JOHNMEGARYTHMOS Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου On 19/4/2024 at 9:47 ΜΜ, valantis_8 said: Security update Απριλίου μόλις τι ακριβως βελτιωσε; το περασα στο κινητο του πατερα μου αλλα ειχε κολλησει στην αποτυχια ληψης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterka Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Καλημέρα σε όλους, να ρωτήσω με την εφαρμογή χάρτες της Google είστε ευχαριστημένοι; Την χρησιμοποίησα για πρώτη φορά σήμερα και ανταποκρινόταν με καθυστέρηση, π.χ. έφτανα σε στροφή έστριβα και μετά μου έλεγε να στρίψω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candiaman Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου (edited) 1 hour ago, Sterka said: Καλημέρα σε όλους, να ρωτήσω με την εφαρμογή χάρτες της Google είστε ευχαριστημένοι; Την χρησιμοποίησα για πρώτη φορά σήμερα και ανταποκρινόταν με καθυστέρηση, π.χ. έφτανα σε στροφή έστριβα και μετά μου έλεγε να στρίψω!! Πάλι καλα που δεν σε εβγαλε σε κανενα τοίχο....Εγω τις προάλλες γυρνωντας απο επαρχιακο δρομο στην Αθηνα μου λεει "τωρα στριψτε δεξια" και δεξιά ηταν ενα χωράφι με δεμάτια σανό...... Edited 22 Απριλίου by Candiaman 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 3 ώρες πριν, Sterka said: Καλημέρα σε όλους, να ρωτήσω με την εφαρμογή χάρτες της Google είστε ευχαριστημένοι; Την χρησιμοποίησα για πρώτη φορά σήμερα και ανταποκρινόταν με καθυστέρηση, π.χ. έφτανα σε στροφή έστριβα και μετά μου έλεγε να στρίψω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Καινούργιο update σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 21 ώρες πριν, JOHNMEGARYTHMOS said: τι ακριβως βελτιωσε; το περασα στο κινητο του πατερα μου αλλα ειχε κολλησει στην αποτυχια ληψης. τελικα περνωντας την αναβαθμιση μου ενεργοποιησε στο κινητο του πατερα μου το volte και σε κληση γραφει στην οθονη HD+ και ειχε πολυ καλη καθαροτητα φωνης . Πρεπει να το απενεργοποιησω διοτι η vodafone κανει τα κουλα της και ακουγονται παρασιτα στο volte . Καλυτερα να γυριζει σε 2g οταν κανεις κλησεις για να μην κανει κανενα παρασιτο . Παντως το 5g HR που δειχνει να πιανει σημα, ποτε αραγε θα μπορει να αξιοποιηθει με αυτην την συσκευη κληση μεσω 5g ; και οχι μεσω volte και στην οθονη να γραφει 5g δηλαδη βαπτισμενο 4g σε 5g ; οταν κατα την διαρκεια μιας κλησης ενεργοποιησεις τα δεδομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Καλώς τα δεχθήκαμε.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Μολις την περναω και γω..για να δουμε 1 Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Τι εντυπώσεις έχετε με την 6.1 ; εγώ μέχρι στιγμής πολύ θετική 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου (edited) Πολύ νωρίς για εκτίμηση, ας τρέξει μερικές μέρες πρώτα Edited 14 Μαΐου by sotosok 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Για πείτε και το μέγεθος της ενημέρωσης. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 1 hour ago, evris2013 said: Για πείτε και το μέγεθος της ενημέρωσης. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου A54 η Α55 κ γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candiaman Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου 5 ώρες πριν, anastasiah said: A54 η Α55 κ γιατί; A55 .Καλυτερος επεξεργαστής 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis_8 Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου Ερώτηση Έδωσα το Α54 στον γιο μου και παρατήρησα ότι έχει lag το messenger Παγώνει η οθόνη κλείνεις την εφαρμογή, την ξανά ανοίγεις και δουλεύει Έχει τύχει σε κανέναν άλλο; Έστω Κ σε άλλη εφαρμογή. Το κινητό το πήρα πέρσι τον Απρίλιο και είναι σε εξαιρετική κατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 6 minutes ago, valantis_8 said: Ερώτηση Έδωσα το Α54 στον γιο μου και παρατήρησα ότι έχει lag το messenger Παγώνει η οθόνη κλείνεις την εφαρμογή, την ξανά ανοίγεις και δουλεύει Έχει τύχει σε κανέναν άλλο; Έστω Κ σε άλλη εφαρμογή. Το κινητό το πήρα πέρσι τον Απρίλιο και είναι σε εξαιρετική κατάσταση Ξανά εγκατάσταση στην εφαρμογή και αν δεν στρώση εργοστασιακή επαναφορά, δεν έχει κανένα θέμα ο messenger 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου μολις εγκατεστησα one ui 6.1, για να δουμε αν θα εχει καμια διαφορα. βεβαια χρησιμοποιω και nova launcher οποτε κραταω μικρο καλαθι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 8 ώρες πριν, valantis_8 said: Ερώτηση Έδωσα το Α54 στον γιο μου και παρατήρησα ότι έχει lag το messenger Παγώνει η οθόνη κλείνεις την εφαρμογή, την ξανά ανοίγεις και δουλεύει Έχει τύχει σε κανέναν άλλο; Έστω Κ σε άλλη εφαρμογή. Το κινητό το πήρα πέρσι τον Απρίλιο και είναι σε εξαιρετική κατάσταση Και μένα το κάνει μη δίνεις σημασία. Το messenger δεν φημίζεται για τη σταθερότητα του. Κάθε λίγο όλο και κάτι κάνει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου Καλημέρα παιδιά. Μετά την τελευταία αναβάθμιση σε One UI 6.1 παρατήρησα αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας και υπερθέρμανση στην οθόνη του κινητού μου ιδίως μετά από, όχι μεγάλη, θέαση βίντεο. Κάποια ιδέα; 1 Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου (edited) 52 minutes ago, geovision said: Καλημέρα παιδιά. Μετά την τελευταία αναβάθμιση σε One UI 6.1 παρατήρησα αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας και υπερθέρμανση στην οθόνη του κινητού μου ιδίως μετά από, όχι μεγάλη, θέαση βίντεο. Κάποια ιδέα; Υπομονή μέχρι το επόμενο update, μήπως το διορθώσουν. Κατανάλωση παρατήρησα κι εγώ, αλλά όχι υπερθέρμανση. Edited 26 Μαΐου by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου Να ρωτήσω ποιο είναι το μέγιστο σε κάρτα microSD που έχετε περάσει στη συσκευή σας? Αν μπορείτε να μου γράψετε και ποια έχετε βάλει ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου On 29/5/2024 at 9:20 ΜΜ, vagelados said: Να ρωτήσω ποιο είναι το μέγιστο σε κάρτα microSD που έχετε περάσει στη συσκευή σας? Αν μπορείτε να μου γράψετε και ποια έχετε βάλει ακριβως? Sandisk 512, Canvas Go Plus, U3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου On 26/5/2024 at 8:50 ΠΜ, geovision said: Καλημέρα παιδιά. Μετά την τελευταία αναβάθμιση σε One UI 6.1 παρατήρησα αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας και υπερθέρμανση στην οθόνη του κινητού μου ιδίως μετά από, όχι μεγάλη, θέαση βίντεο. Κάποια ιδέα; πωω δεν θα την βάλω τελικά αν η κατανάλωση είναι χειρότερη.. αν έχετε κανένα νέο ενημερώστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosz1 Δημ. 4 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουνίου Καλησπέρα παιδιά, Μετά την αναβάθμιση σε UI 6.1 δεν λειτουργεί το intelligent wi-fi. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 4 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουνίου Εγώ δεν έχω θέμα πάντως. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts