tsiftsism Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 δυστυχως δεν αφηνει να το απερνεργοποιησεις, μονο να γινει silent, που σημαινει οτι συνεχιζει να το εμφανιζει αλλα δεν χτυπαει καθε φορα που ειναι να εμφανιστειΣα να θυμάμαι ότι μου το έβγαζε κι εμένα όταν πήρα το κινητό (αν και είμαι με Cosmote), έκανα αυτό που σου έγραψα, και δεν έχει εμφανιστεί από τότε. ;)Sent from my Samsung Galaxy A54 by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς τσεκάρει ότι λειτουργούν eSIM με το Α54 για χρήση με την εφαρμογή Airalo. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς τσεκάρει ότι λειτουργούν eSIM με το Α54 για χρήση με την εφαρμογή Airalo. Ευχαριστώ!Δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosqt Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 Καλησπέρα, θα ήθελα να ζητήσω από κάποιον κάτοχο του κινητού αν μπορεί να παραθέσει μια φωτογραφία με τις επιλογές δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 Καλησπέρα, θα ήθελα να ζητήσω από κάποιον κάτοχο του κινητού αν μπορεί να παραθέσει μια φωτογραφία με τις επιλογές δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Ευχαριστώ Αυτό θες?Στάλθηκε από το SM-A546B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosqt Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 Σε ευχαριστώ πολύ, θέλω αν μπορείς να πατήσεις Λειτουργία δικτύου και όταν σου δείξει τις διαθέσιμες επιλογές να βγάλεις μια φωτογραφία και να την παραθέσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 Σε ευχαριστώ πολύ, θέλω αν μπορείς να πατήσεις Λειτουργία δικτύου και όταν σου δείξει τις διαθέσιμες επιλογές να βγάλεις μια φωτογραφία και να την παραθέσεις !Στάλθηκε από το SM-A546B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosqt Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 Ευχαριστώ πολύ, δεν έχει επιλογή 3g/2g ή μόνο 2g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 Ευχαριστώ πολύ, δεν έχει επιλογή 3g/2g ή μόνο 2g;Όχι, τέτοια επιλογή δεν έχει.Στάλθηκε από το SM-A546B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosqt Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 (edited) 14 ώρες πριν, panosqt said: Ευχαριστώ πολύ, δεν έχει επιλογή 3g/2g ή μόνο 2g; Κανένα από σχετικά πρόσφατα κινητά δεν έχει αυτήν την επιλογή. Το 3G καταργείται παντού. Edited November 22, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 Εμένα αυτές έχει σαν επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, katsiletra said: Εμένα αυτές έχει σαν επιλογές. Έχω να δω αυτές τις επιλογές σύνδεσης από το Xiaomi Note 8 pro. Στο Samsung δεν θυμάμαι να τις είδα. Πέρσι τον Σεπτέμβριο το πήρα. Αυτά στο Screenshot από το A54 είναι; Edited November 22, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. November 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2023 Και γω κατεβαζω.. Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2023 Μία από τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. November 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2023 Θα πρέπει να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά? Προτείνεται? Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. November 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2023 Εγώ πάλι που έρχομαι απο xiaomi, που με κάθε μεγάλο update τα κινητά της τα έβγαζε άχρηστα, πείτε μου ότι τζαμπα φοβάμαι και δεν θέλω να το κάνω.... 🤣🤣🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2023 Θα πρέπει να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά? Προτείνεται?Από το 2010 που έχω κινητό με android, και με τόσα flashαρίσματα custom ROM που έχω κάνει, δεν έχω κάνει ποτέ επαναφορά, και δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα.Κάποιοι βέβαια το προτείνουν, αλλά και τώρα που πέρασε το update δεν έκανα, και μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάτι το ανησυχητικό.Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. November 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2023 Εγω το εστησα απο την εξ αρχης Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. November 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2023 Παρατήρησα κρασαρισμα μερικών εφαρμογών, κυρίως του Chrome και του Gmail, αλλά και κάποιων third party εφαρμογών μετά το update... έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι; χωρίς reset το έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2023 Παρατήρησα κρασαρισμα μερικών εφαρμογών, κυρίως του Chrome και του Gmail, αλλά και κάποιων third party εφαρμογών μετά το update... έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι; χωρίς reset το έκανα Δεν παρατήρησα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. November 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2023 και εγω την εβαλα κατευθειαν απο χθες ολα καλα - καμια διαφορα στην καθημερινη χρηση. Η μονη αλλαγη που εκανα γενικα ηταν αν βαλω τα notifications να γινονται sort αναλογα με το ποτε ηρθαν. το βρηκα αρκετα χρησιμο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. November 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2023 Κανένα θέμα και εγώ από χθες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2023 Όλα τέλεια δουλεύουν καθότι ήμουν αραχτός και πέρασα το βράδυ μου κάνοντας φορμάτ και στήσιμο από την αρχή. Έχει γίνει σαφώς και πιο απαλό στην κύλιση. Όμως, δεν αντιστάθηκαν στον πειρασμό να μεγαλώσουν τα εικονίδια. Ξέρετε κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση τίνος, εε;;; Κακά τα ψέματα, η "ακατονόμαστη" είναι μόνη της στην κορυφή και αποτελεί υπόδειγμα για όλους.Τουλάχιστον μπορούμε να αλλάξουμε τα εικονίδια με το Good Lock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. November 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2023 Μου ηρθε αλλα κατι μου λεει να μη την βαλω ακομα...Δε βαριεσαι..δεν θα χασω και ΤΗΝ αναβαθμιση..σιγα τα ωαOptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts