harmon17 Δημοσιεύτηκε May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 4, 2023 Καθότι έχασα πριν 3 μέρες το κινητό μου (OnePlus 8 pro 12/256) προβληματίζομαι για το επόμενο. Από το 8 pro είχα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος οπότε προσανατολίζομαι ξανά προς OnePlus και δη στο 10 pro. To 11 απορρίπτεται λόγω μη ασύρματης φόρτισης (μέγα φάουλ της OnePlus κατά την γνώμη μου. Θα ήθελα αν γίνεται κάποιες προτάσεις με τα εξής δεδομένα / απαιτήσεις : - Όχι Xiaomi - Μεγάλη rom και ικανός χώρος αποθήκευσης (είτε ram είτε με minisd) - Πολύ καλές φωτογραφίες - Ασύρματη φόρτιση - 5G - Badget μέχρι ~700-800 € - Αγορά είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό ΥΓ. Αν τυχόν και διαβάζει αυτός που βρήκε το κινητό μου την 1η Μαίου το απόγευμα στην Ν. Σμύρνη να ξέρει ότι υπάρχει αμοιβή για την επιστροφή του. Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 Oneplus ή Google Pixel. 1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts