.

Kati allo ftaiei.

ρε παιδια,αυτο το καραβακι που υπαρχει στην οθονη σε ολες τις διαφημισεις του p900 ,τι ειναι? :D :D :happy:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg

Καλησπέρα σε όλους,

Χθες; μετά από πολλές προσπάθειες έκανα αναβάθμιση στο P900. Δεν ξέρω γιατί δεν μπορούσα με τα WindowsΧP όποτε δοκίμασα στο pc τις δουλείας μου με windows 98SE και όλα πήγαν ρόλοι.

Τώρα όμως έχω το έξεις πρόβλημα. Όταν περνώ αναφορά παραδόσεις η εισερχόμενο μήνυμα έρχεται 2φορες στο ένα έχει ένα φακελάκι δίπλα και στο άλλο έχει την εικόνα τις SIM. Όταν πάω να τα επιλέξω για διαγραφή δεν τα διαγράφει αλλά όταν το ανοίξω και το διαγράψω σβήνουν και τα 2!!!! Ξέρει κανείς τη φάει?

Επίσης πολλές φορές το wallpapers που έχω βάλει για όταν το καπάκι είναι ανοικτό χάνεται και μένει ένα άσπρο φόντο. Αν κάποιος έχει τα ίδια προβλήματα ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.

paidia kalispera den exei poli kairo pou exw to p900 kai eida pws exw tin palia anavathmisei tin R1

loipon katevasa ena program gia na kanw tin anavathmisei ma apo ti kserw automatws otan tha arxisei i egatastasei tha mou perasoun tin pio kainourgia!!!gia tin pio kainourgia yparxoun ellinika?an ta xeis kaneis parakalw as mou ta steilei!!!eukola tha ginei i anavathmisei??den gnwrizw kai polla aglika gi auto rwtaw!!!

to mail mou HaKaR@freemail.gr

euxaristw ek twn proterwn!!!

Οι γυναίκες είναι σαν τα σκυλιά...ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΜΑΘΕΙΣ!!!!

Οι γυναίκες είναι σαν το παγωτάκι..Όσο τις γλύφεις τόσο λιώνουν!

Οι γυναίκες είναι σαν τα χταπόδια....όσο τις χτυπάς...μαλακώνουν!

Οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τα φτύνεις, τόσο κολλάνε!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HAKARGR ( 1 Φεβ. 2004 , 19:55)

paidia kalispera den exei poli kairo pou exw to p900 kai eida pws exw tin palia anavathmisei tin R1

loipon katevasa ena program gia na kanw tin anavathmisei ma apo ti kserw automatws otan tha arxisei i egatastasei tha mou perasoun tin pio kainourgia!!!gia tin pio kainourgia yparxoun ellinika?an ta xeis kaneis parakalw as mou ta steilei!!!eukola tha ginei i anavathmisei??den gnwrizw kai polla aglika gi auto rwtaw!!!

to mail mou HaKaR@freemail.gr

euxaristw ek twn proterwn!!!

Φιλε HAGARGR τα Ελληνικα με τη νεωτερη εκδοση θα τα κατεβασεις απο εδω http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?template=SP1_19_1&B=ie&PID=10101&FID=5765&LM=SD_V&FileCatID=6&MN=LanguageTools&noredir=1
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

file brl i pio nea ekdosei i Organizer software CXC162021 R1C

den einai?e?

auti pou me steiles den einai auti pou sou grpasa!!!i kanw kati lathos!!!

akomi pernw apadisei sto pm mou!!:)

Οι γυναίκες είναι σαν τα σκυλιά...ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΜΑΘΕΙΣ!!!!

Οι γυναίκες είναι σαν το παγωτάκι..Όσο τις γλύφεις τόσο λιώνουν!

Οι γυναίκες είναι σαν τα χταπόδια....όσο τις χτυπάς...μαλακώνουν!

Οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τα φτύνεις, τόσο κολλάνε!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HAKARGR ( 1 Φεβ. 2004 , 20:43)

file brl i pio nea ekdosei i Organizer software CXC162021 R1C

den einai?e?

auti pou me steiles den einai auti pou sou grpasa!!!i kanw kati lathos!!!

akomi pernw apadisei sto pm mou!!:)

Η πιο νεα εκδοση ειναι η CXC162021 R3A06 Τα Ελληνικα στο link ειναι για αυτη την εκδοση.Δεν προλαβα ρε φιλε ειχα προβλημα με το pc (format) :cry: θα ξαναμπω αργα το βραδυ και τα ξαναλεμε. ;)
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

yparxei kanena programa pou na mporw na syxronhsw to date mate me to pc kai antistoixa giati meta to format ola xanontai kai den exw kamia oreksei na to ksanagrafw ola thnks :mad: (opws ginete kai sto handy safe)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος denial ( 1 Φεβ. 2004 , 22:50)

Telika re paidia gia na mhn palevw adika 3erei kaneis na mou apanthsei upef8una an douelvei opera kai genikws to internet (worldmate k.l.p.) me CU sto p900?

Efxaristw !!!

εαν εχεις gprs (ελευθερο χωρις περιορισμους) τοτε δουλευουν και τα 2,πραγμα δυσκολο γιατι καμμια εταιρεια δεν δινει ελευθερο gprs σε καρτοκινητα.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

""Παιδια, βοηθεια!! Δειτε λιγο την εικονα που επισυναπτω. Γιατι το update που παω να κανω κολλαει παντα στο ιδιο σημειο? Εχω την τελευταια εκδοση sun java, την τελευταια εκδοση του seus(113) και του pcsuite(2.1.1)! Αφου μου ζητησει να κανω backup κτλ και λιγο πριν αρχίσει την αναβάθμιση ΠΑΝΤΑ μου βγαζει το μηνυμα "fatal error" και το phone connection link (το ικονίδιο που εχω σε κυκλακι κάτω δεξια) "χάνει" την σύνδεση με το κινητό!

Είχε κανεις παρόμοιο προβλημα και μπορει να βοηθήσει??""

Και εγω ειχα παρομοια προβληματα και γενικα μπερδευονταν οι θυρες isdn modem κai του pcsuite!!Eκανα bios update στην m/b μου και ολα καλα!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stamdd ( 1 Φεβ. 2004 , 14:07)

Παιδια το ΒΡΗΚΑ!!! Εγκατεστησα τα Win 98SE (μέχρι που φτάνουμε για το κινητό μας ε?) και ως δια μαγείας δούλεψε το update!!! Οπότε όσοι έχουν πρόβλημα με το update και έχουν τα ΧΡ να δοκιμάσουν σε Win 98!!! ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ SONY-ERICSSON ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛ.. ΣΟΥ!! :mad: :cry: :wacko: :( :!: :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

WELCOME

TO THE WORLD

WITH NO FUTURE...

S.T.A.L.K.E.R.

SHADOW OF CHERNOBYL

Βρε παιδια μου εχουν σπασει τα νευρα.

Πηραμε εδω στην εταιρια ενα Ρ900 και ενω μου δειχνει στο Phone Connection Link οτι το τηλεφωνο ειναι συνδεδεμενο δεν μου βγαζει το εικονιδιο που ειναι ενα μικρο τηλεφωνακι (οπως και στο σπιτι).

Και στο σπιτι και στην δουλεια εχω Win2000.

Εψαξα ολο το forum και εκανα απεγκατασταση του PC Suite ξαναεγκατεστησα αλλα τιποτα.Κατεβασα την πιο καινουρια εκδοση παλι τιποτα.

Καμια συμβουλη?

http://www.myphone.gr/mp1/myphone7.gif

P900/P910i/V3i/K800i/iPhone 2G/C510/Galaxy 3/Galaxy Ace/Galaxy S2/Galaxy S3/LG G2/OpO/Galaxy Alpha/S7 Edge

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stamdd ( 2 Φεβ. 2004 , 08:24)

Παιδια το ΒΡΗΚΑ!!! Εγκατεστησα τα Win 98SE (μέχρι που φτάνουμε για το κινητό μας ε?) και ως δια μαγείας δούλεψε το update!!! Οπότε όσοι έχουν πρόβλημα με το update και έχουν τα ΧΡ να δοκιμάσουν σε Win 98!!! ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ SONY-ERICSSON ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛ.. ΣΟΥ!! :mad: :cry: :wacko: :( :!: :mad:

Δε νομιζω οτι ειναι θεμα SONY-ERICSSON, εγω το εχω βαλει σε 2 XP boxes, και μαλλιστα ενα Home και το αλλο Professional Edition και δεν εχω κανενα προβλημα...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...