Jump to content

NOVA: Εμπλουτίζει την πλατφόρμα ΕΟΝ με δημοφιλείς εφαρμογές & παιχνίδια


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η NOVA, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο την πλατφόρμα EON με μοναδικές και πρωτοποριακές λειτουργίες και δίνει πρόσβαση στις πλέον δημοφιλείς εφαρμογές, με ένα μόνο κλικ.

Μέσα από το περιβάλλον της ΕΟΝ οι συνδρομητές της Nova εξασφαλίζουν εύκολα και γρήγορα με το EON Smart Box*, πρόσβαση σε:

  • ERTFLIX: Η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, με συναρπαστικές ελληνικές σειρές μυθοπλασίας, ξένες σειρές, αγαπημένες ταινίες, σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο, παιδικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, μουσικές συναυλίες, αφιερώματα, επιλεγμένα προγράμματα από το πολύτιμο αρχείο της και ακόμα περισσότερα…
  • YouTube: Η πρωτοποριακή πλατφόρμα στην οποία οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τα βίντεο και τη μουσική που αγαπούν, να ανεβάσουν πρωτότυπο περιεχόμενο και μοιραστούν όλα εκείνα που επιθυμούν με φίλους, συγγενείς και τον κόσμο του YouTube.
  • YouTube Kids: Η φιλική για τα παιδιά και οικογενειακή έκδοση του YouTube, με λειτουργίες γονικού ελέγχου και ηλικιακά φίλτρα.
  • Orbia: To απόλυτo nonviolent, «tap and relax» arcade game. Όλοι οι συνδρομητές θα μπορούν να παίζουν μόνο με το remote control, χωρίς gamepad, ενώ δεν απαιτείται η χρήση special permissions.

Παράλληλα, μέσα από το Play Store marketplace, οι συνδρομητές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από εκατομμύρια εφαρμογές, παιχνίδια, μουσική, ταινίες, σειρές, βιβλία, περιοδικά και το σύνολο του Android περιοχομένου.

H EON, η πιο δημοφιλής πλατφόρμα στη Νοτιανατολική Ευρώπη, είναι μία ολοκληρωμένη λύση που συνδυάζει πληρότητα περιεχομένου, premium ποιότητα και απλότητα στην χρήση. Με μια εκτεταμένη σειρά λειτουργιών που διευκολύνουν την εμπειρία του χρήστη, η ΕΟΝ προσφέρει πλήρη οδηγό προγράμματος, μηχανή προσωποποιημένων προτάσεων περιεχομένου, βραβευμένο τηλεκοντρόλ, δημιουργία προφίλ, φωνητική υποστήριξη και On Demand κατάλογο με δυνατότητα έξυπνης αναζήτησης.  Παράλληλα, κάθε συνδρομητής της ΕΟΝ μέσω του Catch up εφτά ημερών  μπορεί να παρακολουθήσει τηλεοπτικά προγράμματα έως και εφτά ημέρες μετά τη μετάδοσή τους, να ξεκινήσει από την αρχή ή να γυρίσει προς τα πίσω ένα πρόγραμμα στην τηλεόρασή του, να διακόψει και να συνεχίσει την παρακολούθηση ενός προγράμματος αργότερα. Επιπλέον, με το EON kids, τα παιδιά έχουν τον δικό τους ασφαλή χώρο διασκέδασης.

*δεν διατίθεται η λειτουργία σε Smart TV App ή σε φορητές συσκευές/ PCs/ MAC

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...