CineFreak Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 εδώ θα δούμε τπτ???? όλο επαναλήψεις τρώμε από το καλοκαίρι διάβασα ότι από τον Ιανουάριο, το ΣΤΑΡ θα αρχίσει να προβάλλει (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) τον 4ο κύκλο ... Παράθεση Melvin Udall: Judging from your eyes, I'd say you were fifty. Carol: Judging from your eyes, I'd say you were kind. -->"As Good As It Gets" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 διάβασα ότι από τον Ιανουάριο, το ΣΤΑΡ θα αρχίσει να προβάλλει (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) τον 4ο κύκλο ... άντε να δούμε Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Ελπίζω τα επεισόδια του 4ου κύκλου να προβάλλονται στις 00.00 ή νωρίτερα. Ειδάλλως δεν πρόκειται να ξενυχτάω, όπως το καλοκαίρι. Ωστόσο, το 2008 απέχει ακόμα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Γνωρίζει κανείς πόσο έχουν οι κασσετίνες με τις πρώτες σεζόν από τη συγκεκριμένη σειρά αν τις αγοράσω από κάποιο κατάστημα εδω?Φνακ Μετρόπολις,όποιο τις έχει.Μου αρέσει πολύ η σειρά και σκέφτομαι να μυήσω και την κοπέλα μου στο κόλπο αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Μόλις είδα το 5x06 και έχω να δηλώσω πως είναι το χειρότερο επεισόδιο της σειράς. Ελπίζω το 5x07 να επανέλθει στα γνωστά standards του Nip/Tuck γιατί βλέποντας το 6ο ήταν σαν να βλέπω μια άλλη, φτηνιάρικη, κακοπαιγμένη και κακογραμμένη σειρά. Πραγματικά κρίμα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Εγώ πάλι μόλις ξεκίνησα τον 4ο κύκλο, αλλά μπορώ να πω ότι έχω ήδη απογοητευτεί εδώ και καιρό. Ο πρώτος ήταν καταπληκτικός, αλλά από το 2ο και μετά μου φαίνεται ότι γίνεται όλο και πιο επιφανειακή η σειρά. Ο 3ος με το story line του carver ειδικά ήταν εντελώς χάλια. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Τι κάνεις, isolde? ;) Καλά, εδώ που τα λέμε το Nip/Tuck ήταν πάντα περισσότερο superficial από τις άλλες σειρές, κυρίως και λόγω του ότι ασχολείται με ένα θέμα όπως η πλαστική χειρουργική η οποία με τη σειρά της είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό "επιφανειακή"... Αν δε σου άρεσε ο τρίτος (αν και για μένα το story line του Carver ήταν πολύ καλό) πολύ φοβάμαι πως από εκεί που είσαι και μετά δεν πρόκειται να ξαναενθουσιαστείς ποτέ με τη σειρά. Από τον 4ο κύκλο και μετά αρχίζει να γίνεται ψιλουπερβολικό και δεν πείθει για κάποια πράγματα καθόλου (όχι ότι ήταν ποτέ νορμάλ, αλλά λέμε τώρα...). Νομίζω πως το Nip/Tuck έχει ήδη ή βρίσκεται στη φάση που οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι αποκαλούν "jump the shark"... :( Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Καλά είμαι αγαπητέ desert :) Καταλαβαίνω τι λες και μου φαίνεται πως δεν έχω διάθεση πια να δω τον 4ο κύκλο. Ήδη από το πρώτο επεισόδιο βαρέθηκα λιγάκι. Ωστόσο, τον 1ο κύκλο τον είχα βρει εξαιρετικό πραγματικά, με πολύ εύστοχο και έξυπνο χιούμορ και αρκετά συγκινητικό σε ορισμένα σημεία. Μου άρεσαν πάρα πολύ οι εναλλαγές από τα πιο ελαφρά θέματα σε πολύ σοβαρά, όπως ο καρκίνος, πχ. Και είχα λατρέψει το επεισόδιο με την αυτοκτονία της Μέγκαν, αν θυμάσαι. Το είχα βρει πολύ classy γενικά, τη σκηνοθεσία του, το πώς είχαν δέσει την ιστορία με την υπόλοιπη σειρά, το Rocket Man του Elton John να παίζει στο background...:) Anyway, από τη μέση της δεύτερης και μετά μου φάνηκε ότι, ενώ στην ουσία είχε τους ίδιους χαρακτήρες και θέματα, η προσέγγιση ήταν τρομερά επιδερμική και ό,τι γινόταν γινόταν για να σοκάρει. Και εντάξει, με τον carver, δεν λέω, καλό ήταν ως ιδέα, αλλά οι και καλά ανατροπές στα δύο τελευταία επεισόδια του 3ου κύκλου μου φάνηκαν πολύ προχειρογραμμένες. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Βασικά δε χρειάζεται να σου πω παρά μόνο το ότι (και αυτό είναι ψιλο-spoiler) στην 5η σεζόν η Julia γίνεται λεσβία!! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Μιας και βγηκε στην επιφανεια το τοπικ,μηπως υπαρχει καμια πληροφορια για το ποτε θα αρχισει το ΣΤΑΡ να προβαλλει τον 4ο κυκλο?χθες εδειξε τα 2 τελευταια του 3ου κυκλου,και ετσι τελειωσαν οι επαναληψεις...ελπιζω να το βαζει σε μια πιο λογικη και κυριως σταθερη ωρα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Βασικά δε χρειάζεται να σου πω παρά μόνο το ότι (και αυτό είναι ψιλο-spoiler) στην 5η σεζόν η Julia γίνεται λεσβία!! Lol Δεν πειράζει για το spoiler, να σου πω την αλήθεια, απορούσα πώς και δεν έχει συμβεί ως τώρα Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Μόλις είδα το 5x06 και έχω να δηλώσω πως είναι το χειρότερο επεισόδιο της σειράς. Ελπίζω το 5x07 να επανέλθει στα γνωστά standards του Nip/Tuck γιατί βλέποντας το 6ο ήταν σαν να βλέπω μια άλλη, φτηνιάρικη, κακοπαιγμένη και κακογραμμένη σειρά. Πραγματικά κρίμα. Όντως και μένα με απογοήτευσε το 5-06 και ελπίζω το 5-07 (που τώρα κατεβάζω:p΄) να είναι καλύτερο.Γενικά ο 5ος κύκλος δεν με έχει ενθουσιάσει όσο οι προηγούμενοι αλλά και πάλι είναι η μόνη σειρά από ελληνικές και ξένες που παρακολουθώ.. Σαν σειρά έχει οπωσδήποτε κάνει κοιλιά αλλά ποντάρω στο ξανθό κοριτσάκι που την πέφτει στο Sean οτι θα ανεβάσει την αδρεναλίνη!!!:D ΥΓ, προσωπικά η καλύτερη μου ήταν η 2η Season οπου η Famke Janssen έπαιξε υπέροχα το ρόλο της κακιάς...Μια σαιζόν γεμάτη φοβερές ανατροπές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Να σημειώσω και την απέραντη αδυναμία μου στην Mrs. Grubman!!!!!!!!!!!! Κρίμα που την πέθαναν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Διαβάζοντας πάντως σχόλια στο net, βλέπω ότι το 95% των τηλεθεατών του Nip/Tuck πραγματικά μισεί την 4η σεζόν σε τέτοιο σημείο που του φαίνεται πολύ καλή η χλιαρή 5η σεζόν μπροστά της! Τι να πεις;; :confused: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Εγώ πάλι μόλις ξεκίνησα τον 4ο κύκλο, αλλά μπορώ να πω ότι έχω ήδη απογοητευτεί εδώ και καιρό. Ο πρώτος ήταν καταπληκτικός, αλλά από το 2ο και μετά μου φαίνεται ότι γίνεται όλο και πιο επιφανειακή η σειρά. Ο 3ος με το story line του carver ειδικά ήταν εντελώς χάλια. Εμενα παλι ο τριτος μου αρεσε παρα πολυ!;) Καμια σχεση με τον 2 βεβαια που ηταν ο αγαπημενος μου αλλα χαλια δεν μου φανηκε σε καμια περιπτωση:) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Βασικά δε χρειάζεται να σου πω παρά μόνο το ότι (και αυτό είναι ψιλο-spoiler) στην 5η σεζόν η Julia γίνεται λεσβία!! Αυτο δεν το λεγατε τοσον καιρο! Και σταματησα να βλεπω τη σειρα μολις τελειωσα τον 2ο κυκλο, αλλα με αυτες τις νεες εξελιξεις θα την ξαναπιασω, ξεκινωντας απο τον 5ο :p Σε ποιο επεισοδιο συμβαινει το ευτυχημα? Μη βλεπω τσαμπα τα προηγουμενα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Αυτο δεν το λεγατε τοσον καιρο! Και σταματησα να βλεπω τη σειρα μολις τελειωσα τον 2ο κυκλο, αλλα με αυτες τις νεες εξελιξεις θα την ξαναπιασω, ξεκινωντας απο τον 5ο :p Σε ποιο επεισοδιο συμβαινει το ευτυχημα? Μη βλεπω τσαμπα τα προηγουμενα... :shifty::shifty: :wink: Από το πρώτο επεισόδιο της 5ης σεζόν. Μάλιστα στα επόμενα επεισόδια έχει και κάπου σκηνή με τις δυο τους στο κρεβάτι Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Μόλις είδα το 5.07 δυστυχώς τα πράγματα δεν διορθώθηκαν! Η σειρά μάλλον έχει πάρει την κάτω βόλτα...μέχρι εξωγήινους επιστράτευσαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 το 9ο επεισόδιο δε βγήκε αυτή την εβδομάδα..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Next episode: Rachel Ben Natan As Julia's health worsens, Christian falls back into old habits. Sean hires Gina as the new receptionist at McNamara/Troy in order to get back at Christian. Dawn Budge returns to McNamara/Troy after another unfortunate incident which requires cosmetic surgery. Airs: Tuesday January 15, 2008 (copy paste από το tv.com, γιατί την προηγούμενη φορά που μίλησα για καινούργιο επεισόδιο είπα λάθος ημερομηνία και έφαγα κράξιμο :ρ) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Δυστυχώς έχει την τάση να επαναλαμβάνεται η σειρά αυτή και έχω αρχίσει να πλήττω. Κρίμα και μου άρεσε πολύ... Στα πόσα επεισόδια ολοκληρώνεται αυτός ο κύκλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Στο tv.com έχει 14 επεισόδια με το τελευταίο να είναι στις 19/2/2008. Αλλά με την απεργία και όλα αυτά δεν έχω ιδέα πόσα θα προβληθούν και αν όντως είναι 14. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 thanx! Λογικά πάντως τα επεισόδια πρέπει να έχουν ήδη γυριστεί,επομένως δεν θα επηρεαστεί από την απεργία των σεναριογράφων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Tο STAR έχει αρχίσει να διαφημίζει ΤΗΝ 4Η ΣΑΙΖΟΝ!!!! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Tο STAR έχει αρχίσει να διαφημίζει ΤΗΝ 4Η ΣΑΙΖΟΝ!!!! Ναι τωρα ειδα και γω το promo!Ωραιο ηταν αλλα ο 4 κυκλος(δυστυχως) δε λεει και πολλα πραγματα. Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts