Jump to content

Με το νέο "Κέντρο διαφάνειας" της Google, μπορείτε να αναλύσετε περισσότερο μια διαφήμιση


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Μερικές φορές θέλετε να μάθετε λίγα περισσότερα για τη διαφήμιση που βλέπετε ξανά και ξανά στο διαδίκτυο. Σήμερα, η Google λανσάρει έναν νέο κόμβο με δυνατότητα αναζήτησης για κάθε διαφήμιση που εμφανίζεται από επαληθευμένους διαφημιστές της Google στην αναζήτηση, στο YouTube και στο δίκτυο προβολής τις τελευταίες 30 ημέρες.

Το εργαλείο, που ονομάζεται “Κέντρο διαφάνειας διαφημίσεων”, είναι μια απάντηση στην αναφορά ασφάλειας διαφημίσεων της εταιρείας που κυκλοφόρησε επίσης σήμερα. Αυτή η αναφορά σημείωσε ότι η Google απέκλεισε ή αφαίρεσε περισσότερα από 5,2 δισεκατομμύρια το 2022 λόγω παραβίασης πολιτικών, ένα τεράστιο άλμα από τα 3,4 δισεκατομμύρια που απέκλεισε ή αφαίρεσε το 2021. Πάνω από 6,7 εκατομμύρια λογαριασμοί διαφημιζόμενων ανεστάλησαν επίσης το 2022, από 5,6 εκατομμύρια το 2021.

Για να μην συγχέεται με το My Ad Center , το οποίο σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τους τύπους διαφημίσεων που βλέπετε, το κέντρο διαφάνειας διαφημίσεων σάς παρέχει μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτές τις διαφημίσεις. Συγκεκριμένα, μπορείτε να δείτε ποιες άλλες διαφημίσεις έχει προβάλει ο συγκεκριμένος διαφημιζόμενος, ποιες διαφημίσεις επέλεξε να προβληθούν σε διαφορετικές περιοχές, την τελευταία ημερομηνία προβολής μιας διαφήμισης από τον συγκεκριμένο διαφημιστή και ποια μπορεί να είναι η μορφή της διαφήμισης.

Η ιδέα πίσω από το εργαλείο είναι ότι μπορείτε να λάβετε λίγες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μια εταιρεία από την οποία ίσως σκέφτεστε να αγοράσετε κάτι ή μια υπηρεσία που ίσως σκέφτεστε να δοκιμάσετε χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κλικ στη διαφήμιση ή να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της εταιρείας.

Μόλις είναι διαθέσιμο για εσάς, μπορείτε να επισκεφτείτε απευθείας το κέντρο διαφάνειας διαφημίσεων ή να κάνετε κλικ στο μενού υπερχείλισης (τις τρεις τελείες) δίπλα σε οποιαδήποτε διαφήμιση συναντήσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες μέσω του My Ad CenterΦυσικά, θα μπορούσατε πάντα να αποκλείσετε διαφημίσεις στο Android και να μην σκεφτείτε ποτέ ξανά τίποτα από αυτά.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...