makap Δημοσιεύτηκε April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 23, 2023 Τον τελευταίο καιρό έχει γεμίσει το Facebook από διαφημίσεις εταιρειών (κινέζικων) που προτείνουν την αγορά σπαστής προέκτασης βρύσης νερού και τη διαφημίζουν ως προέκταη 1080 μοίρών, λόγω των πολλών δυνατοτήτων στροφής του νερού σε νιπτήρα και νεροχύτη. Επειδή είχα ανάγκη για μια τέτοια προέκταση, κατέληξα σε μια που διαφήμιζε την πώληση από αποθήκη στην Ελλάδα και παράδοση σε μια βδομάδα περίπου. Πλήρωσα με Paypal, για να έχω την προστασία του, και το μήνυμα που ελαβα ήταν ότι θα παραδοθεί σε 10 μέρες περίπου με ELTA Courier! Τρες μέρες μετά ήρθε νέο μήνυμα που έλεγε ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση, με αιτιολογικό ότι δεν υπάρχει απόθεμα στην αποθήκη! Ταυτόχρονα έλεγε ότι αν θέλω μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία και θα επέστρεφαν τα χρήματα! Μπάινω στη σελίδα τους στο FB και γράφω για την απάτη τους. Σε λίγες ώρες είχε εξαφανιστεί το σχόλιό μου και έμεναν μόνο οι ερωτήσεις άλλων ενδιαφερομένων για την αγορά του προϊόντος. Ξαναγράφω σχόλιο για τη διαγραφή του προηγούμενου και το επαεμφαίζουν σε λίγες ώρες. Δυο μέρες αργότερα (ΔΕ 17/4) ήρθε νέο μήνυμα ότι έρχεται η παραγγελία με ELTA Courier! Βάζω τον κωδικό (τύπου Y.......GR) σε parcelsapp και σε ELTA Courier και μέχρι αυτή τη στιγμή η κατάση είναι ίδια Δημιουργία ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ.), δηλαδή ανακοίνωση στο πρακτορείο στην Κίνα για την παραλαβή του προϊόντος από την αποθήκη! ΠΡΟΣΟΧΗ Όποιος ενδιαφέρεται για την αγορά παρόμοιοου προϊόντος, πρέπει να γνωρίζει ότι η αποστολή γίνεται από την Κίνα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2023 On 23/4/2023 at 7:24 ΠΜ, makap said: Τον τελευταίο καιρό έχει γεμίσει το Facebook από διαφημίσεις εταιρειών (κινέζικων) που προτείνουν την αγορά σπαστής προέκτασης βρύσης νερού και τη διαφημίζουν ως προέκταη 1080 μοίρών, λόγω των πολλών δυνατοτήτων στροφής του νερού σε νιπτήρα και νεροχύτη. Επειδή είχα ανάγκη για μια τέτοια προέκταση, κατέληξα σε μια που διαφήμιζε την πώληση από αποθήκη στην Ελλάδα και παράδοση σε μια βδομάδα περίπου. Πλήρωσα με Paypal, για να έχω την προστασία του, και το μήνυμα που ελαβα ήταν ότι θα παραδοθεί σε 10 μέρες περίπου με ELTA Courier! Τρες μέρες μετά ήρθε νέο μήνυμα που έλεγε ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση, με αιτιολογικό ότι δεν υπάρχει απόθεμα στην αποθήκη! Ταυτόχρονα έλεγε ότι αν θέλω μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία και θα επέστρεφαν τα χρήματα! Μπάινω στη σελίδα τους στο FB και γράφω για την απάτη τους. Σε λίγες ώρες είχε εξαφανιστεί το σχόλιό μου και έμεναν μόνο οι ερωτήσεις άλλων ενδιαφερομένων για την αγορά του προϊόντος. Ξαναγράφω σχόλιο για τη διαγραφή του προηγούμενου και το επαεμφαίζουν σε λίγες ώρες. Δυο μέρες αργότερα (ΔΕ 17/4) ήρθε νέο μήνυμα ότι έρχεται η παραγγελία με ELTA Courier! Βάζω τον κωδικό (τύπου Y.......GR) σε parcelsapp και σε ELTA Courier και μέχρι αυτή τη στιγμή η κατάση είναι ίδια Δημιουργία ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ.), δηλαδή ανακοίνωση στο πρακτορείο στην Κίνα για την παραλαβή του προϊόντος από την αποθήκη! ΠΡΟΣΟΧΗ Όποιος ενδιαφέρεται για την αγορά παρόμοιοου προϊόντος, πρέπει να γνωρίζει ότι η αποστολή γίνεται από την Κίνα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Τιμή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 16, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2023 2 ώρες πριν, GREGORYMO said: Τιμή ? Η ιστορία έχει συνέχεια και πρέπει να προσέξουν όλοι όσοι θέλουν να αγοράσουν αυτό το αντικείμενο και ειδικά το DUOTAP από frillia.gr στο Facebook. Η τιμή ήταν 10,79, παράγγειλα 2 και πλήρωσα 25,74, ευτυχώς μέσω Paypal. Ο κωδικός που έδωσαν για ELTA Courier έδειχνε επί 1 μήνα περίπου του γνωστό ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ, που σημαίνει ότι έχει δοθεί παραγγελία στο εκεί πρακτορείο να παραλάβει το δέμα. Ήταν περίεργο να εμφανίζεται καθημερινά το ίδιο μήνυμα σε όλα τα tracking sites που χρησιμοποίησα. Ξαφνικά, βλέπω στις 10/5 ότι δεν εμφανίστηκε όχι μόνο το ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ, αλλά και καμία ένδειξη για τον κωδικό, και μπήκα στο Paypal να γράψω την καταγγελία. Μόλις την έστειλα ήρθε αμέσως μήνυμα ότι μου επιστρέφει το Paypal 25,74 τα οποία πιστώθηκαν στην κάρτα μου. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2023 Αγορές από μαγαζιά του φουμπου,οκ...Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts